Via "reageer".

Jouw tips hebben me op een idee gebracht : ik heb van beide blogs de gegevens laten afsturen via de link : "login en paswoord vergeten" Zo kon ik gemakkelijk beide gegevens op elkaar afstemmen. Het is gelukt ! Dank uw wel. Ik heb nog een ander probleempje : iemand heeft ongevraagd verdacht...

Het ging zo : ik wou foto's op mijn blog "De Cooperatief" plaatsen. Ik log in met de gegevens van deze blog en zet er mijn foto's op. Zo dacht ik toch want wanneer ik ter controle de blog opende, bleken deze geplaatst te zijn op de andere blog "Psychoconsult". De blog "De Co...
Het is net dat wat niet lukt. Ik log in met de gegevens van de tweede blog en ik kom ongevraagd op de eerste blog. Hierdoor kan ik niet doen wat je me vraagt.
Ik heb twee blogs en ik slaag er niet meer in om in de tweede blog te komen. Ik heb de uitleg gelezen over het wisselen van blog, maar het punt is dat ik verschillende email adressen gebruikt heb.
De gegeven uitleg is dus op mij niet van toepassing. Hoe kan ik het dan wel doen ?
Ik heb enkele email reacties op mijn blog gekregen. Nu wil ik die beantwoorden, maar dat lukt niet. Is daar een mogelijkheid toe ?

Het spijt me, maar het lukt nog niet. Ik heb eerst "foto verwijderen" aangevinkt, dan "wijzigen". Daarna "foto toevoegen van harde schijf". De foto staat er dan verkleind op, maar bij aanklikken terug hetzelfde bericht dat de link niet te vinden is.

Beste Pépe,
Bedankt voor je antwoord, maar het probleem blijft. Zoals het nu is, krijg ik van Google Chrome een bericht dat de link niet gevonden is. Van Internet Explorer krijg ik een bericht "not found".

Ik heb een foto geplaatst vanuit mijn harde schijf op mijn blog. Deze verschijnt als een kleine foto. Nu wil ik die linken met dezelfde foto, maar groter, zodanig dat wanneer de eerste aangeklikt wordt, er een nieuw venster verschijnt met de grotere foto. Daartoe heb ik een foto geupload bij plaatsj...
© 2005-2017 Bloggen.be | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!