Zoeken in blog

Gastenboek
 • Top Benefits Of Noisemakers
 • AMAPIANO 2019
 • work
 • Top Benefits Of Onions
 • Health Benefits of Mango Uses Benefits

  Druk op onderstaande knop om een positief berichtje achter te laten in mijn gastenboek (let wel : obsceniteiten worden eruitgeflikkerd !)

  Neem ook een kijkje op mijn andere bloggen SNOR en BUDOKA,
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Motortoerisme...mijn hobby
  Motortoerisme... mijn passie
  Enkele korte flashes uit mijn motorrijderscarrière die begon in 1972. Regelmatig een korte impressie van de nieuwste modellen. Ook komen de meest gekke motoren aan bod alsmede bijzondere verkeerssituaties. Treffens en andere activiteiten. En niet te vergeten mijn collectie 'Politie-bikes'en badges.
  05-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11de Kanaaltreffen Oudenburg 5 aug 2012

  11de Kanaaltreffen van MC Down Under uit Oudenburg.

  Zondag 5 augustus 2012


  We kwamen aan in Oudenburg om 09.30u... heldere hemel, fel zonnetje... dat beloofde al veel goeds. De mooiste van de bende speelt voor wegkapitein...  Ondertussen worden al maatregelen getroffen voor de hamburgers en de hot-dogs...  Binnen was het gezelligheid troef : de barmeiden en de inschrijvingstafel...


  Even een kiekje van de talrijke mooie trofeeën...  We beginnen met kilometers kronkelweggetjes door de landerijen tot we in het centrum van De Haan arriveren... een fanatieke inwoner heeft dat goed geïllustreerd op zijn gevel (foto haan)...


  Verder naar Nieuwmunster ... Zuienkerke ... we volgen een tijdje de Vierkerkenroute ... en weer de landerijen in tot bij Blankenberge ... weer naar Zuienkerke ... Houtave ... Varsenare ... en daar zoeven we de bossen van het Domein Tu-dor in ...  even oprijden tot bij het kasteel... (foto)
  Loppem ... Heidelberg ... Zedelgem ... in Snellegem liggen de wegen er nat bij : hier hebben ze al een bui gegeten ! ... we zitten op de Permekeroute ... Zerkegem ... Bekegem ... en hier hebben ze een ware 'knuffelzone' : wat we hier voor en na schooltijd te zien krijgen is me een raadsel... (foto)


  We komen aan de Witte Molen van Roksem (foto)
  De Witte Molen is een windmolen in Roksem, een deelgemeente van het West-Vlaamse stadje Oudenburg. De Witte Molen, aan de Zeeweg, is een bergmolen waarin zowel meel als olie kan worden gemalen. In de eerste helft van de 17e eeuw werd hier een eerste houten staakmolen gebouwd. Deze molen staat op de Ferrariskaart (1770-1778) vermeld als "Rockxem-molen".
  De huidige bakstenen bergmolen kwam er in 1843 waarbij men onderdelen van de oude houten molen heeft gebruikt. Er staan namelijk 18de-eeuwse datums vermeld op enkele balken. Stad Oudenburg, die de molen in erfpacht heeft, liet de molen restaureren. Op de open monumentendag van 13 september 2003 werd de molen nog eens feestelijk ingehuldigd.

  In 2010 zou de Witte Molen opnieuw gerestaureerd moeten zijn, maar de onderdelen liggen er nog steeds naast. De molen draaide niet meer nadat in 2008 problemen in de askop ontstonden.

    Roksem - Witte Molen 1.jpg

  We rijden een stukje af van de Hoevenroute.

   

  Deze autoroute met een totale afstand van 76 kilometer, verkent het polderlandschap tussen Oostende en Diksmuide, een gebied dat deel uitmaakt van de “Grote Westpolder”; dit is een op de zee teruggewonnen landstreek met een vrij uitgesproken agrarisch karakter, dat bepaald wordt door weiden, akkers en boerenhoven. Tijdens deze route worden de boerderijen centraal geplaatst, want trekpleisters langsheen deze tocht zijn onder andere: de Oudenburgse abdijhoeve, de Viconia-kasteelhoeve, de imposante Schoorbakkehoeve, het Fleriskot en de Spermalie-hofstede aangedaan. Andere bezienswaardigheden daarentegen worden gevormd door de Keignaertkreek, het Romaanse kerkje van Ettelgem, het landschap van Moere-Nieuwland, de Godelieve-abdij van Gistel, het natuurreservaat van Stuivekenskerke, het Fort van Nieuwen Damme en het koninklijk domein van Raversijde. Om het de autobestuurders een stuk makkelijker te maken is deze Hoevenroute als provinciale autoroute over het gehele parcours met zeshoekige bordjes bewegwijzerd. En voor de realisatie van dit routeproject stonden het Vlaams Commisariaat-Generaal voor Toerisme, het West-Vlaams provinciebestuur en de steden Oostende, Middelkerke, Gistel, Oudenburg en Diksmuide in, waarbij de algemene coördinatie werd waargenomen door de Westvlaamse Vereniging voor de Vrije Tijd v.z.w.

  Wil je nog meer te weten komen over deze Hoevenroute, ga dan naar de website van het Brugse Ommeland via deze link: http://www.brugseommeland.be en klik daar dan door op “routes”.
   

  Af en toe heeft de organisatie er goed aan gedaan om hier en daar van die gevarenbordjes te plaatsen, vooral waar de landelijke wegen bezaaid waren met grind...  1ste controlepunt te Westkerke : cafe 'tKroegje... het is 11.22u.
  (foto)


  De organisatoren hebben zelfs de 'snelle jongens' voorzien van een extra waarschuwing : Flitspaal !!! Maar die stond da n weer heel dicht na het bord / velen zullen hier hard op de rem gestaan hebben ! ...(foto)


  Eernegem ... Koekelare ... tja, veel plaats bleef er niet over voor een tegenligger...  Ichtegem ... Daar hebben ze een 'Plezanten Hof' : dat zal de Fons van de 'Opnieuw-Plezant-Club' deugd doen / misschien kan hij in de toekomst daar wel eens een meeting organiseren !! ...(foto)
  Mijn bankkaart doet het niet bij het tanken en die gasten met hun prachtige GoldWings hebben mij bij dat Gulf-station van nafte voorzien : ik heb ze natuurlijk in cash terugbetaald... (foto)


  We rijden een stukje Houtlandroute en Boskapelroute...  De 81 km-lange Houtlandroute met vertrekplaats het Kasteel Ravenhof in Torhout, leidt je door het West-Vlaamse Houtland tussen Brugge en Torhout. Kenmerkend voor de streek zijn de vele bossen en houtkanten. De route start in Torhout en gaat dan via rustige secundaire wegen naar Koekelare, Ichtegem, Aartrijke en Zedelgem. De route is zo opgevat dat de rondrit kan worden gecombineerd met een korte wandeling in de kasteeldomeinen die zich langsheen het tracé situeren.
  De 44 km-lange Boskapelfietsroute met startplaats in Ichtegem is vernoemd naar de Boskapel werd in de 19de eeuw gebouwd door de edelman Auguste de Tserclaes de Wommersom als dank voor een genezing. In 1875 werd het gebouwtje eigendom van de Bekegemse kerkfabriek. Sinds 1948 is er op Pinkstermaandag een jaarlijkse bedevaart naar de kapel. Deze werd ingericht door Pastoor Nijs. In de meimaand wordt er de rozenkrans op zondag om 19.00 u. op maandag, woensdag en vrijdag om 20.00 u gebeden. Op de eerste zondag van oktober wordt er een bedevaart gehouden van de kerk van Bekegem naar de Boskapel.

  Koekelare ... Handzame ... Bovekerke ... Vladslo ... en daar zenden de kerels die de pijltjes hebben opgehangen ons in een verboden zone. (foto)...


  Jongens pas daar mee op : als er ene 'local' de politie opbeld en die plaatsen zich zo ongeveer halverwege die weg, dan gaan alle motorrijders die ze pakken betalen !!!

  Esen ... Woumen ... 2de controle in de 'ijshoeve' 'tMadeliefje... en den diene zal deugd gehad hebben van zijn aarbeiencoupke !! (foto)
  We rijden langsheen het waterzuiveringsstation De Blankaart (foto)
  We rijden tot bij de Houthulstbrug en rijden een eindje langs de Ijzer... de Knokkebrug Houthulst over... Nieuwkapelle ... Lo ... opnieuw Nieuwkapelle ... dit is het windmolenproject De Put ...
  (foto)
  Oudekapelle ... Lampernisse ... Oostkerke ... we volgen de N35 richting Veurne en slaan af richting Stuivekenskerke ... Kaaskerke ... Stuivekenskerke ... en we zitten nu op de IJzerfrontroute...


  Deze 79km-lange toeristische autoroute verkent het polderlandschap tussen Nieuwpoort, Koekelare en Diksmuide. Centraal thema vormt het gebeuren tijdens de Eerste Wereldoorlog. De route vangt aan in Diksmuide. Vier jaar lang vormde de IJzer hier de frontlijn. Tal van relicten, monumenten en begraafplaatsen herinneren hieraan.

  We passeren een Kattenhotel (met ster) (foto)
  www.kattenhotel-beverdijk.be


  Pervijze ... en hier hebben we één van de weinige 'rechte' stukken weg in het ganse traject richting Schore / dat moet een opluchting zijn voor de 'laagvliegers' die hier – na urenlang die kronkelweggetjes te hebben getrotseerd - voor een aantal kilometers eens alle registers kunnen openzetten ... we rijden weer een stukje Hoevenroute .. over de Ijzer en we komen aan in Schore ...

  we volgen een stukje N367 en slaan af naar Mannekensvere... even buiten de bebouwde kom, vind ik een bankje om even de benen te strekken en een 'stuutje' te eten / het is inmiddels al 13.30u geworden ... (foto)

   

  Dan gaat het langs de vaartdijk tot aan de Rattevallebrug van Middelkerke...  Ook de naam van het aanlengende restaurant waar de lekkerbekken aan hun trekken komen!
  Wat eens een volkcafeetje langs de Plassendaelevaart was, werd eind jaren 80 gerenoveerd tot een knus restaurantje, waar Koen en Claudette ondertussen al 25 jaar hun gasten ontvangen. Tussen 14 en 17.30 u. kun je er terecht voor verrukkelijke pannenkoeken, wafels en roomijs. Op ons zonnig en verwarmd terras kun je ’s middags of ’s avonds eveneens genieten van onze specialiteiten van het huis: een blond of bruin Rattevallekuipje en heerlijk gegrilde ribbetjes. En niet te vergeten: de kleintjes kunnen ravotten op het speelpleintje en in het springkasteel. Binnen zijn er 64 zitplaatsen, op het terras buiten kunnen zo’n 70 personen plaatsnemen.

  komen we via Westende in Middelkerke ... foto verpakte grasbalen...


  Bij het binnenrijden van Slijpe zien we dat staan : ROZE VAN VOOR TOT ACHTER INCLUIS DE GARAGE !!!!!! Nog net niet zijn dak en zijn deuren...Ik mag er niet aan denken wie daarin wil leven ! (foto)


  Af en toe komen op splitsingen waar een flauwe grappenmaker de pijltjes heeft omgedraaid : dan zit er niets op dan in beide richtingen te gaan verkennen tot we opnieuw een pijltje hebben gevonden, maar dat kan soms kilometers ver zijn !!!

  Zo ook hier bij de 42km-route van Wereldkampioen Freddy Martens... (foto)
   
  De fietsroute start aan het info-kantoor nabij de Sint-Theresiakapel, langs de Badenlaan in Westende-Bad. Het initiatief voor de route kwam van de gemeente Middelkerke, waarvan Lombardsijde een deelgemeente is. U maakt kennis met zowel een ruraal landschap als de kustduinen. Het is een route met opvallend veel rustbanken. Houd wel rekening mat veel wind !
   
   
  Freddy Maertens was een fameus wielrenner en werd wereldkampioen in 1976 en 1981. In de zomer van 2004 kreeg hij zijn eigen fietsroute in Middelkerke in West-Vlaanderen. De route is 42 kilometer lang en loopt voornamelijk over landelijke wegen. 
  Freddy Maertens (Lombardsijde, 13 februari 1952) is een voormalig Belgisch wielrenner, die beroepsrenner was van 1972 tot 1987. Hij won veel van zijn wedstrijden in de sprint en kon dankzij zijn uitzonderlijke kracht goed op het grote verzet rijden. De meeste zeges haalde Maertens dan ook in sprints en tijdritten. In drie deelnames aan de Tour de France won hij vijftien etappes en droeg hij negen dagen de gele trui. Driemaal won hij de groene trui voor het puntenklassement.
   

  We rijden nog een stukje langs het water tot in Snaaskerke en van daaruit was het niet ver meer tot in Oudenburg... maar velen vergaten hun stempel op te halen bij de 3de (en geheime) controle in cafe Derby !!! (foto)


  Aankomst 14.45u.

  Nog even sympatiseren met een standhouder 'voor het goede doel' en een kiekje van wat 'bikers'-spullen. Niets speciaals tenzij je van die 'hardcore'-gadgets houdt natuurlijk.

  Beoordeling : een mooie rit /een min of meer voor sommigen lastige rit want het parcours bestond voor 90% uit landelijke kronkelwegen en voor de 'snelle machines' is dit geen must. Onderweg heel weinig bezienswaardigheden (dat is dan voor de toeristen onder ons) en voor de Westvlamingen is dit natuurlijk bekend terrein. Gaan we per gelegenheid zeker nog eens overdoen...  05-08-2012 om 18:44 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moto Treffens Vlaanderen 2012
  • Motorrijders !
   Een weekendje vrij ?
   Hieronder alvast een reeks ritten voor in jullie agenda...
          


   12 augustus : 31ste Krabbetreffen Rollegem

  • 12 augustus : Graafschapsrit – Jabbeke

  • 12 augustus : 13de MTC Walkers Motor Treffen – Rijmenam

  • 15 augustus : Zomerrit – Burst

   15 augustus : 9de Olf Oest-treffen - Torhout

  • 19 augustus : 27ste Mandeltreffen - Izegem

  • 19 augustus : 2de Canyon Treffen – Nazareth

  • 19 augustus : 18de Redbone Treffen - Lichtervelde

  • 26 augustus : 13de 'We Zien Wel' Treffen Zeeland – Wemmeldinge

  • 26 augustus : Zennevallei Treffen – StPietersLeeuw

   26 augustus : Vlastreffen - Kortrijk

  • 1 september : 8ste Open Motorrit – Olmen

  • 9 september : 15 Mossel Treffen – Oostende

  • 9 september : 9de Brandweer Motor Treffen – Aarsele

   9 september : benefietrit 'Motorrijders met een Hart' - Zarlardinge

  • 16 september : Griezel Treffen – Grobbendonk

  • 16 september : 8ste MR voor MS – Zwevegem

  • 16 september : 21ste Squeedly Treffen – Ecaussines

  • 16 september : 9de Motor Toertocht – Oostkerke

  • 16 september : 15de Gruzmull Treffen - Ledegem

  • 23 september : Paterrit – Affligem

   30 september : 32ste Eikeltreffen - Oostende

  • 6 oktober : 6de Sleuren Treffen – Berlaar/Heikant

  • 14 oktober : Gouden leeuw Treffen – StGillisWaas

   21 oktober : Schelde-Dendser-Leie Treffen - Buggenhout

  • 28 oktober : Herfstrit – Moerzeke

   28 oktober : Ronde van Henegouwen - Ronse


  See you on the road !!!!

  (Meer details op www.treffens.be)  06-08-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
  Bij een verkeersongeval is gisterenavond rond 20.30 uur een motorrijder om het leven gekomen op de N98, tussen Fosses-la-Ville en Mettet. Dat meldt het parket van Namen.

  Een wagen sneed de motor de pas af.
  De bestuurder van de auto was onder invloed van alcohol.
  De motorrijder, een vijftiger, overleed aan zijn verwondingen.
  Het parket stuurde een expert ter plaatse.

  12-08-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
  Bij een verkeersongeval is gisterenavond rond 20.30 uur een motorrijder om het leven gekomen op de N98, tussen Fosses-la-Ville en Mettet.
  Dat meldt het parket van Namen.

  Een wagen sneed de motor de pas af.
  De bestuurder van de auto was onder invloed van alcohol.
  De motorrijder, een vijftiger, overleed aan zijn verwondingen.
  Het parket stuurde een expert ter plaatse.

  12-08-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder maakt dodelijke val in Diest
  In Diest is een 23-jarige man om het leven gekomen bij een verkeersongeval.
  Dat meldt de lokale politie. De man reed met zijn motorfiets in de Molenstraat en verloor de controle over het stuur toen hij aan het kruispunt met de Postbaan een bocht nam.

  De motorrijder kwam ten val, gleed door en kwam onder een geparkeerde wagen terecht.
  Volgens de politie overleed hij ter plekke.
  Het Leuvense parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om het ongeval nader te onderzoeken.

  17-08-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische bestuurder rijdt motorrijder dood in Franse departement Gard
  Een Belgische bestuurder heeft dinsdag op een weg in Corbès, in het Franse departement Gard, een motorrijder doodgereden.
  De Belg wordt vervolgd voor onopzettelijke doodslag, zo berichtte de krant Midi Libre.

  De Belgische bestuurder zou geen voorrang aan de motorrijder verleend hebben toen hij een privéweg verliet. De motard overleed ter plaatse.
  De bestuurder, die in shock verkeerde, werd gehoord door de gendarmerie en vervolgens in verdenking gesteld voor onopzettelijke doodslag.

  17-08-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder komt om bij ongeval in Stoumont
  Een motorrijder is vandaag om het leven gekomen bij een ongeval in Stoumont in de provincie Luik. De passagier, de vrouw van de overleden bestuurder, raakte daarbij zwaargewond, meldt het parket van Verviers.

  De motorrijder verongelukte even na 16 uur op de baan tussen Coo en La Gleize (Stoumont).
  Om een nog onbekende reden verloor hij de controle over het stuur.
  Hij overleed ter plaatse.

  Zijn echtgenote werd in kritieke toestand met de helikopter afgevoerd.
  De vrouw verkeert nog steeds in levensgevaar.

  02-09-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder (48) verongelukt bij frontale aanrijding in Moen
  In het West-Vlaamse Moen, een deelgemeente van Zwevegem, is deze namiddag een motorrijder om het leven gekomen na een frontale aanrijding met een personenwagen.
  Dat bevestigt woordvoerder Michaël Vanden Heede van de politiezone Mira.

  Het ongeval gebeurde omstreeks 15.30 uur op de Verzetslaan.
  Bij een inhaalbeweging botste een motorrijder frontaal op een voertuig dat uit de andere richting kwam. Voor de 48-jarige motorrijder kon geen hulp meer baten.
  Hij stierf ter plaatse aan zijn verwondingen.

  De personenwagen werd bestuurd door een man uit Doornik.
  Hij was vergezeld van zijn vriendin.
  De bestuurder raakte lichtgewond, zijn vriendin verkeerde in shock.
  De Verzetslaan is afgesloten voor alle verkeer.

  05-09-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder levensgevaarlijk gewond bij aanrijding in Nevele
  De aanrijding in Nevele waarbij een motorrijder gisterenavond levensgevaarlijk gewond raakte, gebeurde vermoedelijk door een onoplettendheid van de bestuurster van de personenwagen.
  Dat zegt het Gentse parket, dat een verkeersdeskundige aangesteld heeft voor verder onderzoek.

  Het ongeval gebeurde in de Damstraat in deelgemeente Vosselare.
  De bestuurder van de wagen, een 48-jarige vrouw, sloeg links de Meirebeekstraat in.
  Ze raakte de motorrijder, die uit de tegenovergestelde richting kwam.
  De vrouw reed niet te snel en had niet gedronken.

  De man op de motor kwam zwaar ten val. Hij werd in levensgevaarlijke toestand naar het ziekenhuis gebracht en zijn toestand is nog altijd uiterst kritiek.
  Het gaat om een 28-jarige Gentenaar, die met een voorlopig rijbewijs reed.

  07-09-2012 om 12:03 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder raakt zwaargewond bij ongeval in Reningelst
  Zaterdagmiddag gebeurde even na 13 uur een zwaar ongeval in de Clyttesteenweg in Reningelst.

  Een motorrijder uit Dranouter, die uit de richting van Reningelst kwam, werd er aangereden door de zeer eclusieve wagen Fisker Karma ES Ever van W.L. uit De Klijte, die de weg opreed vanuit de Diepestraat. De motor kwam via een boom in de gracht terecht en de bestuurder werd meters hoog door de lucht geslingerd. Hij kwam tientallen meter verder in de gracht terecht.
  De MUG en de brandweer van de Poperingse deelgemeente Reningelst kwamen ter plaatse. De motorrijder werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. In de auto werd er niemand gewond.
  http://kw.knack.be/west-vlaanderen/nieuws/algemeen/motorrijder-raakt-zwaargewond-bij-ongeval-in-reningelst/article-4000177962288.htm#.UFT1idEY-sg.facebook

  15-09-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder gewond in ongeval Eizeringen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op het kruispunt van de Ninoofsesteenweg en de Luitenant Jacopsstraat botsten deze morgen een wagen en een motor.

  De motorrijder raakte licht gewond.

  Het ongeval gebeurde kort voor 7 uur. De bestuurder van een wagen, die richting Ninove reed, sloeg links af, naar de Luitenant Jacopsstraat.

  Op dat ogenblik kwam er een motorrijder aangereden, richting kruispunt Eizeringen.

  De motor reed op de wagen in. De motorrijder werd licht gewond en is naar het ziekenhuis van Asse gevoerd.

  Door het ongeval was er extra verkeershinder voor het verkeer, dat richting Brussel rijdt.

  24-09-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder gewond bij verkeerd manoeuvre auto
  Langs de Rijksweg belandde Glenn Gayse (26) uit Lendelede gisteren met zijn motor tegen de wagen bestuurd door Solange Theys. De automobiliste wilde rechtsomkeert maken en had wellicht de snelheid van de motor niet juist ingeschat. De motorrijder haperde met zijn voet aan de auto en kwam ten val. Hij werd lichtgewond.

  29-09-2012 om 09:28 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijsttrekker N-VA breekt enkel bij motorongeval
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Nijlense lijsttrekker van N-VA Jinse Van Den Bogaert mag van geluk spreken dat hij de laatste campagneweken nog volop kan mee beleven. Afgelopen vrijdag werd de 30-jarige politicus op weg naar zijn werk op zijn motorfiets op de Broechemsesteenweg van de sokken gereden.

  "Uit
  een zijstraat kwam plots een auto opgedraaid. Mijn motorfiets raakte de voorzijde van de wagen, waarop ik onderuit ben gegleden", reconstrueert de N-VA-lijsttrekker het ongeval.
  In het ziekenhuis werd duidelijk dat hij bij de val zijn rechterenkel had gebroken.
  "Dit had erger kunnen aflopen. Ik moet nu wel zes weken op krukken rondlopen, maar dat betekent niet dat mijn campagne is afgelopen", zegt een strijdvaardige Jinse Van Den Bogaert.
  "Flyers ronddelen en huisbezoeken afleggen, zal niet meer lukken. Maar ik ga zeker nog langs bij een aantal mensen. Woensdag hebben we partijvergadering. Ik vermoed dat er dan nog wel afspraken worden gemaakt over wie me nog wat kan bijspringen."

  30-09-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weginspecteurs van Rijkswaterstaat op de motor
  Weginspecteurs van Rijkswaterstaat op de motor kunnen er voortaan voor zorgen dat ze sneller bij incidenten op snelwegen zijn en eerder in actie kunnen komen.

  Bij drukte op de weg duurde het vaak lang voordat de wagens van Rijkswaterstaat ter plekke waren. Met motoren kan een forse tijdwinst worden geboekt. De inspecteurs kunnen er dan voor zorgen dat het verkeer weer snel op gang komt na een ongeval of ander incident.

  Ze worden met name ingezet op snelwegen zonder vluchtstroken en bij spitsstroken. De weginspecteurs kunnen makkelijk doorrijden tussen de auto's. Er gaan 34 inspecteurs aan de slag. Er zijn 20 motoren beschikbaar. Rijkswaterstaat deed een succesvolle proef met de motoren in Zuid-Holland.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Rijkswaterstaat zet vanaf dit najaar landelijk twintig BMW R 1200 RT motorfietsen in voor een snellere afhandeling van incidenten. De weginspecteur op de motor kan, bij files, door een kortere aanrijtijd eerder de juiste veiligheids- en doorstromingsmaatregelen nemen waardoor een incident sneller van de weg af is.
  De 34 Weginspecteurs zijn door de Politieacademie opgeleid. Ze worden met name ingezet op trajecten waar vluchtstroken ontbreken, bij spitsstroken en ter hoogte van kunstwerken.
  Juist op deze plekken, waar door filevorming en het ontbreken van vrije ruimte de incidentlocaties moeilijk bereikbaar zijn, heeft de weginspecteur de motor een toegevoegde waarde.
  Hij hoeft niet achteraan te sluiten, maar kan tussen de auto’s doorrijden.
  Hoe eerder een weginspecteur aanwezig is, des te sneller de incidentafhandeling wordt opgestart.

  10-10-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijden ligt voorlopig een tijdje stil...

  Tja ... deze zomer (half augustus) via de A17 op weg naar Brugge, als ik ter hoogte van Ruddervoorde een 'kraaaaaak' hoor en tegelijk mijn motor stilvalt en mijn achterwiel dichtslaat !
  Nog efkens een goeie 50 meter heen en weer geslingerd (ik was met een goeie 125 km/u just een auto aan het inhalen op de middenste rijstrook) en van kop tot teen nat van het zweet toch veilig tot stilstand gekomen op een verharde strook naast de grasberm, want daar was geen echte vluchtstrook.
  Laten depanneren naar mijn garagist in Heule, maar die was nog 14 dagen met verlof.
  Diagnose achteraf : versnellingsbak naar de knoppen en voor meer dan 1600 euro kosten.

  Ik laat hem niet meer herstellen, want voor een goeie 1500 euro heb ik een rijklare tweedehands.

  Dus mijn rode PeeCeetje staat te koop als 'sloop-motor', want er zitten nog fantastische onderdelen op ter vervanging ...voor een collega Honda PC800-rijder die ze kan gebruiken (nieuwe banden, goed zadel en rugsteun, goeie batterij, Xenon-lamp, dubbele knipperlichten-schakelaar, scherm, nieuwe uitlaat, ...enzovoort.

  Dus nog een beetje sparen en dan misschien in het voorjaar 2013 weer de baan op.

  11-10-2012 om 18:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boer verwisselt tractor na dodelijk motorongeval

  Op de grens van Kluisbergen en Mont-de-l’Enclus is maandag bij valavond de jonge motorrijder Umberto Demets uit Avelgem om het leven gekomen. De jongeman was met hoge snelheid tegen de tractor van landbouwer V.C. geknald.

  Volgens getuigen was de jongeman aan het racen met een andere motorrijder. Maar gisteren maakte de procureur van Doornik bekend dat ook de landbouwer niet helemaal vrijuit gaat. ‘Meteen na het ongeval is de landbouwer in paniek gevlucht. Pas later keerde hij terug naar de plaats van het ongeval, maar dan met een andere tractor voor zijn aanhangwagen. Aan de politie verklaarde hij pas na een tijd dat hij die verwisseld had omdat zijn oorspronkelijke voertuig niet in orde was met de wegcode.’

  Het onderzoek naar de precieze oorzaak van het ongeval loopt nog steeds. Nagegaan wordt of het jonge slachtoffer aan het racen was en of het ongeval kon voorkomen worden als de tractor helemaal wettelijk in orde was geweest, want mogelijk deed de verlichting het niet.

  De tractor met aanhangwagen en de motor zijn alvast in beslag genomen.

  24-10-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder (39) maakt dodelijke smak tegen geparkeerde truck

  In het Oost-Vlaamse Deinze is zaterdagavond een 39-jarige motorrijder om het leven gekomen toen hij tegen een geparkeerde vrachtwagen botste.

  Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken, meldt het Gentse parket zondag.

  Het ongeval gebeurde rond 20.40 uur aan de Tweebruggenlaan in Deinze.

  De motorrijder week naar rechts af en botste tegen de geparkeerde vrachtwagen.

  De 39-jarige man uit Maldegem was op slag dood.

  Vermoedelijk ligt onoplettendheid aan de basis van het ongeval.

  30-12-2012 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man en vrouw komen om bij zwaar motorongeval in Brugge
  In Brugge zijn vrijdagmorgen twee mensen om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval.
  Het ongeval gebeurde op de drukke Koning Albert I-laan in Brugge.
  In de buurt van de op- en afrit van de E40 in Loppem reed de motorfiets bij een inhaalmaneuver frontaal in op een wagen. De motorrijder en zijn vrouwelijke passagier zijn overleden.

  De Albert I-laan is momenteel in beide richtingen afgesloten, wat voor heel wat verkeershinder zorgt. Ook de afrit van de E40 in Loppem zal een tijdje afgesloten moeten worden. De federale wegpolitie en de politiezones Het Houtsche en Brugge volgen de moeilijke verkeerssituatie verder op.

  De oorzaak voor het dramatische ongeval is nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk schatte de motorfiets een inhaalmanoeuvre niet goed in. Het parket van Brugge stuurt een deskundige ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval verder te onderzoeken.

  22-02-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder verongelukt in Opglabbeek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek is maandagavond rond 19 uur een motorrijder verongelukt.

  De motard botste tegen een boordsteen en kwam uiteindelijk ten val.

  Hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren, maar hij stierf ter plaatse.

  16-04-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee agenten laten het leven bij motorongeval
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Twee agenten van de politiezone Brussel-Noord zijn donderdag omgekomen bij een motorongeluk, niet ver van La Roche in de provincie Luxemburg. Dat meldt Joseph Ausloos, personeelsdirecteur van de zone. Hij bevestigt hiermee een bericht dat eerder verscheen in de krant La Dernière Heure.

  Het ongeval gebeurde buiten de diensturen van de slachtoffers. De precieze omstandigheden worden nog onderzocht.

  De twee politieagenten, de 29-jarige Coralie S. en de 38-jarige Stéphane P., verongelukten rond 22 uur in de buurt van La Roche. Stéphane (foto) verloor om een onbekende reden de controle over het stuur.

  ‘Dit is een drama voor onze zone en veroorzaakt veel verdriet bij het personeel’, aldus Ausloos.
  ‘Beide agenten werkten op het commissariaat 4 in de Bériotstraat in Sint-Joost en werden erg geapprecieerd’, aldus Joseph Ausloos. ‘Stéphane was inspecteur bij de dienst Interventie van de politiezone Schaarbeek-Sint-Joost-Evere. Coralie werkte als politieagente aan het onthaal.’

  27-04-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Over mijzelf
  Ik ben Guy Vandendriessche
  Ik ben een man en woon in Izegem (België) en mijn beroep is gewezen rijkswachter en veiligheidsagent.
  Ik ben geboren op 04/06/1955 en ben nu dus 64 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: motortoerisme, terrariumdieren, plastic modelbouw, snorrenclub,....
  Archief per week
 • 25/07-31/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 13/12-19/12 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 31/12-06/01 2008
 • 22/12-28/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 04/12-10/12 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 25/12-31/12 2006
 • 12/12-18/12 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 11/04-17/04 2005
 • 04/04-10/04 2005
 • 28/03-03/04 2005
 • 14/03-20/03 2005
 • 28/02-06/03 2005
 • 21/02-27/02 2005
 • 17/01-23/01 2005
 • 15/11-21/11 2004
 • 25/10-31/10 2004
 • 11/10-17/10 2004
 • 27/09-03/10 2004
 • 06/09-12/09 2004
 • 16/08-22/08 2004
 • 09/08-15/08 2004
 • 26/07-01/08 2004
 • 12/07-18/07 2004
 • 05/07-11/07 2004
 • 28/06-04/07 2004
 • 31/05-06/06 2004
 • 24/05-30/05 2004
 • 10/05-16/05 2004
 • 03/05-09/05 2004
 • 19/04-25/04 2004
 • 12/04-18/04 2004
 • 05/04-11/04 2004
 • 29/03-04/04 2004
 • 15/03-21/03 2004
 • 01/03-07/03 2004
 • 02/02-08/02 2004
 • 29/12-04/01 2004
 • 13/10-19/10 2003
 • 08/09-14/09 2003
 • 01/09-07/09 2003
 • 25/08-31/08 2003
 • 04/08-10/08 2003
 • 14/07-20/07 2003
 • 07/07-13/07 2003
 • 09/06-15/06 2003
 • 12/05-18/05 2003
 • 14/04-20/04 2003
 • 07/04-13/04 2003
 • 17/03-23/03 2003
 • 10/03-16/03 2003
 • 17/02-23/02 2003
 • 27/01-02/02 2003
 • 14/10-20/10 2002
 • 30/09-06/10 2002
 • 26/08-01/09 2002
 • 29/07-04/08 2002
 • 29/04-05/05 2002
 • 15/04-21/04 2002
 • 18/03-24/03 2002
 • 04/03-10/03 2002
 • 04/02-10/02 2002
 • 28/01-03/02 2002
 • 31/12-06/01 2002
 • 24/12-30/12 2001
 • 17/12-23/12 2001
 • 26/11-02/12 2001
 • 03/09-09/09 2001
 • 20/08-26/08 2001
 • 13/08-19/08 2001
 • 30/07-05/08 2001
 • 25/06-01/07 2001
 • 11/06-17/06 2001
 • 30/04-06/05 2001
 • 19/02-25/02 2001
 • 23/10-29/10 2000
 • 16/10-22/10 2000
 • 21/08-27/08 2000
 • 14/08-20/08 2000
 • 17/07-23/07 2000
 • 19/06-25/06 2000
 • 27/09-03/10 1999
 • 09/08-15/08 1999
 • 21/06-27/06 1999
 • 17/08-23/08 1998
 • 15/06-21/06 1998
 • 01/06-07/06 1998
 • 29/12-04/01 1998
 • 16/06-22/06 1997
 • 17/03-23/03 1997
 • 30/12-05/01 1997
 • 26/08-01/09 1996
 • 05/08-11/08 1996
 • 15/07-21/07 1996
 • 10/06-16/06 1996
 • 08/05-14/05 1995
 • 20/03-26/03 1995
 • 06/03-12/03 1995
 • 03/10-09/10 1994
 • 26/09-02/10 1994
 • 12/09-18/09 1994
 • 05/09-11/09 1994
 • 29/08-04/09 1994
 • 15/08-21/08 1994
 • 04/07-10/07 1994
 • 23/05-29/05 1994
 • 09/05-15/05 1994
 • 25/04-01/05 1994
 • 11/04-17/04 1994
 • 03/01-09/01 1994
 • 26/12-01/01 1995
 • 04/10-10/10 1993
 • 13/09-19/09 1993
 • 06/09-12/09 1993
 • 30/08-05/09 1993
 • 16/08-22/08 1993
 • 09/08-15/08 1993
 • 26/07-01/08 1993
 • 12/07-18/07 1993
 • 05/07-11/07 1993
 • 28/06-04/07 1993
 • 21/06-27/06 1993
 • 07/06-13/06 1993
 • 31/05-06/06 1993
 • 17/05-23/05 1993
 • 03/05-09/05 1993
 • 26/04-02/05 1993
 • 19/04-25/04 1993
 • 05/04-11/04 1993
 • 29/03-04/04 1993
 • 15/03-21/03 1993
 • 08/03-14/03 1993
 • 02/11-08/11 1992
 • 19/10-25/10 1992
 • 10/08-16/08 1992
 • 30/03-05/04 1992
 • 03/02-09/02 1992
 • 16/09-22/09 1991
 • 01/07-07/07 1991
 • 03/06-09/06 1991
 • 27/05-02/06 1991
 • 13/05-19/05 1991
 • 29/04-05/05 1991
 • 01/04-07/04 1991
 • 04/03-10/03 1991
 • 31/12-06/01 1991
 • 17/12-23/12 1990
 • 10/12-16/12 1990
 • 03/12-09/12 1990
 • 15/10-21/10 1990
 • 08/10-14/10 1990
 • 01/10-07/10 1990
 • 03/09-09/09 1990
 • 27/08-02/09 1990
 • 06/08-12/08 1990
 • 30/07-05/08 1990
 • 16/07-22/07 1990
 • 25/06-01/07 1990
 • 18/06-24/06 1990
 • 11/06-17/06 1990
 • 04/06-10/06 1990
 • 28/05-03/06 1990
 • 14/05-20/05 1990
 • 07/05-13/05 1990
 • 30/04-06/05 1990
 • 16/04-22/04 1990
 • 09/04-15/04 1990
 • 02/04-08/04 1990
 • 26/03-01/04 1990
 • 19/03-25/03 1990
 • 12/03-18/03 1990
 • 05/03-11/03 1990
 • 26/02-04/03 1990
 • 05/02-11/02 1990
 • 13/11-19/11 1989
 • 16/10-22/10 1989
 • 18/09-24/09 1989
 • 11/09-17/09 1989
 • 04/09-10/09 1989
 • 14/08-20/08 1989
 • 07/08-13/08 1989
 • 31/07-06/08 1989
 • 26/06-02/07 1989
 • 03/04-09/04 1989
 • 27/02-05/03 1989
 • 22/08-28/08 1988
 • 01/08-07/08 1988
 • 13/06-19/06 1988
 • 02/05-08/05 1988
 • 18/04-24/04 1988
 • 04/04-10/04 1988
 • 07/03-13/03 1988
 • 30/11-06/12 1987
 • 08/06-14/06 1987
 • 30/03-05/04 1987
 • 23/03-29/03 1987
 • 11/08-17/08 1986
 • 05/05-11/05 1986
 • 31/03-06/04 1986
 • 24/03-30/03 1986
 • 03/03-09/03 1986
 • 24/02-02/03 1986
 • 30/12-05/01 1986
 • 03/06-09/06 1985
 • 06/05-12/05 1985
 • 11/03-17/03 1985
 • 04/02-10/02 1985
 • 09/07-15/07 1984
 • 25/06-01/07 1984
 • 12/03-18/03 1984
 • 05/03-11/03 1984
 • 02/01-08/01 1984
 • 24/12-30/12 1984
 • 11/07-17/07 1983
 • 27/06-03/07 1983
 • 21/03-27/03 1983
 • 14/03-20/03 1983
 • 28/06-04/07 1982
 • 16/07-22/07 1979
 • 11/08-17/08 1975

  Inhoud blog
 • Motorrijder uit Oostende om het leven gekomen
 • Dodelijk ongeval in Moorsele
 • Dodelijk ongeval op de Groendalseweg in Bleiswijk
 • DODELIJK ONGEVAL OP N8 IN HEESTERT
 • Motorambulance
 • Vluchtmisdrijf in Torhout
 • Koninklijke Marechaussee kiest wederom voor Yamaha
 • DRIE VIERDE VAN DE MOTORONGEVALLEN GEBEURT TUSSEN APRIL EN OKTOBER
 • Aantal motorongevallen op tien jaar met kwart gedaald
 • BIVV roept weggebruikers op na motorongevallen: "Wees extra voorzichtig"
 • Motorrijder laat het leven bij ongeval in Kuurne
 • Motorongeval in bocht oprit A29
 • Zero Police Motorcycles in California
 • De motor van de toekomst...
 • Kersverse bruid overleden na aanrijding met motorrijder
 • Motorrijders als Kerstman in Brussel
 • Gibbs Biskji
 • Chauffeur maait motard van de weg
 • Motard staat weer recht na mislukte wheelie op snelweg
 • Humanoïde bikerrobot van Yamaha kan helemaal alleen moto rijden
 • Motorrijder sterft nadat hij door kapel reed
 • Zero Motorcycles
 • Nieuwe badges voor nieuwe uniformen wegpolitie Antwerpen en Gent
 • de motorrijders van Hatzoloh
 • Helft Belgische motorrijders niet verzekerd voor lichamelijke schade
 • Motorpolitie Marokko krijgt camera op helm
 • Motard van 36 sterft na zware klap op N49
 • Doodgeschoten verpleegster stuurde motorbende op ex af
 • Zwaar motorongeval in Waaslandhaven
 • motorrijder sterft tijdens ritje met vrienden
 • Mustang Pony 320 1947
 • Motorrijder overleden na ongeval op circuit in Zolder
 • Porcaro, de stad van de motorrijders
 • Gearresteerde tiener moet geboeid meelopen met motor van agent
 • Gestolen motorfiets terug bij eigenaar
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Twee doden na motorongeval
 • Chauffeur was onder invloed van alcohol toen hij jong koppel doodreed
 • Quadbestuurder levensgevaarlijk gewond
 • Bestuurder motorfiets komt om het leven na ongeval op Rijksweg te Roeselare
 • Motorrijder (60) komt om bij ongeval in Lichtervelde
 • Gedenksteen voor alle verongelukte motorrijders
 • Rondrit Ommegang StDenijs 21 juni 2015
 • Motorongeval in de Botlek
 • Motorrijder stabiel, maar nog in levensgevaar na aanrijding
 • Deze anonieme motoren helpen Antwerpse politie verkeershooligans klissen
 • 24-jarige motorrijder overleden na botsing
 • Motorrijder sterft na val in gracht in Koekelare
 • Motorrijder sterft na frontale klap
 • 'Bendeoorlog verwacht in België'
 • Hondjes op de motor...
 • Zware brand in motozaak
 • Hond mee met baasje op Vespa
 • Motorrijder zwaargewond na harde klap in Izegem
 • Motorrijder zwaargewond na harde klap in Izegem
 • Motorrijder verongelukt in Lille
 • 2015 Ducati Monster Stripe 821 en 1200
 • 2016 Yamaha YZ en WR offroad modellen gelanceerd
 • Motorrijder geeft levensgevaarlijke chauffeur terechte kopstoot
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Fleurus
 • Motorrijder zwaar gewond
 • Motorrijder zwaargewond bij ongeval in Aarschot
 • Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Aarschot
 • Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
 • Zwaar motorongeval in Neeroeteren
 • Orlando Bloom laat zich eens goed gaan
 • Motorrijder verongelukt
 • Motorrijder
 • Overlever motorongeval toont hoe ze de draad weer oppikt
 • Motorrijder komt om bij ongeval
 • Waaghals rijdt op 1 wiel op Ring rond Brussel
 • 100-jarige Liske opnieuw op de motor
 • Een 'opfrissing' helpt ongevallen voorkomen
 • Motorrijder sterft na ongeval op brug over E17
 • Dodelijk ongeval met motorrijder op Assesteenweg te Herne
 • motorrijder dood in Ternat
 • Nieuwe politiemotoren Antwerpen
 • Motorrijder gewond na aanrijding
 • Vader van zes kinderen sterft bij motorongeval
 • Police Use Electric Chariot Scooter , Fast Motorised Off Road Segway
 • Motorrijder overleden na ongeluk Zoutelande
 • Motorrijder boord zich in auto
 • Jonge motorrijder verongelukt in Ingelmunster
 • Motorrijder verongelukt op gladde weg...
 • Motor op de spoorwegen geglipt door zand
 • Oekraïense ex-international Gusin sterft in motorongeval
 • 17de Mosseltreffen - Oostende
 • beelden dodelijk motorongeval gebruikt in campagne voor veiliger verkeer
 • Schokkend: Roekeloze motorrijder filmt eigen dood
 • Motorrijder zwaar gewond in StDenijs
 • Nieuw scherm en herstellingen aan PC800
 • Nieuwe KMar-motorfiets: Yamaha FJR 1300A
 • 33ste Krabbetreffen - Rollegem 17 augustus 2014
 • Aanrijding tussen motorrijder en bestelwagen in Hoevenen
 • 13de Olf Oest treffen - Torhout 16 augustus
 • 15de Walkerstreffen - Rijmenam 10 augustus 2014
 • Graafschapstreffen 2014
 • Nederlandse motoragent omgekomen bij achtervolging
 • Twee doden bij motorongeval aan Leuvense vaart
 • 1ste motorrit Paddy's Pub - Zottegem 3 augustus 2014
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Antwerpen
 • Dodelijk motorongeval in Frasnes-lez-Anvaing
 • Competentietreffen - Ieper 2 augustus 2014
 • Motorrijder overleden, passagier kritiek na ongeval
 • Motorrijder verongelukt, passagier kritiek
 • Manneken Pis Treffen Geraardsbergen 27 juli 2014
 • BMW R1200RT (2014) uit circulatie !
 • Snelheidscontrole op Engelse wegen
 • Jaar rijverbod voor dodelijk motorongeval
 • 2 DODEN BIJ ZWAAR MOTORONGELUK
 • 2 doden bij zwaar motorongeluk
 • Izegems motorrijder lichtgewond
 • 53ste Ronde van West-Vlaanderen : Menen 29 mei 2014
 • Drago-treffen Izegem 25 mei 2014
 • Ongeval met motor, bestuurder spoorloos
 • Motor Union Belgische Politie Treffen tvv ALS-Liga
 • Dendertoerrit zondag 11 mei 2014
 • 1ste Flamengostreffen Torhout 4 mei 2014
 • Coast Tour 2014
 • Honda Gold Wing Airbag
 • Ducati Diavel
 • Toerrit Reglement voor groepsrijden
 • 23ste Houtlandroute - Torhout 20 april 2014
 • Yamaha MT-09
 • 24e Zomertreffen Tsjamp Wevelgem zondag 13 april
 • Harley Davidson Street 750
 • Motorrijder komt om het leven in Zomergem
 • Yamaha SR400
 • 18-jarige motorrijder komt om het leven in Eernegem
 • Motards frissen rijkunsten op
 • Meer dodelijke ongevallen met motorrijders in 2013
 • Jonge motorrijder komt om het leven na ongeval in Ichtegem
 • Motorrijder zwaargewond bij botsing in Wakken
 • Motorrijder omgekomen bij ongeval in Hechtel-Eksel
 • MV Agusta Brutale 800 Dragster
 • Motorrijder (30) overleeft klap tegen paal niet in Lede
 • Yamaha Ténéré XT 1200ZE
 • Ducati Monster 1200S
 • Nieuwe politiejassen Antwerpse motards
 • ZERO SR : the iMOTO
 • Vroegere diensthoofddeksels bij de NMBS
 • Nog geen motorkeuring...
 • Santa is coming !
 • Motorrijdster buiten levensgevaar na aanrijding
 • Vrouw vat zelf vuur na motorongeval
 • Herfstmist
 • Moto Toerkalender 2014
 • Nieuwe aanwinst PC 800 parelmoer
 • Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize
 • 23-jarige motorrijder overleden bij ongeval in Herfelingen
 • Motorongeval in Lissewege
 • Bij een motorongeval in Sint-Andries komen 2 mensen om het leven
 • Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Hooglede
 • Genkenaar (23) week na motorongeval overleden
 • Motorrijder ­wandelt weg na valpartij
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Noirefontaine
 • Motorrijder gewond
 • Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize
 • Grote bijeenkomst van Hells Angels in Gent
 • Honderdvijftig trikes en motoren verwacht in Neerwinden
 • Motorrijder (19) bezweken aan verwondingen
 • rouwregister geopend voor Christof Van Mullem
 • Het Koninklijk Motorrijdersescorte
 • Verdachte vriend van vermiste Marijke Francis sterft in ongeval
 • Motorrijder overleefd aanrijding in Ingelmunster
 • Drie gewonden bij botsing tussen auto en politiemotor in Ingelmunster
 • Geen rijbewijs bij 1 motorongeval op 5
 • Metalzanger komt om het leven bij motorongeval
 • Twee zwaargewonden bij motorongeval te BACHTE-MARIA-LEERNE
 • Broers verongelukken op vijf kilometer van elkaar
 • Twee agenten laten het leven bij motorongeval
 • Motorrijder verongelukt in Opglabbeek
 • Man en vrouw komen om bij zwaar motorongeval in Brugge
 • Motorrijder (39) maakt dodelijke smak tegen geparkeerde truck
 • Boer verwisselt tractor na dodelijk motorongeval
 • Motorrijden ligt voorlopig een tijdje stil...
 • Weginspecteurs van Rijkswaterstaat op de motor
 • Lijsttrekker N-VA breekt enkel bij motorongeval
 • Motorrijder gewond bij verkeerd manoeuvre auto
 • Motorrijder gewond in ongeval Eizeringen
 • Motorrijder raakt zwaargewond bij ongeval in Reningelst
 • Motorrijder levensgevaarlijk gewond bij aanrijding in Nevele
 • Motorrijder (48) verongelukt bij frontale aanrijding in Moen
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Stoumont
 • Belgische bestuurder rijdt motorrijder dood in Franse departement Gard
 • Motorrijder maakt dodelijke val in Diest
 • Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
 • Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
 • Moto Treffens Vlaanderen 2012
 • 11de Kanaaltreffen Oudenburg 5 aug 2012
 • 13de Terrasrit – Zelzate 4 augustus 2012
 • 9de Mega 'Tour de France' Houthulst 29 juli 2012
 • Motorrijder (22) komt om op racecircuit in Mettet
 • Dronken motorrijder zwaargewond na ongeval in Dendermonde
 • Motorrijder verongelukt in Alveringem
 • Motorrijder komt om het leven op N8 in Alveringem
 • Motorrijder verongelukt in Huldenberg

  Pacific Coast 800 USA
 • Pacific Coast 800 USA

 • TGPCHPCMY2KMR+8
 • The Great Pacific Coast Highway Pacific Coast Motorcycle Year 2008 Motorcycle Ride

 • Honda Pacific Coast (PC800) Parts List
 • Honda Pacific Coast (PC800) Parts List

 • Corbin Motorcycle Seats & Accessories | Honda Pacific Coast
 • Corbin Motorcycle Seats & Accessories | Honda Pacific Coast

 • MV Pacific Coast Nederland
 • MV Pacific Coast Nederland

 • Foto

  PC800
 • Honda Pacific Coast (PC800) Owner/iPCRC Registry

 • PC France
 • PC France

 • Foto

  Web PC
 • Web PC

 • Foto

  IPCRC
 • IPCRC

 • PC Italia
 • PC Italia

 • PC naamlijst
 • PC naamlijst

 • PC Russia
 • PC Russia

 • Bikes !
 • Bikes !

 • Categorieën


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!