Houthalen-Helchteren bruist! Uw gemeente in woord en beeld!

31-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandel- en fietstochten
Klik op de afbeelding om de link te volgen Boerderietocht op paasmaandag 

Traditiegetrouw vindt ook dit jaar op paasmaandag in Helchteren de boerderietocht plaats. Dit wandel- en fietsgebeuren wordt georganiseerd door de GR5-wandelaars. De opbrengst van het evenement gaat dit jaar naar de Chiro van Helchteren. Wandelliefhebbers kunnen kiezen voor tochten van 4, 6, 10 of 15 kilometer. Er is ook een aangepaste korte wandeling van 1 kilometer voor ouders met kleine kinderen. De fietsliefhebbers kunnen deelnemen aan tochten van 35 en 75 km. 

Deelnemers kunnen op paasmaandag vertrekken voor deze tochten aan de boerderij van de familie Soors-Timmers, Ossevenstraat 2 in Helchteren en dit tussen 9 en 15 uur. Op het boerderijterrein is er eveneens kinderanimatie en je kan er genieten van een dankje. Vanop de Kazernelaan is bewegwijzering naar deze boerderij voorzien. Deelnemen is gratis, maar wie wil kan wel een vrije gift geven voor het goede doel. 

Meer info: www.gr5wandelaarshelchteren.be. 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atletiekclub start met nieuwe loopreeks
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Start to Run 

Atletiekvereniging AVT Houthalen gaat opnieuw de loopreeks 'Start to Run' organiseren. Inwoners die graag gezond leren lopen, kunnen zich inschrijven. De start van de cursus is op 13 april, van 20 tot 21 uur. Het hele gebeuren vindt plaats op de atletiekpiste van AVT Houthalen, pal naast de oude sporthal op de Oudstrijderslaan 44. 

Deelnemen aan de hele 'Start to Run'-lessenreeks kost 25 euro. Meer info: 011 52 52 15 (secretaris Vera Loysch). 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe stap richting realisatie Noord-Zuidverbinding
Vlaamse regering stelt GRUP Noord-Zuid definitief vast

Vrijdag heeft de Vlaamse regering tijdens de wekelijkse ministerraad het Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (GRUP) voor de Noord-Zuid (N74) definitief goedgekeurd. Begin februari werd reeds de principiële goedkeuring aan het dossier gegeven. Indien er nu geen juridische procedures opgestart worden, kan men beginnen met het aanvragen van de bouw– en milieuvergunningen en de aanbesteding opstarten. 

De Noord-Zuid in Limburg kent een lange lijdensweg. Het vorige GRUP uit 2011 werd vernietigd door de Raad van State. Dit nieuwe GRUP houdt rekening met de aanbevelingen en geeft ruimte aan een aantal bekommernissen omtrent landbouw en natuur. Intussen gaf de Raad van State haar principiële goedkeuring aan dit nieuwe GRUP waardoor de regering het definitief kon vaststellen. 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speelpleinwerking De Mirkens komt met leuk paasevent...
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Grote Paaseierenzoektocht


Op zaterdag 4 april organiseert speelplein De Mirkens voor de eerste keer "De Grote Paaseierenzoektocht". De kinderen kunnen zich uitleven bij het verzamelen van eitjes, het springkasteel en zich leuk laten grimeren, terwijl de ouders kunnen genieten van een drankje en een stukje taart! Gastlocatie is het Don Bosco-instituut in Helchteren. De aanwezigen kunnen ook deelnemen aan een tombola met mooie prijzen voor jong en oud!

Kaarten te koop bij verkooppunten: Bakkerij Snoks, Bakkerij Kramikske en De Pittoresk!


https://www.facebook.com/events/743843632403386/


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TTC Pallet nodigt je uit
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Recreatietornooi tafeltennis

Wie wil proeven van de tafeltennissport moet aanstaande zaterdag 28 maart zeker afzakken naar de lokalen van TTC Pallet. Die dag kan van 18.30 tot 22 uur iedereen deelnemen aan een leuk en gezellig recreatietornooi tafeltennis dat wordt opgezet door de club. Deelnemen is gratis. Een prima gelegenheid om nog eens plezier te beleven aan het ping-pongspelletje... 

TTC Pallet vind je in de gebouwen van het vroegere SK Sonnis, Koningsplein in Helchteren. Meer info: 0473 32 49 11. 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toelage voor veldrit
Klik op de afbeelding om de link te volgen 750 euro voor veldcross

Het gemeentebestuur besliste afgelopen donderdag om een toelage ter waarde van 750 euro toe te kennen aan de vzw Scevenels-Events. Deze vzw organiseert in Helchteren jaarlijks een GP Veldcross. Ter ondersteuning van de voorbije organisatie van dit veldritgebeuren op 21 en 22 februari laatstleden, ontvangt de vzw dit bedrag. 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 op 10 gecontroleerde voertuigen reed te snel
Politiecontrole

Afgelopen woensdag hield politie MidlLim tussen 14u en 22u verkeerstoezicht op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren. Bij de snelheidscontrole werden 456 wagens gecontroleerd. 46 bestuurders reden te snel.

Verder waren er de volgende vaststellingen:

 • twee bestuurders droegen geen veiligheidsgordel. Zij betaalden een onmiddellijke inning
 • twee bestuurders hadden geen geldig inschrijvingsbewijs voor hun auto
 • één bestuurder had zijn verkeersbelasting niet betaald
 • één voertuig had geen geldig keuringsbewijs. Hiervoor werd een proces-verbaal van waarschuwing uitgeschreven.
 • twee vrachtwagens waren niet in orde met hun ladingzekering
 • één bestuurder werd betrapt bij het telefoneren achter het stuur
 • één roodlichtrijder werd onderschept
 • twee auto's stonden foutief geparkeerd
 • ér werden drie processen-verbaal van waarschuwing opgesteld voor defecte verlichting van de auto.
 • één niet-verzekerde wagen werd in beslag genomen
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samenwerking politiediensten loont opnieuw in drugsactie
Opnieuw arrestaties in drugsonderzoek

De voorbije maanden werd er door de politie MidLim intensief samengewerkt met onder meer de federale politie en de politiezones van Luik en Pays de Herve en da tin het kader van een grootschalig drugsonderzoek. Dat onderzoek zorgde ervoor dat er de voorbije dagen acht huiszoekingen werden uitgevoerd waarbij in totaal 12 personen werden opgepakt. Het merendeel van hen was van Turkse of Bulgaarse origine. 

In het kader van het onderzoek werd in het Luikse een wietplantage met 2000 planten opgedoekt. In de Kerkhoflaan in Houthalen-Helchteren werd woensdag eveneens een plantage aangetroffen, al was deze al wel grotendeels ontmanteld. Van de twaalf opgepakte personen werden er uiteindelijk 7 voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Ook werd één wagen een beslag genomen. 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe voetpaden op komst, gemeente vervangt bomen door hagen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Geen bomen meer in Seringenstraat

De voorbije weken werden de laanbomen in een aantal straten in Houthalen-Oost gekapt. Onder meer in de Seringenstraat verdwenen een resem bomen. "De buurt was een beetje verrast door de kapping", aldus gemeenteraadslid en buurtbewoonster Vera Miczka (S&D). "Daarom dat ik ging informeren over het doel en de toekomst. De bomen werden nu reeds gekapt in afwachting van de komst van nieuwe voetpaden. Jarenlang al liggen de voetpaden er troosteloos en gevaarlijk bij. Het zit in de gemeentelijke planning om die voetpaden te vernieuwen. Voorbereidend op die werken zijn de bomen dan nu al gekapt."

Eens er een nieuw voetpad ligt, worden er ook geen nieuwe bomen meer voorzien. "Neen dat klopt. De vrije plantzone is te smal waardoor bomen planten op die ruimte geen goed idee is. Niet enkel is er te weinig groeizone voor de wortels, bomen op zo'n beperkte ruimte aanplanten, zorgt ook voor wortelproblemen, denk maar aan de rioleringen of aan wortels die de nieuwe voetpaden terug omhoog gaan duwen. Daarom is gekozen om na de aanleg van de voetpaden ook in deze straten op de vrije tussenzones haagjes aan te planten. Net zoals elders in de wijk zullen dat haagjes zijn van veldesdoorn. Die zorgen voor een veiliger voetpad en brengen optisch ook een versmalling van de weg waardoor wagens het gevoel hebben trager te moeten rijden." 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Livemuziek in NAC2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen Out of Cash

Zin om nog eens de sfeer van de muzikale jaren '60 en '70 te herbeleven? Dan moet u aanstaande vrijdag 27 maart zeker afzakken naar brasserie NAC2012. Sinds kort presenteert de brasserie geregeld live optredens van muzikanten en muziekgroepen. Aanstaande vrijdag is het de beurt aan Out of Cash. Naast legendarische nummers van onder meer Johnny Cash presenteert de band ook eigen werk. Het optreden start om 20.30 uur. Iedereen welkom! 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diefstal
Inbraak in kledingzaak

De politie MidLim is een onderzoek gestart naar een zware inbraak in een kledingwinkel op de Ringlaan in Houthalen. Vrijdagochtend verbrijzelden dieven daar de glazen toegangsdeur. Eens binnen namen de inbrekers de kassa, de kluis en een resem kleding mee. Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leerrijke infomiddag
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoe fiets je veilig met een elektrische fiets?

Het gebruik van de elektrische fiets heeft heel wat voordelen. Senioren die niet meer volledig op eigen krachten een fietstocht kunnen maken, kunnen dat met een elektrische fiets vaak wel. Een elektrische fiets biedt enkel 'trapondersteuning', je moet wel zelf ook nog een inspanning doen, waardoor het een waardevolle manier is om aan lichaamsbeweging te doen en fit te blijven.

Aanstaande dinsdag 24 maart vindt er in dienstencentrum Perron-Oost een infomiddag plaats over veilig fietsen met een elektrische fiets. De infomiddag start om 13.30 uur. Iedereen is er welkom. 

De middag wordt opgedeeld in twee stukken. Nadat je tijdens een theoretisch luik informatie krijgt over het gebruik van je fiets en tal van tips over de aankoop en het onderhoud, volgt er een praktisch deel waarbij je testritten kan maken en je de geleerde handigheidjes kan uittesten. 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurpunt zakt met telescopen af naar De Plas
Klik op de afbeelding om de link te volgen Bekijk de zonsverduistering op een originele manier

Aanstaande vrijdag zal er ook in ons land opnieuw een unieke zonsverduistering waarneembaar zijn. Hierbij zal de maan tussen de aarde en de zon komen te staan. Niet de zon, maar de aarde wordt verduisterd: de maan werpt haar schaduw op onze planeet. Daar waar de zon, de maan en de aarde precies op één lijn staan, is een totale eclips te zien. De maan lijkt de zon dan volledig te bedekken. De zon is nochtans 400 keer groter dan de maan, maar staat ook veel verder.

Nu vrijdag kunnen we in België een gedeeltelijke zonsverduistering zien. Om 9.28 uur begint de maan eraan, dan schuift ze langzaam voor de zon. Om 10.35 bereikt de verduistering haar hoogtepunt, om 11.46 uur eindigt de doortocht van de maan voor de zon. Op het hoogtepunt zal er van de zon niet meer dan een smalle sikkel te zien zijn, zowat 83 procent is dan bedekt.

Wie dit spektakel wil aanschouwen, doet dat best met behulp van een eclipsbril. Een tip: kom naar de Plas op domein Kelchterhoef. Daar zal Natuurpunt Houthalen-Helchteren met een stand aanwezig zijn. Op de stand kan je de zonsverduistering in optimale omstandigheden aanschouwen. Hopelijk is het helder weer. Er zijn niet alleen eclipsbrilletjes voorhanden, er worden ook telescopen opgesteld, om foto's te maken en om waarnemingen te doen. Iedereen is alvast welkom! 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (1)
17-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeltocht in het kader van wereldwaterdag.
Klik op de afbeelding om de link te volgen Waterwandeling

Naar aanleiding van wereldwaterdag organiseert Limburgs Landschap vzw een ‘wandeling waarvan het water je in de mond zal lopen’. De aarde kreeg als bijnaam ‘De blauwe planeet’ omdat 70% bedekt wordt door zeeën en oceanen. Het eerste leven ontstond in dat water. Het is duidelijk dat water voor de mens, dieren en planten een belangrijk goed is dat moet worden gekoesterd. 

Word ‘waterbewust’ en wandel mee! Mogelijk gaan we ook even piepen bij het waterzuiveringsstation. 
Afspraak: zondag 22 maart om 14u, bezoekerscentrum Hengelhoef, Houthalen. 2€/deelname, leden gratis. 

Meer info: Limburgs Landschap vzw, Lea Vaes, info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 50.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KWB gaat opnieuw 'sjacheren'
Klik op de afbeelding om de link te volgen Sjachermarkt Helchteren

Voor de 33ste maal organiseert KWB Helchteren haar unieke sjachermarkt. Sjacherliefhebbers worden op zondag 22 maart verwacht in het Don Bosco-instituut in Helchteren. Van 9 tot 17 uur kan er gesjacherd worden! Jaarlijks zakken meer dan 2.000 bezoekers af naar deze gebeurtenis. Hiermee is dit één van de best bezochte rommelmarkten uit de regio. Liefhebbers kunnen snuisteren tussen curiosa, tweedehands spulletjes, gereedschap, speelgoed, strips,... 

Meer info vind je op de facebookpagina van het evenement: http://www.facebook.com/sjachermarkt. De toegang tot de markt bedraagt 2 euro per persoon. 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vacatures
Perron-Oost op zoek naar nieuwe centrumleider

Dienstencentrum Perron-Oost is op zoek naar een nieuwe verantwoordelijke voor het centrum. De voorbije jaren nam Cindy Gust deze taak op zich, maar zij vond intussen een andere uitdaging in een nieuwe job. 
Ter opvolging gaat het OCMW-bestuur nu op zoek naar een nieuwe centrumleider. De vacature werd intussen uitgeschreven. Naast de vacature voor een voltijds centrumleider werd ook een vacature voor een deeltijdse deskundige 'Animatie' voor het Vinkenhof uitgeschreven. 

Meer info over de inhoud van en de vereisten voor beide vacatures vind je op de website van het gemeentebestuur: www.houthalen-helchteren.be. Solliciteren kan tot 30 maart. 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
14-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandweer oefent
Klik op de afbeelding om de link te volgen Brandoefeningen op militair domein

Vrijdagvoormiddag staken flinke rookpluimen op ter hoogte van het militair domein in Helchteren. Gelukkig ging het niet om een grote heidebrand, maar wel om een gecontroleerde oefening van de brandweer. Bij de oefening werd zo'n 25 hectare van het NAVO-schietterrein doelbewust afgebrand. In de eerste plaats was het een oefening voor de brandweerlieden, maar in de tweede plaats paste deze heidebrand ook binnen het natuurbeheersprogramma op dit terrein. Het afgebrande perceel werd in overleg met de diensten van Natuur en Bos goed en doelbewust gekozen.

De oefeningen, waar naast het militaire brandweerkorps van Helchteren en Kleine Brogel ook burgerkorpsen van Genk, Bree, Bilzen en Maasmechelen deelnamen, verliepen prima. De aangelegde brandwegen bewezen hun doeltreffendheid en de bluswerken verliepen zoals gepland. Een geslaagde test dus.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
13-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trieste inschrijftaferelen rond schooltje in Laak herhalen zich dit jaar helaas opnieuw
Opnieuw kamperende ouders aan schoolpoort

Wie de Kerkhofstraat in Laak passeert, stelt aan de kerk nogal vreemde taferelen vast. Een tiental ouders en grootouders kamperen er al enkele dagen met caravans en campers. In het naastgelegen vrije kleuterschooltje 'De kleine reus' openen maandag 16 maart de inschrijvingen voor volgend schooljaar. Feit is dat er slechts 26 vrije plaatsen (niet-indicatorleerlingen) beschikbaar zijn en de school heeft nu al weet van 33 ouders die hun kind willen inschrijven. Het gevolg is dat ouders al dagenlang camperen aan de schoolpoort in de hoop zo aanstaande maandag bij de eerste 26 inschrijvers te zijn...

'De kleine reus' heeft in totaal plaats voor 200 kleuters. De eerste twee weken van maart konden ouders hun kinderen inschrijven in de school op voorwaarde dat er vanuit het gezin al broers of zussen in de school zaten. Ook kinderen van personeelsleden konden in die periode ingeschreven worden. Van 16 tot 27 maart is er een tweede inschrijfperiode voor het ruimere publiek. Tijdens die periode wordt er voorrang gegeven aan indicatorkleuters. Dit zijn kleuters waarvoor er een studietoelage ontvangen wordt of waarvan de moeder geen getuigschrift of diploma hoger middelbaar onderwijs heeft. 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kringwinkel zwiept de deuren open
Klik op de afbeelding om de link te volgen Retrodag

Aanstaande zaterdag vindt in de Kringwinkel de jaarlijkse 'Retrodag' plaats. Retrospulletjes en vintage-stuff zijn weer helemaal hip! De Kringwinkel is de ideale plek om deze oude spulletjes op de kop te tikken en dat tegen erg betaalbare prijzen. De Retrodag zet dan ook de werking van de Kringwinkel in de kijker. 

Kom dus zeker aanstaande zaterdag 14 maart tussen 10 en 17 uur even langs in de Kringwinkel, Grote Baan 3 in Houthalen. Een hapje en een drankje staan alvast op je te wachten! 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Militaire oefeningen
Leger oefent ook in onze gemeente

Op donderdag 12 maart organiseert het Belgische leger een beperkte militaire oefening in een aantal Limburgse gemeenten. Ook Houthalen-Helchteren zal hierbij aangedaan worden. Geen nood dus als je die dag militairen ziet passeren... 


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)


Foto
Beste lezer,
welkom op deze blog waar je dagelijks nieuws uit onze gemeente vindt. Zelf iets te melden, geef me een seintje!
Groeten,
Stijn Van Dingenen
E-mail mij

Volg het nieuws van Houthalen-Helchteren ook op facebook:

Rondvraag / Poll
Vindt u dat er een tijdelijke brug moet komen aan het kruispunt Grote Baan - Koolmijnlaan?
ja
neen
Bekijk resultaat

Laatste commentaren
 • yao (yao141)
      op Natuurpunt zakt met telescopen af naar De Plas
 • wietplantage in de Kerkhoflaan (just is just)
      op Samenwerking politiediensten loont opnieuw in drugsactie
 • Roofvogels op zoek naar vrijheid (Dierenvriend)
      op Valkeniers trekken aan de alarmbel
 • Een oudejaar om nooit te vergeten (Tom)
      op Handelaar in de kijker: Mange Tout
 • Nieuws DeRedactie
 • 'Zelden zo'n afwijzing van het debat gezien'
 • Video: ontdek het toekomstige Eurostadion in Brussel
 • [VIDEO] - Rolling Stones kondigen Amerikaanse tournee aan
 • Disney wil ook van 'Mulan' een remake met echte acteurs
 • Bpost test levering van pakjes in de avonduren
 • [VIDEO] - Bekijk de trailer van de eerste langspeelfilm van Stany Crets
 • 'Voor kinderen die niet 7 dagen op 7 perfect zijn'
 • Tweede nieuwe Asterix-album verschijnt in oktober
 • Michelle Martin verhuist naar ex-rechter
 • Verkeershinder in centrum Antwerpen zal tot vanavond duren
  Nieuws De Morgen
 • Vlaamse overheid telt steeds meer hoogopgeleiden, 45-plussers en vrouwen
 • Boom valt op sporthal Mechelse school
 • 'Franstaligen zuigen Brusselse rechtbank leeg'
 • Wereldwijd opnieuw meer investeringen in hernieuwbare energie
 • LIVE (aanloop): Witsel weer op de 'acht'?
 • Wereldwijd opnieuw meer investeringen in hernieuwbare energie
 • Alle 236 verdachten Turkse coup vrijgesproken
 • Ouders opgepakt die hun zonen naar Syrië wilden sturen
 • LIVE (aanloop): België won 4 op 5 keer van Israël
 • 'Van potvissen tot mieren, allemaal voelen ze nog altijd de effecten van BP-ramp'
  Nieuws Sporza
 • Tinkov: 'Het wielrennen moet veranderen'
 • Video: ontdek het toekomstige Eurostadion in Brussel
 • Alex Dowsett valt op 2 mei het werelduurrecord aan
 • Debusschere is niet opgewassen tegen Kristoff
 • Meert: 'Gemotiveerde olympische kampioenen op de Memorial'
 • Real Madrid-vedette Gareth Bale slaat gensters met een basketbal
 • McLeish: 'Ik stop eind dit seizoen bij Genk'
 • Wie heeft het eerste woord in de Driedaagse? Volg nu met livestream
 • UEFA geeft meer centen en inspraak aan Europese clubs
 • Europese clubs krijgen meer geld en inspraak van UEFA
  Nieuws HBVL
 • Bouw mee aan unieke stapelmuur van bouwafval
 • Ingenieursstudenten leren over Chinese technologie, cultuur en taal
 • Op 2 mei volgt nieuwe aanval op werelduurrecord
 • Derdejaars spelen energiequiz
 • Kangoeroewedstijd in de eerste graad
 • Op z'n Loons (14/15)
 • Vastenbezinning in Eerstegraadsschool vestiging Kinrooi
 • Leren Leven in de vasten
 • Rechtbank stelt vonnis van drie jonge agressieve dieven uit naar 28 april
 • Sport- en Recreatiedomein De Alk open vanaf 1 april

  Nuttige telefoonnummers:
  Gemeentehuis HH: 011 49 20 00
  Politie HH: 011 49 20 00
  Hoofdbib HH: 011 49 20 00
  Containerpark: 011 60 21 88
  Casino: 011 49 22 90
  OCMW: 011 49 20 00
  Vinkenhof Campus: 011 60 92 60
  Perron Oost: 089 46 04 80

  Wachtdiensten:

  Huisarts:
  tel. 0900 40 450

  Apotheek:
  tel. 0903 99 910

  Tandarts:
  tel. 0903 39 969

  Hieronder vindt u interessante webadressen uit onze gemeente:


  http://users.telenet.be/jww  
  www.actiefww.com  
  www.avthouthalen.be

  www.bc-helchteren.be

  www.bchouthalen2000.be
  www.bennewed.be

  www.broederkring.be

  www.chirohelchteren.be

  www.chirohelchteren.org

  www.cosimo.be/Meulenberg 

  www.danzav.centerrall.com

  www.dbchouthalen.be

  www.debiekorf.be

  www.delijn.be

  www.denoordzuid.be

  www.diabolichell.be

  www.donboscohelchteren.be

  www.doopie.be 

  www.dropshot.be

  www.fchelson.be

  www.fphouthalen-genk.be

  www.gezinsbond-helchteren.be

  www.groenhouthalen-helchteren.be

  www.gr5wandelaarshelchteren.be
  www.helchterenvv.be

  www.hengelhoef.net
  www.khhoeverheidegalmlillo.be

  www.home.scarlet.be/albert.vandijck

  www.hondenschoolderoedel.be

  www.houthalen-helchteren.be

  www.houthalen-helchteren.cdenv.be
  www.houthalen-helchteren.davidsfonds.be 

  www.houthalensracingteam.be
  www.hvchelchteren.be  

  www.illusio.be

  www.infogids-online.be

  www.jckreasa.be

  www.jeugdhuisthebassment.be

  www.kelchterhoef.be

  www.kreasa.be

  www.ksjhouthalen.be

  www.kwbhelchteren.be

  www.lachfestival.be

  www.lgcc.be
  www.limburgadembenemend.be

  www.mish-mash.be

  www.molenheide.be

  www.mrk-houthalen.be

  www.oc76.be

  www.parkfc.be

  www.poppunt.be

  www.rimo.be

  www.rotary-houthalen.be

  www.schooldeschakel.be

  www.sdhh.be
  www.selishouthalen.be

  www.terdolenfietshappening.be

  www.tvl.be

  www.userstelenet.be/
  ttcpalethouthalen
    
  www.villabasta.be

  www.vlabus.be
  www.wschelchteren.be

  http://www.hhoost.be/
  wijkvereniging/

  Het adres van uw vereniging of organisatie staat er nog niet bij? Geef het ons door en wij voegen het toe.

  Openingsuren containerpark Houthalen-Helchteren
  zondag-maandag: gesloten
  dinsdag: 9.00-19.30 uur
  woensdag: 9.00-16.00 uur
  donderdag: 9.00-16.00 uur
  vrijdag: 9.00-16.00 uur
  zaterdag: 9.00-15.00 uur

  Zoeken in blog

  Archief per maand
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
  Startpagina !
  Blog als favoriet !
  Een interessant adres?
  >

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!