Vloeren - Parketvloeren bestellen bij Creon Vloeren
Inhoud blog
 • Vloeren van hoge kwaliteit

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  06-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vloeren van hoge kwaliteit

  Wanneer je gaat verbouwen of verhuizen heb je vaak een hoop keuzes te maken m.b.t. het interieur. Een belangrijk onderdeel is daarbij de vloer. De juiste vloer zorgt voor de sfeer en uitstraling die bij je past. Daarom is het handig om de diverse mogelijkheden online te vergelijken.

  Soorten vloeren

  Er zijn diverse soorten vloeren op de markt. De meest populaire vloersoorten zijn parketvloeren, laminaat en pvc vloeren. Met een echt houten parketvloer creëer je een luxe en natuurlijke uitstraling. Daarbij zijn parketvloeren erg duurzaam en hebben beperkt onderhoud nodig. Eens in de paar jaar een lak beurt en regelmatig dweilen en stofzuigen is voldoende om de vloer langdurig mooi te houden. Een voordelige optie is laminaat. Een laminaatvloer is een vloer waarbij de toplaag van hout is gemaakt. Hierdoor heb je wel de uitstraling van een parketvloer maar dan veel voordeliger in aanschaf. Wanneer je de vloer goed bekijkt zul je wel verschil zien t.o.v. een echte parketvloer. Een van de nieuwere vloersoorten is de pvc vloer. Deze kunststof vloer heeft enkele voordelen zoals de vochtbestendigheid. Hierdoor is de pvc vloer ook prima geschikt als vloer in de badkamer en keuken. En doordat de pvc vloeren net als laminaat in tegelvorm geleverd worden, kunnen deze makkelijk gelegd worden.

  Besparen op de aankoop van vloeren

  Wil je een kwalitatief goede vloer tegen een scherpe prijs, dan is het internet een uitkomst. Via Creon Vloeren bestel je nieuwe vloeren van hoge kwaliteit tegen scherpe internet prijzen. Je kan daarbij ook online voorbeelden van de vloeren bestellen. Of je kunt langs komen in de showroom van Creon waar je alle vloeren in het echt kunt ervaren. Het bestellen is super eenvoudig doordat je online direct ziet hoeveel pakketten je nodig hebt voor de oppervlakte die je wilt vloeren. Na het bestellen wordt de vloer binnen korte tijd thuisbezorgd. Indien gewenst met alle benodigde accessoires zoals ondervloeren en plinten. Wanneer je online besteld hoef je tevens maar 5% aan te betalen. De rest voldoe je bij de levering. Creon is tevens aangesloten bij Becommerce. Je aankoop is dus gewaarborgd en je kunt veilig en vertrouwd zaken doen met Creon.

  Bekijk alle vloeren op: www.creon-vloeren.be

  06-07-2015, 15:43 geschreven door vloeren  

  Reageer (1766)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (26 Stemmen)
  Archief per week
 • 06/07-12/07 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!