Zoeken in blog

Gastenboek
 • Top Benefits Of Noisemakers
 • AMAPIANO 2019
 • work
 • Top Benefits Of Onions
 • Health Benefits of Mango Uses Benefits

  Druk op onderstaande knop om een positief berichtje achter te laten in mijn gastenboek (let wel : obsceniteiten worden eruitgeflikkerd !)

  Neem ook een kijkje op mijn andere bloggen SNOR en BUDOKA,
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Motortoerisme...mijn hobby
  Motortoerisme... mijn passie
  Enkele korte flashes uit mijn motorrijderscarrière die begon in 1972. Regelmatig een korte impressie van de nieuwste modellen. Ook komen de meest gekke motoren aan bod alsmede bijzondere verkeerssituaties. Treffens en andere activiteiten. En niet te vergeten mijn collectie 'Politie-bikes'en badges.
  31-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100-jarige Liske opnieuw op de motor

  Groot feest gisteren in woon- en zorgcentrum Demerhof in Bilzen.

  Bewoonster Liske Fuchs werd honderd jaar en dat ging niet onopgemerkt voorbij.

  De kwieke dame, die vroeger steevast op haar motor door de straten van de stad te vinden was, herbeleefde haar jeugd toen ze als verrassing een rondje met de motor mocht maken.

  "Jammer dat ik zelf niet meer kan rijden", klinkt het.

  De eeuwige jeugd is Liske Fuchs uit Bilzen kennelijk gegeven.

  Gisteren werd de nog zeer kwieke dame 100 jaar, maar de leeftijd heeft weinig vat op haar.

  Netjes gekapt, mooi geschminkt en met vuurrode lippen werd ze in haar rolstoel van op haar kamer in het woon- en zorgcentrum Demerhof, waar ze sinds een jaar verblijft, tot aan de ingang van het zorgcentrum gereden.

  Daar stond haar 'Jeanne' haar op te wachten, de motor waarmee Liske jarenlang rondreed in en rond Bilzen.

  "Dat ik mijn oud ros nog mag zien, doet me veel deugd", zegt ze enthousiast.

  Liske beleefde een prachttijd op haar oude motor van Duitse makelij uit 1931.

  "Mijn man Lowie had de motor tweedehands gekocht", vertelt Liske.

  "We reden er vaak mee rond. Eerst zat ik achterop maar als ik mijn man op café afzette en hij pintjes ging pakken, maakte ik een toerke in de omgeving."

  Maar er was gisteren nog een extra verrassing weggelegd voor haar.

  Ze werd in de zijspan van een BMW 900 cc motor gehesen en mocht een ritje rond het Demerhof maken.

  "De ritjes op mijn Jeanne kwamen weer terug. Ik had de leren jas aan van toen ik nog met 'Jeanne' reed en het voelde net als toen", zegt ze.

  "Het is alleen jammer dat ik zelf niet meer kan rijden."

  Zelf heeft Liske een eenvoudige uitleg waarom ze honderd jaar is geworden.

  "Ik ben altijd een braaf meisje geweest. Ik heb niet gerookt en bier lustte ik niet, al dronk ik af en toe wel eens een borrel."

  Maar volgens kleinzoon Bart Rombouts was zijn grootmoeder wel een 'straffe madam'.

  "Mijn oma sloot zich tijdens de Tweede Wereldoorlog aan bij het verzet, met name Het Geheim Leger", vertelt hij.

  "Ze is een heldin want ze heeft meer dan honderd mensenlevens gered. Tijdens een inval van de Gestapo in een huis kon ze ontsnappen met de ledenlijst van verzetsmensen waar de Gestapo jacht op maakte.

  Ze rende met de dossiers naar de smidse van haar pa waar ze de papieren in het vuur gooide.

  Hiermee voorkwam ze dat verzetsmensen naar Duitsland zouden weggevoerd worden."

  Liske knikt bij het horen van het verhaal. "Aan sabotagedaden deed ik niet mee, en ik heb ook geen mensen verklikt."

  Dat het altijd een ondernemende dame geweest is, blijkt ook uit het feit dat ze al van toen ze nog een meisje was hielp in het café annex smederij en wapenwinkel van haar ouders.

  "Ik was amper 15 toen ik achter de toog stond, pinten tapte en met een plateau de klanten bediende", zegt ze.

  "Ik bleef wel van het bier af, en ik rookte niet. In de winkel verkochten we wapens en munitie.

  De meeste klanten waren boeren die speciaal naar de winkel kwamen voor de cartouches die ik zelf vulde met lood en poeder.

  Ik maakte ze extra zwaar, en dat hadden die mannen graag."

  En de mannen? "Ik en mijn zussen waren als een pot stroop voor de vliegen. Dat kan je wel denken. Maar ik was een brave!"

  Gisteren werd in Demerhof dus een groot feest gebouwd in aanwezigheid van Frieda Brepoels en Peter Simons, burgemeester en schepen in Bilzen.

  Een reuze taart van drie op één meter werd tot in de feestzaal gebracht en flessen met bubbels werden door de senioren in Demerhof soldaat gemaakt.

  En Liske genoot, net zoals ze haar hele leven deed: genieten van de fijne en mooie dingen.


  Het filmpje van Liske op de moto is te bekijken op www.hln.be/liske.
  31-03-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een 'opfrissing' helpt ongevallen voorkomen

  De lente komt steeds dichterbij. Voor vele motorrijders nu pas het teken om hun favoriete vervoermiddel terug van stal te halen.

  Maar motorrijden is niet zonder gevaar, vooral na een aantal maanden inactiviteit.

  Daarom worden de komende weken, al dan niet met steun van de overheid, verschillende initiatieven georganiseerd om motorrijders veilige rijgewoonten bij te brengen of ze op te frissen.

  En, als ondanks alle voorzorgsmaatregelen, een ongeval niet kan vermeden worden, kan een goede verzekering op maat soelaas brengen.    

  Steeds meer Belgen schaffen zich een motorfiets aan. Volgends de meest recente cijfers van de FOD Mobiliteit en van Febiac, is het aantal inschrijvingen van motorfietsen tussen 2006 en 2011 gestegen van 94.000 naar 102.000 per jaar, een stijging met 8%.
  De motorfiets biedt dan ook heel wat voordelen: een lager benzineverbruik, handig in de file, makkelijk te parkeren…
  Maar wel zonder koetswerk als bescherming en dus bijzonder kwetsbaar bij een ongeval.

  De statistieken zijn duidelijk: terwijl in België slechts 1% van alle rijkilometers per motor wordt afgelegd, zijn 12% van alle verkeersdoden motorrijders. Volgens de meest recente BIVV-studie over motorongevallen, was het totaal aantal verkeersdoden tussen 1997 en 2007 gedaald met 26%, terwijl het aantal motorrijders dat in het verkeer omkwam, steeg met 7%.
  Een typisch seizoenfenomeen is dat in het voorjaar, wellicht door een gebrek aan rijpraktijk, heel wat motorongevallen gebeuren zonder betrokken tegenpartij: in de maand april zijn er zelfs 20% meer van dit soort ongevallen ten opzichte van de rest van het jaar1.

  Rijgedrag optimaliseren

  Aan dit laatste fenomeen kan wel degelijk worden verholpen. Deze dagen worden immers verschillende initiatieven georganiseerd die de motorrijder helpen om, na een lange periode van inactiviteit, het juiste, lees veilig, rijgedrag en
   -gevoel terug te vinden. Het meest bekende initiatief is wellicht het "Opstartweekend", een organisatie van de vzw MAG (Motorcycle Action Group Belgium) in samenwerking met de Vlaamse overheid. Die organisatie vindt dit jaar voor de 9de maal plaats op 29 en 30 maart en dit op 8 locaties in Vlaanderen. Het hele weekend kan elke motorrijder er gratis en van ervaren rijinstructeurs tal van praktische tips krijgen en, onder hun begeleiding, zijn rijtechniek terug inoefenen en bijschaven op een afgesloten parcours.

  De juiste uitrusting dragen

  Om het risico op een ongeval en de gevolgen ervan te beperken, gelden enkele eenvoudige basisregels: anticiperen op mogelijke reacties van andere weggebruikers, ver en met een breed zicht vooruitkijken, zo zichtbaar mogelijk zijn, de lichten van de motor ook overdag aansteken, zijn remtechniek verfijnen en, niet in het minst, beschermende kledij dragen. Een K.B. van 1 september 2011 verplicht elke motorrijder trouwens om volgende uitrusting te dragen:

  • een motorhelm in een schokdempend materiaal en die hoofd, kin en schedel correct beschermt;
  • een motorvest of motorpak uit leer of kunststof met versterkte elementen en retroreflecterende banden;
  • een lange broek die beter beschermt tegen schaafwonden;
  • motorhandschoenen; 
  • laarzen of hoge schoenen die de enkels beschermen.

  Goed verzekerd zijn

  Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het risico van een ongeval nooit uit te sluiten. Of het nu enkel gaat om blikschade of ook om kwetsuren, een goede verzekering kan je veel narigheid besparen. Wettelijk ben je verplicht om minimaal je burgerlijke aansprakelijkheid (B.A.) te verzekeren. Maar zoals gezegd loopt de motorrijder, meer dan welke weggebruiker ook, nog heel wat andere verkeersrisico’s. Risico’s waarvoor het niet altijd eenvoudig is om een passende verzekering te vinden, omdat slechts een beperkt aantal verzekeringsmaatschappijen aan deze doelgroep een totaaloplossing bieden.     
  AG Insurance stelt motorrijders het meest volledige aanbod op de markt voor: zowel ruime basiswaarborgen als aanvullende dekkingen die beantwoorden aan de behoeften van de klant. Naast de verplichte dekking B.A. omvat dit aanbod ook:  

  • onmiddellijke bijstand 24u/24 indien de motor onbruikbaar is als gevolg van een ongeval in België (en tot 30 kilometer voorbij de Belgische grenzen);
  • een beperkte (Multirisk) of een volledige Omniumdekking (één van de weinige Omniumdekkingen op de markt, met 2 opties: “Aanrijding met derden” of “Alle ongevallen”);
  • het Pack Moto+, dat een aantal zeer nuttige aanvullingen bevat op de Multirisk of Omnium, waaronder een dekking voor lichamelijke letsels tot 50.000 EUR voor blijvende invaliditeit en tot 6.250 EUR voor medische kosten;
  • Een Top Bijstand die, als aanvulling op de dekking B.A., een wereldwijde dekking biedt van bijstand aan personen en een dekking depannage van de motor (tot 10 jaar) in alle landen vermeld op de groene kaart.


  21-03-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder sterft na ongeval op brug over E17
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een motorrijder uit Sint-Niklaas is vrijdagavond om 17.30 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval in de Patotterijstraat.

  De bestuurder, een dertiger, reed tijdens een inhaalmanoeuvre op de brug over de E17 in de flank van een tegenligger die op dat moment afdraaide in de richting van de snelweg.

  De man kwam zwaar ten val en overleed ter plaatse.

  20-03-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dodelijk ongeval met motorrijder op Assesteenweg te Herne

  Deze avond iets voor 20u is een motorrijder om het leven gekomen bij een aanrijding met een tractor op de Assesteenweg in Herfelingen.

  Bij een inhaalmaneuver van een rij voertuigen kon de motorrijder, Jean V.B. uit Kester, niet tijdig meer invoegen op de rijstrook van zijn rijrichting en kwam zo frontaal in botsing met een tegemoetkomende tractor uit de andere rijrichting.

  Voor het 48-jarig slachtoffer kon geen hulp meer baten.

  Volgens ooggetuigen haalde de motorrijder aan een hoge snelheid een rij voertuigen in die reden in de richting van Edingen.
  Die voertuigen reden achter een voertuig met een trailer.
  De motorrijder zou te laat gemerkt hebben dat hij niet meer tijdig opnieuw kon invoegen op zijn rijstrook om de tegemoetkomende tractor van het landbouwbedrijf Derijcke die in de richting Herfelingen reed te ontwijken.
  De motorrijder kwam in botsing met het linker voorwiel van de tractor.
  Hierdoor werd hij met zijn moto weggeslingerd en kwam zo naast de rijbaan terecht.
  In eerste instantie kwamen de hulpdiensten van de brandweer van Edingen ter plaatse en kort nadien ook deze van de brandweer van Tollembeek.
  Ook een MUG-ploeg kwam in versterking. De reanimatiepogingen waren echter tevergeefs.
  Het slachtoffer overleed dan ook ter plaatse.
  De jonge bestuurder van de tractor verkeerde door het gebeuren in shock.
  Gelet op de verschillende getuigenissen oordeelde de dienstdoende magistraat van het parket van Halle-Vilvoorde dat er geen verkeersdeskundige diende ter plaatse te komen.
  Door het ongeval was de Assesteenweg enige tijd voor alle verkeer afgesloten. 
  14-03-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.motorrijder dood in Ternat

  Op de E40 tussen Gent en Brussel is ter hoogte van Ternat een motorrijder om het leven gekomen bij een verkeersongeval.

  De motorrijder werd aangereden door een bestelwagen.

  Alles wijst op een onoplettendheid, de bestuurder van de wagen was handsfree aan het bellen.

  De motorrijder werd tijdens de ochtendfile geraakt door een bestelwagen die moest uitwijken voor de file.

  Door de klap werd de man tegen een verlichtingspaal geslingerd. Hij was op slag dood.

  De motor van de man gleed honderd meter verder de zijberm in. Het slachtoffer is 44 en komt uit Gavere.

  Door het ongeval was een tijdlang slechts één van de drie rijstroken beschikbaar. Omstreeks 11 uur was de snelweg opnieuw helemaal vrij.

  Het parket Halle-Vilvoorde laat weten dat de feiten werden gefilmd door de dashcam van de bestelwagen en er waren ook twee getuigen.

  Om deze redenen werd geen verkeersdeskundige aangesteld.

  De Tsjechische bestuurder - een man geboren in 1976 - van de bestelwagen werd vanmiddag verhoord door de politie.

  Hij bleek niet onder invloed van drugs of alcohol. Alles wijst op een moment van onoplettendheid.

  Het parket merkt wel op dat de man handsfree aan het bellen was.

  Na zijn verhoor mocht de man opnieuw beschikken.

  13-03-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe politiemotoren Antwerpen

  De nieuwe moto's van al gespot?

  De pro's: veel rijcomfort, zichtbaarder & beter communicatiesysteem.

  Het gaat om 24 BMW's van het type R 1200 RT

  De motards dragen fluogele vesten en helmen, zoals Europa aanbeveelt.

  10-03-2015 om 16:47 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder gewond na aanrijding
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een  motorrijder van 62 jaar uit Oostende is deze voormiddag gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de N33 in Moere, een deelgemeente van Gistel.

  Het ongeval gebeurde rond 11uur, op het kruispunt  van de Torhoutsebaan, de Oostendesteenweg, de Moerdijkstraat en de Provincieweg.

  De motorrijder kwam uit Oostende toen een personenwagen uit tegenovergestelde richting de Provincieweg wou inslaan. De motorrijde kon een botsing niet meer vermijden. De man kwam zwaar ten val. De bestuurster van de auto, een vrouw van 74 uit Gistel, had de motorrijder wellicht niet of te laat opgemerkt.

  De MUG-helikopter kwam ter plaatse. De motorrijder werd gewond afgevoerd naar het AZ Sint-Janziekenhuis in Brugge. De bestuurster van de wagen werd overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout. Beide  waren niet in levensgevaar.

  15-02-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van zes kinderen sterft bij motorongeval

  Bij een ongeval in de Speyestraat in Maldegem is gisterennamiddag de 37-jarige Nico Van den Eeckhout uit Maldegem om het leven gekomen.

  De motorrijder knalde tegen een boom en stierf op weg naar het ziekenhuis.

  De man die vader is van zes kinderen, baatte een hondenschool uit in Maldegem.

  Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur in een lichte bocht naar links in de Speyestraat in Maldegem, net voorbij het kruispunt met de Bremstraat.

  Nico Van den Eeckhout kwam met zijn blauwe Yamaha-motor aangereden richting Aalterbaan.

  In de bochtige weg moet de man de controle over het stuur verloren zijn. Hij week eerst uit naar rechts, corrigeerde dan en belandde opnieuw op de rijweg.

  Daar ging zijn motor opnieuw naar rechts en knalde hij uiteindelijk tegen een boom.

  Nico Van den Eeckhout werd van zijn motorfiets geslingerd en belandde in het midden van de weg. Het was snel duidelijk dat de man ernstig gewond was. De brandweer liet een tent aanrukken om de reanimatiepogingen van de hulpdiensten af te schermen van het publiek. De 37-jarige motorrijder werd nog naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis overgebracht, maar overleed in de ambulance op weg ernaartoe.


  Van den Eeckhout was sinds vier jaar gescheiden van Valerie Lampo, die in de Speyestraat woont waar het ongeval gebeurde.

  Mogelijk was de man dan ook onderweg naar zijn ex-vrouw, met wie hij drie kinderen heeft.

  "Uit een eerdere relatie had Nico ook al twee kinderen en nadat wij gescheiden zijn, is hij nog eens papa geworden.

  Veel contact hadden we echter niet meer", reageert zijn ex-vrouw Valerie kort.

  Samen met Nico hield ze jarenlang hondenschool 't Vossenhol in de Oude Burkelslag open.

  Sinds de scheiding woonde Nico daar alleen. Wellicht kwam de man gisterenmiddag van daar toen hij in de Speyestraat misging.

  Het ongeval is waarschijnlijk te wijten aan een stuurfout. Of er overdreven snelheid in het spel is, was gisteren nog niet duidelijk.

  Het parket van Oost-Vlaanderen stelde geen verkeersdeskundige aan omdat er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken waren.

  In november vorig jaar gebeurde even verderop in de bochtige straat ook al een zwaar ongeval.

  Een automobilist raakte toen levensgevaarlijk gewond nadat ook hij de controle over het stuur verloor en tegen een boom knalde.

  Hij overleefde het ongeval.  13-02-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Police Use Electric Chariot Scooter , Fast Motorised Off Road Segway
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  800w*2 Motor 19 Inch Tire Off Road Segway, Electric Chariot Scooter For Police Use

   

  Features

  1. This Electric Chariot Scooter Comes with 2 Wireless Remote controllers

  2. Over-speed alert and speed control to protect drivers

  3. LCD Screen display battery Status

  4. 3 types of speed setting modes can be shift. (18km/h, 12km/h, 8km/h)

  5. Alarm system enable/disable (we can supply GPS Tracking Device)

  6. 6 super LED lights, 3 front white lights and 3 rear red

   

  Applications

   

  Police,security personnel patrol

  Personal travel,amusement and short-distance travel

  Renting in tourist attractions,parks and amusements playgrounds

  Intelligent robot moving platform

  Industrial park,factory,greenhouse personal transport

  Commercial applications,riding it to do promotion for your product

  Car partner,put into the car black box as a scooter

  Air port,stadiums,indoor venues,big warehouses,major shopping centers

  Exhibitions buyers travel

   

   

  1. Motor -- like the heart: we use brushless quiet 800W powerful motor, can operate almost silently.

  2. Imported battery -- like the blood: TESLA dedicated Samsung battery cells, 1000 times deep cycles without damage to the battery, larger capacity, 20 km milleage after only 60 minutes single charging.

  3. Gyroscope -- like the brain : It will adjust its algorythm automatically when it's making a turing, so you can enjoy turing smoothly

  18-01-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder overleden na ongeluk Zoutelande
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een 53-jarige motorrijder uit Westkapelle is zondagavond omgekomen nadat hij bij een ongeluk was betrokken bij Zoutelande.

  Rond 15.45 uur botste hij op de Westkapelseweg frontaal tegen een tegemoetkomende auto.

  24-11-2014 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder boord zich in auto


  Op de Torhoutbaan in Ichtegem kwam zaterdagavond 22 november omstreeks 21u30 een 34-jarige motorrijder om het leven bij een zwaar verkeersongeval.

  De motor doorboorde de deur van een BMW. De bestuurster van de wagen werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

  Maar de vrouw uit Koekelare overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

  De motorrijder kwam vanuit de richting Oostende gereden toen hij zich even voorbij het kruispunt van de Engel in de flank van een BMW personenwagen boorde.

  Volgens getuigen reed de motor zeer snel en was de klap enorm.

  De brandweerkorpsen van Torhout en Gistel waren snel ter plaatse, maar voor de motorrijder kwam alle hulp te laat.

  22-11-2014 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge motorrijder verongelukt in Ingelmunster

  In de West-Vlaamse gemeente Ingelmunster is vrijdagmiddag een jonge motorrijder om het leven gekomen.

  Het slachtoffer botste op een auto met aanhangwagen.

  Het dramatisch verkeersongeval deed zich voor op de Gentstraat, waar een 23-jarige motorrijder botste op een auto met aanhangwagen, die van het containerpark kwam en de weg wilde opdraaien.

  De motorrijder was op slag dood. De weg is voorlopig afgesloten.

  Een deskundige van het Kortrijks parket komt ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te achterhalen.

  De bestuurder van de personenwagen raakte niet gewond maar de bejaarde man is wel in shock.  26-09-2014 om 19:41 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder verongelukt op gladde weg...

  Motorrijder verongelukt op gladde weg            

  Zaterdagavond is een motorrijder om het leven gekomen bij een ongeval in Antoing in het noorden van de provincie Henegouwen.

  Het ongeval deed zich voor aan een rond punt in deelgemeente Bruyelle.

  Het was net gestopt met regenen, waardoor de baan nog glad was.

  Bij aankomst van de hulpdiensten van Doornik was de man reeds overleden.

  Agenten van de politiezone Doornik deden de vaststellingen.  

   
  Ons land werd getroffen door hevige regenbuien. Vanmorgen regende het zwaar boven Antwerpen, Limburg, de Noorderkempen en Brussel.

  Onder meer op de E19 was het uitkijken voor watergladheid. De provincies Henegouwen, Namen, Luxemburg en Luik kregen vannacht een code oranje.

  Verschillende wegen liepen onder water. Onder andere de N4 tussen Sinsin en Hogne- Geve-Mattoy in Namen, de N90 tot Gilly

  en de N51 ter hoogte van Boussu waren in beide richtingen afgesloten omdat er meer dan 50 centimeter water stond.

  In de streek rond Dinant en Philippeville kreeg de brandweer tientallen oproepen en moesten verschillende mensen geëvacueerd worden.

  VTM-weerman David Dehenauw volgde hoe de zware onweders onder meer over Luik en de streek rond Verviers trokken.     


  21-09-2014 om 09:34 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motor op de spoorwegen geglipt door zand
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Aan de spooroverweg op de Mechelsesteenweg in Blaasveld (Willebroek) is gisterenavond (19 sep) een motorfiets op de sporen beland.

  De motorrijder, een man uit Ruisbroek, remde omdat de slagbomen van de spooroverweg naar beneden waren. Op die plaats lag echter een kleine hoeveelheid zand, afkomstig van werken.

  De motorrijder schoof op het zand onderuit en de motorfiets schoof nog enkele meters verder.

  De tweewieler kwam op de sporen tot stilstand. Net op dat ogenblik passeerde er een trein met een snelheid van 120 kilometer per uur.

  De motorfiets werd in de lucht gekatapulteerd en kwam honderd meter verder naast de sporen tot stilstand.

  De motorrijder bleef als bij wonder ongedeerd. De trein maakte een noodstop en kwam enkele honderden meters verder tot stilstand.

  Na een uurtje kreeg de machinist toestemming om verder te rijden naar het station van Willebroek.

  Daar konden de meer dan 500 reizigers op een andere trein overstappen.

  20-09-2014 om 12:14 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oekraïense ex-international Gusin sterft in motorongeval
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Oekraïense ex-voetballer Andriy Gusin is woensdag op 41-jarige leeftijd gestorven in een motorongeval.

  Dat meldt de Europese Voetbalbond UEFA op zijn website.

  71-voudig international Gusin verloor de controle over het stuur tijdens een trainingsrit op de Chaika Motordrome in Kiev. 

  De voormalige middenvelder, die onlangs nog in de trainingsstaf van het Russische Anzhi Makhatchkala zat,

  was in zijn spelerscarrière actief bij Karpaty Lviv, Krylya Sovetov Samara, Saturn Moskovskaya Oblast en Dynamo Kiev.

  Met die laatste club won hij onder meer zeven landstitels en vier bekers en bereikte hij in 1999 de halve finales van de Champions League.

  17-09-2014 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17de Mosseltreffen - Oostende


  Dit waren de pijlen die we moesten opzoeken en de weg volgen...  MTC Vrijbos uit Houthulst met hun nieuwe fluo-uitrusting...  Even dit 'specialleke' fotograferen...  We starten om 09.45u... het is nog beworlt... niet de 22° C die ons beloofd was.  We verlaten Oostende via het centrum, richting kustlijn, waar we de weg naar Middelkerke nemen via Raversijde...  Westende... en langs de vaart Passendale-Nieuwpoort komen we in deze badstad aan.  Via landelijke wegen gaat het naar Booitshoeke... Veurne... stukje langs de Lo-vaart naar Wulveringem/Vinkem... Houtem...  we kruisen de N8 en komen aan in Beauvoorde.

  Daar was het kasteel te bezoeken vanwege Open Monumentendag...


      


  We rijden via landelijke wegen de Franse grens over en komen aan in Hondschoote...

  Daar hebben we een eerste controlepost in De Grill... het is 11.00 u en de zon komt er door.  Er rijden weer enkele juweeltjes van Cam-An mee... een Roadster 3-wheels  Klein peeceetje naast grote broer Goldwing...  Bij het wegrijden van de controlepost, een middeleeuws kampement...
  In Hondschoote hebben ze mooie kunstige straatnaamplaatjes...
  Dan gaat het via Warhem naar Hoymille, waar een rommelmarkt aan de gang was... even de benen strekken...
  Bergues... Bierne... GrandmilleBrugge... Brouckerque... Craywick... Merckeghem... en in Bollezeele krijgen we een tweede controlepost in de 'Au Tour du Monde'...
  Het is 11.00u...  In Rubrouck passeren we een eigenaardig cafeetje ... : 100% Flamand !!


  Verder naar Arneke... Wormhout... Bambecque... Les Cinq Chemins... Bray-Dunes... Leisele... Hoogstade...
  En in Lo-Reninge krijgen we een derde controle in cafe Mozarthuis... het is 14.10u...
  Daar ontmoet ik weer mijn Poperingse carnavalvriendin Anja en haar motard.  In Polinkhove rijden we nogmaals de Lo-vaart over.
  Ik weet niet precies hoeveel keer ik deze passage al heb gedaan in mijn motorrijdersloopbaan, maar 't is nu wel de laatste keer dat ik dit plaatje schiet !  Verder naar Oudekapelle... Lampernisse... Oostkerke... en plots ziet ik in een rechterooghoek iets dat vloekt met het landschap...

  Ik draai mijn karre en ik had gelijk : daar lag een helm langs de rand van de weg !

  Ik nader en zie op de rand van een grasberm en een omgeploegde akker een roestige Franse 'Adrian'-helm liggen !

  Wat een vondst, zo vlak in de periode waar we allemaal weer dagelijks met de Eerste Wereldoorlog geconfronteerd worden !!!

  Die krijgt een speciaal plekske in mijn verzameling (zie www.bloggen.be/uniformologie)

  Bij thuiskomst heb ik hem al direct 'gemonteerd'... Ik denk dat ik hem zo zal laten, met de aarde eraan...


   
   
   
   


  Verder naar Pervijze... over de IJzer naar Schore... StPietersKapelle... Leffinge... Wilskerke...

  En zo komen we weer aan in Oostende.

  Eerst nog eens stoppen aan het Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum...


  En daarmee zat de rit er weeral op.

  Een aangename route, voor meer dan 80% landelijk, wat dan weer extra 'werken' inhoud, vooral voor de zwaardere machines.

  De snelle jongens moesten zich tevreden stellen met de weinige rechte stukjes om eens de trottle open te zetten...

  Weer een geslaagde rit.


  14-09-2014 om 17:53 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beelden dodelijk motorongeval gebruikt in campagne voor veiliger verkeer
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  David Holmes was amper 38 jaar oud toen hij omkwam bij een zwaar verkeersongeval.

  Een camera op zijn helm filmde het hele gebeuren.

  Zijn moeder heeft nu besloten de vreselijke beelden vrij te geven in de hoop dat motorrijders zich bewuster worden van hun kwetsbare rol in het verkeer.

  Op de beelden is te zien hoe David enkele auto’s voorbij steekt en daarbij de toegelaten snelheid overschrijdt.

  Op datzelfde ogenblik probeert een auto echter de weg te kruisen.

  En dan loopt het helemaal mis.

  Bijlagen:
  http://www.gva.be/cnt/dmf20140905_01252332/video-beelden-dodelijk-motorongeval-gebruikt-in-campagne-voor-veiliger-verkeer   

  09-09-2014 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend: Roekeloze motorrijder filmt eigen dood

  Voor alle waaghalzen onder jullie: daag het lot niet té hard uit, want dan kan het flink mislopen.

  Net als in dit filmpje waarin een motorrijder een onoplettende chauffeur tegenkomt en het drama helaas niet meer kan navertellen.

  David Holmes was een fervent motorrijder uit het Engelse Norfolk.

  Net als zo vaak sprong de 38-jarige man op zijn Yamaha FJR1300 en trok hij zijn racemachine op de A47 ter hoogte van Honingham open tot 156 km/u.

  De toegelaten snelheid daar is 96 km/u, dus David zat daar behoorlijk over.

  Op een bepaald moment slaat de chauffeur van een Renault Clio uit de tegenovergestelde richting rechts af.

  Helaas zag hij de razendsnelle moto niet aankomen en knalde David genadeloos hard tegen de stilstaande Renault Clio.

  David vloog van zijn moto en smakte enkele meters verder roerloos tegen de grond.

  Niemand die zoiets overleven kon, en daarom wou Davids moeder de beelden – die gemaakt werden met een helmcamera – de wereld insturen, opdat andere motorrijders er een les uit zouden kunnen leren.

  Zulke zaken gebeuren nu eenmaal te vaak, dus laat het ook voor u – en uw auto/speedboot/straaljager – een wijze levensles zijn...


  http://www.clint.be/node/256093

  05-09-2014 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder zwaar gewond in StDenijs
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Motard zwaargewond bij aanrijding kort na familiebezoekje 

  In de Jolainstraat in Sint-Denijs liep gisterenmiddag motorrijder P.T. (53) uit Bernissart in Henegouwen, zware verwondingen op bij een verkeersongeval.

  In een lichte bocht in de straat knalde de motorrijder met zijn Honda tegen een wagen.

  Het slachtoffer werd over de auto gekatapulteerd.

  Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

  Automobiliste S.V. (40) uit Roeselare bleef ongedeerd.

  Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

  De brandweer kwam ter plaatse om gelekte olie op te ruimen.

  De straat bleef een tijd afgesloten voor alle verkeer.

  03-09-2014 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw scherm en herstellingen aan PC800

  Gisteren in het Nederlandse Lewedorp (Borsele) door een collega-motorrijder (Wim) een nieuw (origineel Honda-) scherm laten monteren op mijn peeceetje,

  plus hier en daar een herstellinkje laten uitvoeren... gezien ikzelf geen technicus ben op dit gebied, laat ik dergelijke werkjes liever over aan mensen met kennis van zaken.

  Een prima kerel die Wim en een uitmuntend monteur met oog voor detail.

  Het hoeft dan ook niet gezegd dat zijn eigen Honda Pacific Coast 800 in prima conditie staat


  Mijn oude scherm moest er dus af en daarvoor diende er het een en ander gedemonteerd te worden.


  Verslag van de werkzaamheden...

  Wim had het nieuwe scherm reeds klaarliggen en begon meteen om het wat op te poetsen  Om een scherm te vervangen, moeten de beide spiegels eraf gehaald worden.

  Je moet dan ook weten waar die schroefjes zitten om het geheel los te maken.

  Ook de spiegels zelf moeten dan in een bepaalde stand gezet worden om aan die schroeven te geraken.  Ook het sierstuk dat als afdekplaat dienst, wordt gedemonteerd

  Dan gaat het oude scherm eraf en wordt het nieuwe geplaatst.

  Die stukken zijn op maat gemaakt en passen meteen op het frame.  Wim heeft oog voor detail... hij had al direct opgemerkt dat hier en daar de verkeerde schroef zat en begon meteen in zijn 'archief' te zoeken naar het juiste onderdeel.

  Wim is monteur van PC-motoren (hij heeft er in zijn garage nog een viertal staan voor onderdelenreserve...) en wist meteen wat er moest vervangen worden.  De bevestigingsbeugel die het scherm op zijn plaats moet houden, wordt aangebracht en vastgeschroefd.  De afdekstrook wordt er opnieuw op gemonteerd  Klaar om de luchtrooster erin te plaatsen  Wim heeft een goed ingerichte uitgeruste garage waar hij medecollega-motorrijders uit Nederland en België met raad en daad bijstaat in de herstellingen van de motoren.

  Af en toe worden daar bijeenkomsten georganiseerd waar ze dan onderling klussen en ervaringen uitwisselen.  Blijkt plots dat er een inzetstukje van een schroef  1 millimeter te lang is voor een degelijke montage.

  Niet geaarzeld : Wim haalt meteen zijn slijpmachine boven en begint minutieus het kleinood op de juiste lengte te slijpen.  Vervolgens worden de elektronische fiches van de richtingaanwijzers aangesloten en zijn ook deze klaar voor montage.

  De luchtrooster vooraan wordt terug aangebracht en vastgeschroefd.  De oorzaak van het loskomen van de zijluchtgaten was een afgebroken aanhechtingspunt.  Dit wordt door Wim hersteld door gebruik te maken van een snel hard wordende twee-componentenhars  Wim stelde vast dat een zijdelings verbindingsstuk van het kapsel gespleten was en dat werd vakkundig terug aan elkaar gesmolten.

  Maar daarvoor moest het zadel en een zijpaneel eraf gehaald worden.  De las wordt vervolgens met een Dremel afgewerkt en verstevigd met snelstollende hars voor een nog betere aanhechting.  Ondertussen was de herstelling aan het zijluchtgat genoeg gehard en wordt met een fijn boortje een gaatje aangebracht om het geheel te kunnen vastvijzen.  Het oog van Wim viel op een aanhechtingspunt in het zijpaneel dat losgeraakt was.

  Opnieuw wordt het lasapparaat bovengehaald en wordt het aanhechtingspunt vastgesmolten, afgeschuurd en met snelstollende twee-componenten-hars vastgezet.  Dit hars heeft maar heel weinig tijd nodig om te harden en zo kon in een mum van tijd het zijpaneel terug op zijn plaats gezet worden.  Nog even vastschroeven...  ... het zijdelingse luchtgat er terug in plaatsen...  ... het zadel terug monteren en vastschroeven... en klaar is kees (euh Wim) !  Na afscheid te hebben genomen, vatte ik mijn terugreis naar Belgie aan en kon ik bij het buitenrijden van de 6 kilometerlange Westerscheldetunnel bij Terneuzen nog vlug een kiekje nemen.  BEDANKT WIM !!!!


  30-08-2014 om 11:12 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Over mijzelf
  Ik ben Guy Vandendriessche
  Ik ben een man en woon in Izegem (België) en mijn beroep is gewezen rijkswachter en veiligheidsagent.
  Ik ben geboren op 04/06/1955 en ben nu dus 64 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: motortoerisme, terrariumdieren, plastic modelbouw, snorrenclub,....
  Archief per week
 • 25/07-31/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 13/12-19/12 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 31/12-06/01 2008
 • 22/12-28/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 04/12-10/12 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 25/12-31/12 2006
 • 12/12-18/12 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 11/04-17/04 2005
 • 04/04-10/04 2005
 • 28/03-03/04 2005
 • 14/03-20/03 2005
 • 28/02-06/03 2005
 • 21/02-27/02 2005
 • 17/01-23/01 2005
 • 15/11-21/11 2004
 • 25/10-31/10 2004
 • 11/10-17/10 2004
 • 27/09-03/10 2004
 • 06/09-12/09 2004
 • 16/08-22/08 2004
 • 09/08-15/08 2004
 • 26/07-01/08 2004
 • 12/07-18/07 2004
 • 05/07-11/07 2004
 • 28/06-04/07 2004
 • 31/05-06/06 2004
 • 24/05-30/05 2004
 • 10/05-16/05 2004
 • 03/05-09/05 2004
 • 19/04-25/04 2004
 • 12/04-18/04 2004
 • 05/04-11/04 2004
 • 29/03-04/04 2004
 • 15/03-21/03 2004
 • 01/03-07/03 2004
 • 02/02-08/02 2004
 • 29/12-04/01 2004
 • 13/10-19/10 2003
 • 08/09-14/09 2003
 • 01/09-07/09 2003
 • 25/08-31/08 2003
 • 04/08-10/08 2003
 • 14/07-20/07 2003
 • 07/07-13/07 2003
 • 09/06-15/06 2003
 • 12/05-18/05 2003
 • 14/04-20/04 2003
 • 07/04-13/04 2003
 • 17/03-23/03 2003
 • 10/03-16/03 2003
 • 17/02-23/02 2003
 • 27/01-02/02 2003
 • 14/10-20/10 2002
 • 30/09-06/10 2002
 • 26/08-01/09 2002
 • 29/07-04/08 2002
 • 29/04-05/05 2002
 • 15/04-21/04 2002
 • 18/03-24/03 2002
 • 04/03-10/03 2002
 • 04/02-10/02 2002
 • 28/01-03/02 2002
 • 31/12-06/01 2002
 • 24/12-30/12 2001
 • 17/12-23/12 2001
 • 26/11-02/12 2001
 • 03/09-09/09 2001
 • 20/08-26/08 2001
 • 13/08-19/08 2001
 • 30/07-05/08 2001
 • 25/06-01/07 2001
 • 11/06-17/06 2001
 • 30/04-06/05 2001
 • 19/02-25/02 2001
 • 23/10-29/10 2000
 • 16/10-22/10 2000
 • 21/08-27/08 2000
 • 14/08-20/08 2000
 • 17/07-23/07 2000
 • 19/06-25/06 2000
 • 27/09-03/10 1999
 • 09/08-15/08 1999
 • 21/06-27/06 1999
 • 17/08-23/08 1998
 • 15/06-21/06 1998
 • 01/06-07/06 1998
 • 29/12-04/01 1998
 • 16/06-22/06 1997
 • 17/03-23/03 1997
 • 30/12-05/01 1997
 • 26/08-01/09 1996
 • 05/08-11/08 1996
 • 15/07-21/07 1996
 • 10/06-16/06 1996
 • 08/05-14/05 1995
 • 20/03-26/03 1995
 • 06/03-12/03 1995
 • 03/10-09/10 1994
 • 26/09-02/10 1994
 • 12/09-18/09 1994
 • 05/09-11/09 1994
 • 29/08-04/09 1994
 • 15/08-21/08 1994
 • 04/07-10/07 1994
 • 23/05-29/05 1994
 • 09/05-15/05 1994
 • 25/04-01/05 1994
 • 11/04-17/04 1994
 • 03/01-09/01 1994
 • 26/12-01/01 1995
 • 04/10-10/10 1993
 • 13/09-19/09 1993
 • 06/09-12/09 1993
 • 30/08-05/09 1993
 • 16/08-22/08 1993
 • 09/08-15/08 1993
 • 26/07-01/08 1993
 • 12/07-18/07 1993
 • 05/07-11/07 1993
 • 28/06-04/07 1993
 • 21/06-27/06 1993
 • 07/06-13/06 1993
 • 31/05-06/06 1993
 • 17/05-23/05 1993
 • 03/05-09/05 1993
 • 26/04-02/05 1993
 • 19/04-25/04 1993
 • 05/04-11/04 1993
 • 29/03-04/04 1993
 • 15/03-21/03 1993
 • 08/03-14/03 1993
 • 02/11-08/11 1992
 • 19/10-25/10 1992
 • 10/08-16/08 1992
 • 30/03-05/04 1992
 • 03/02-09/02 1992
 • 16/09-22/09 1991
 • 01/07-07/07 1991
 • 03/06-09/06 1991
 • 27/05-02/06 1991
 • 13/05-19/05 1991
 • 29/04-05/05 1991
 • 01/04-07/04 1991
 • 04/03-10/03 1991
 • 31/12-06/01 1991
 • 17/12-23/12 1990
 • 10/12-16/12 1990
 • 03/12-09/12 1990
 • 15/10-21/10 1990
 • 08/10-14/10 1990
 • 01/10-07/10 1990
 • 03/09-09/09 1990
 • 27/08-02/09 1990
 • 06/08-12/08 1990
 • 30/07-05/08 1990
 • 16/07-22/07 1990
 • 25/06-01/07 1990
 • 18/06-24/06 1990
 • 11/06-17/06 1990
 • 04/06-10/06 1990
 • 28/05-03/06 1990
 • 14/05-20/05 1990
 • 07/05-13/05 1990
 • 30/04-06/05 1990
 • 16/04-22/04 1990
 • 09/04-15/04 1990
 • 02/04-08/04 1990
 • 26/03-01/04 1990
 • 19/03-25/03 1990
 • 12/03-18/03 1990
 • 05/03-11/03 1990
 • 26/02-04/03 1990
 • 05/02-11/02 1990
 • 13/11-19/11 1989
 • 16/10-22/10 1989
 • 18/09-24/09 1989
 • 11/09-17/09 1989
 • 04/09-10/09 1989
 • 14/08-20/08 1989
 • 07/08-13/08 1989
 • 31/07-06/08 1989
 • 26/06-02/07 1989
 • 03/04-09/04 1989
 • 27/02-05/03 1989
 • 22/08-28/08 1988
 • 01/08-07/08 1988
 • 13/06-19/06 1988
 • 02/05-08/05 1988
 • 18/04-24/04 1988
 • 04/04-10/04 1988
 • 07/03-13/03 1988
 • 30/11-06/12 1987
 • 08/06-14/06 1987
 • 30/03-05/04 1987
 • 23/03-29/03 1987
 • 11/08-17/08 1986
 • 05/05-11/05 1986
 • 31/03-06/04 1986
 • 24/03-30/03 1986
 • 03/03-09/03 1986
 • 24/02-02/03 1986
 • 30/12-05/01 1986
 • 03/06-09/06 1985
 • 06/05-12/05 1985
 • 11/03-17/03 1985
 • 04/02-10/02 1985
 • 09/07-15/07 1984
 • 25/06-01/07 1984
 • 12/03-18/03 1984
 • 05/03-11/03 1984
 • 02/01-08/01 1984
 • 24/12-30/12 1984
 • 11/07-17/07 1983
 • 27/06-03/07 1983
 • 21/03-27/03 1983
 • 14/03-20/03 1983
 • 28/06-04/07 1982
 • 16/07-22/07 1979
 • 11/08-17/08 1975

  Inhoud blog
 • Motorrijder uit Oostende om het leven gekomen
 • Dodelijk ongeval in Moorsele
 • Dodelijk ongeval op de Groendalseweg in Bleiswijk
 • DODELIJK ONGEVAL OP N8 IN HEESTERT
 • Motorambulance
 • Vluchtmisdrijf in Torhout
 • Koninklijke Marechaussee kiest wederom voor Yamaha
 • DRIE VIERDE VAN DE MOTORONGEVALLEN GEBEURT TUSSEN APRIL EN OKTOBER
 • Aantal motorongevallen op tien jaar met kwart gedaald
 • BIVV roept weggebruikers op na motorongevallen: "Wees extra voorzichtig"
 • Motorrijder laat het leven bij ongeval in Kuurne
 • Motorongeval in bocht oprit A29
 • Zero Police Motorcycles in California
 • De motor van de toekomst...
 • Kersverse bruid overleden na aanrijding met motorrijder
 • Motorrijders als Kerstman in Brussel
 • Gibbs Biskji
 • Chauffeur maait motard van de weg
 • Motard staat weer recht na mislukte wheelie op snelweg
 • Humanoïde bikerrobot van Yamaha kan helemaal alleen moto rijden
 • Motorrijder sterft nadat hij door kapel reed
 • Zero Motorcycles
 • Nieuwe badges voor nieuwe uniformen wegpolitie Antwerpen en Gent
 • de motorrijders van Hatzoloh
 • Helft Belgische motorrijders niet verzekerd voor lichamelijke schade
 • Motorpolitie Marokko krijgt camera op helm
 • Motard van 36 sterft na zware klap op N49
 • Doodgeschoten verpleegster stuurde motorbende op ex af
 • Zwaar motorongeval in Waaslandhaven
 • motorrijder sterft tijdens ritje met vrienden
 • Mustang Pony 320 1947
 • Motorrijder overleden na ongeval op circuit in Zolder
 • Porcaro, de stad van de motorrijders
 • Gearresteerde tiener moet geboeid meelopen met motor van agent
 • Gestolen motorfiets terug bij eigenaar
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Twee doden na motorongeval
 • Chauffeur was onder invloed van alcohol toen hij jong koppel doodreed
 • Quadbestuurder levensgevaarlijk gewond
 • Bestuurder motorfiets komt om het leven na ongeval op Rijksweg te Roeselare
 • Motorrijder (60) komt om bij ongeval in Lichtervelde
 • Gedenksteen voor alle verongelukte motorrijders
 • Rondrit Ommegang StDenijs 21 juni 2015
 • Motorongeval in de Botlek
 • Motorrijder stabiel, maar nog in levensgevaar na aanrijding
 • Deze anonieme motoren helpen Antwerpse politie verkeershooligans klissen
 • 24-jarige motorrijder overleden na botsing
 • Motorrijder sterft na val in gracht in Koekelare
 • Motorrijder sterft na frontale klap
 • 'Bendeoorlog verwacht in België'
 • Hondjes op de motor...
 • Zware brand in motozaak
 • Hond mee met baasje op Vespa
 • Motorrijder zwaargewond na harde klap in Izegem
 • Motorrijder zwaargewond na harde klap in Izegem
 • Motorrijder verongelukt in Lille
 • 2015 Ducati Monster Stripe 821 en 1200
 • 2016 Yamaha YZ en WR offroad modellen gelanceerd
 • Motorrijder geeft levensgevaarlijke chauffeur terechte kopstoot
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Fleurus
 • Motorrijder zwaar gewond
 • Motorrijder zwaargewond bij ongeval in Aarschot
 • Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Aarschot
 • Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
 • Zwaar motorongeval in Neeroeteren
 • Orlando Bloom laat zich eens goed gaan
 • Motorrijder verongelukt
 • Motorrijder
 • Overlever motorongeval toont hoe ze de draad weer oppikt
 • Motorrijder komt om bij ongeval
 • Waaghals rijdt op 1 wiel op Ring rond Brussel
 • 100-jarige Liske opnieuw op de motor
 • Een 'opfrissing' helpt ongevallen voorkomen
 • Motorrijder sterft na ongeval op brug over E17
 • Dodelijk ongeval met motorrijder op Assesteenweg te Herne
 • motorrijder dood in Ternat
 • Nieuwe politiemotoren Antwerpen
 • Motorrijder gewond na aanrijding
 • Vader van zes kinderen sterft bij motorongeval
 • Police Use Electric Chariot Scooter , Fast Motorised Off Road Segway
 • Motorrijder overleden na ongeluk Zoutelande
 • Motorrijder boord zich in auto
 • Jonge motorrijder verongelukt in Ingelmunster
 • Motorrijder verongelukt op gladde weg...
 • Motor op de spoorwegen geglipt door zand
 • Oekraïense ex-international Gusin sterft in motorongeval
 • 17de Mosseltreffen - Oostende
 • beelden dodelijk motorongeval gebruikt in campagne voor veiliger verkeer
 • Schokkend: Roekeloze motorrijder filmt eigen dood
 • Motorrijder zwaar gewond in StDenijs
 • Nieuw scherm en herstellingen aan PC800
 • Nieuwe KMar-motorfiets: Yamaha FJR 1300A
 • 33ste Krabbetreffen - Rollegem 17 augustus 2014
 • Aanrijding tussen motorrijder en bestelwagen in Hoevenen
 • 13de Olf Oest treffen - Torhout 16 augustus
 • 15de Walkerstreffen - Rijmenam 10 augustus 2014
 • Graafschapstreffen 2014
 • Nederlandse motoragent omgekomen bij achtervolging
 • Twee doden bij motorongeval aan Leuvense vaart
 • 1ste motorrit Paddy's Pub - Zottegem 3 augustus 2014
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Antwerpen
 • Dodelijk motorongeval in Frasnes-lez-Anvaing
 • Competentietreffen - Ieper 2 augustus 2014
 • Motorrijder overleden, passagier kritiek na ongeval
 • Motorrijder verongelukt, passagier kritiek
 • Manneken Pis Treffen Geraardsbergen 27 juli 2014
 • BMW R1200RT (2014) uit circulatie !
 • Snelheidscontrole op Engelse wegen
 • Jaar rijverbod voor dodelijk motorongeval
 • 2 DODEN BIJ ZWAAR MOTORONGELUK
 • 2 doden bij zwaar motorongeluk
 • Izegems motorrijder lichtgewond
 • 53ste Ronde van West-Vlaanderen : Menen 29 mei 2014
 • Drago-treffen Izegem 25 mei 2014
 • Ongeval met motor, bestuurder spoorloos
 • Motor Union Belgische Politie Treffen tvv ALS-Liga
 • Dendertoerrit zondag 11 mei 2014
 • 1ste Flamengostreffen Torhout 4 mei 2014
 • Coast Tour 2014
 • Honda Gold Wing Airbag
 • Ducati Diavel
 • Toerrit Reglement voor groepsrijden
 • 23ste Houtlandroute - Torhout 20 april 2014
 • Yamaha MT-09
 • 24e Zomertreffen Tsjamp Wevelgem zondag 13 april
 • Harley Davidson Street 750
 • Motorrijder komt om het leven in Zomergem
 • Yamaha SR400
 • 18-jarige motorrijder komt om het leven in Eernegem
 • Motards frissen rijkunsten op
 • Meer dodelijke ongevallen met motorrijders in 2013
 • Jonge motorrijder komt om het leven na ongeval in Ichtegem
 • Motorrijder zwaargewond bij botsing in Wakken
 • Motorrijder omgekomen bij ongeval in Hechtel-Eksel
 • MV Agusta Brutale 800 Dragster
 • Motorrijder (30) overleeft klap tegen paal niet in Lede
 • Yamaha Ténéré XT 1200ZE
 • Ducati Monster 1200S
 • Nieuwe politiejassen Antwerpse motards
 • ZERO SR : the iMOTO
 • Vroegere diensthoofddeksels bij de NMBS
 • Nog geen motorkeuring...
 • Santa is coming !
 • Motorrijdster buiten levensgevaar na aanrijding
 • Vrouw vat zelf vuur na motorongeval
 • Herfstmist
 • Moto Toerkalender 2014
 • Nieuwe aanwinst PC 800 parelmoer
 • Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize
 • 23-jarige motorrijder overleden bij ongeval in Herfelingen
 • Motorongeval in Lissewege
 • Bij een motorongeval in Sint-Andries komen 2 mensen om het leven
 • Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Hooglede
 • Genkenaar (23) week na motorongeval overleden
 • Motorrijder ­wandelt weg na valpartij
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Noirefontaine
 • Motorrijder gewond
 • Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize
 • Grote bijeenkomst van Hells Angels in Gent
 • Honderdvijftig trikes en motoren verwacht in Neerwinden
 • Motorrijder (19) bezweken aan verwondingen
 • rouwregister geopend voor Christof Van Mullem
 • Het Koninklijk Motorrijdersescorte
 • Verdachte vriend van vermiste Marijke Francis sterft in ongeval
 • Motorrijder overleefd aanrijding in Ingelmunster
 • Drie gewonden bij botsing tussen auto en politiemotor in Ingelmunster
 • Geen rijbewijs bij 1 motorongeval op 5
 • Metalzanger komt om het leven bij motorongeval
 • Twee zwaargewonden bij motorongeval te BACHTE-MARIA-LEERNE
 • Broers verongelukken op vijf kilometer van elkaar
 • Twee agenten laten het leven bij motorongeval
 • Motorrijder verongelukt in Opglabbeek
 • Man en vrouw komen om bij zwaar motorongeval in Brugge
 • Motorrijder (39) maakt dodelijke smak tegen geparkeerde truck
 • Boer verwisselt tractor na dodelijk motorongeval
 • Motorrijden ligt voorlopig een tijdje stil...
 • Weginspecteurs van Rijkswaterstaat op de motor
 • Lijsttrekker N-VA breekt enkel bij motorongeval
 • Motorrijder gewond bij verkeerd manoeuvre auto
 • Motorrijder gewond in ongeval Eizeringen
 • Motorrijder raakt zwaargewond bij ongeval in Reningelst
 • Motorrijder levensgevaarlijk gewond bij aanrijding in Nevele
 • Motorrijder (48) verongelukt bij frontale aanrijding in Moen
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Stoumont
 • Belgische bestuurder rijdt motorrijder dood in Franse departement Gard
 • Motorrijder maakt dodelijke val in Diest
 • Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
 • Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
 • Moto Treffens Vlaanderen 2012
 • 11de Kanaaltreffen Oudenburg 5 aug 2012
 • 13de Terrasrit – Zelzate 4 augustus 2012
 • 9de Mega 'Tour de France' Houthulst 29 juli 2012
 • Motorrijder (22) komt om op racecircuit in Mettet
 • Dronken motorrijder zwaargewond na ongeval in Dendermonde
 • Motorrijder verongelukt in Alveringem
 • Motorrijder komt om het leven op N8 in Alveringem
 • Motorrijder verongelukt in Huldenberg

  Pacific Coast 800 USA
 • Pacific Coast 800 USA

 • TGPCHPCMY2KMR+8
 • The Great Pacific Coast Highway Pacific Coast Motorcycle Year 2008 Motorcycle Ride

 • Honda Pacific Coast (PC800) Parts List
 • Honda Pacific Coast (PC800) Parts List

 • Corbin Motorcycle Seats & Accessories | Honda Pacific Coast
 • Corbin Motorcycle Seats & Accessories | Honda Pacific Coast

 • MV Pacific Coast Nederland
 • MV Pacific Coast Nederland

 • Foto

  PC800
 • Honda Pacific Coast (PC800) Owner/iPCRC Registry

 • PC France
 • PC France

 • Foto

  Web PC
 • Web PC

 • Foto

  IPCRC
 • IPCRC

 • PC Italia
 • PC Italia

 • PC naamlijst
 • PC naamlijst

 • PC Russia
 • PC Russia

 • Bikes !
 • Bikes !

 • Categorieën


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!