fotos doorgestuurd met windows Phone zijn verschijnen te groot op blog.
kan geen instelling vinden op windows Phone om te verkleinen. is hier een oplossing zodanifg dat de fotos in het het blog aangepast worden automatisch?
Hallo, het is echt een ramp als je tekst hebt gemaakt ( een lange ....) en dan stuur je die door en blijkt dat de verbinding met internet is wegegevallen. Geen nood denk je dan, even pagina terug en dn heb je nog enkel de titel die blijft maar alle tekst is weg. Willen jullie daar eens nartoe kijken...
Dank je Pepe,
ik zie dat ondertussen alles geregeld is. Zonet nog eens geprobeerd en het is nu in orde!
Dank voor de tussenkomst!
Marsoub
Dit heb ik dus sinds een paar dagen aan de hand. De tekst verschijnt de foto niet.Zijn er instellingen gewijzigd? ik heb aan mijn persoonlijke instellingen niets gewijzigd. Tot voor een paar dagen geen probleem nu wel. Wat moet ik doen? Dank bij voorbaat.
Marsoub

Ftp

Als ik probeer in te loggen krijg ik de volgende boodschappen:
serveradres ok maar gebruikersnaam niet.

Is er iets dat ik niet weet?

Graag wat help hierbij.

De bedoeling is dat de fotos genomen bv in het buitenland onmiddellijk online kunnen geplaatst worden. Een tussenstap is weer naar internet cafe gaan enz.

Dus nogmaals: is het mogelijk om fotos genomen met gewone gsm of blackberry zonder tussenstap op blog te plaatsen?

Dank U
:( Ik heb een blackberry bold en kan fotos maken en versturen. Als ik deze naar het blog stuur worden de fotos niet getoond en verschijnt er een klein vierkantje met een kruisje. Wat doe ik verkeerd? Graag hulp. Dank Marsoub Is dit nu echt een probleem waar niemand een antwoord op weet? Kan iederee...
:( Ik heb een blackberry bold en kan fotos maken en versturen. Als ik deze naar het blog stuur worden de fotos niet getoond en verschijnt er een klein vierkantje met een kruisje.
Wat doe ik verkeerd?
Graag hulp.

Dank

Marsoub
© 2005-2017 Bloggen.be | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!