Mijn ervaringen
Inhoud blog
 • Kerst is reeds lang voorbij
 • 't is reeds zo lang, zo lang geleden
 • Verandering van kostuum
 • Een bloem van een kat
 • Verhuizen deel 2 en deel 3
  Zoeken in blog

  Categorieën
  Een volgende stap
  29-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolgverhaal
  Na zijn middagdutje ging ik nog eventjes wandelen met Pepijn. Bij gebrek aan beter in de oude buggy waarin zijn mama nog gezeten heeft. Oma leerde Pepijn het verschil tussen een koe en een geit.
  Toen we terug waren wou Pepijn nog eens op stap met zijn wandelwagentje naar onze kippen. Maar halfweg onze oprit vond hij de afstand toch wat te ver en stak zijn armpjes uit naar oma om opgepakt te worden.
  Nu is Pepijn terug bij zijn mama en papa en gaat hij morgen nog een dag naar de creche.
  29-04-2010, 20:42 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnige groetjes van Pepijn
  Pepijn was vandaag al weer beter. Geen diarrhee meer gezien.
  Dus kon hij wat genieten van het mooie weer. De was helpen uithangen, kippen verjagen en op het terras spelen en een stutje eten.
  29-04-2010, 13:34 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  28-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(ziekte)verlof
  Pepijn is op vakantie bij oma. Wel jammer dat dat het gevolg is van wat ziekjes zijn. pepijn heeft buikgriep opgelopen en mag pas terug naar de creche als hij helemaal genezen is.
  Maandagnamiddag ben ik hem gaan ophalen in de creche omdat hij al drie maal een vuile pamper had en het liep er ongeveer uit. Dus ben ik hem gaan ophalen en is de huisdokter op huisbezoek gekomen. Diagnose: buikgriep dus wat op dieet en enterol om te genezen. Dinsdag trok ik dan naar Bavikhove zodat Pepijn rustig kon uitslapen en thuis uitzieken. Dinsdagvoormiddag was het ventje echt wel flauwtjes en nu en dan welden er traantjes zonder reden. Na een goeie middagdut was hij wat beter en bij zo'n mooi weer besloot ik om een wandeling te maken met de buggy. Pepijn vond dat zeer leuk en zong van "tata". Hij genoot ook van de koeien in de wei en kon maar niet ophouden van ze aan te wijzen.
  Aangezien ik reeds anderhalve dag in Bavikhove verbleef besloten we om pepijn eventjes mee te nemen naar Boezinge. Ook al omdat ik graag naar de naailes ging deze namiddag. Dus kwam Pepijn mee met mij en na nog een vuile kaka pamper en wat tegengestribbel om te slapen viel hij dan uiteindelijk toch rond 20.45 in slaap en sliep de hele nacht door tot rond zeven uur.
  Toen hij wakker was rook het niet al te fris in de kamer en heb ik hem terug mogen wassen want de kaka kwam weer uit de pamper.
  Maar deze voormiddag was hij al weer wat vrolijker en mocht hij mee tata met mij. Na een aantal boodschappen ging hij dan deze middag naar mammie en pappie om er te eten en te slapen zodat ik naar de naailes kon.
  Om vijf uur deze avond ging ik hem dan weer ophalen en nu ligt hij reeds van 7 uur in bed. Hopelijk voor een rustige nacht misschien wel dromend van opa die de kippen voedert met gras. Opa had het moeten geloven dan mocht hij de hele pelouse plukken van Pepijn want hij commandeerde opa "nog"...


  28-04-2010, 22:19 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  22-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We vallen in herhaling
  Vorig weekend was druk, druk, druk.... Vandaar dat ik pas nu tijd vind om een tekstje te schrijven.
  Vorige week vrijdag was ik een dagje naar Veerle gegaan daar ze jarig was. 's Avonds kwamen Annelies en Samuel aan met Fiona en Linus dus was er hier leven in de brouwerij.
  Zaterdag werd een drukke dag van taarten en desserten klaarmaken, zaaltje helpen klaarmaken... want zondag was de babyborrel voor Linus. Ondertussen mijn vader uit zijn bad gaan vissen...
  's Avonds was het genieten met Tenorissimo waar de reportage van mijn verwendag van augustus 2009 vertoond werd. Heel mooi!

  Zondagmorgen nog wat verder bakken, (goede en mislukte cakes), nog een bezoekje bij pa om te kijken of alles wel ok was.
  De namiddag dan de babyborrel met familie, vrienden en werk. Pas 's avonds laat rond 11 uur was alles opgekuist.
  Maandagmorgen wachtte mij terug een verrassingsdag als verlaat verjaardagscadeau: bezoek aan de Gentse floraliën, blitsbezoek aan Ikea en tenslotte samen gaan eten met Annelies op zijn Italiaans. Ik heb genoten van de dag die wat in mineur eindigde met een lekke band. Maar ik arriveerde toch gezond en wel thuis rond 22.30.
  Dinsdag bestond dan uit verder opruimen van gebruikt materiaal van de babyborrel, wat bijkletsen  met Gerda, een klein beetje tuinieren...
  Woensdag voormiddag ruimde ik verder mijn huis op tussen de was en de plas. In de namiddag had ik naailes want de paasvakantie is voorbij.Tenslotte was er 's avonds een bakles bij KVLV. (Alsof ik nog geen taarten genoeg gebakken had.)
  en zo werd het donderdag die bij mij de kuisdag is.

  22-04-2010, 20:50 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  14-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druk maar mooi weekend
  Het voorbije weekend was druk maar heel leuk. Van de vrijdagavond waren Annelies en Samuel met Fiona en Linus hier. zaterdag troffen we de voorbereidingen voor het doopfeest van Linus op zondag. en zondag was dan de grote dag: doopsel van Linus en verjaardag voor Fiona. Het werd een leuk familiefeest samen met de drie kleinkindjes. Wie een fotoreportage wil zien kan kijken op
  www.bloggen.be/pepino
  en www.2becomes4.be
  14-04-2010, 18:09 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  05-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van weggeweest
  Er verschijnt niet dagelijks iets op deze blog!
  De redenen:
  -Wij hebben hier geen kleine kinderen meer die dagelijks veranderen en iets meer kunnen in tegen deel...
  -Ons dagelijks leven bestaat hier uit doodgewone dagelijkse dingen die niet altijd de moeite waard zijn om er over te schrijven.
  - Hoofdreden deze keer: We waren op vakantie... in Cyprus.
  Ik laat jullie even meegenieten zonder woorden...

  05-04-2010, 15:26 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  17-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trotse oma
  Klik op de afbeelding om de link te volgen   Linus is morgen reeds 1 maand. Toch ben ik nog zo vrij om de foto van een trotse oma met Linus op zijn geboortedag te publiceren.

  17-03-2010, 00:00 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  07-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linus
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit weekend hadden we op een bepaald moment onze drie kleinkinderen op bezoek. Jammer genoeg hebben we alleen een goede foto van Linus.
  Niettemin waren de andere kleinkinderen evenveel veranderd maar het moment toen ze er alledrie waren hadden we het te druk om een foto te maken.
  Nochtans waren ook zij veel veranderd. Pepijn stond zo rap of tellen recht aan onze livingkast en Fiona begint meer en meer met zinnetjes praten en kan zo haar willetje kenbaar maken.

  07-03-2010, 20:12 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  01-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaar
  Hij is klaar: de draagdoek van Mme Zsazsa. Ik heb er één gemaakt op vraag van Veerle. Ze wel hem schenken aan haar zus voor haar petekind. Ziehier enkele foto's van het resultaat en later volgt er zeker nog een foto met Linus erin natuurlijk.


  01-03-2010, 21:57 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  18-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.derde kleinkind
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Blij melden we de geboorte van ons derde kleinkind: Linus een broertje voor Fiona met een ferm geboortegewicht van 4,400kg.

  18-02-2010, 00:00 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  03-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannende dagen
  Vol verwachting kijken wij uit naar de geboorte van ons derde kleinkind: een broertje of zusje voor Fiona. Morgen ga ik naar Gent om nog even te helpen met Annelies om hun living, keuken nog een grondige beurt te geven na de schilderwerken van het voorbije weekend. Fiona komt dan waarschijnlijk terug mee naar Ieper. Ikzelf kan er echter niet voor zorgen op vrijdag daar ik allerlei afspraken heb voor die dag. Maar gelukkig wonende ouders van Samuel ook niet zo ver van hier zodat we makkelijk mekaar kunnen aanvullen.

  03-02-2010, 20:41 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jammer
  Deze namiddag ging de naailes onverwacht niet door. De lesgeefster had autopech en kon niet ter plaatse geraken. Ik vond het wel spijtig want nu liggen mijn naaiwerkjes weer een week stil. Nu ik begonnen ben met stikken aan de pyjama wil ik verder doen. En ook de draagdoek wil ik gauw afhebben zodat Annelies hem kan gebruiken.

  Heb dan maar mijn namiddag gebruikt om boodschappen te doen voor de wintersmultocht van KVLV en LG Boezinge van volgende week vrijdag.

  03-02-2010, 20:35 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  28-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naai- en breilessen
  Lang geleden schreef ik een berichtje over mijn cursus naailessen die ik volg. Het wordt dus eens tijd dat ik nog eens met mijn resultaten pronk.
  Mijn tweede stuk is een barbecueschort. Die is ag sedert eind vorig jaar. Ik voeg er een foto bij maar bij gebrek aan model komt die misschien wel niet zo goed over. Om ze in gebruik te nemen zal het ook nog eventjes wachten zijn op barbecueweer.

  Ondertussen ben ik bezig met twee dingen. In de les maak ik een pyjama voor mezelf. Het wordt een flanelleke met bolletjes motief. Alle patroondelen zijn reeds geknipt en gisteren begon ik de zijnaden van de broek te stikken.

  Thuis maak ik een draagdoek voor baby's van Mme Zsazsa. Veerle vroeg het patroon en de werkbeschrijving aan. Ik maak het voor Annelies en ons derde kleinkindje. Alle delen knipte ik reeds uit de stof en morgen begin ik te stikken. Als ik niet meer verder kan neem ik het dan mee naar de les om wat uitleg. Het begin zie ik in ieder geval zitten. Ik werk in twee kleuren: wit en paars.

  Tenslotte ben ik ook nog steeds bezig met mijn sjaal in bezemsteelhaakwerk. Het einde nadert. Het probleem is dat ik normaal gezien al klaar zou geweest zijn, als ik niets had moeten aftrekken....

  Tenslotte ga ik ook om de veertien dagen naar de breiles. Daar maak ik momenteel niets speciaals. Ik maak allerlei proeflapjes waarbij ik verschillende kragen leer breien, zakken breien, speciale op- en afzetten....


  28-01-2010, 19:43 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  Archief per week
 • 07/02-13/02 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  agenda

  Belangrijke data in mijn agenda dinsdag 18/08: voorbereiden quiz zaterdag 22/08: verjaardagsdag zondag 23/08: vervolg verjaardagsdag? maandag 24/08: bestuursvergadering kvlv woensdag 26/08: dagreis naar Reims  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!