Vertraging op blogitems en personaliseren

Dit is de plaats waar je terecht kan voor technische problemen in verband met uw blog.

Moderator:Moderators

Hoi. Ik had een tijdje geleden heel veel problemen met items publiceren. Wijzigen ging met veel moeite, maar iets nieuws publiceren zorgde er steeds voor dat mijn pc [b]vast liep[/b]. :( Nu heb ik eindelijk Hitman Pro kunnen installeren, de viezigheid van mijn pc kunnen halen (dus ik veronderstel dat mijn bakje weer 'gezond' is) en nu is DAT probleem opgelost.
Wat ik nu wel heb is dat wanneer ik een item publiceer, er dit op komt: [b]"Wegens een interne fout kon het blog niet worden aangepast.Het blog zal op een later tijdstip automatisch aangepast worden"[/b]. En inderdaad, na een tijdje (soms enkele uren, soms 15 minuten) staat het item aangepast of gepubliceerd. (Ik heb het zowel bij [b]aanpassen [/b]als [b]publiceren [/b]dus)
Bij [b]personaliseren[/b], heb ik het blijkbaar [b]permanent[/b], want ik kan niets meer aanpassen. Telkens komt er op: [b]"wegens een interne fout...blablabla...kan dit NIET worden aangepast." [/b]
Mijn cookies zijn verwijderd, mijn pc is gezond,... Weet iemand waaraan dit kan liggen?
Ik heb het zowel op http://www.bloggen.be/MorganBlue3/ als op http://www.bloggen.be/WordWonderland/

Zijn er nog onder jullie die daar problemen mee hebben?

P.S. Ik kan ook geen [b]links [/b]meer leggen in mijn blogitems. Ik krijg steeds foutmeldingen wanneer ik dat probeer.

Hallo,


Voor drie, vier weken terug hadden dit meerdere blogs, dan heeft de webmaster dit hersteld, maar de foutmelding duikt sedert vorige week op enkele blogs terug op, maar de webmaster is hierover vorige week terug op de hoogte gebracht, dus nog maar eens geduld.

Pépe

Geen probleem. Geduld heb ik. Ik ben al lang blij dat het probleem niet bij mij ligt. Pc's kunnen het aardig 'uithangen'. :wink:
(en we hebben nu toch smilies dus 'ze doen toch hun best he' :D)

Hoi,
Even hier om te zeggen dat mijn blogprobleem nog niet is opgelost. Bovendien krijg ik (en jullie vast ook!) deze melding als ik bij reacties op items ga kijken:

"line 445:|debug|SELECT titel, ID FROM `WordWonderland_posts` WHERE datum <= now() ORDER BY datum DESC LIMIT 0, 15|

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/users/senioren/web/blog-scripts/db.class.php on line 32"

Wijzigingen en Nieuwe items hebben nog steeds vertraging en ik kan geen links leggen in oude items, enkel in de nieuw aangemaakte...

-> http://www.bloggen.be/MorganBlue3/

Beste Morganblue3,

Ik heb je blog gegenereerd hopelijk is de foutmelding weg.
Blogmaster.
Swakke

:( Ik zit nog steeds met hetzelfde probleem.
Bedankt voor je moeite maar ik ondervind nog steeds problemen. Dit is nu al maanden... Mijn pc van allerlei rotzooi ontdoen helpt ook niet...

Hallo Morganbleu3

Is het deze fout dat u bedoeld ? Dan is de webmaster er reeds van op de hoogte, er zijn nog blogs die hier mee te kampen hebben, is wel een technisch probleem, dat hij alleen kan oplossen.

[img]http://i46.photobucket.com/albums/f128/Robby94/Allerlei/instelling.jpg[/img]

Pépe

Inderdaad! Dat is wat ik altijd krijg! Na het posten van een blogitem, na aanpassingen in personaliseren, na aanpassingen in instellingen,...

Beste Morganblue3,

Ik zal het nogmaals aan de webmaster doorgeven, je zal nog wel wat geduld moeten hebben omdat hij nu op de boekenbeurs is , om zijn boeken te tekenen. :wink: :lol:
Vrg. Mod. Swakke
© 2005-2017 Bloggen.be | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!