U12 KSV Roeselare 2011 - 2012.
Foto
KSVR - La Louviere Centre: 7 - 0

EINDSTAND U12B Ptn
1 ROESELARE          

72

2 GITS

62

3 RUISELEDE

53

4 CL. ROESELARE

45

5 WOESTEN

36

6 PITTEM

31

7 DE RUITER

31

8 RUMBEKE

30

9 LICHTERVELDE

28

10 LO-RENINGE

28

11 JONKERSHOVE

21

12 D.BEVEREN

13

13 FAM. MERKEM

5

14 WESTROZEBEKE

AF

AF algemeen forfait
Inhoud blog
 • Slotdag KSVR op 12 mei.
 • Dosko Beveren U13B-KSV Roeselare U12B : 1-12
 • Selectie U12B voor zaterdag 3 mei in Dosko Beveren
 • Tornooi Oostende.
 • Catalaans stoofpotje met Madrileense kruiden op wijze van de chef.
  Zoeken in blog

  11-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slotdag KSVR op 12 mei.

  De U12 speelt op de slothappening tegen KV Kortrijk (10.30).
  Alle beschikbare spelers worden hierop uitgenodigd. Aanwezig om 09.30 in de kleedkamer.
  Match op terrein 7.


  05-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dosko Beveren U13B-KSV Roeselare U12B : 1-12
  Klik op de afbeelding om de link te volgen KSV ROESELARE U12B WINT VRIENDSCHAPPELIJKE WEDSTRIJD OP DOSKO BEVEREN!

  Naar aanleiding van de Dosko-dag in Beveren won onze kampioenenploeg nu met 1-12 winstcijfers. Vr de start van de wedstrijd vielen Thorn en Robbe reeds uit met een blessure tijdens de opwarming. Een wedstrijd die gespeeld werd met 9 Dosko-spelers tegen 10 KSV-spelers. Een flauwe eerste helft bracht weinig spektakel. Dosko werd al meteen op eigen helft gedrukt, maar de enorme kansen voor KSV konden niet afgewerkt worden. Aan de rust stond de stand op 0-3 met doelpunten van Matthias G. en Lennert, waarbij een bedrijvige Toon twee assisten voor zijn rekening kon nemen.

  KSV schrok bij het begin van de tweede helft even van de bliksemstart waarmee Dosko opeens uitpakte. Na amper n minuut in die tweede helft scoorde Dosko tegen : 1-3. Ondertussen bleef de Roeselaarse defensie, met veel overzicht aangestuurd door Maxim Laperruque, de bezoekende tegenstoten pareren. De supporters kregen eenzelfde spelbeeld voorgeschoteld : een technisch sterker KSV, dat domineerde zonder evenwel zijn sterkste partij te spelen. Na een viertal minuten toonden onze jongens wat ze in hun mars hadden en de doelpuntenkermis kon beginnen met doelpunten van Toon, Lennert, Matthias, Lowie en Glenn. Zelfs onze doelman, Clement, werd een doelpunt gegund tijdens een te nemen strafschop, maar de bal belandde helaas op de linkerdoelpaal. Matisse zorgde op z'n flank voor enkele fraaie assisten. Op die manier werd de 1-3 voorsprong uitgebouwd tot een 1-12 eindstand.

  We hadden beter een sterkere tegenstander gehad, zoals de A-ploeg van Dosko, want die konden op het hoofdterrein hun slag thuis halen tegen de tweede in onze reeks, nl. Gits, die op hun beurt met 5-2 cijfers de boot in gingen. Met nog n wedstrijd te spelen kunnen onze jongens eindelijk genieten van een beetje rust. Toch wil ik nog de trainer, spelers, alsook collega Yves, bedanken voor de fijne samenwerking tijdens dit voorbije seizoen. Nogmaals proficiat jongens!!!

  Johan Houthoofd
  afgevaardigde


  03-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie U12B voor zaterdag 3 mei in Dosko Beveren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor de jeugddag van Dosko Beveren op zaterdag, 5 mei 2012, zijn de volgende jongens geselecteerd :

  Emiel, Robbe, Matthias G., Matisse, Simon, Toon, Maxim, Lennert, Lowie R., Clement, Glenn en Thorn.

  Aanwezig om 13.30 uur - match om 14.30 uur tegen de U13B.

  Opgepast : vergeet jullie paspoort niet!!!  01-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Oostende.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag spelen we met de nat. U12 een tornooi in Oostende.
  Via de site van KVO bekwam ik volgend programma:
  09.30: VG Oostende - KSVR
  10.30: KSVR - OHL
  11.30: KSVR - AA Gent
  12.30: KSVR - Lokeren
  14.00: KSVR - Woluwe
  + nog 1 match voor de plaatsen.
  Daar er communies zijn vragen we dat iedereen sowieso een mail stuurt naar de trainer met vermelding of je al dan niet kunt meespelen (eventueel hoeveel en welke wedstrijden).
  De vraag blijft echter nog steeds wie alles in goede banen zal leiden. Verschillende mails met die vraag bleven vooralsnog onbeantwoord.

  29-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catalaans stoofpotje met Madrileense kruiden op wijze van de chef.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze laatste competitieopdracht van het seizoen was er eentje buiten formaat op allerlei gebied. Vooreerst moesten we al noodgedwongen op zondagvoormiddag aantreden doordat het terrein (kantine?) niet beschikbaar was. Het vertrouwde veld 4 werd eveneens ingeruild tegen veld 2 daar er t veel wedstrijden waren voor 4 terreinen. De ploeg zelf werd dan weer geteisterd door allerlei toestanden waardoor we liefst 4 spelers moesten missen. Louis had nog koorts en kon bijgevolg niet spelen, Arthur was ergens op hoogtestage in Hoog-Belgi, Seppe liep op school een heupblessure op, Kevin verzwikte zijn voet eveneens op school en was er zo ook niet bij. Kenneth zou na de aanslag van vorige week proberen, maar ook dat bleef een vraagteken. Senne van zijn kant kon enkel de eerste helft spelen wegens zijn lentefeest.  Conclusie: naar school gaan houdt meer risico's in dan voetballen! Gelukkig konden we in laatste instantie Lowie Raveschot nog optrommelen, waarvoor onze gemeende dank.
  En training tijdens de week had de voetbalhonger toch weer wat naar boven gehaald. Vrijdag werd een aardig potje gevoetbald, de gretigheid was zeker weer aanwezig. De voorbereiding naar de laatste match toe verliep op dat vlak toch vrij goed. Door de vele afwezigen was het hier en daar wat herschikken. Arne schoof een positie achteruit, Senne nam plaats op de 10. De match was nog geen minuut ver toen Senne van dichtbij vrij simpel mocht binnen leggen. Zijn territorium rond de hoekschopvlag werd bijgevolg een eerste keer 'afgebakend'. Het spel van KSVR had bij momenten een verdacht hoog 'Bara-gehalte', met dat verschil dat wij na langdurig balbezit wl konden scoren. Senne mocht zijn kunstje bij de cornervlag nog eens overdoen en zo stond het al vlug 2-0. Het sierde de bezoekers echter dat ook zij probeerden de voetballende oplossing te zoeken. Geen potige Dour-toestanden deze keer maar een leuke pot voetbal. Een match zonder een kopbalgoal van Aless is de laatste tijd niet meer weg te denken. Ook nu buffelde hij er eentje binnen op corner van Guanitto. Lowie Raveschot werd kort voor rust perfect door 'Sennydog' door de verdediging geloodsd en hij bedankte met een knappe overhoekse trap: 4-0. Bertje stond erbij en keek ernaar en zag dat het goed was. Na de pauze liet KSVR zich wat in slaap wiegen, al bleef het goede combinaties op de mat leggen. Het tempo was echter wat gezakt waardoor de bezoekende defensie de gaatjes alsnog kon dichtlopen. Andreas vond halfweg de tweede helft dan toch nog een gaatje voor de 5-0. Aless prikte er nog eentje met de voet tegen het net. Aaron had de eer de laatste van het seizoen (nummer 109!) tegen het net te duwen: 7-0.
  Toeval of niet: Barcelona won dit weekend met 0-7... of hoe een topclub ons ook al gaat imiteren...
  We eindigen zo met 69 punten, 109 doelpunten voor en 21 tegen, 22 winstpartijen, 3 keer gelijk en 1 nederlaag. Cijfers die kunnen tellen dus.

  Langs deze weg willen we iedereen bedanken die KSVR dit seizoen steunde en mee op weg hielp naar de titel. De schitterende videomontage van Henk (papa van Lucas en Axel) is een herinnering om te koesteren! Van harte bedankt voor dit prachtige kunstwerkje!
  Er rest ons nu enkel nog het tornooi in Oostende en de match op de jeugddag. We trainen volgende week enkel op donderdag (19.00). Meer info betreffende het tornooi in KVO volgt binnenkort.

  27-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie match La Louviere Centre.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor de match van zondag zijn volgende jongens geselecteerd:
  Bert, Robbe, Dries, Senne, Viktor, Lucas, Axel, Andreas, Alessandro, Arne, Aaron, Guanitto, Kevin, Kenneth (?), Louis (?).
  Seppe is geblesseerd, Arthur zit op de Ardeense hoogvlaktes.
  Kenneth nog onzeker door blessure vorige week, Louis was deze week ziek maar zou terug 'operationeel' zijn.
  Aanwezig om 08.45, match om 10.00.
  Door het grote aantal wedstrijden zondag spelen we niet op het vertrouwde veld 4 maar op veld 2 (net achter nieuwe tribune hoofdterrein).
  Gelieve dus tijdig uit de kantine te vertrekken

  25-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma U12B.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De U12B trainen deze week NIET. Hun competitie zit erop, volgend weekend dus geen wedstrijd.
  Volgende donderdag (3 mei) is er wel training om 19.00.

  22-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Woesten-KSV Roeselare U12B : 0-4
  Klik op de afbeelding om de link te volgen GEWESTELIJKE U12B BOEKT GEEN ENKEL PUNTENVERLIES IN EEN GANS SEIZOEN!

  In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen wonnen onze jongens ook nu weer met 0-4 cijfers op het veld van Woesten. In een herfstdecor in plaats van een lenteweertje en met strakke wind in de rug begon de wedstrijd al hoopgevend voor onze KSV-ploeg toen Matthias Gheysen na amper twee minuten oprukte van op rechts en de bal mooi doorstak tot bij Toon, die alleen op doel afging en scoorde (0-1). Van een bliksemstart gesproken! Een enthousiast KSV moest - ondanks het offensieve meesterschap - toch zeer beducht zijn voor mogelijk gevaarlijke tegenstoten van Woesten. Maar wie dacht : "Laatste wedstrijd, we zijn toch kampioen en hebben niets meer te winnen of te verliezen" had het verkeerd voor. Iedere Roeselaarse speler ging er met volle overgave tegenaan. Enkel de verre uittrappen van hun thuisdoelman verraste onze jongens soms, maar onze verdediging was telkens op hun hoede. De 0-2 kwam tot stand na een mooie actie van op links, startend bij Emiel naar Matisse, die passte naar Simon, die op zijn beurt naar Lennert passte, waarbij die laatste prachtig afwerkte, tot groot jolijt van zijn papa, want Guido Lingier nam voor de gelegenheid de taak van de zieke Jean-Claude op zich en deed dit met verve. De 0-3 liet iets langer op zich wachten tot een aanval van op rechts, waarbij Lowie Raveschot mooi voorzette tot bij Simon, die voor een derde maal de netten deed trillen. Met de 0-3 op het bord speelde KSV nog meer bevrijd, maar we kenden na de rust heel wat pech in de afwerking. Zo gingen drie mooie kansen de mist in (of was het de tegenwind die nu een rol speelde?). Tot Matisse halverwege de tweede helft plots oprukte van op links. De bal kwam via de doelman centraal en Matthias Gheysen stond op de juiste plaats (0-4), waarmee de einduitslag vastgelegd was.

  De Roeselaarse winst was meer dan verdiend en de kers op de taart na een briljant seizoen, waarna de flessen werden ontkurkt en de supporters gedoopt. Een dikke, dikke proficiat aan iedereen!
  Clement, Thorn, Maxim, Robbe, Toon, Matthias G., Simon, Lennert, Lowie, Matisse, Matthias M., Louis, Emiel en Glenn, die jammer genoeg niet aanwezig kon zijn tijdens de laatste wedstrijd. We willen ook nog eens Alexander en Zeger vernoemen, die dit seizoen jammer genoeg veel blessureleed kenden, maar daarom niet minder deel uitmaken van onze hechte kampioenenploeg.

  Johan Houthoofd
  afgevaardigde


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ENKELE SFEERPLAATJES UIT WOESTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  KLIK OP DE FOTO

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma U12A volgende week.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het programma voor volgende week ziet er noodgedwongen heel 'beperkt' uit.
  Doordat er maandag niemand beschikbaar is om een training te geven valt deze training bijgevolg weg.
  Dinsdag en woensdagavond zijn er telkens vier wedstrijden waardoor geen velden beschikbaar zijn (dixit Gilbert)
  Donderdagavond moeten heel wat jongens naar vormselactiviteiten.
  Bijgevolg zal er enkel training zijn op vrijdagavond om 18.00.
  Zondag 29 april spelen we dan onze laatste competitiematch (60 minuten ) thuis tegen La Louviere Centre (10.00)

  Foto

  Nat U12 sluit af met zege tegen Centre.

  STAND Nat. U12 Ptn
  1 ROESELARE

  69

  2 TUBIZE

  57

  3 DENDER

  47

  4 WAASLAND

  46

  5 SP.CHARLEROI   

  44

  6 OUDENAARDE

  42

  7 DEINZE  

  40

  8 WETTEREN

  39

  9 AALST

  35

  10 OOSTENDE

  32

  11 MOESKROEN

  30

  12 LAMBUSART

  23

  13 LA LOUVIERE

  20

  14 O. CHARLEROI

  12

  15 BOUSSU DOUR 

  11

  16 F.CHARLEROI

  0

  . .

   

  . .

   


  Blog als favoriet !

  Archief per maand
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!