Zoeken in blog

Gastenboek
 • Top Benefits Of Noisemakers
 • AMAPIANO 2019
 • work
 • Top Benefits Of Onions
 • Health Benefits of Mango Uses Benefits

  Druk op onderstaande knop om een positief berichtje achter te laten in mijn gastenboek (let wel : obsceniteiten worden eruitgeflikkerd !)

  Neem ook een kijkje op mijn andere bloggen SNOR en BUDOKA,
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Motortoerisme...mijn hobby
  Motortoerisme... mijn passie
  Enkele korte flashes uit mijn motorrijderscarrière die begon in 1972. Regelmatig een korte impressie van de nieuwste modellen. Ook komen de meest gekke motoren aan bod alsmede bijzondere verkeerssituaties. Treffens en andere activiteiten. En niet te vergeten mijn collectie 'Politie-bikes'en badges.
  01-06-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2016 Yamaha YZ en WR offroad modellen gelanceerd
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Door de achteroverhellende cilinder met 4 kleppen, het speciaal gevormde 'snaking' uitlaatsysteem en een zeer efficiënte ‘front facing’ inlaat heeft deze motorfiets zijn status als één van de meest concurrerende crossmotoren bevestigd. Door zijn vermogen om 'rechtstreeks uit de kist' te kunnen winnen, Yamaha's hoge mate van betrouwbaarheid en duurzaamheid, is de Yamaha YZ450F een duidelijke keuze voor vele lokale, nationale en internationale crossers. Voor het modeljaar 2016 hebben de ingenieurs van Yamaha's zich meer gefocussed op het verfijnen van de YZ450F, waarbij de nadruk lag op het leveren van meer bruikbaar vermogen en het optimaliseren van de rijeigenschappen. Yamaha's MX ontwikkelingsteam volhardde in het perfectioneren met vier belangrijkste doelstellingen: 
  - Optimale start met behulp van een elektronische ‘Launch Control’ systeem;
  - Verbeterde remkracht en meer controle tijdens het aanremmen;
  - Meer effectieve veerinstellingen, waardoor betere rijeigenschappen, meer tractie achter en grip vóór wordt gecreëerd;
  - Het bereiken van een soepeler en makkelijker motorkarakter voor een betere controle, zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen.

  ‘Launch Control’ systeem (LCS)
  Races kan men winnen of verliezen tijdens de start op weg naar de eerste bocht. Om de rijder in deze situatie een belangrijk voordeel te geven, is de 2016 YZ450F standaard uitgerust met een nieuw ontwikkeld geavanceerd ‘Launch Control’ systeem (LCS), hierdoor heeft men gegarandeerd een snellere acceleratie direct vanaf de start. Dit prestatiebevorderende elektronisch systeem zorgt voor een preciezer motortoerental om het aanwezige motorvermogen te optimaliseren. Daarmee voorkomt het ‘Launch Control’ systeem het onnodig spinnen van het achterwiel en ook de neiging tot een wheelie tijdens de start in de 1ste en de 2de versnelling. In tegenstelling tot sommige andere ‘Launch Control’ systemen is het nieuwe Yamaha ‘Launch Control System’ een systeem dat voortdurend via de ECU de vermogensafgifte aanpast aan de terreinomstandigheden. Simpel te activeren bij stationair toerental door een knop aan de linkerzijde van het stuur, hoeft de rijder zich alleen nog maar te concentreren op het moment van de start en de positionering van zijn machine.

  Verbeterde remkracht en meer controle tijdens het aanremmen
  Er is geen twijfel mogelijk, krachtig en beheersbaar kunnen aanremmen is één van de belangrijkste kenmerken van een winnend ontwerp. Om deze reden is de 2016 YZ450F uitgerust met een grotere remschijf (Ø 270 mm) in het voorwiel, die niet alleen zorgt voor meer remcontrole maar ook een aanzienlijke verbeterde doseerbare remkracht.

  Effectieve veerinstellingen, voor meer tractie achter en meer grip vóór
  Voor een optimale tractie achter en voorwielgrip zijn een aantal belangrijke wijzigingen in het volledige veersysteem doorgevoerd. De toonaangevende AOS (Air-Oil-Separate) upside-down voorvork heeft herziene compressie- en reboundinstellingen, om onder alle omstandigheden een betere beheersbaarheid in de ‘whoop’ en bulten secties te geven. Deze veranderingen worden aangevuld door het gebruik van nieuwe ‘triple clamps’ die de voorvork 25mm meer offset geven, 3mm meer ten opzichte van het vorige model. Hierdoor heeft de rijder onder alle terreinomstandigheden op een perfecte balans, een hoge graad van wendbaarheid, een uitstekende stabiliteit en prima rijeigenschappen.

  Ook de achterwielophanging heeft voor de 2016 versie de nodige veranderingen ondergaan. Zo heeft deze nu een gemodificeerde ‘low-speed’ en ‘high-speed’ compressiedemping voor een superieure schokabsorptie. Door toepassen van een nieuwe 56 Nm achterveer, bij het vorige model was dit 58 Nm, heeft dit in combinatie met de aangepaste upside-down voorvork onder alle terreinomstandigheden meer efficiënte en effectieve rijeigenschappen.

  Aangepast motorkarakter, voor een nog betere controle
  Het motorblok van de 2016 YZ450F wordt gekenmerkt door een soepeler en makkelijker motorkarakter voor een nog betere controle. De vierkleppen cilinderkop maakt gebruik van gewijzigde in- en uitlaat nokprofielen met een hogere lift van de uitlaatklep wat door de lagere overlap een aanzienlijk efficiëntere verbranding geeft met meer aanspreekbaar vermogen in het lage en het midden toerengebied. Voor soepeler schakelen en een nog nauwkeuriger koppelingsgevoel, heeft het 2016 model een verfijnd design van de transmissie. Wijzigingen omvatten onder andere een nieuwe koppelingskorf, evenals een vernieuwde schakelveer met 20% meer veerkracht. Deze veranderingen zorgen voor snel en efficiënt schakelen, zelfs wanneer de rijder op een meer agressieve manier schakelt.

  Herzien ontwerp van het chassis
  Met de doelstelling van een continue verbetering van het totale pakket, profiteert het 2016 chassis van een aantal kleine, maar belangrijke wijzigingen die zijn doorgevoerd om onder alle terreinomstandigheden verbeterde rijeigenschappen te bewerkstelligen. Voor een hogere stijfheid is niet alleen de swingarm 12mm breder, maar is ook het onderste gedeelte van het chassis waar de swing-arm in zit aangepast. Het herontwerpen van de stalen motorsteunen is het laatste verbeterpunt om de stijfheid van het 2016 chassis te garanderen.

  Yamaha Power Tuner
  Via de optionele Yamaha Power Tuner kunnen de bezitters van een YZ450F het motormanagement op een makkelijke manier aanpassen aan de verschillende rijomstandigheden. Dit eenvoudig te bedienen apparaat kan men zonder gebruik van een extra computer rechtstreeks verbinden met de motor. Voor 2016 is de software van de Yamaha Power Tuner geoptimaliseerd en voorzien van nieuwe fabrieksinstellingen.
  2016 YZ450F – Kenmerken
  * Elektronisch ‘Launch Control’ systeem (LCS)
  * Nieuwe nokkenassen met geoptimaliseerde kleptiming
  * Geraffineerde koppeling en schakelmechanisme
  * Grotere diameter remschijf vóór (Ø 270 mm)
  * Nieuwe afstelling van achtervering en herziene voorvork offset
  * Geraffineerde chassisontwerp
  * Optionele Yamaha Power Tuner met gewijzigde instellingen

  Limited Edition 60th Anniversary
  In 1955 vervaardigde Yamaha haar eerste motorfiets, de 125cc 2-takt YA-1. En om Yamaha Motor Corp. haar 60ste verjaardag te markeren en om hulde te brengen aan de talrijke racelegendes die successen hebben gevierd, zal de 2016 YZ450F gelimiteerd beschikbaar zijn in een speciale geel/zwarte 'Speedblock' uitvoering. Evenals het bijzondere kleurenschema zal de beperkt leverbare en unieke YZ450F Limited Edition 60th Anniversary standaard worden uitgerust met een Akrapovic slip-on uitlaatdemper, GYTR koppelingsdeksel, speciale handbeschermers en de Yamaha Power Tuner.

  Beschikbare kleuren:
  - Racing Blue
  - Yellow Speedblock (Limited Edition 60th Anniversary)

  Beschikbaarheid
  De 2016 YZ450F is leverbaar vanaf half augustus 2015. De adviesverkoopprijzen van zowel de 2016 YZ450F als de 2016 YZ450F Limited Edition 60th Anniversary zal in een later stadium bekend gemaakt worden.

  YZ250F – Achieving Total Control
  De YZ250F werd zowel in Europa als in de Verenigde Staten door de media geprezen als een van de beste crossmotoren in zijn klasse. Met Cooper Webb (winnaar 2015 AMA 250 Supercross) en Jeremy Martin (winnaar 2014 AMA Pro Motocross) is Yamaha met de nieuwste generatie YZ250F dan ook het meest toonaangevende merk in de 250cc 4-takt klasse. Uitgerust met een geavanceerd vierkleppen motorblok met achteroverhellende cilinder, speciaal gevormde 'snaking' uitlaatsysteem en een uiterst efficiënt ‘front facing’ inlaat, staat de YZ250F bekend om zijn uitstekende prestaties en wendbaarheid.

  Voor het modeljaar 2016 hebben de technici van Yamaha Motor op vier belangrijke punten een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd:
  - Het bereiken van een meer beschikbaar vermogen in het midden en hoog toerentalgebied;
  - Optimaliseren van het koppeling- en schakelmechanisme;
  - Effectievere veerinstellingen voor meer tractie achter en grip vóór;
  - Verbeterde remkracht en meer controle tijdens het aanremmen.

  Meer beschikbaar vermogen in het midden en hoog toerentalgebied
  Voor een nog betere gasrespons en acceleratie, is de 2016 YZ250F voorzien van een nieuwe lichtgewicht zuiger en drijfstang. Door gebruik te maken van een dunnere zuigerkroon en een kortere zuigerpen heeft de 2016 YZ250F niet alleen meer vermogen onderin, maar ook aanzienlijk meer beschikbaar vermogen in het midden en het hogere toerentalgebied. Voor een hoge mate van betrouwbaarheid is de nieuwe lichtgewicht zuiger voorzien van extra ribben aan de onderzijde. Mede hierdoor en door de nieuw ontworpen koeling van de zuiger, loopt de motor stabieler rond en levert deze betere prestaties. Als aanvulling op deze nieuwe componenten heeft de drijfstang een verbeterde warmtebehandeling ondergaan, wat weer garant staat voor een verhoogde duurzaamheid.

  Om een meer lineair ‘vermogen’ te creëren is de krukas van de 2016 YZ250F uitgerust met extra tegengewicht en een nieuw ontworpen balansas. Het nieuwe ontwerp geeft een aanzienlijk evenwichtiger motor die een sterk gevoel van lineair vermogen communiceert over een breed toerenbereik. De nieuwe configuratie resulteert ook in een reductie van trillingen, waardoor de 2016 YZ250F sterker en soepeler is. Ook is de ECU verfijnd voor een nog betere vermogensafgifte.

  Optimaliseren van het koppeling- en schakelmechanisme
  Voor soepeler schakelen en een nog nauwkeuriger koppelingsgevoel, heeft de 2016 YZ250F net zoals de 2016 YZ450F een verfijnd design van de transmissie. Wijzigingen omvatten onder andere een nieuwe koppelingskorf, evenals een vernieuwde schakelveer met 20% meer veerkracht. Deze veranderingen zorgen voor snel en efficiënt schakelen, zelfs wanneer de rijder op een meer agressieve manier schakelt.

  Effectievere veerinstellingen voor meer tractie achter en grip vóór
  Voor een optimale tractie achter en voorwielgrip zijn een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd in het volledige veersysteem. Op basis van de input van de fabriek- en testrijders van Yamaha Motor, heeft de 2016 YZ250F herziene voor- en achterwielophanging instellingen om onder alle omstandigheden een betere beheersbaarheid in de ‘whoop’ en bulten secties te geven.

  Verbeterde remkracht en meer controle tijdens het aanremmen
  Er is geen twijfel mogelijk, krachtig en beheersbaar kunnen aanremmen is één van de belangrijkste kenmerken van een winnend ontwerp. Om deze reden is de 2016 YZ250F dan ook uitgerust met een grotere remschijf (Ø 270 mm) in het voorwiel, die niet alleen zorgt voor meer remcontrole maar ook een aanzienlijke verbeterde doseerbare remkracht.

  Yamaha Power Tuner
  Via de optionele Yamaha Power Tuner kunnen de bezitters van een YZ250F het motormanagement op een makkelijke manier aanpassen aan de verschillende rijomstandigheden. Dit eenvoudig te bedienen apparaat kan men zonder gebruik van een extra computer rechtstreeks verbinden met de motor. Voor 2016 is de software van de Yamaha Power Tuner geoptimaliseerd en voorzien van nieuwe fabrieksinstellingen.
  2016 YZ250F – Kenmerken
  * Nieuwe lichtgewicht zuiger
  * Aangepaste drijfstang
  * Geoptimaliseerde krukas en balansas
  * Nieuwe ECU mapping
  * Grotere diameter remschijf vóór (Ø 270 mm)
  * Geraffineerde koppeling- en schakelmechanisme
  * Herziene afstelling van de achtervering

  Limited Edition 60th Anniversary
  In 1955 vervaardigde Yamaha haar eerste motorfiets, de 125cc 2-takt YA-1. En om Yamaha Motor Corp. haar 60ste verjaardag te markeren en om hulde te brengen aan de talrijke racelegendes die successen hebben gevierd, zal de 2016 YZ250F gelimiteerd beschikbaar zijn in een speciale geel/zwarte 'Speedblock' uitvoering. Evenals het bijzondere kleurenschema zal de beperkt leverbare en unieke YZ250F Limited Edition 60th Anniversary standaard worden uitgerust met een Akrapovic slip-on uitlaatdemper, GYTR koppelingsdeksel, speciale handbeschermers en de Yamaha Power Tuner.

  Beschikbare kleuren:
  - Racing Blue
  - Yellow Speedblock (Limited Edition 60th Anniversary)

  Beschikbaarheid
  De 2016 YZ250F is leverbaar vanaf eind augustus 2015. De adviesverkoopprijzen van zowel de 2016 YZ250F als de 2016 YZ250F Limited Edition 60th Anniversary zal in een later stadium bekend gemaakt worden.

  2016 WR250F
  Sinds de introductie van de 2015 WR250F heeft dit model al vele successen geboekt en staat Yamaha aan de top in de ruige en veeleisende enduro-wereld.

  Geïnspireerd op de nieuwste generatie YZ250F en voorzien van een speciaal ontwikkeld motorblok en een geavanceerd aluminium chassis, is de WR250F voor het modeljaar 2016 voorzien van nieuwe zwarte velgen en nieuw graphics.

  Beschikbaarheid
  De 2016 WR250F is leverbaar vanaf oktober 2015.

  De adviesverkoopprijs van de 2016 WR250F, inclusief standaard Competitie Kit, zal in een later stadium bekend gemaakt worden.

  Originele Yamaha accessoires
  Yamaha Motor heeft voor alle 2016 Competitie en 2016 Enduro modellen een breed scala aan originele accessoires beschikbaar en omvat alles, van gereedschappen, service onderdelen, uitlaatdempers tot diverse GYTR en speciale race kit onderdelen.

  Race kit onderdelen die in nauwe samenwerking met Yamaha Rinaldi R&D (YRRD) zijn ontwikkeld.

  Kenmerken 2016 Competitie modellen
  2016 YZ250 kleur Racing Blue Nieuwe zwarte velgen en nieuwe graphics
  2016 YZ125 kleur Racing Blue Nieuwe zwarte velgen en nieuwe graphics
  2016 YZ85LW kleur Racing Blue Nieuwe zwarte velgen en nieuwe graphics
  2016 TTR-110E kleur Racing Blue Nieuwe graphics
  2016 PW50 kleur Racing Blue Nieuwe graphics

  Beschikbaarheid
  De 2016 YZ250, de 2016 YZ125, de 2016 TTR-110E, de 2016 YZ85LW en de 2016 PW50 zijn leverbaar vanaf eind september 2015. De adviesverkoopprijzen van de 2016 Competitie modellen zullen in een later stadium bekend gemaakt worden.

  01-06-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder geeft levensgevaarlijke chauffeur terechte kopstoot

  Ja, soms vlammen motards gevaarlijk dicht bij je wagen en schrik je je af en toe halfdood als er plots één tegen gestoorde snelheid voorbijraast (er zullen altijd cowboys op stalen rossen bestaan).

  Maar dat geeft je nog niet het recht om de snelle tweewielers van de weg te rammen.

  Een lesje dat onderstaande chauffeur nu wel geleerd heeft...


  Jake en Daniel zijn twee Amerikaanse motorrijders die regelmatig samen de baan op gaan.

  Onlangs liep dat bijna helemaal fout toen een vierwielige tegenligger op de verkeerde kant van de weg reed en de motomakkers bijna overhoop vlamde. 

  Op de koop toe sprong de roekeloze chauffeur uit zijn wagen en gaf hij de motard op zijn flikker omdat zijn kinderen in de auto zaten en die dus ontsnapt waren aan een levensgevaarlijk ongeval.

  Dat eigenlijk híj in fout was, kwam niet aan bod in zijn onzinnige boutade.

  Gelukkig dat de andere motard tussenbeide komt en een meer dan terechte kopstoot geeft aan de dwaze chauffeur.

  Zal ie niet te gauw meer doen dan, hopen we…

  http://www.clint.be/entertainment/motorrijder-geeft-levensgevaarlijke-chauffeur-terechte-kopstoot-video

  28-05-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder komt om bij ongeval in Fleurus

  In het Henegouwse Fleurus is gisteren een motorrijder omgekomen na een ongeval.

  De motorrijder zou frontaal zijn aangereden door een autobestuurder, die daarna is gevlucht.

  Het 50-jarige slachtoffer overleed ter plaatse. 

  De motorrijder uit Châtelet overleed gisteravond rond 21 uur.

  Volgens de eerste vaststellingen van de lokale politie week een voertuig af van de rijweg en botste het frontaal met de motorrijder.

  De bestuurder zou daarna zonder te stoppen zijn gevlucht.

  Getuigen verwittigden de hulpdiensten, die ter plaatse kwamen.

  Het slachtoffer kon echter niet meer gereanimeerd worden en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

  Het parket van Charleroi kwam in de loop van de avond naar de plaats van de feiten.

  De lokale politie opende een onderzoek.

  28-05-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder zwaar gewond
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Langs de Ardooiesteenweg in Roeselare kwam het dinsdagavond tot een zware frontale botsing tussen een motorrijder uit Roeselare en een personenwagen.

  De motorrijder plofte frontaal op de wagen die uit de tegenovergestelde richting kwam.

  Hij werd met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

  De autobestuurder bleef ongedeerd.

  27-05-2015 om 15:06 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder zwaargewond bij ongeval in Aarschot

  Bij een verkeersongeval op de Ter Heidelaan in Aarschot is woensdagnamiddag een motorrijder zwaargewond geraakt.

  Dat meldt de lokale brandweer.

  Het ongeval gebeurde omstreeks 17.00 uur toen de motorrijder op een brug een wagen in de flank aanreed.

  De motorrijder, een dertiger, liep ernstige verwondingen op en is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

  De juiste omstandigheden waarin het ongeval gebeurde, zijn nog onduidelijk.

  Het Leuvense parket heeft daarom een verkeersdeskundige aangesteld.

  27-05-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op de Rillaarsebaan in Gelrode heeft een motorrijder vrijdagavond even voor middernacht het leven gelaten na een zware klap tegen een wagen.

  Alle hulp kwam te laat.

  De man botste met zijn machine frontaal op een tegenligger.

  In de wagen raakte een ouder koppel lichtgewond.

  De man en zijn echtgenote werden overgebracht naar het ziekenhuis.

  De steenweg werd tot omstreeks 4 uur zaterdagochtend afgesloten voor alle verkeer.

  Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

  16-05-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder komt om bij ongeval in Aarschot

  Gisterenavond rond 23 uur is een 27-jarige motorrijder uit Tielt-Winge om het leven gekomen bij een ongeval op de Rillaarsebaan in Gelrode (Aarschot).

  In een bocht kwam de motorrijder in botsing met een personenwagen die uit de andere richting kwam.

  Hij stierf ter plaatse.

  De bestuurder van de personenwagen - een man van 79 - werd in shock en lichtgewond naar het ziekenhuis gevoerd.

  "Uit de eerste bevinden van de verkeerskundige blijkt dat de motorrijder in de bocht terechtgekomen is op het rijvak voor het verkeer

  dat uit de andere richting komt en zo aan de basis lag van het ongeval.

  Hij moet ook veel te snel gereden hebben.

  Terwijl de maximum toegelaten snelheid op deze plaats 70 km/uur is, schat de verkeersdeskundige zijn snelheid op 120 km/uur.

  Er zijn geen aanwijzingen dat de bestuurder van de personenwagen een fout heeft begaan", aldus Hans Van Espen, woordvoerder van het Leuvense parket.

  16-05-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op de Rillaarsebaan in Gelrode heeft een motorrijder vrijdagavond even voor middernacht het leven gelaten na een zware klap tegen een wagen.

  Alle hulp kwam te laat.

  De man botste met zijn machine frontaal op een tegenligger.

  In de wagen raakte een ouder koppel lichtgewond.

  De man en zijn echtgenote werden overgebracht naar het ziekenhuis.

  De steenweg werd tot omstreeks 4 uur zaterdagochtend afgesloten voor alle verkeer.

  Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

  15-05-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaar motorongeval in Neeroeteren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het ongeval gebeurde in de Ophovenstraat in Neeroeteren.

  Een 26-jarige motorrijdster uit Bree reed tegen een auto en belandde vervolgens met haar hoofd onder de achterbumper.

  Ondanks haar helm raakte ze daarbij zwaargewond.

  Bij de klap had ze het bewustzijn verloren, maar een MUG-arts bracht haar opnieuw bij bewustzijn.

  De vrouw is naar het ziekenhuis van Maaseik overgebracht.

  14-05-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Orlando Bloom laat zich eens goed gaan
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Iedereen kent wel de acteerkwaliteiten van Orlando Bloom, maar weinigen zijn bekend met zijn liefde voor motoren.

  En hij heeft een sterke voorkeur voor BMW, zo blijkt.

  Zijn nieuwste paradepaardje komt dit keer uit de ateliers van Deus Ex Machina, in Venice, California.

  Die namen voor Bloom een BMW S1000R stevig onder handen en overgoten deze ‘power house’ met een neo-retro sausje.

  En het geheel oogt nog erg geslaagd ook.

  Leuk detail zijn ondermeer de authentieke oude logo’s op de benzinetank.

  12-05-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder verongelukt
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Bij een ongeval op de E19 van Antwerpen naar Brussel is dinsdagavond een motorrijder om het leven gekomen.

  De man werd ter hoogte van afrit Weerde, een deelgemeente van Zemst, aangereden door een personenwagen.

  De omstandigheden waarin het ongeval plaatsvond zijn momenteel nog niet duidelijk, verder onderzoek zal meer duidelijkheid moeten brengen.

  De afrit werd alvast versperd, zodat de verkeersdeskundige de nodige vaststellingen kon doen.

  Ook over de identiteit van de motorrijder is nog niets bekend.

  12-05-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De politie heeft de motorrijder gevat die twee weken geleden een kilometer lang op één wiel over de Brusselse Ring reed met 120 kilometer per uur.

  Op een tweede filmpje dat van de man gemaakt werd, was zijn nummerplaat wel leesbaar.

  Hierdoor kon hij geïdentificeerd worden.

  Het eerste filmpje, gemaakt door een automobilist die het zag gebeuren, was niet bruikbaar omdat de nummerplaat niet leesbaar was.

  Het incident werd echter ook nog door een andere automobilist gefilmd. En op dat filmpje is de nummerplaat wel duidelijk leesbaar.

  "Uit de beelden hebben ze een nummerplaat kunnen destilleren en dan is de man uitgenodigd voor verhoor", bevestigt Peter De Waele, woordvoerder van de federale politie.

  "Op zich kan hij een kleine boete krijgen, maar het zou ook kunnen dat er later beslist wordt dat de motor verbeurd verklaard wordt."

  De dertiger uit Brussel is een motorfreak.

  "Hij doet deze kunstjes normaal gezien op privéterrein, maar hij heeft zich toen naar eigen zeggen laten gaan en dat ook op de openbare weg gedaan.

  Dat is een inbreuk waar wij niet mee lachen."

  Of de man die het filmpje opnam zich gaat melden, is nog maar de vraag, want hij filmde tijdens het rijden en is daardoor zelf in overtreding.

  Gek genoeg valt deze overtreding onder hetrzelfde artikel van de wegcode en hangt de filmer dezelfde boete boven het hoofd...

  03-05-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlever motorongeval toont hoe ze de draad weer oppikt
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Amper twintig jaar was de Franse Manon toen ze op 21 maart 2014 het slachtoffer werd van een motorongeval.

  Intussen zijn we bijna een jaar verder en heeft Manon maar één boodschap: het ongeval heeft haar niet klein gekregen.

  In een aangrijpende video op Facebook toont Manon hoe ze de draad van haar dagelijkse leventje weer oppikt, ook al is haar linkerarm volledig verlamd.

  Kleine dingen, zoals een beha of sokken aandoen, kosten haar veel moeite.

  En dat is lang nog niet alles. ‘Ik leef dagelijks met zenuwpijn, waardoor mijn lijden niet enkel fysiek is.

  Ook mentaal is het moeilijk, want mijn lichaam is zwaar toegetakeld en is sneller moe dan vroeger.

  Maar ik heb het aanvaard’, vertelt ze.

  Afsluiten doet ze met een belangrijke boodschap voor anderen in het verkeer.

  ‘We zijn niet onaantastbaar op de weg.

   Tijdens de 30 seconden waarin ik dat geloofde, raakte ik gekwetst voor het leven.

  Dat wil je niet, dus rijd langzaam en voorzichtig’, klinkt het.  Bijlagen:
  http://http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150304_01561193   

  03-05-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder komt om bij ongeval

  Op de Engelsesteenweg in Doel is zaterdagavond een motorrijder om het leven gekomen bij een ongeval.

  De man verloor om een nog onbekende reden de controle over zijn voertuig op het kruispunt van de Engelsesteenweg en de Scheldemolenstraat.

  De motor begon te slippen en knalde tegen een verkeersbord.

  Een ziekenwagen en een MUG-team kwamen nog ter plaatse maar voor de man kon geen hulp meer baten.

  Het slachtoffer is een jongeman uit het Nederlandse Ossenisse.

  Mogelijk ligt overdreven snelheid aan de basis van het ongeval.

  De laatste tijd wordt het Scheldedorp elk weekend overspoeld door ramptoeristen waaronder ook heel wat Nederlanders.

  De dorpelingen klagen al langer de overlast aan.

  Regelmatig vinden er illegale auto- en motortreffens plaats.

  27-04-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waaghals rijdt op 1 wiel op Ring rond Brussel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op de Grote Ring rond Brussel heeft een motorrijder een tijdlang op 1 wiel gereden.

  Een autobestuurder kon de waaghals filmen met zijn gsm.

  Volgens hem bleef de waaghals zeker een kilometer lang stunten op 1 wiel.

  De federale politie wil de identiteit van de motorrijder achterhalen, maar dat blijkt niet zo makkelijk.

  De nummerplaat is niet zichtbaar op het filmpje, alleen de bestuurder die het filmpje maakte kan de politie dus meer informatie bezorgen.

  Filmpje op http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/nieuws/binnenland/1.2309195

  19-04-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100-jarige Liske opnieuw op de motor

  Groot feest gisteren in woon- en zorgcentrum Demerhof in Bilzen.

  Bewoonster Liske Fuchs werd honderd jaar en dat ging niet onopgemerkt voorbij.

  De kwieke dame, die vroeger steevast op haar motor door de straten van de stad te vinden was, herbeleefde haar jeugd toen ze als verrassing een rondje met de motor mocht maken.

  "Jammer dat ik zelf niet meer kan rijden", klinkt het.

  De eeuwige jeugd is Liske Fuchs uit Bilzen kennelijk gegeven.

  Gisteren werd de nog zeer kwieke dame 100 jaar, maar de leeftijd heeft weinig vat op haar.

  Netjes gekapt, mooi geschminkt en met vuurrode lippen werd ze in haar rolstoel van op haar kamer in het woon- en zorgcentrum Demerhof, waar ze sinds een jaar verblijft, tot aan de ingang van het zorgcentrum gereden.

  Daar stond haar 'Jeanne' haar op te wachten, de motor waarmee Liske jarenlang rondreed in en rond Bilzen.

  "Dat ik mijn oud ros nog mag zien, doet me veel deugd", zegt ze enthousiast.

  Liske beleefde een prachttijd op haar oude motor van Duitse makelij uit 1931.

  "Mijn man Lowie had de motor tweedehands gekocht", vertelt Liske.

  "We reden er vaak mee rond. Eerst zat ik achterop maar als ik mijn man op café afzette en hij pintjes ging pakken, maakte ik een toerke in de omgeving."

  Maar er was gisteren nog een extra verrassing weggelegd voor haar.

  Ze werd in de zijspan van een BMW 900 cc motor gehesen en mocht een ritje rond het Demerhof maken.

  "De ritjes op mijn Jeanne kwamen weer terug. Ik had de leren jas aan van toen ik nog met 'Jeanne' reed en het voelde net als toen", zegt ze.

  "Het is alleen jammer dat ik zelf niet meer kan rijden."

  Zelf heeft Liske een eenvoudige uitleg waarom ze honderd jaar is geworden.

  "Ik ben altijd een braaf meisje geweest. Ik heb niet gerookt en bier lustte ik niet, al dronk ik af en toe wel eens een borrel."

  Maar volgens kleinzoon Bart Rombouts was zijn grootmoeder wel een 'straffe madam'.

  "Mijn oma sloot zich tijdens de Tweede Wereldoorlog aan bij het verzet, met name Het Geheim Leger", vertelt hij.

  "Ze is een heldin want ze heeft meer dan honderd mensenlevens gered. Tijdens een inval van de Gestapo in een huis kon ze ontsnappen met de ledenlijst van verzetsmensen waar de Gestapo jacht op maakte.

  Ze rende met de dossiers naar de smidse van haar pa waar ze de papieren in het vuur gooide.

  Hiermee voorkwam ze dat verzetsmensen naar Duitsland zouden weggevoerd worden."

  Liske knikt bij het horen van het verhaal. "Aan sabotagedaden deed ik niet mee, en ik heb ook geen mensen verklikt."

  Dat het altijd een ondernemende dame geweest is, blijkt ook uit het feit dat ze al van toen ze nog een meisje was hielp in het café annex smederij en wapenwinkel van haar ouders.

  "Ik was amper 15 toen ik achter de toog stond, pinten tapte en met een plateau de klanten bediende", zegt ze.

  "Ik bleef wel van het bier af, en ik rookte niet. In de winkel verkochten we wapens en munitie.

  De meeste klanten waren boeren die speciaal naar de winkel kwamen voor de cartouches die ik zelf vulde met lood en poeder.

  Ik maakte ze extra zwaar, en dat hadden die mannen graag."

  En de mannen? "Ik en mijn zussen waren als een pot stroop voor de vliegen. Dat kan je wel denken. Maar ik was een brave!"

  Gisteren werd in Demerhof dus een groot feest gebouwd in aanwezigheid van Frieda Brepoels en Peter Simons, burgemeester en schepen in Bilzen.

  Een reuze taart van drie op één meter werd tot in de feestzaal gebracht en flessen met bubbels werden door de senioren in Demerhof soldaat gemaakt.

  En Liske genoot, net zoals ze haar hele leven deed: genieten van de fijne en mooie dingen.


  Het filmpje van Liske op de moto is te bekijken op www.hln.be/liske.
  31-03-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een 'opfrissing' helpt ongevallen voorkomen

  De lente komt steeds dichterbij. Voor vele motorrijders nu pas het teken om hun favoriete vervoermiddel terug van stal te halen.

  Maar motorrijden is niet zonder gevaar, vooral na een aantal maanden inactiviteit.

  Daarom worden de komende weken, al dan niet met steun van de overheid, verschillende initiatieven georganiseerd om motorrijders veilige rijgewoonten bij te brengen of ze op te frissen.

  En, als ondanks alle voorzorgsmaatregelen, een ongeval niet kan vermeden worden, kan een goede verzekering op maat soelaas brengen.    

  Steeds meer Belgen schaffen zich een motorfiets aan. Volgends de meest recente cijfers van de FOD Mobiliteit en van Febiac, is het aantal inschrijvingen van motorfietsen tussen 2006 en 2011 gestegen van 94.000 naar 102.000 per jaar, een stijging met 8%.
  De motorfiets biedt dan ook heel wat voordelen: een lager benzineverbruik, handig in de file, makkelijk te parkeren…
  Maar wel zonder koetswerk als bescherming en dus bijzonder kwetsbaar bij een ongeval.

  De statistieken zijn duidelijk: terwijl in België slechts 1% van alle rijkilometers per motor wordt afgelegd, zijn 12% van alle verkeersdoden motorrijders. Volgens de meest recente BIVV-studie over motorongevallen, was het totaal aantal verkeersdoden tussen 1997 en 2007 gedaald met 26%, terwijl het aantal motorrijders dat in het verkeer omkwam, steeg met 7%.
  Een typisch seizoenfenomeen is dat in het voorjaar, wellicht door een gebrek aan rijpraktijk, heel wat motorongevallen gebeuren zonder betrokken tegenpartij: in de maand april zijn er zelfs 20% meer van dit soort ongevallen ten opzichte van de rest van het jaar1.

  Rijgedrag optimaliseren

  Aan dit laatste fenomeen kan wel degelijk worden verholpen. Deze dagen worden immers verschillende initiatieven georganiseerd die de motorrijder helpen om, na een lange periode van inactiviteit, het juiste, lees veilig, rijgedrag en
   -gevoel terug te vinden. Het meest bekende initiatief is wellicht het "Opstartweekend", een organisatie van de vzw MAG (Motorcycle Action Group Belgium) in samenwerking met de Vlaamse overheid. Die organisatie vindt dit jaar voor de 9de maal plaats op 29 en 30 maart en dit op 8 locaties in Vlaanderen. Het hele weekend kan elke motorrijder er gratis en van ervaren rijinstructeurs tal van praktische tips krijgen en, onder hun begeleiding, zijn rijtechniek terug inoefenen en bijschaven op een afgesloten parcours.

  De juiste uitrusting dragen

  Om het risico op een ongeval en de gevolgen ervan te beperken, gelden enkele eenvoudige basisregels: anticiperen op mogelijke reacties van andere weggebruikers, ver en met een breed zicht vooruitkijken, zo zichtbaar mogelijk zijn, de lichten van de motor ook overdag aansteken, zijn remtechniek verfijnen en, niet in het minst, beschermende kledij dragen. Een K.B. van 1 september 2011 verplicht elke motorrijder trouwens om volgende uitrusting te dragen:

  • een motorhelm in een schokdempend materiaal en die hoofd, kin en schedel correct beschermt;
  • een motorvest of motorpak uit leer of kunststof met versterkte elementen en retroreflecterende banden;
  • een lange broek die beter beschermt tegen schaafwonden;
  • motorhandschoenen; 
  • laarzen of hoge schoenen die de enkels beschermen.

  Goed verzekerd zijn

  Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het risico van een ongeval nooit uit te sluiten. Of het nu enkel gaat om blikschade of ook om kwetsuren, een goede verzekering kan je veel narigheid besparen. Wettelijk ben je verplicht om minimaal je burgerlijke aansprakelijkheid (B.A.) te verzekeren. Maar zoals gezegd loopt de motorrijder, meer dan welke weggebruiker ook, nog heel wat andere verkeersrisico’s. Risico’s waarvoor het niet altijd eenvoudig is om een passende verzekering te vinden, omdat slechts een beperkt aantal verzekeringsmaatschappijen aan deze doelgroep een totaaloplossing bieden.     
  AG Insurance stelt motorrijders het meest volledige aanbod op de markt voor: zowel ruime basiswaarborgen als aanvullende dekkingen die beantwoorden aan de behoeften van de klant. Naast de verplichte dekking B.A. omvat dit aanbod ook:  

  • onmiddellijke bijstand 24u/24 indien de motor onbruikbaar is als gevolg van een ongeval in België (en tot 30 kilometer voorbij de Belgische grenzen);
  • een beperkte (Multirisk) of een volledige Omniumdekking (één van de weinige Omniumdekkingen op de markt, met 2 opties: “Aanrijding met derden” of “Alle ongevallen”);
  • het Pack Moto+, dat een aantal zeer nuttige aanvullingen bevat op de Multirisk of Omnium, waaronder een dekking voor lichamelijke letsels tot 50.000 EUR voor blijvende invaliditeit en tot 6.250 EUR voor medische kosten;
  • Een Top Bijstand die, als aanvulling op de dekking B.A., een wereldwijde dekking biedt van bijstand aan personen en een dekking depannage van de motor (tot 10 jaar) in alle landen vermeld op de groene kaart.


  21-03-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder sterft na ongeval op brug over E17
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een motorrijder uit Sint-Niklaas is vrijdagavond om 17.30 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval in de Patotterijstraat.

  De bestuurder, een dertiger, reed tijdens een inhaalmanoeuvre op de brug over de E17 in de flank van een tegenligger die op dat moment afdraaide in de richting van de snelweg.

  De man kwam zwaar ten val en overleed ter plaatse.

  20-03-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dodelijk ongeval met motorrijder op Assesteenweg te Herne

  Deze avond iets voor 20u is een motorrijder om het leven gekomen bij een aanrijding met een tractor op de Assesteenweg in Herfelingen.

  Bij een inhaalmaneuver van een rij voertuigen kon de motorrijder, Jean V.B. uit Kester, niet tijdig meer invoegen op de rijstrook van zijn rijrichting en kwam zo frontaal in botsing met een tegemoetkomende tractor uit de andere rijrichting.

  Voor het 48-jarig slachtoffer kon geen hulp meer baten.

  Volgens ooggetuigen haalde de motorrijder aan een hoge snelheid een rij voertuigen in die reden in de richting van Edingen.
  Die voertuigen reden achter een voertuig met een trailer.
  De motorrijder zou te laat gemerkt hebben dat hij niet meer tijdig opnieuw kon invoegen op zijn rijstrook om de tegemoetkomende tractor van het landbouwbedrijf Derijcke die in de richting Herfelingen reed te ontwijken.
  De motorrijder kwam in botsing met het linker voorwiel van de tractor.
  Hierdoor werd hij met zijn moto weggeslingerd en kwam zo naast de rijbaan terecht.
  In eerste instantie kwamen de hulpdiensten van de brandweer van Edingen ter plaatse en kort nadien ook deze van de brandweer van Tollembeek.
  Ook een MUG-ploeg kwam in versterking. De reanimatiepogingen waren echter tevergeefs.
  Het slachtoffer overleed dan ook ter plaatse.
  De jonge bestuurder van de tractor verkeerde door het gebeuren in shock.
  Gelet op de verschillende getuigenissen oordeelde de dienstdoende magistraat van het parket van Halle-Vilvoorde dat er geen verkeersdeskundige diende ter plaatse te komen.
  Door het ongeval was de Assesteenweg enige tijd voor alle verkeer afgesloten. 
  14-03-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.motorrijder dood in Ternat

  Op de E40 tussen Gent en Brussel is ter hoogte van Ternat een motorrijder om het leven gekomen bij een verkeersongeval.

  De motorrijder werd aangereden door een bestelwagen.

  Alles wijst op een onoplettendheid, de bestuurder van de wagen was handsfree aan het bellen.

  De motorrijder werd tijdens de ochtendfile geraakt door een bestelwagen die moest uitwijken voor de file.

  Door de klap werd de man tegen een verlichtingspaal geslingerd. Hij was op slag dood.

  De motor van de man gleed honderd meter verder de zijberm in. Het slachtoffer is 44 en komt uit Gavere.

  Door het ongeval was een tijdlang slechts één van de drie rijstroken beschikbaar. Omstreeks 11 uur was de snelweg opnieuw helemaal vrij.

  Het parket Halle-Vilvoorde laat weten dat de feiten werden gefilmd door de dashcam van de bestelwagen en er waren ook twee getuigen.

  Om deze redenen werd geen verkeersdeskundige aangesteld.

  De Tsjechische bestuurder - een man geboren in 1976 - van de bestelwagen werd vanmiddag verhoord door de politie.

  Hij bleek niet onder invloed van drugs of alcohol. Alles wijst op een moment van onoplettendheid.

  Het parket merkt wel op dat de man handsfree aan het bellen was.

  Na zijn verhoor mocht de man opnieuw beschikken.

  13-03-2015 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Over mijzelf
  Ik ben Guy Vandendriessche
  Ik ben een man en woon in Izegem (België) en mijn beroep is gewezen rijkswachter en veiligheidsagent.
  Ik ben geboren op 04/06/1955 en ben nu dus 64 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: motortoerisme, terrariumdieren, plastic modelbouw, snorrenclub,....
  Archief per week
 • 25/07-31/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 13/12-19/12 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 31/12-06/01 2008
 • 22/12-28/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 04/12-10/12 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 25/12-31/12 2006
 • 12/12-18/12 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 11/04-17/04 2005
 • 04/04-10/04 2005
 • 28/03-03/04 2005
 • 14/03-20/03 2005
 • 28/02-06/03 2005
 • 21/02-27/02 2005
 • 17/01-23/01 2005
 • 15/11-21/11 2004
 • 25/10-31/10 2004
 • 11/10-17/10 2004
 • 27/09-03/10 2004
 • 06/09-12/09 2004
 • 16/08-22/08 2004
 • 09/08-15/08 2004
 • 26/07-01/08 2004
 • 12/07-18/07 2004
 • 05/07-11/07 2004
 • 28/06-04/07 2004
 • 31/05-06/06 2004
 • 24/05-30/05 2004
 • 10/05-16/05 2004
 • 03/05-09/05 2004
 • 19/04-25/04 2004
 • 12/04-18/04 2004
 • 05/04-11/04 2004
 • 29/03-04/04 2004
 • 15/03-21/03 2004
 • 01/03-07/03 2004
 • 02/02-08/02 2004
 • 29/12-04/01 2004
 • 13/10-19/10 2003
 • 08/09-14/09 2003
 • 01/09-07/09 2003
 • 25/08-31/08 2003
 • 04/08-10/08 2003
 • 14/07-20/07 2003
 • 07/07-13/07 2003
 • 09/06-15/06 2003
 • 12/05-18/05 2003
 • 14/04-20/04 2003
 • 07/04-13/04 2003
 • 17/03-23/03 2003
 • 10/03-16/03 2003
 • 17/02-23/02 2003
 • 27/01-02/02 2003
 • 14/10-20/10 2002
 • 30/09-06/10 2002
 • 26/08-01/09 2002
 • 29/07-04/08 2002
 • 29/04-05/05 2002
 • 15/04-21/04 2002
 • 18/03-24/03 2002
 • 04/03-10/03 2002
 • 04/02-10/02 2002
 • 28/01-03/02 2002
 • 31/12-06/01 2002
 • 24/12-30/12 2001
 • 17/12-23/12 2001
 • 26/11-02/12 2001
 • 03/09-09/09 2001
 • 20/08-26/08 2001
 • 13/08-19/08 2001
 • 30/07-05/08 2001
 • 25/06-01/07 2001
 • 11/06-17/06 2001
 • 30/04-06/05 2001
 • 19/02-25/02 2001
 • 23/10-29/10 2000
 • 16/10-22/10 2000
 • 21/08-27/08 2000
 • 14/08-20/08 2000
 • 17/07-23/07 2000
 • 19/06-25/06 2000
 • 27/09-03/10 1999
 • 09/08-15/08 1999
 • 21/06-27/06 1999
 • 17/08-23/08 1998
 • 15/06-21/06 1998
 • 01/06-07/06 1998
 • 29/12-04/01 1998
 • 16/06-22/06 1997
 • 17/03-23/03 1997
 • 30/12-05/01 1997
 • 26/08-01/09 1996
 • 05/08-11/08 1996
 • 15/07-21/07 1996
 • 10/06-16/06 1996
 • 08/05-14/05 1995
 • 20/03-26/03 1995
 • 06/03-12/03 1995
 • 03/10-09/10 1994
 • 26/09-02/10 1994
 • 12/09-18/09 1994
 • 05/09-11/09 1994
 • 29/08-04/09 1994
 • 15/08-21/08 1994
 • 04/07-10/07 1994
 • 23/05-29/05 1994
 • 09/05-15/05 1994
 • 25/04-01/05 1994
 • 11/04-17/04 1994
 • 03/01-09/01 1994
 • 26/12-01/01 1995
 • 04/10-10/10 1993
 • 13/09-19/09 1993
 • 06/09-12/09 1993
 • 30/08-05/09 1993
 • 16/08-22/08 1993
 • 09/08-15/08 1993
 • 26/07-01/08 1993
 • 12/07-18/07 1993
 • 05/07-11/07 1993
 • 28/06-04/07 1993
 • 21/06-27/06 1993
 • 07/06-13/06 1993
 • 31/05-06/06 1993
 • 17/05-23/05 1993
 • 03/05-09/05 1993
 • 26/04-02/05 1993
 • 19/04-25/04 1993
 • 05/04-11/04 1993
 • 29/03-04/04 1993
 • 15/03-21/03 1993
 • 08/03-14/03 1993
 • 02/11-08/11 1992
 • 19/10-25/10 1992
 • 10/08-16/08 1992
 • 30/03-05/04 1992
 • 03/02-09/02 1992
 • 16/09-22/09 1991
 • 01/07-07/07 1991
 • 03/06-09/06 1991
 • 27/05-02/06 1991
 • 13/05-19/05 1991
 • 29/04-05/05 1991
 • 01/04-07/04 1991
 • 04/03-10/03 1991
 • 31/12-06/01 1991
 • 17/12-23/12 1990
 • 10/12-16/12 1990
 • 03/12-09/12 1990
 • 15/10-21/10 1990
 • 08/10-14/10 1990
 • 01/10-07/10 1990
 • 03/09-09/09 1990
 • 27/08-02/09 1990
 • 06/08-12/08 1990
 • 30/07-05/08 1990
 • 16/07-22/07 1990
 • 25/06-01/07 1990
 • 18/06-24/06 1990
 • 11/06-17/06 1990
 • 04/06-10/06 1990
 • 28/05-03/06 1990
 • 14/05-20/05 1990
 • 07/05-13/05 1990
 • 30/04-06/05 1990
 • 16/04-22/04 1990
 • 09/04-15/04 1990
 • 02/04-08/04 1990
 • 26/03-01/04 1990
 • 19/03-25/03 1990
 • 12/03-18/03 1990
 • 05/03-11/03 1990
 • 26/02-04/03 1990
 • 05/02-11/02 1990
 • 13/11-19/11 1989
 • 16/10-22/10 1989
 • 18/09-24/09 1989
 • 11/09-17/09 1989
 • 04/09-10/09 1989
 • 14/08-20/08 1989
 • 07/08-13/08 1989
 • 31/07-06/08 1989
 • 26/06-02/07 1989
 • 03/04-09/04 1989
 • 27/02-05/03 1989
 • 22/08-28/08 1988
 • 01/08-07/08 1988
 • 13/06-19/06 1988
 • 02/05-08/05 1988
 • 18/04-24/04 1988
 • 04/04-10/04 1988
 • 07/03-13/03 1988
 • 30/11-06/12 1987
 • 08/06-14/06 1987
 • 30/03-05/04 1987
 • 23/03-29/03 1987
 • 11/08-17/08 1986
 • 05/05-11/05 1986
 • 31/03-06/04 1986
 • 24/03-30/03 1986
 • 03/03-09/03 1986
 • 24/02-02/03 1986
 • 30/12-05/01 1986
 • 03/06-09/06 1985
 • 06/05-12/05 1985
 • 11/03-17/03 1985
 • 04/02-10/02 1985
 • 09/07-15/07 1984
 • 25/06-01/07 1984
 • 12/03-18/03 1984
 • 05/03-11/03 1984
 • 02/01-08/01 1984
 • 24/12-30/12 1984
 • 11/07-17/07 1983
 • 27/06-03/07 1983
 • 21/03-27/03 1983
 • 14/03-20/03 1983
 • 28/06-04/07 1982
 • 16/07-22/07 1979
 • 11/08-17/08 1975

  Inhoud blog
 • Motorrijder uit Oostende om het leven gekomen
 • Dodelijk ongeval in Moorsele
 • Dodelijk ongeval op de Groendalseweg in Bleiswijk
 • DODELIJK ONGEVAL OP N8 IN HEESTERT
 • Motorambulance
 • Vluchtmisdrijf in Torhout
 • Koninklijke Marechaussee kiest wederom voor Yamaha
 • DRIE VIERDE VAN DE MOTORONGEVALLEN GEBEURT TUSSEN APRIL EN OKTOBER
 • Aantal motorongevallen op tien jaar met kwart gedaald
 • BIVV roept weggebruikers op na motorongevallen: "Wees extra voorzichtig"
 • Motorrijder laat het leven bij ongeval in Kuurne
 • Motorongeval in bocht oprit A29
 • Zero Police Motorcycles in California
 • De motor van de toekomst...
 • Kersverse bruid overleden na aanrijding met motorrijder
 • Motorrijders als Kerstman in Brussel
 • Gibbs Biskji
 • Chauffeur maait motard van de weg
 • Motard staat weer recht na mislukte wheelie op snelweg
 • Humanoïde bikerrobot van Yamaha kan helemaal alleen moto rijden
 • Motorrijder sterft nadat hij door kapel reed
 • Zero Motorcycles
 • Nieuwe badges voor nieuwe uniformen wegpolitie Antwerpen en Gent
 • de motorrijders van Hatzoloh
 • Helft Belgische motorrijders niet verzekerd voor lichamelijke schade
 • Motorpolitie Marokko krijgt camera op helm
 • Motard van 36 sterft na zware klap op N49
 • Doodgeschoten verpleegster stuurde motorbende op ex af
 • Zwaar motorongeval in Waaslandhaven
 • motorrijder sterft tijdens ritje met vrienden
 • Mustang Pony 320 1947
 • Motorrijder overleden na ongeval op circuit in Zolder
 • Porcaro, de stad van de motorrijders
 • Gearresteerde tiener moet geboeid meelopen met motor van agent
 • Gestolen motorfiets terug bij eigenaar
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Twee doden na motorongeval
 • Chauffeur was onder invloed van alcohol toen hij jong koppel doodreed
 • Quadbestuurder levensgevaarlijk gewond
 • Bestuurder motorfiets komt om het leven na ongeval op Rijksweg te Roeselare
 • Motorrijder (60) komt om bij ongeval in Lichtervelde
 • Gedenksteen voor alle verongelukte motorrijders
 • Rondrit Ommegang StDenijs 21 juni 2015
 • Motorongeval in de Botlek
 • Motorrijder stabiel, maar nog in levensgevaar na aanrijding
 • Deze anonieme motoren helpen Antwerpse politie verkeershooligans klissen
 • 24-jarige motorrijder overleden na botsing
 • Motorrijder sterft na val in gracht in Koekelare
 • Motorrijder sterft na frontale klap
 • 'Bendeoorlog verwacht in België'
 • Hondjes op de motor...
 • Zware brand in motozaak
 • Hond mee met baasje op Vespa
 • Motorrijder zwaargewond na harde klap in Izegem
 • Motorrijder zwaargewond na harde klap in Izegem
 • Motorrijder verongelukt in Lille
 • 2015 Ducati Monster Stripe 821 en 1200
 • 2016 Yamaha YZ en WR offroad modellen gelanceerd
 • Motorrijder geeft levensgevaarlijke chauffeur terechte kopstoot
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Fleurus
 • Motorrijder zwaar gewond
 • Motorrijder zwaargewond bij ongeval in Aarschot
 • Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Aarschot
 • Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
 • Zwaar motorongeval in Neeroeteren
 • Orlando Bloom laat zich eens goed gaan
 • Motorrijder verongelukt
 • Motorrijder
 • Overlever motorongeval toont hoe ze de draad weer oppikt
 • Motorrijder komt om bij ongeval
 • Waaghals rijdt op 1 wiel op Ring rond Brussel
 • 100-jarige Liske opnieuw op de motor
 • Een 'opfrissing' helpt ongevallen voorkomen
 • Motorrijder sterft na ongeval op brug over E17
 • Dodelijk ongeval met motorrijder op Assesteenweg te Herne
 • motorrijder dood in Ternat
 • Nieuwe politiemotoren Antwerpen
 • Motorrijder gewond na aanrijding
 • Vader van zes kinderen sterft bij motorongeval
 • Police Use Electric Chariot Scooter , Fast Motorised Off Road Segway
 • Motorrijder overleden na ongeluk Zoutelande
 • Motorrijder boord zich in auto
 • Jonge motorrijder verongelukt in Ingelmunster
 • Motorrijder verongelukt op gladde weg...
 • Motor op de spoorwegen geglipt door zand
 • Oekraïense ex-international Gusin sterft in motorongeval
 • 17de Mosseltreffen - Oostende
 • beelden dodelijk motorongeval gebruikt in campagne voor veiliger verkeer
 • Schokkend: Roekeloze motorrijder filmt eigen dood
 • Motorrijder zwaar gewond in StDenijs
 • Nieuw scherm en herstellingen aan PC800
 • Nieuwe KMar-motorfiets: Yamaha FJR 1300A
 • 33ste Krabbetreffen - Rollegem 17 augustus 2014
 • Aanrijding tussen motorrijder en bestelwagen in Hoevenen
 • 13de Olf Oest treffen - Torhout 16 augustus
 • 15de Walkerstreffen - Rijmenam 10 augustus 2014
 • Graafschapstreffen 2014
 • Nederlandse motoragent omgekomen bij achtervolging
 • Twee doden bij motorongeval aan Leuvense vaart
 • 1ste motorrit Paddy's Pub - Zottegem 3 augustus 2014
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Antwerpen
 • Dodelijk motorongeval in Frasnes-lez-Anvaing
 • Competentietreffen - Ieper 2 augustus 2014
 • Motorrijder overleden, passagier kritiek na ongeval
 • Motorrijder verongelukt, passagier kritiek
 • Manneken Pis Treffen Geraardsbergen 27 juli 2014
 • BMW R1200RT (2014) uit circulatie !
 • Snelheidscontrole op Engelse wegen
 • Jaar rijverbod voor dodelijk motorongeval
 • 2 DODEN BIJ ZWAAR MOTORONGELUK
 • 2 doden bij zwaar motorongeluk
 • Izegems motorrijder lichtgewond
 • 53ste Ronde van West-Vlaanderen : Menen 29 mei 2014
 • Drago-treffen Izegem 25 mei 2014
 • Ongeval met motor, bestuurder spoorloos
 • Motor Union Belgische Politie Treffen tvv ALS-Liga
 • Dendertoerrit zondag 11 mei 2014
 • 1ste Flamengostreffen Torhout 4 mei 2014
 • Coast Tour 2014
 • Honda Gold Wing Airbag
 • Ducati Diavel
 • Toerrit Reglement voor groepsrijden
 • 23ste Houtlandroute - Torhout 20 april 2014
 • Yamaha MT-09
 • 24e Zomertreffen Tsjamp Wevelgem zondag 13 april
 • Harley Davidson Street 750
 • Motorrijder komt om het leven in Zomergem
 • Yamaha SR400
 • 18-jarige motorrijder komt om het leven in Eernegem
 • Motards frissen rijkunsten op
 • Meer dodelijke ongevallen met motorrijders in 2013
 • Jonge motorrijder komt om het leven na ongeval in Ichtegem
 • Motorrijder zwaargewond bij botsing in Wakken
 • Motorrijder omgekomen bij ongeval in Hechtel-Eksel
 • MV Agusta Brutale 800 Dragster
 • Motorrijder (30) overleeft klap tegen paal niet in Lede
 • Yamaha Ténéré XT 1200ZE
 • Ducati Monster 1200S
 • Nieuwe politiejassen Antwerpse motards
 • ZERO SR : the iMOTO
 • Vroegere diensthoofddeksels bij de NMBS
 • Nog geen motorkeuring...
 • Santa is coming !
 • Motorrijdster buiten levensgevaar na aanrijding
 • Vrouw vat zelf vuur na motorongeval
 • Herfstmist
 • Moto Toerkalender 2014
 • Nieuwe aanwinst PC 800 parelmoer
 • Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize
 • 23-jarige motorrijder overleden bij ongeval in Herfelingen
 • Motorongeval in Lissewege
 • Bij een motorongeval in Sint-Andries komen 2 mensen om het leven
 • Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Hooglede
 • Genkenaar (23) week na motorongeval overleden
 • Motorrijder ­wandelt weg na valpartij
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Noirefontaine
 • Motorrijder gewond
 • Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize
 • Grote bijeenkomst van Hells Angels in Gent
 • Honderdvijftig trikes en motoren verwacht in Neerwinden
 • Motorrijder (19) bezweken aan verwondingen
 • rouwregister geopend voor Christof Van Mullem
 • Het Koninklijk Motorrijdersescorte
 • Verdachte vriend van vermiste Marijke Francis sterft in ongeval
 • Motorrijder overleefd aanrijding in Ingelmunster
 • Drie gewonden bij botsing tussen auto en politiemotor in Ingelmunster
 • Geen rijbewijs bij 1 motorongeval op 5
 • Metalzanger komt om het leven bij motorongeval
 • Twee zwaargewonden bij motorongeval te BACHTE-MARIA-LEERNE
 • Broers verongelukken op vijf kilometer van elkaar
 • Twee agenten laten het leven bij motorongeval
 • Motorrijder verongelukt in Opglabbeek
 • Man en vrouw komen om bij zwaar motorongeval in Brugge
 • Motorrijder (39) maakt dodelijke smak tegen geparkeerde truck
 • Boer verwisselt tractor na dodelijk motorongeval
 • Motorrijden ligt voorlopig een tijdje stil...
 • Weginspecteurs van Rijkswaterstaat op de motor
 • Lijsttrekker N-VA breekt enkel bij motorongeval
 • Motorrijder gewond bij verkeerd manoeuvre auto
 • Motorrijder gewond in ongeval Eizeringen
 • Motorrijder raakt zwaargewond bij ongeval in Reningelst
 • Motorrijder levensgevaarlijk gewond bij aanrijding in Nevele
 • Motorrijder (48) verongelukt bij frontale aanrijding in Moen
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Stoumont
 • Belgische bestuurder rijdt motorrijder dood in Franse departement Gard
 • Motorrijder maakt dodelijke val in Diest
 • Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
 • Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
 • Moto Treffens Vlaanderen 2012
 • 11de Kanaaltreffen Oudenburg 5 aug 2012
 • 13de Terrasrit – Zelzate 4 augustus 2012
 • 9de Mega 'Tour de France' Houthulst 29 juli 2012
 • Motorrijder (22) komt om op racecircuit in Mettet
 • Dronken motorrijder zwaargewond na ongeval in Dendermonde
 • Motorrijder verongelukt in Alveringem
 • Motorrijder komt om het leven op N8 in Alveringem
 • Motorrijder verongelukt in Huldenberg

  Pacific Coast 800 USA
 • Pacific Coast 800 USA

 • TGPCHPCMY2KMR+8
 • The Great Pacific Coast Highway Pacific Coast Motorcycle Year 2008 Motorcycle Ride

 • Honda Pacific Coast (PC800) Parts List
 • Honda Pacific Coast (PC800) Parts List

 • Corbin Motorcycle Seats & Accessories | Honda Pacific Coast
 • Corbin Motorcycle Seats & Accessories | Honda Pacific Coast

 • MV Pacific Coast Nederland
 • MV Pacific Coast Nederland

 • Foto

  PC800
 • Honda Pacific Coast (PC800) Owner/iPCRC Registry

 • PC France
 • PC France

 • Foto

  Web PC
 • Web PC

 • Foto

  IPCRC
 • IPCRC

 • PC Italia
 • PC Italia

 • PC naamlijst
 • PC naamlijst

 • PC Russia
 • PC Russia

 • Bikes !
 • Bikes !

 • Categorieën


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!