Beste Pépé (en je mag dit gerust doorsturen naar je webmaster), het doorsturen van een bericht via mail werkt nog steeds niet. Dat is nu al een volle maand dat dit gemeld is, met daarop de reacties dat het gemeld is en wel werkt op seniorennet. Ik zit sinds 1975 in de informatica en ben nog niet toe...

Beste,
ik heb dit nog eens geprobeerd en blijkbaar lukt het nog niet. Het is net deze mogelijkheid die voor ons de doorslag gegeven heeft om een blogsite te kiezen. Dinsdag vertrekken we op reis en het is toch wel meer dan handig als dit zou werken.
Van hart bedankt.

Pépé,

ik heb dit nog eens geprobeerd en krijg nog steeds geen resultaat.
Heb je hier al enig nieuws van ?

Kris

[quote="Pépe"]Hallo,


Tegen die tijd is de webmaster al terug uit vakantie, bij zijn terugkeer ga ik hem onmiddellijk verwittigen.

Pépe[/quote]

Pépe,

ik kan nu inderdaad mijn plan trekken, maar we vertrekken op fietstrip (19 augustus, dus er is nog wat tijd) en dan zou het handig zijn als we konden rekenen op deze functionaliteit (vooral het mailen via GSM is dan handig).
Ik hoor er wel van.
Vriendelijke groeten.
Kris

Pépe, het heeft inderdaad allemaal gewertk, dat vind ik zo raar : ik heb een e-mail adres aangemaakt, en om te testen heb ik zelfs de istelling "Verplichten dat de afzender úw e-mail adres is" op "Nee" gezet om het eens vanaf een ander adres te proberen, maar ook zonder resultaat...
Ik kan momenteel geen berichten toevoegen via mail. dit is nog wel 'beta', maar zou heel handig zijn. Ik heb het e-mail adres gecontroleerd, de controle op de zender afgezet, ... maar het lukt niet.
Kan iemand me verder helpen ?
© 2005-2017 Bloggen.be | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!