Met een springkasteel erbij, is een feestje gegarandeerd een topper!NIEUWSBRIEF

Laat ons uw maildres weten en wij houden u regelmatig op de hoogte van het gebeuren bij LOKOSPRINGKASTELEN.


We zijn de 12de week van 2018
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Bezoekersteller
Inhoud blog
 • Het Is de moment
 • IPS Speeltafel
 • Springkasteel: De Gorilla
 • Springkasteel: De korkodil XL
 • Springkasteel: De Piraat XL
  Zoeken in blog

  Zoek je  een tent voor uw feestje, dan kan TENTENVERHUUR  VERKOYEN u zeker helpen. Klik op het plaatje voor meer info en foto's.

  lokospringkastelen
  Voor elk feest, dolle pret met een springkasteel erbij


  Springkastelen - 0478/ 50 25 10


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Is de moment
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Het mooie weer komt eraan!
  Misschien geef jij weldra ook wel een feestje.
  Dan mag een springkasteel zeker niet ontbreken.
  Het wordt zoveel plezanter met een springkasteel.
  Tijdig reserveren is de boodschap vanwege het succes.
  Plezier voor goot en klein gegarandeerd! 
     

  Tags:springkasteel, feesten, plezier...
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een woordje vooraf om te beginnen

  Dit is niet de officile website van LoKo-Springkastelen. Ik beheer dit blog met toelating van de eigenaar om een beetje reclame en info te delen. Uiteraard doe ik dit allemaal op vrijwillige basis. Wat je hier leest en ziet, kan je ook  vinden op de website van LoKo-Springkastelen. De originele website kan je heel makkelijk vinden. Wanneer je om het even waar een plaatje aanklikt op dit blog, kom je in de meeste gevallen terecht bij de ondernemer van LoKo-Springkastelen.

  Reageren

  Je kan reageren door in de rechterkolom van dit blog "CONTACT" aan te klikken. Op die manier kan je een reactie plaatsen en komt deze rechtstreeks bij de beheerder van www.loko.springkastelen.be .

  Mailtje sturen

  Een e-mail sturen aan LoKo-springkastelen is heel eenvoudig. In de rechter zijkolom van dit blog zie je een Mail-logo/telefoon staan. Als je dat aanklikt kom je rechtstreeks bij het e-mailformulier. Hier kan je wel personnlijke gegevens versturen  omdat deze door niemand anders kunnen gelezen worden. Zo simpel is dat.

   

  Website bezoeken. 

  De originele website bezoeken kan je om het even wanneer doen. Heb je vragen, twijfel niet om ze te stellen. Je vragen zullen altijd zo snel mogelijk beantwoord worden. Verder staat er op deze site nog van alles dat je eens rustig onder de loep kan nemen

  De huidige pagina's die je er aantreft zijn:

  - Welkom (woordje vooraf)

  - Onze springkastelen (keuze uit het gamma springkastelen)

  - Praktische info (Dingen die je zeker moet weten, staan ook op dit blog aan de linkerkant. Klik op het plaatje "praktische info om ze te lezen)

  - Contact (Info vragen)

  - Reserveren (Een springkasteelkiezen en reserveren)

  Klik op de hieronderstaande link om naar de origenele website over te schakelen.

      


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home/levering en ophaling
  Loko-Springkastelen is een jong , dynamisch bedrijf gevestigd in Balen - Olmen gespeciaiseerd in de verhuur van springkastelen. Dde springkastelen kunnen gehuurd worden voor allerlei feesten:

   Commeniefeesten, Schoolfeesten, Babyborrels, familiefeesten, verjaardagen enz...

  Voor elk feest kan gekozen worden uit een assortiment nieuwe springkastelen. Ze worden volgens afspraak geleverd, opgezet en ook weer  opgehaald. Makkelijker kan dus niet. De springkasstelen hebben allemaal een licentie van goedkeuring en zijn dus veilig. Over het gebruik van de springkastelen kan je alles lezen op de origenele website onder de noemer "Praktische Info"

  Loko-Springkastelen levert de springkastelen GRATIS binnen een bereik van 25 km vanaf de vestingsplaats. Woont u verder, geen probleem! Daarover kunnen afspraken gemaakt worden. De springkastelen worden altijd proper afgeleverd en zo hopen we ze ook terug te mogen ophalen .Bovendien gebeurd de plaatsing altijd op een veilige manier en worden de kastelen verankert indien dat mogelijk is. Zijn er problemen met het springkasteel dan kan je ons altijd bellen op het nummer 0478 50 25 10. 


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springkasteel: De Koe

  De Koe
  eving , 
  Dit overdekt standaard springkasteel bevat geen obstakels maar de vrolijk gekleurde plaatjes binnenin zorgen voor een ware beleving , zeker een aanrader voor de allerkleinsten !!
  Meer info en foto's op de origenele website. Klik op foto.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springkasteel: De Aap

  Aap

  Dit overdekt springk

  Dit overdekt springkasteel heeft een vrolijke apenkop op het dak , die gelijk de aandacht trekt. Op het springvlak zijn verschillende obstakels geplaatst en aan de zijkant is een kleine glijbaan voorzien. Een vermakelijk springkasteel voor ieder kind !
  Meer info en afbeeldingen op de originele website. Klik op foto.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springkasteel: Krokodil

  De Krokodil

  Ons nieuw overdekt springkasteel "krokodil" biedt naast springplezier ook veel speelmogelijkheden. Zo zijn op het springvlak een aantal obstakels in de vorm van een krokodil geplaatst en is aan de zijkant van het springkasteel een schuifaf waar vanaf gegleden kan worden.
  Meer info en afbeeldingen op de originele website. Klik op foto.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springkasteel: Jungle Safari

  Jungle Safari
  Onze "Jungle Safari" is een heel kleurrijk springkasteel. 3D-Jungledieren, mooie full-colour platen, vrolijke 3D-obstakels en een schuifaf zorgen voor eindeloos veel speelplezier !!
  Meer info en afbeeldingen op de originele website. Klik op foto.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springkasteel: Het Dino Park

  Dino Park
  Ons "Dino Park" is een springkasteel waarbij de kinderen zich in een echt dino-park bevinden. De kinderen komen langs allerlei mooie full-colour platen en kleurrijke 3D-obstakels. Het springkasteel is voorzien van een tunneltje, hangende obstakels en een schuif af. Kortom, eindeloos veel speelplezier! Meer inlilchtingen en afbeeldingen op de originele website. Klik op de foto.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springkasteel: De Leeuw

  De Leeuw

  Dit overdekt Multiplay springkasteel is een uitgebreid springkussen met mooie obstakels waar de kinderen op, over en om heen kunnen springen. Bovendien is de overdekte Multiplay natuurlijk ook voorzien van een schuifaf ! Kruip door de grote leeuwenbek en geniet van al dat klimmen en klauteren ! Meer info en foto's op de originele website. Klik op foto.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springkasteel: De Piraat XL

  Piraat XL


  Dit Multiplay Super springkasteel is zeer uitgebreid met een dubbele schuifaf en obstakels waar kinderen op, over en omheen kunnen springen . Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende springkasteel!

  Bovendien kan dit springkasteel verlengd worden met een zwembadje (Piraat XL splash). Pret verzekerd !! Hieronder de piraat XL Splash. Meer info en foto's op de originele website. Klik op foto.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springkasteel: De korkodil XL

  Krokodil XL
  Dit Multiplay Super springkasteel is zeer uitgebreid met een dubbele schuifaf en obstakels waar kinderen op, over en omheen kunnen springen . Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende springkasteel!

   Bovendien kan dit springkasteel verlengd worden met een zwembadje (Krokodil XL splash). Pret verzekerd !! Meer info en afbeeldingen op de originele website. Klik op foto.

   


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springkasteel: De Gorilla

  Gorilla
  Deze "Gorilla" is een echte blikvanger op uw feest of evenement ! Een all-in topattractie ! Met zijn grote glijbaan van ruim 6 meter hoog is dit tevens een ware uitdaging voor de echte durfal !

  De grote glijbaan kan ook apart gehuurd worden : "Gorilla Slide".  Meer Info en afbeeldingen op de originele website. Klik op foto.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IPS Speeltafel

  IPS speeltafel
  Een uniek interactief spel ! 
  ​ scorebord 3 geprogrammeerde spellen 
  10 interactieve thema-geluiden
  Plezier voor groot en klein
  Meer info, foto's en een filmpje op de originele website. Klik op foto.
  Springkastelen
  Is een bedrijfje dat in 2017 is opgestart. Om bekendheid te verwerven moet "LOKO" op allerlei manieren reklamecampagnes voeren. De vestingsplaats is gelegen in Balen-olmen en geprobeerd wordt een maximale capaciteit van om en bij de 25 km rond de vestingsplaats te behalen.  Meer info over "LOKO" springkastelen vind u uiteraard op de officile website. Klik op bovenstaand logo om er op bezoek te gaan.


  Contact


  Voor eventuele vragen, klikt U op bovenstaand logo. U komt dan rechtstreeks bij Lokospringkastelen terecht of bel naar 0478/ 50 25 10  Klik op bovenstaand plaatje om naar de Facebook te gaan van Lokospringkastelen.

  Blog als favoriet !
  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!

   

  function clickNS4(e){ if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){ if (e.which==2||e.which==3){ alert(message); return false; } } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=clickNS4; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=clickIE4; } document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")