Zoeken in blog

Gastenboek
 • Top Benefits Of Noisemakers
 • AMAPIANO 2019
 • work
 • Top Benefits Of Onions
 • Health Benefits of Mango Uses Benefits

  Druk op onderstaande knop om een positief berichtje achter te laten in mijn gastenboek (let wel : obsceniteiten worden eruitgeflikkerd !)

  Neem ook een kijkje op mijn andere bloggen SNOR en BUDOKA,
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Motortoerisme...mijn hobby
  Motortoerisme... mijn passie
  Enkele korte flashes uit mijn motorrijderscarrière die begon in 1972. Regelmatig een korte impressie van de nieuwste modellen. Ook komen de meest gekke motoren aan bod alsmede bijzondere verkeerssituaties. Treffens en andere activiteiten. En niet te vergeten mijn collectie 'Politie-bikes'en badges.
  11-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZERO SR : the iMOTO

  De Zero S in de “R” uitvoering is bedoeld voor motorrijders die gewoon sneller weg willen zijn bij het stoplicht en voluit willen gaan.

  De aanduiding SR staat voor extra prestatievermogen, want deze machine is haantje de voorste met een grotere motorbesturing voor 660 ampère die 25% meer vermogen en 56% meer motorkoppel levert.

  Om deze extra kracht op het wegdek te brengen heeft de Zero SR motor hittebestendige magneten die beter presteren bij langdurig hogere snelheden.

  De Zero SR komt binnen 4 seconden vanuit stilstand op 100 km/h en haalt dankzij de directe aandrijving een topsnelheid van meer dan 160 km/h.

  Pure kracht in een machine voor motorrijders met een sportieve rijstijl. Dit is de enige motorfiets in de modellenserie die leverbaar is in rood.

  Op het tankdeel van de machine springt het geavanceerde “Zero SR” embleem in het oog en in het staartstuk is de motorbesturing ondergebracht, samen met het tegelijk elegant en brutaal vormgegeven koellichaam.


  De ontwikkeling van betere elektrische voertuigen gaat steeds sneller en sneller en dat zou eigenlijk geen grote verrassing mogen zijn.

  Denk maar eens terug aan je gsm van vijf of zelfs tien jaar geleden en vergelijk hem met de touch screen smartphones die je tegenwoordig voor minder dan 150 euro in de winkel vindt.

  Het is maar een eenvoudig voorbeeld van de immer evoluerende batterijtechnologie die dit allemaal mogelijk maakt.  

  Vier jaar geleden konden we ons dan ook geen E-bike voorstellen die zonder problemen 160 km/u rijdt, iedere auto zijn achterlichten laat zien in een 0-100 sprintje en die je bovendien kan

  opladen in amper een uurtje. Nochtans is het exact dat wat het Californische Zero Motorcycles afgelopen november presenteerde op de EICMA in Milaan.

  De Zero SR is gebaseerd op de Zero S, maar dan wel met onder andere een 660 A Sevcon Size Six controller.

  Dankzij de grotere capaciteit van de controller biedt de SR 56% meer koppel dan de standaard Zero S –die al geen weinig koppel had!- en 24 % meer kracht.

  Goed voor 92 Nm koppel, 67 pk, en een top van 164 km/u. Maar dat is niet alles, want ook de actieradius werd groter.

   De SR heeft standaard een 2.8 kWh Z-Force Power Tank (ook al optie beschikbaar voor de 2014 Zero S, DS en FX) die goed is voor 55 km extra voor een totaal van 276 km in stedelijk verkeer.

  Zero-topman Abe Askenazi doet er trouwens nog een interessante extra bij: “Voor alle 2014 modellen is er vijf jaar of 160.000km garantie op de motor en de controller”.

  Als de Zero’s uit 2013 70% beter waren dan die van 2012, dan is er voor 2014 zo’n 40% vooruitgang, zeker op vlak van prestaties.

  Denken we dan nog eens terug naar de tijd dat gsm’s meer weg hadden van een baksteen dan van een zakapparaat, dan weten we ook ongeveer waar de elektrische motorfietsen nu staan.

  De 2014 Zero’s zijn steeds betere motorfietsen die toevallig ook elektrisch aangedreven worden. En hoewel ze niet te vergeten meer ecologische verantwoord zijn dan conventionele motoren, bieden ze bovenal een

  pak rijsensaties. Zero’s grootste uitdaging is om zowel nieuwkomers als ervaren rijders naar de E-bikes te lokken en enkel het zware prijskaartje kan nog een spelbreker zijn…  (AC/AJ)

  Het verdict

  Type: Zero SR

  Motor: Borstelloze elektromotor. 67 pk.

  Topsnelheid: 164 km/u km/u

  Gemiddeld verbruik: N.b.

  Prijs: 17.280 euro

  Tof: Zuinige milieuvriendelijke allemansvriend…

  Maar: …met een loodzwaar prijskaartje.

  11-02-2014 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroegere diensthoofddeksels bij de NMBS
  De diensthoofddeksels van de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen Heel wat spoormannen kunnen aan hun diensthoofddeksel onderkend worden. Zijn vorm, zijn kleur en zijn karakteristieke tekens trekken van verre de aandacht en de reizigers zijn heel gelukkig er een te ontdekken wanneer zij in moeilijkheden verkeren. Het dragen van het voorgeschreven diensthoofddeksel is verachtend gedurende de volledige dienstprestatie voor : De bedienden die rechtstreeks in contact komen met het publiek en die een toezichts-, politie-, of overheidsopdracht vervullen ; deze bedienden dragen eveneens de dienstkleding ; De bedienden die niet verplicht zijn de dienstkleding te dragen doch tussenbeide komen in de treindienst ; De bedienden die niet met het publiek in contact komen en die hun dienst in de stations, hun aanhorigheden of in volle baan verrichten ; De machinisten en de locomotiefstokers. Naargelang van hun vorm, worden de diensthoofddeksels in vijf soorten onderverdeeld : De cilindervormige kepie ; De kepie type « autobestuurder » ; De platte pet ; De muts van blauw lijnwaad ; De strohoed. De stationschef draagt de amarantkleurige kepie met vergulde ster ; zijn adjuncten dragen de blauwe kepie met amarantkleurige band en met verzilverde ster. De blauwe cilindervormige kepie wordt gedragen door de bedienden van de beweging, de treindienst, de politie, de factage en door het toezichtspersoneel. De kepie van do toezichtsbedienden is versierd met een naadbiesje dat de kenmerkende kleur heeft van de dienst waartoe zij behoren. De grijskleurige kepie, type « autobestuurder » wordt gedragen door de autobestuurders ; de blauwkleurige door de deurwachters en de boden. Het aantal en de kleur van de galons, de chevrons en de ster die de kepie versieren worden bepaald door de rang die de bediende in de administratieve hiërarchie bekleedt. De platte pet van blauw weefsel voor de enen, van grijs voor de anderen, wordt door de arbeidersboden en de arbeiders gedragen. Een of twee biesjes in de kenmerkende kleur van de dienst, zijn langs elke zijkant bevestigd. Het aantal en de kleur van de galons en de biesjes worden door de administratieve betiteling van de bediende bepaald. De muts van blauw lijnwaad, met of zonder klep, wordt gedragen door de machinisten en de stokers, wanneer zij met de locomotief rijden, en door de ambachtsmannen. De spoorleggers mogen, bij erg warm weder, een strohoed dragen. Met uitzondering van de muts van blauw lijnwaad, zijn de diensthoofddeksels versierd met een metalen gevleugeld wiel dat verguld of verzilverd is. Op de volgende bladzijde publiceren wij een tabel met de verschillende kepies ; de andere hoofddeksels zullen in ons aanstaand nummer verschijnen.

  13-01-2014 om 14:02 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog geen motorkeuring...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Europa was al druk bezig om, net zoals bij de nummerplaten, van de periodieke technische inspectie (PTI) voor motoren een realiteit te maken. België kreeg tot 15 januari 2011 de tijd om te laten weten of ze mee stapte in het verhaal. Bij een positieve reactie zou deze technische inspectie voor motoren een feit zijn vanaf 2013. De modaliteiten, het hoe en het wat stonden nog niet vast. België mag hier zelf voor een deel invulling aan geven. Duitsland was een grote voorstander gebleken van de keuring en de reden daarvoor is op zich niet ver te zoeken. Zij hebben reeds een hele tijd de bekende TAV-keuring (Technische Aberwachungs Verein). De Nederlandse motorrijders hebben al ruim en breed hun ongenoegen laten blijken. Zou de PTI vergelijkbaar zijn met de Duitse variant? Zou de invulling menselijk zijn zodat heel wat eigenaars van aangepaste motoren niet ineens hun beestje in de garage moeten laten staan ? Niemand wist het. Het zou dus afwachten worden wat de Belgische overheid (lees de Staatssecretaris) zal beslissen. EN ER IS GOED NIEUWS !!! Voorlopig nog geen motorkeuring tot 2022 Zie link http://www.demotorsite.be/content/verkeernieuws-technische-keuring-voor-motorfietsen-uitgesteld-tot-2022

  13-01-2014 om 09:24 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Santa is coming !

  Santa is coming !  22-12-2013 om 15:14 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-11-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijdster buiten levensgevaar na aanrijding
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Motorrijdster buiten levensgevaar na aanrijding

  28-11-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-11-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw vat zelf vuur na motorongeval

  In China heeft een vrouwelijke motorrijder een spectaculair ongeval overleefd.

  Het ongeval werd vastgelegd door een bewakingscamera.

   De vrouw wordt door een vrachtwagen van de snelweg geduwd.

  Hierdoor valt ze en meteen slaan de vlammen uit haar motor.

  Ook haar kleren vatten vuur. Als bij wonder kan de vrouw nog zelf overeind krabbelen.

  Ze wordt geholpen door enkele omstaanders die het vuur kunnen blussen.

  De vrouw is met brandwonden opgenomen in het ziekenhuis           

  .

  Bijlagen:
  http://www.hbvl.be/cnt/eid194699/extern-vrouw-vat-zelf-vuur-na-motorongeval   

  17-11-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-11-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstmist
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In de laatste maanden van het jaar betekent een heldere nacht vaak koud weer en in het ergste geval vorst aan de grond.

  De kans op gladheid is inmiddels reëel.


  In het binnenland heeft het koude weer op enkele stalen en houten bruggen al geleid tot de eerste lokale gladheid van het seizoen. Dat is overigens vrij laat. Vorig jaar konden de eerste strooiwagens ruim twee weken eerder de weg op.

  De eerste gladheid van het seizoen is vaak verraderlijk. Op de gewone wegen is er niets aan de hand en de argeloze weggebruiker verliest op bijvoorbeeld een brug opeens de grip op de weg. De gladheid op de brug is nauwelijks te zien, omdat er een dun ijslaagje op het asfalt ligt. Het verschil tussen een nat wegdek en een ijslaagje is moeilijk te zien, zeker bij een laagstaande zon.


  Bruggen en viaducten

  Gladheid treedt in het najaar vrijwel altijd het eerst op bij bruggen. Dit heeft alles te maken met de dikte van het asfaltlaagje op een stalen of houten brug. Op een brug is de laag slechts enkele centimeters dik en kan het asfalt snel afkoelen. Op gewone snelwegen is de laag vele malen dikker en dat reageert trager bij het afkoelen in het najaar. Ook speelt de nog warme ondergrond een grote rol. In het voorjaar zal deze dikke laag ook trager opwarmen en is de ondergrond nog koud; dan zijn de gewone wegen langer koud dan de bruggen.


  Fietspaden

  Niet alleen bruggen hebben dun asfalt, ook fietspaden hebben een dun laagje. Fietspaden kunnen daarom gemakkelijk 1 à 2 graden kouder worden dan de weg ernaast. Ze reageren bij koud weer hetzelfde als viaducten.  Op- en afritten slijten minder, deze worden minder vaak vervangen. Op- en afritten van de snelweg hebben daarom vaak een minder dikke asfaltlaag en worden dus sneller glad.

  15-11-2013 om 10:53 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moto Toerkalender 2014
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De werkgroep Motorrijden in de vrije tijd van de  Belgische Motorrijdersbond heeft z’n nationale toerkalender gepubliceerd. De toerrijder krijgt volgend jaar in eigen land  58 evenementen voorgeschoteld. De toerkalender van de FIM volgt later.


  02 feb : AMC GIJVERINKHOVE 15de Drie Ridderstreffen Nat

   23 feb :  MC HOESELT 

  28ste Hibernatreffen 

  02 maart :  MC LOTUS MOTOREN 42ste Lotustreffen 

   

  09 maart : KAMC HERENTALS / P.A. 30ste Ronde vd Prov. Antwerpen 

   

  15 maart :  KMAC MENEN Motorzegening 

   

             16 maart : MC ST SERVAIS La Printanière

   

             23 maart : CINEY MC / S.P. La Provinciale 

   

             30 maart : RMC PIERREUX / S.P. La Provinciale 

   

             13 april : MTC WELKENRAEDT Tour du Pays de Herve 

   

             19-20 april :  MC LES PETITS GRIS Les Escargots de Pâques Nat

   

              21 april : AMC EAU NOIRE NISMES Les Sabotiers Nat

   

              26-27 april : AMSC LEIELAND WERVIK Tabakstreffen Nat 

   

              26-27 april : AMC FLOREFFE Ronde de l'Abbaye Nat

   

              27 april : 22ste Kamper Motor Treffen Nat

   

              01mei : RMC PIERREUX La Pierreuse Nat

   

              01 mei : MOTOR CLUB FREE WELLEN Bloesemtreffen Nat

   

              04 mei : MC ZEBUS Rassemblement des Zébus Nat

   

             10 mei : KV OSTEND MS 5° Sunset Ride Nat

   

             11 mei : MC L'EQUIPE Tour du Brabant Nat

   

             24-25 mei : AMC ST VITH 27. Motorradtreffen Nat

   

             28-31 mei : RAMC EUPEN Randonnée de l'Amitié/ Vriendschapsrit Nat/Inter

   

             31 mei : MTC ZEDELGEM 35ste Tententreffen Inter

   

             01 juni : CINEY MC La Cinacienne Nat

   

             07-08 juni : FMB-BMB Ronde 1000 km Nat

   

             9 juni : MC LES PETITS GRIS Les Vallées Namuroises Nat

   

             15 juni : MC ST SERVAIS La Gatte d'Or Nat

   

             22 juni : MC RESSAIX La Thudinienne Nat

   

             22 juni : KAMC KOERSEL 44ste Nat. Tr. Koersels Kapelleke Nat

   

             29 juni : DINANT MC La Mosane Nat

   

             05-06 juni : MC LOTUS MOTOREN 17de Euregio Treffen Inter

   

             06 juli : MC LES GRANDS DUCS La Balade des Grands Ducs Nat

   

             12-13 juli : MC HOESELT 34ste Demervalleitreffen Inter

   

             13 juli : MC MOLIGNARD L'Estivale 2003 Nat

   

             21 juli : LOOISE MC 15de Beneluxronde Nat

   

             27 juli : MC ZEBUS Tour de Liège Nat

   

             27 juli : BMW MOTOR CLUB VLAANDEREN Manneken Pis-Tour – Geraardsbergen HC/BK

   

             03 aug : MOTOR CLUB FREE WELLEN Midzomertreffen Nat

   

             09-10 aug : MTC VLAANDEREN Graafschapsrit HC/BK

   

             10 aug : KAMC HERENTALS 45ste Kempenrit Nat

   

             15 aug : AMC EAU NOIRE NISMES Ronde des Vallées des Eaux Vives Nat

   

             24 aug : RAMC EUPEN Tour du Barrage Nat

   

             30-31 aug : AMC GIJVERINKHOVE 7de Bachten de Kupe Treffen Nat

   

             31 aug : RMC PIERREUX La Guibertine Nat

   

             06-07 sept : MTC WELKENRAEDT Tour des 3 Frontières Inter

   

             07 sept : CINEY MC La Condruzienne Nat

   

             13-14 sept : AMC HOPPELAND POPERINGE 31ste Hoppelandtreffen Nat

   

             14 sept : MC LES GRANDS DUCS Nos Belles Routes du Sud Nat

   

             20-21 sept : MC BUTZ BIKERS 95 18ème Ronde des Butz Bikers Nat

   

              21 sept : LOOISE MC / P.A. Ronde van Limburg Nat

   

              28 sept : AMSC LEIELAND WERVIK / P.A. 34ste Eikeltreffen Nat

   

              04-05 okt : LOOISE MC 20de Taxandria Treffen Nat

   

              05 okt : KAMC EENDRACHT TORHOUT 48ste Eendrachtstreffen Torhout Nat

   

              11-12 okt : MC DÜREN Amitiés sans Frontières Nat

   

              19 okt : MC ZEBUS / S.P. Challenge Liégeois Nat

   

              26 okt : AMC FLOREFFE Ronde du Bois des Ducs Nat

   

              01 nov : KAMC KOERSEL 12de Allerheiligen Treffen Nat

   

              11 nov : MC MOLIGNARD Ronde de l'Armistice Nat 

  15-11-2013 om 10:01 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-11-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe aanwinst PC 800 parelmoer
  Ik dacht eerst nog te wachten tot volgend jaar, maar ik had de centjes en het begon teveel te jeuken...

  Eerst viel mijn oog op een BMW K1200RS-P een politiemotor die bij de buren ook in gebruik werd genomen.
  Maar hij werd voor mijn neus verkocht. 't Was voor den rapsten...

  Dan kreeg ik een aanbod van (opnieuw / mijn vorige was een rode) een Honda Pacific Coast 800 (wit parelmoer met vleugel !) voor een gunstige prijs.
  Er is nog een beetje werk aan, want de vorige eigenaar heeft hem waarschijnlijk eens laten omvervallen en hij heeft een beetje schade aan de linkerkant + de spiegel werd vervangen door een wit exemplaar. Maar die stukken zijn nog vrij goed te krijgen.

  Dus, de koop beslecht en ik daarachter gisteren.
  Tja... voor de 'maidenride' moest ik de regen er wel bijpakken !

  Ik had al een bijpassende BMW-politiehelm gekocht, maar die kan ik 's zomers op mijn peeceetje ook dragen.
  Voorlopig zullen we het bij de fluo regen- en winteroutfit houden.
  14-11-2013 om 17:55 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-10-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize

  Tom van Breda (35) en Tinne Proost (35), een koppel uit Beerse, kwamen zaterdag om het leven bij een tragisch motorongeval.

  Het natte glibberige wegdek zorgde ervoor dat bestuurder Tom de controle over zijn motor verloor.

  Het ongeluk gebeurde op de N827 tussen Houffalize en Sommerain. De Honda Goldwing van het koppel ging onderuit in een bocht op het gladde natte wegdek.

  Tom en zijn passagier Tinne slingerden van het voertuig af en werden verpletterd door een auto die uit de tegenovergestelde richting kwam en de slachtoffers onmogelijk nog kon ontwijken.

  Een medisch hulpteam kwam ter plekke met een helikopter, maar alle hulp kwam te laat. Beiden waren op slag dood.

  Het koppel laat twee kinderen achter.

  Op sociale media, zoals Facebook, wordt massaal gerouwd om het koppel.

   De familie wordt begeleid door de dienst slachtofferhulp van de politie.

   Ook bij Goldwing Motor Club België, waar het koppel lid van was, heerst groot verdriet.

  28-10-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-10-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-jarige motorrijder overleden bij ongeval in Herfelingen

  In Herfelingen, deelgemeente van Herne, is vannacht rond 3 uur een 23-jarige motorrijder om het leven gekomen. De man reed met zijn motor tegen een auto die net iemand had afgezet en rechtsomkeer wou maken. Hij stierf ter plaatse.

  De autobestuurder bleef ongedeerd. De motorrijder was op weg naar zijn woning in het vlakbij gelegen Edingen. Dat zegt burgemeester Kris Poelaert van Herne.

  06-10-2013 om 09:01 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorongeval in Lissewege
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ook passagier van motorongeval in Lissewege nu overleden

  Blankenberge - Dinsdag 24 sept 2013 reed een motorrijder uit Zeebrugge in op een wagen. De 36-jarige man was op slag dood, zijn passagier raakte zwaar gewond en is nu ook overleden.

  Het ongeval gebeurde 's avonds in een file langs de Zeelaan in Lissewege. Een Duitse personenwagen probeerde de file te ontwijken en voerde daarom een reglementair manoeuvre uit. Nico Kenis uit Zeebrugge en zijn passagier, Jürgen Praet uit Blankenberge, hadden hetzelfde plan, maar gingen daarvoor echter aan het spookrijden. De wagen voegde uit en Nico kon die niet meer ontwijken.

  24-09-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij een motorongeval in Sint-Andries komen 2 mensen om het leven
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Bij een motorongeval in Sint-Andries komen 2 mensen om het leven

  Sint-Andries - Bij een zwaar verkeersongeval met een motor in de Brugse deelgemeente Sint-Andries zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mensen om het leven gekomen. Dat bevestigt de politie.
  Volgens de politie is de passagier, een jonge vrouw, ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De bestuurder van de motor stierf in het ziekenhuis. Het is niet duidelijk of er andere voertuigen bij het ongeval betrokken waren.

  21-09-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Hooglede
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Hooglede

  De motard, een man uit Lichtervelde, werd aangereden door een wagen die uit een zijstraat kwam. 
  Het ongeval gebeurde vrijdagochtend omstreeks 9.30 uur. De motorrijder reed op de Roeselarestraat en kwam uit de richting van Hooglede. Een bestuurster uit Roeselare kwam met haar wagen uit de Meiboomstraat. De vrouw merkte de motorrijder niet of te laat op, een botsing kon niet meer vermeden worden. De 44-jarige motorrijder was op slag dood.

  Een verkeersdeskundige van het Kortrijks parket is ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen.

  20-09-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genkenaar (23) week na motorongeval overleden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Manuel di Cola, de 23-jarige Genkenaar die op vrijdag 6 september met zijn motor tegen een verlichtingspaal knalde op de Steenweg in Rekem (Lanaken), is vrijdag bezweken aan zijn verwondingen.

  Di Cola verloor ter hoogte van het AXA bankkantoor de controle over het stuur en liep zo levensbedreigende verwondingen op.

  Hij werd nog naar het Ziekenhuis Oost-Limburg gebracht maar daar overleed hij eind vorige week.

  18-09-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder ­wandelt weg na valpartij

   Op het kruispunt van de Geldenaaksevest in Leuven is zondagochtend ter hoogte van de Tiensesteenweg een motorrijder ten val gekomen. Een getuige trof het slachtoffer omstreeks vijf uur aan onder zijn motorfiets en langs het struikgewas. De getuige haalde de motorfiets van de man af en hielp hem recht.
  De motard wilde daarop weer op zijn voertuig stappen en voortrijden.
  Omdat hij onder invloed van drank leek te zijn, belette de getuige hem weer op zijn motor te stappen. De motorrijder nam vervolgens zijn helm onder de arm en ging er te voet vandoor.

  De politie liet de motor overbrengen naar de Philipssite.
  De eigenaar van de motor, een man uit Kessel-Lo, kon nog niet worden aangetroffen.
  Toen bij hem thuis werd aangebeld, werd er niet opengedaan.

  02-09-2013 om 08:39 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder komt om bij ongeval in Noirefontaine

  Een motorrijder van 33 jaar uit Bertrix is zaterdagnamiddag om het leven gekomen bij een ongeval op de N89 in Noirefontaine in de provincie Luxemburg. Bij het ongeval was ook een wagen betrokken.

  De procureur des Konings van Neufchâteau heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de oorzaak van het ongeval te bepalen.

  31-08-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder gewond
  Op de Nieuwstraat te Asse kwam het donderdag 29 augustus kort voor 19 uur tot een botsing tussen een auto en een motor. De motorrijder werd naar het ziekenhuis van Asse afgevoerd.

  29-08-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Tom van Breda (35) en Tinne Proost (35), een koppel uit Beerse, kwamen zaterdag om het leven bij een tragisch motorongeval.

  Het natte glibberige wegdek zorgde ervoor dat bestuurder Tom de controle over zijn motor verloor.

  Het ongeluk gebeurde op de N827 tussen Houffalize en Sommerain.

  De Honda Goldwing van het koppel ging onderuit in een bocht op het gladde natte wegdek.

  Tom en zijn passagier Tinne slingerden van het voertuig af en werden verpletterd door een auto die uit de tegenovergestelde richting kwam en de slachtoffers onmogelijk nog kon ontwijken.

  Een medisch hulpteam kwam ter plekke met een helikopter, maar alle hulp kwam te laat.

   Beiden waren op slag dood.

  Het koppel laat twee kinderen achter. Op sociale media, zoals Facebook, wordt massaal gerouwd om het koppel.

   De familie wordt begeleid door de dienst slachtofferhulp van de politie.

   Ook bij Goldwing Motor Club België, waar het koppel lid van was, heerst groot verdriet.

  28-08-2013 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote bijeenkomst van Hells Angels in Gent
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

   

  Deze namiddag is er in Gent een grote bijeenkomst van de beruchte motorclub Hells Angels.
  Ze hebben daar geen toestemming voor gevraagd en dus ook niet gekregen. 

  De federale en lokale politie zal vandaag de motorbende escorteren tijdens een tocht in de kanaalzone rond Gent. Er worden ongeveer 200 deelnemers verwacht, zegt burgemeester Philippe De Coninck van Assenede, waar de optocht passeert.

  Het gaat om de jaarlijkse "Ghent Run", die al voor de vierde keer door het clubhuis van Hells Angels in Gentbrugge georganiseerd wordt. De rit gaat van Gent langs Melle, Destelbergen, Zelzate, Assenede, Kaprijke en Evergem en eindigt opnieuw in Gent. De straten en kruispunten langs het parcours zullen worden afgezet en ook alle verkeerslichten en flitsplaten worden uitgeschakeld, zo meldde VTM Nieuws.

  "Het gaat om een normale maatregel als de politie een colonne motorrijders begeleidt of bij een wielerwedstrijd", zegt de burgemeester van Assenede.
  "De groep had geen toestemming gevraagd voor de tocht, maar via een burgemeesterlijk besluit kunnen ze toch langs de gemeente passeren. Het is niet de bedoeling dat ze halt houden en de lokale politie is ook verwittigd."
   

   

   

  17-08-2013 om 11:31 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Over mijzelf
  Ik ben Guy Vandendriessche
  Ik ben een man en woon in Izegem (België) en mijn beroep is gewezen rijkswachter en veiligheidsagent.
  Ik ben geboren op 04/06/1955 en ben nu dus 64 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: motortoerisme, terrariumdieren, plastic modelbouw, snorrenclub,....
  Archief per week
 • 25/07-31/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 13/12-19/12 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 31/12-06/01 2008
 • 22/12-28/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 04/12-10/12 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 25/12-31/12 2006
 • 12/12-18/12 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 11/04-17/04 2005
 • 04/04-10/04 2005
 • 28/03-03/04 2005
 • 14/03-20/03 2005
 • 28/02-06/03 2005
 • 21/02-27/02 2005
 • 17/01-23/01 2005
 • 15/11-21/11 2004
 • 25/10-31/10 2004
 • 11/10-17/10 2004
 • 27/09-03/10 2004
 • 06/09-12/09 2004
 • 16/08-22/08 2004
 • 09/08-15/08 2004
 • 26/07-01/08 2004
 • 12/07-18/07 2004
 • 05/07-11/07 2004
 • 28/06-04/07 2004
 • 31/05-06/06 2004
 • 24/05-30/05 2004
 • 10/05-16/05 2004
 • 03/05-09/05 2004
 • 19/04-25/04 2004
 • 12/04-18/04 2004
 • 05/04-11/04 2004
 • 29/03-04/04 2004
 • 15/03-21/03 2004
 • 01/03-07/03 2004
 • 02/02-08/02 2004
 • 29/12-04/01 2004
 • 13/10-19/10 2003
 • 08/09-14/09 2003
 • 01/09-07/09 2003
 • 25/08-31/08 2003
 • 04/08-10/08 2003
 • 14/07-20/07 2003
 • 07/07-13/07 2003
 • 09/06-15/06 2003
 • 12/05-18/05 2003
 • 14/04-20/04 2003
 • 07/04-13/04 2003
 • 17/03-23/03 2003
 • 10/03-16/03 2003
 • 17/02-23/02 2003
 • 27/01-02/02 2003
 • 14/10-20/10 2002
 • 30/09-06/10 2002
 • 26/08-01/09 2002
 • 29/07-04/08 2002
 • 29/04-05/05 2002
 • 15/04-21/04 2002
 • 18/03-24/03 2002
 • 04/03-10/03 2002
 • 04/02-10/02 2002
 • 28/01-03/02 2002
 • 31/12-06/01 2002
 • 24/12-30/12 2001
 • 17/12-23/12 2001
 • 26/11-02/12 2001
 • 03/09-09/09 2001
 • 20/08-26/08 2001
 • 13/08-19/08 2001
 • 30/07-05/08 2001
 • 25/06-01/07 2001
 • 11/06-17/06 2001
 • 30/04-06/05 2001
 • 19/02-25/02 2001
 • 23/10-29/10 2000
 • 16/10-22/10 2000
 • 21/08-27/08 2000
 • 14/08-20/08 2000
 • 17/07-23/07 2000
 • 19/06-25/06 2000
 • 27/09-03/10 1999
 • 09/08-15/08 1999
 • 21/06-27/06 1999
 • 17/08-23/08 1998
 • 15/06-21/06 1998
 • 01/06-07/06 1998
 • 29/12-04/01 1998
 • 16/06-22/06 1997
 • 17/03-23/03 1997
 • 30/12-05/01 1997
 • 26/08-01/09 1996
 • 05/08-11/08 1996
 • 15/07-21/07 1996
 • 10/06-16/06 1996
 • 08/05-14/05 1995
 • 20/03-26/03 1995
 • 06/03-12/03 1995
 • 03/10-09/10 1994
 • 26/09-02/10 1994
 • 12/09-18/09 1994
 • 05/09-11/09 1994
 • 29/08-04/09 1994
 • 15/08-21/08 1994
 • 04/07-10/07 1994
 • 23/05-29/05 1994
 • 09/05-15/05 1994
 • 25/04-01/05 1994
 • 11/04-17/04 1994
 • 03/01-09/01 1994
 • 26/12-01/01 1995
 • 04/10-10/10 1993
 • 13/09-19/09 1993
 • 06/09-12/09 1993
 • 30/08-05/09 1993
 • 16/08-22/08 1993
 • 09/08-15/08 1993
 • 26/07-01/08 1993
 • 12/07-18/07 1993
 • 05/07-11/07 1993
 • 28/06-04/07 1993
 • 21/06-27/06 1993
 • 07/06-13/06 1993
 • 31/05-06/06 1993
 • 17/05-23/05 1993
 • 03/05-09/05 1993
 • 26/04-02/05 1993
 • 19/04-25/04 1993
 • 05/04-11/04 1993
 • 29/03-04/04 1993
 • 15/03-21/03 1993
 • 08/03-14/03 1993
 • 02/11-08/11 1992
 • 19/10-25/10 1992
 • 10/08-16/08 1992
 • 30/03-05/04 1992
 • 03/02-09/02 1992
 • 16/09-22/09 1991
 • 01/07-07/07 1991
 • 03/06-09/06 1991
 • 27/05-02/06 1991
 • 13/05-19/05 1991
 • 29/04-05/05 1991
 • 01/04-07/04 1991
 • 04/03-10/03 1991
 • 31/12-06/01 1991
 • 17/12-23/12 1990
 • 10/12-16/12 1990
 • 03/12-09/12 1990
 • 15/10-21/10 1990
 • 08/10-14/10 1990
 • 01/10-07/10 1990
 • 03/09-09/09 1990
 • 27/08-02/09 1990
 • 06/08-12/08 1990
 • 30/07-05/08 1990
 • 16/07-22/07 1990
 • 25/06-01/07 1990
 • 18/06-24/06 1990
 • 11/06-17/06 1990
 • 04/06-10/06 1990
 • 28/05-03/06 1990
 • 14/05-20/05 1990
 • 07/05-13/05 1990
 • 30/04-06/05 1990
 • 16/04-22/04 1990
 • 09/04-15/04 1990
 • 02/04-08/04 1990
 • 26/03-01/04 1990
 • 19/03-25/03 1990
 • 12/03-18/03 1990
 • 05/03-11/03 1990
 • 26/02-04/03 1990
 • 05/02-11/02 1990
 • 13/11-19/11 1989
 • 16/10-22/10 1989
 • 18/09-24/09 1989
 • 11/09-17/09 1989
 • 04/09-10/09 1989
 • 14/08-20/08 1989
 • 07/08-13/08 1989
 • 31/07-06/08 1989
 • 26/06-02/07 1989
 • 03/04-09/04 1989
 • 27/02-05/03 1989
 • 22/08-28/08 1988
 • 01/08-07/08 1988
 • 13/06-19/06 1988
 • 02/05-08/05 1988
 • 18/04-24/04 1988
 • 04/04-10/04 1988
 • 07/03-13/03 1988
 • 30/11-06/12 1987
 • 08/06-14/06 1987
 • 30/03-05/04 1987
 • 23/03-29/03 1987
 • 11/08-17/08 1986
 • 05/05-11/05 1986
 • 31/03-06/04 1986
 • 24/03-30/03 1986
 • 03/03-09/03 1986
 • 24/02-02/03 1986
 • 30/12-05/01 1986
 • 03/06-09/06 1985
 • 06/05-12/05 1985
 • 11/03-17/03 1985
 • 04/02-10/02 1985
 • 09/07-15/07 1984
 • 25/06-01/07 1984
 • 12/03-18/03 1984
 • 05/03-11/03 1984
 • 02/01-08/01 1984
 • 24/12-30/12 1984
 • 11/07-17/07 1983
 • 27/06-03/07 1983
 • 21/03-27/03 1983
 • 14/03-20/03 1983
 • 28/06-04/07 1982
 • 16/07-22/07 1979
 • 11/08-17/08 1975

  Inhoud blog
 • Motorrijder uit Oostende om het leven gekomen
 • Dodelijk ongeval in Moorsele
 • Dodelijk ongeval op de Groendalseweg in Bleiswijk
 • DODELIJK ONGEVAL OP N8 IN HEESTERT
 • Motorambulance
 • Vluchtmisdrijf in Torhout
 • Koninklijke Marechaussee kiest wederom voor Yamaha
 • DRIE VIERDE VAN DE MOTORONGEVALLEN GEBEURT TUSSEN APRIL EN OKTOBER
 • Aantal motorongevallen op tien jaar met kwart gedaald
 • BIVV roept weggebruikers op na motorongevallen: "Wees extra voorzichtig"
 • Motorrijder laat het leven bij ongeval in Kuurne
 • Motorongeval in bocht oprit A29
 • Zero Police Motorcycles in California
 • De motor van de toekomst...
 • Kersverse bruid overleden na aanrijding met motorrijder
 • Motorrijders als Kerstman in Brussel
 • Gibbs Biskji
 • Chauffeur maait motard van de weg
 • Motard staat weer recht na mislukte wheelie op snelweg
 • Humanoïde bikerrobot van Yamaha kan helemaal alleen moto rijden
 • Motorrijder sterft nadat hij door kapel reed
 • Zero Motorcycles
 • Nieuwe badges voor nieuwe uniformen wegpolitie Antwerpen en Gent
 • de motorrijders van Hatzoloh
 • Helft Belgische motorrijders niet verzekerd voor lichamelijke schade
 • Motorpolitie Marokko krijgt camera op helm
 • Motard van 36 sterft na zware klap op N49
 • Doodgeschoten verpleegster stuurde motorbende op ex af
 • Zwaar motorongeval in Waaslandhaven
 • motorrijder sterft tijdens ritje met vrienden
 • Mustang Pony 320 1947
 • Motorrijder overleden na ongeval op circuit in Zolder
 • Porcaro, de stad van de motorrijders
 • Gearresteerde tiener moet geboeid meelopen met motor van agent
 • Gestolen motorfiets terug bij eigenaar
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Twee doden na motorongeval
 • Chauffeur was onder invloed van alcohol toen hij jong koppel doodreed
 • Quadbestuurder levensgevaarlijk gewond
 • Bestuurder motorfiets komt om het leven na ongeval op Rijksweg te Roeselare
 • Motorrijder (60) komt om bij ongeval in Lichtervelde
 • Gedenksteen voor alle verongelukte motorrijders
 • Rondrit Ommegang StDenijs 21 juni 2015
 • Motorongeval in de Botlek
 • Motorrijder stabiel, maar nog in levensgevaar na aanrijding
 • Deze anonieme motoren helpen Antwerpse politie verkeershooligans klissen
 • 24-jarige motorrijder overleden na botsing
 • Motorrijder sterft na val in gracht in Koekelare
 • Motorrijder sterft na frontale klap
 • 'Bendeoorlog verwacht in België'
 • Hondjes op de motor...
 • Zware brand in motozaak
 • Hond mee met baasje op Vespa
 • Motorrijder zwaargewond na harde klap in Izegem
 • Motorrijder zwaargewond na harde klap in Izegem
 • Motorrijder verongelukt in Lille
 • 2015 Ducati Monster Stripe 821 en 1200
 • 2016 Yamaha YZ en WR offroad modellen gelanceerd
 • Motorrijder geeft levensgevaarlijke chauffeur terechte kopstoot
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Fleurus
 • Motorrijder zwaar gewond
 • Motorrijder zwaargewond bij ongeval in Aarschot
 • Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Aarschot
 • Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
 • Zwaar motorongeval in Neeroeteren
 • Orlando Bloom laat zich eens goed gaan
 • Motorrijder verongelukt
 • Motorrijder
 • Overlever motorongeval toont hoe ze de draad weer oppikt
 • Motorrijder komt om bij ongeval
 • Waaghals rijdt op 1 wiel op Ring rond Brussel
 • 100-jarige Liske opnieuw op de motor
 • Een 'opfrissing' helpt ongevallen voorkomen
 • Motorrijder sterft na ongeval op brug over E17
 • Dodelijk ongeval met motorrijder op Assesteenweg te Herne
 • motorrijder dood in Ternat
 • Nieuwe politiemotoren Antwerpen
 • Motorrijder gewond na aanrijding
 • Vader van zes kinderen sterft bij motorongeval
 • Police Use Electric Chariot Scooter , Fast Motorised Off Road Segway
 • Motorrijder overleden na ongeluk Zoutelande
 • Motorrijder boord zich in auto
 • Jonge motorrijder verongelukt in Ingelmunster
 • Motorrijder verongelukt op gladde weg...
 • Motor op de spoorwegen geglipt door zand
 • Oekraïense ex-international Gusin sterft in motorongeval
 • 17de Mosseltreffen - Oostende
 • beelden dodelijk motorongeval gebruikt in campagne voor veiliger verkeer
 • Schokkend: Roekeloze motorrijder filmt eigen dood
 • Motorrijder zwaar gewond in StDenijs
 • Nieuw scherm en herstellingen aan PC800
 • Nieuwe KMar-motorfiets: Yamaha FJR 1300A
 • 33ste Krabbetreffen - Rollegem 17 augustus 2014
 • Aanrijding tussen motorrijder en bestelwagen in Hoevenen
 • 13de Olf Oest treffen - Torhout 16 augustus
 • 15de Walkerstreffen - Rijmenam 10 augustus 2014
 • Graafschapstreffen 2014
 • Nederlandse motoragent omgekomen bij achtervolging
 • Twee doden bij motorongeval aan Leuvense vaart
 • 1ste motorrit Paddy's Pub - Zottegem 3 augustus 2014
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Antwerpen
 • Dodelijk motorongeval in Frasnes-lez-Anvaing
 • Competentietreffen - Ieper 2 augustus 2014
 • Motorrijder overleden, passagier kritiek na ongeval
 • Motorrijder verongelukt, passagier kritiek
 • Manneken Pis Treffen Geraardsbergen 27 juli 2014
 • BMW R1200RT (2014) uit circulatie !
 • Snelheidscontrole op Engelse wegen
 • Jaar rijverbod voor dodelijk motorongeval
 • 2 DODEN BIJ ZWAAR MOTORONGELUK
 • 2 doden bij zwaar motorongeluk
 • Izegems motorrijder lichtgewond
 • 53ste Ronde van West-Vlaanderen : Menen 29 mei 2014
 • Drago-treffen Izegem 25 mei 2014
 • Ongeval met motor, bestuurder spoorloos
 • Motor Union Belgische Politie Treffen tvv ALS-Liga
 • Dendertoerrit zondag 11 mei 2014
 • 1ste Flamengostreffen Torhout 4 mei 2014
 • Coast Tour 2014
 • Honda Gold Wing Airbag
 • Ducati Diavel
 • Toerrit Reglement voor groepsrijden
 • 23ste Houtlandroute - Torhout 20 april 2014
 • Yamaha MT-09
 • 24e Zomertreffen Tsjamp Wevelgem zondag 13 april
 • Harley Davidson Street 750
 • Motorrijder komt om het leven in Zomergem
 • Yamaha SR400
 • 18-jarige motorrijder komt om het leven in Eernegem
 • Motards frissen rijkunsten op
 • Meer dodelijke ongevallen met motorrijders in 2013
 • Jonge motorrijder komt om het leven na ongeval in Ichtegem
 • Motorrijder zwaargewond bij botsing in Wakken
 • Motorrijder omgekomen bij ongeval in Hechtel-Eksel
 • MV Agusta Brutale 800 Dragster
 • Motorrijder (30) overleeft klap tegen paal niet in Lede
 • Yamaha Ténéré XT 1200ZE
 • Ducati Monster 1200S
 • Nieuwe politiejassen Antwerpse motards
 • ZERO SR : the iMOTO
 • Vroegere diensthoofddeksels bij de NMBS
 • Nog geen motorkeuring...
 • Santa is coming !
 • Motorrijdster buiten levensgevaar na aanrijding
 • Vrouw vat zelf vuur na motorongeval
 • Herfstmist
 • Moto Toerkalender 2014
 • Nieuwe aanwinst PC 800 parelmoer
 • Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize
 • 23-jarige motorrijder overleden bij ongeval in Herfelingen
 • Motorongeval in Lissewege
 • Bij een motorongeval in Sint-Andries komen 2 mensen om het leven
 • Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Hooglede
 • Genkenaar (23) week na motorongeval overleden
 • Motorrijder ­wandelt weg na valpartij
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Noirefontaine
 • Motorrijder gewond
 • Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize
 • Grote bijeenkomst van Hells Angels in Gent
 • Honderdvijftig trikes en motoren verwacht in Neerwinden
 • Motorrijder (19) bezweken aan verwondingen
 • rouwregister geopend voor Christof Van Mullem
 • Het Koninklijk Motorrijdersescorte
 • Verdachte vriend van vermiste Marijke Francis sterft in ongeval
 • Motorrijder overleefd aanrijding in Ingelmunster
 • Drie gewonden bij botsing tussen auto en politiemotor in Ingelmunster
 • Geen rijbewijs bij 1 motorongeval op 5
 • Metalzanger komt om het leven bij motorongeval
 • Twee zwaargewonden bij motorongeval te BACHTE-MARIA-LEERNE
 • Broers verongelukken op vijf kilometer van elkaar
 • Twee agenten laten het leven bij motorongeval
 • Motorrijder verongelukt in Opglabbeek
 • Man en vrouw komen om bij zwaar motorongeval in Brugge
 • Motorrijder (39) maakt dodelijke smak tegen geparkeerde truck
 • Boer verwisselt tractor na dodelijk motorongeval
 • Motorrijden ligt voorlopig een tijdje stil...
 • Weginspecteurs van Rijkswaterstaat op de motor
 • Lijsttrekker N-VA breekt enkel bij motorongeval
 • Motorrijder gewond bij verkeerd manoeuvre auto
 • Motorrijder gewond in ongeval Eizeringen
 • Motorrijder raakt zwaargewond bij ongeval in Reningelst
 • Motorrijder levensgevaarlijk gewond bij aanrijding in Nevele
 • Motorrijder (48) verongelukt bij frontale aanrijding in Moen
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Stoumont
 • Belgische bestuurder rijdt motorrijder dood in Franse departement Gard
 • Motorrijder maakt dodelijke val in Diest
 • Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
 • Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
 • Moto Treffens Vlaanderen 2012
 • 11de Kanaaltreffen Oudenburg 5 aug 2012
 • 13de Terrasrit – Zelzate 4 augustus 2012
 • 9de Mega 'Tour de France' Houthulst 29 juli 2012
 • Motorrijder (22) komt om op racecircuit in Mettet
 • Dronken motorrijder zwaargewond na ongeval in Dendermonde
 • Motorrijder verongelukt in Alveringem
 • Motorrijder komt om het leven op N8 in Alveringem
 • Motorrijder verongelukt in Huldenberg

  Pacific Coast 800 USA
 • Pacific Coast 800 USA

 • TGPCHPCMY2KMR+8
 • The Great Pacific Coast Highway Pacific Coast Motorcycle Year 2008 Motorcycle Ride

 • Honda Pacific Coast (PC800) Parts List
 • Honda Pacific Coast (PC800) Parts List

 • Corbin Motorcycle Seats & Accessories | Honda Pacific Coast
 • Corbin Motorcycle Seats & Accessories | Honda Pacific Coast

 • MV Pacific Coast Nederland
 • MV Pacific Coast Nederland

 • Foto

  PC800
 • Honda Pacific Coast (PC800) Owner/iPCRC Registry

 • PC France
 • PC France

 • Foto

  Web PC
 • Web PC

 • Foto

  IPCRC
 • IPCRC

 • PC Italia
 • PC Italia

 • PC naamlijst
 • PC naamlijst

 • PC Russia
 • PC Russia

 • Bikes !
 • Bikes !

 • Categorieën


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!