Ik zit met hetzelfde probleem ... zocht nu korte lijnen uit, maar als ik een mooie zie is ze meestal te lang en zou ik ze ook graag inkorten?
Help!!!

Dank je wel!

Voor het emailen is het gelukt, bij favorieten had ik dit idd al staan, maar werkt dus niet ... ik gebruik dan maar de traditionele manier!

Thx!

Dank je Pépe, maar dat wist ik wel 8) Maar euh ... ik bedoel als je er bv. een leuke afbeelding plaatst en daar aan een link wil 'linken' zodat je niet het tekstje krijgt van 'e-mail mij' maar op de afbeelding kan klikken en dan kan mailen enz ... Dit lukt me nu niet, de afbeelding staat er maar als...

Welke URL vul ik dan in bij e-mail me en bij opslaan bij favorieten? Want als ik daar oa. http://www.bloggen.be/caspie/email.php en http://www.bloggen.be/caspie/favorieten.php zet, krijg je een foutmeldingspagina ... (pagina niet gevonden enz ...)

Dank je wel voor alle info!!!! :D

Thx, dacht ik mss al wel ... plaatste inmiddels een kleinere foto en zag idd dat de kolommen breder of smaller werden! :lol:
bloggen.be/caspie
Hoe kan je bijvoorbeeld in de plaats van het knopje met de tekst o.a. "hier klikken voor gastenboek" enz. wijzigen in een afbeelding waar je op klikt om het gastenboek binnen te gaan?

DANK JE WEL ! ! ! :D
Ik zag ook dat op sommige blogs de linker- en rechterkolom smaller zijn en het middengedeelte dan weer breder (bij mij zijn drie delen evengroot)

Waar of hoe kan ik dit aanpassen aub? :roll:

Ahum, denk dat ik het zelf al vond ... Staat bij FOTO en dan 'link geass. met foto' waarschijnlijk hé ... :oops: :oops: :oops:
Hoi, Ik ben helemaal nieuw in het bloggen en dus bijgevolg ... een leek! :oops: Ik zag nu dat er op sommige blogs een link staat naar een andere webiste of blog maar niet de naam, doch een foto waarop je kan klikken en dan kom je op de andere website ... Kan iemand me vertellen hoe ik dit voor mekaa...
© 2005-2017 Bloggen.be | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!