Mijn ervaringen
Inhoud blog
 • Kerst is reeds lang voorbij
 • 't is reeds zo lang, zo lang geleden
 • Verandering van kostuum
 • Een bloem van een kat
 • Verhuizen deel 2 en deel 3
  Zoeken in blog

  Categorieën
  Een volgende stap
  29-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolgverhaal
  Na zijn middagdutje ging ik nog eventjes wandelen met Pepijn. Bij gebrek aan beter in de oude buggy waarin zijn mama nog gezeten heeft. Oma leerde Pepijn het verschil tussen een koe en een geit.
  Toen we terug waren wou Pepijn nog eens op stap met zijn wandelwagentje naar onze kippen. Maar halfweg onze oprit vond hij de afstand toch wat te ver en stak zijn armpjes uit naar oma om opgepakt te worden.
  Nu is Pepijn terug bij zijn mama en papa en gaat hij morgen nog een dag naar de creche.
  29-04-2010, 20:42 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnige groetjes van Pepijn
  Pepijn was vandaag al weer beter. Geen diarrhee meer gezien.
  Dus kon hij wat genieten van het mooie weer. De was helpen uithangen, kippen verjagen en op het terras spelen en een stutje eten.
  29-04-2010, 13:34 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  28-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(ziekte)verlof
  Pepijn is op vakantie bij oma. Wel jammer dat dat het gevolg is van wat ziekjes zijn. pepijn heeft buikgriep opgelopen en mag pas terug naar de creche als hij helemaal genezen is.
  Maandagnamiddag ben ik hem gaan ophalen in de creche omdat hij al drie maal een vuile pamper had en het liep er ongeveer uit. Dus ben ik hem gaan ophalen en is de huisdokter op huisbezoek gekomen. Diagnose: buikgriep dus wat op dieet en enterol om te genezen. Dinsdag trok ik dan naar Bavikhove zodat Pepijn rustig kon uitslapen en thuis uitzieken. Dinsdagvoormiddag was het ventje echt wel flauwtjes en nu en dan welden er traantjes zonder reden. Na een goeie middagdut was hij wat beter en bij zo'n mooi weer besloot ik om een wandeling te maken met de buggy. Pepijn vond dat zeer leuk en zong van "tata". Hij genoot ook van de koeien in de wei en kon maar niet ophouden van ze aan te wijzen.
  Aangezien ik reeds anderhalve dag in Bavikhove verbleef besloten we om pepijn eventjes mee te nemen naar Boezinge. Ook al omdat ik graag naar de naailes ging deze namiddag. Dus kwam Pepijn mee met mij en na nog een vuile kaka pamper en wat tegengestribbel om te slapen viel hij dan uiteindelijk toch rond 20.45 in slaap en sliep de hele nacht door tot rond zeven uur.
  Toen hij wakker was rook het niet al te fris in de kamer en heb ik hem terug mogen wassen want de kaka kwam weer uit de pamper.
  Maar deze voormiddag was hij al weer wat vrolijker en mocht hij mee tata met mij. Na een aantal boodschappen ging hij dan deze middag naar mammie en pappie om er te eten en te slapen zodat ik naar de naailes kon.
  Om vijf uur deze avond ging ik hem dan weer ophalen en nu ligt hij reeds van 7 uur in bed. Hopelijk voor een rustige nacht misschien wel dromend van opa die de kippen voedert met gras. Opa had het moeten geloven dan mocht hij de hele pelouse plukken van Pepijn want hij commandeerde opa "nog"...


  28-04-2010, 22:19 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  22-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We vallen in herhaling
  Vorig weekend was druk, druk, druk.... Vandaar dat ik pas nu tijd vind om een tekstje te schrijven.
  Vorige week vrijdag was ik een dagje naar Veerle gegaan daar ze jarig was. 's Avonds kwamen Annelies en Samuel aan met Fiona en Linus dus was er hier leven in de brouwerij.
  Zaterdag werd een drukke dag van taarten en desserten klaarmaken, zaaltje helpen klaarmaken... want zondag was de babyborrel voor Linus. Ondertussen mijn vader uit zijn bad gaan vissen...
  's Avonds was het genieten met Tenorissimo waar de reportage van mijn verwendag van augustus 2009 vertoond werd. Heel mooi!

  Zondagmorgen nog wat verder bakken, (goede en mislukte cakes), nog een bezoekje bij pa om te kijken of alles wel ok was.
  De namiddag dan de babyborrel met familie, vrienden en werk. Pas 's avonds laat rond 11 uur was alles opgekuist.
  Maandagmorgen wachtte mij terug een verrassingsdag als verlaat verjaardagscadeau: bezoek aan de Gentse floraliën, blitsbezoek aan Ikea en tenslotte samen gaan eten met Annelies op zijn Italiaans. Ik heb genoten van de dag die wat in mineur eindigde met een lekke band. Maar ik arriveerde toch gezond en wel thuis rond 22.30.
  Dinsdag bestond dan uit verder opruimen van gebruikt materiaal van de babyborrel, wat bijkletsen  met Gerda, een klein beetje tuinieren...
  Woensdag voormiddag ruimde ik verder mijn huis op tussen de was en de plas. In de namiddag had ik naailes want de paasvakantie is voorbij.Tenslotte was er 's avonds een bakles bij KVLV. (Alsof ik nog geen taarten genoeg gebakken had.)
  en zo werd het donderdag die bij mij de kuisdag is.

  22-04-2010, 20:50 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  14-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druk maar mooi weekend
  Het voorbije weekend was druk maar heel leuk. Van de vrijdagavond waren Annelies en Samuel met Fiona en Linus hier. zaterdag troffen we de voorbereidingen voor het doopfeest van Linus op zondag. en zondag was dan de grote dag: doopsel van Linus en verjaardag voor Fiona. Het werd een leuk familiefeest samen met de drie kleinkindjes. Wie een fotoreportage wil zien kan kijken op
  www.bloggen.be/pepino
  en www.2becomes4.be
  14-04-2010, 18:09 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  05-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van weggeweest
  Er verschijnt niet dagelijks iets op deze blog!
  De redenen:
  -Wij hebben hier geen kleine kinderen meer die dagelijks veranderen en iets meer kunnen in tegen deel...
  -Ons dagelijks leven bestaat hier uit doodgewone dagelijkse dingen die niet altijd de moeite waard zijn om er over te schrijven.
  - Hoofdreden deze keer: We waren op vakantie... in Cyprus.
  Ik laat jullie even meegenieten zonder woorden...

  05-04-2010, 15:26 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  17-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trotse oma
  Klik op de afbeelding om de link te volgen   Linus is morgen reeds 1 maand. Toch ben ik nog zo vrij om de foto van een trotse oma met Linus op zijn geboortedag te publiceren.

  17-03-2010, 00:00 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  07-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linus
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit weekend hadden we op een bepaald moment onze drie kleinkinderen op bezoek. Jammer genoeg hebben we alleen een goede foto van Linus.
  Niettemin waren de andere kleinkinderen evenveel veranderd maar het moment toen ze er alledrie waren hadden we het te druk om een foto te maken.
  Nochtans waren ook zij veel veranderd. Pepijn stond zo rap of tellen recht aan onze livingkast en Fiona begint meer en meer met zinnetjes praten en kan zo haar willetje kenbaar maken.

  07-03-2010, 20:12 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  01-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaar
  Hij is klaar: de draagdoek van Mme Zsazsa. Ik heb er één gemaakt op vraag van Veerle. Ze wel hem schenken aan haar zus voor haar petekind. Ziehier enkele foto's van het resultaat en later volgt er zeker nog een foto met Linus erin natuurlijk.


  01-03-2010, 21:57 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  18-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.derde kleinkind
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Blij melden we de geboorte van ons derde kleinkind: Linus een broertje voor Fiona met een ferm geboortegewicht van 4,400kg.

  18-02-2010, 00:00 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  03-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannende dagen
  Vol verwachting kijken wij uit naar de geboorte van ons derde kleinkind: een broertje of zusje voor Fiona. Morgen ga ik naar Gent om nog even te helpen met Annelies om hun living, keuken nog een grondige beurt te geven na de schilderwerken van het voorbije weekend. Fiona komt dan waarschijnlijk terug mee naar Ieper. Ikzelf kan er echter niet voor zorgen op vrijdag daar ik allerlei afspraken heb voor die dag. Maar gelukkig wonende ouders van Samuel ook niet zo ver van hier zodat we makkelijk mekaar kunnen aanvullen.

  03-02-2010, 20:41 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jammer
  Deze namiddag ging de naailes onverwacht niet door. De lesgeefster had autopech en kon niet ter plaatse geraken. Ik vond het wel spijtig want nu liggen mijn naaiwerkjes weer een week stil. Nu ik begonnen ben met stikken aan de pyjama wil ik verder doen. En ook de draagdoek wil ik gauw afhebben zodat Annelies hem kan gebruiken.

  Heb dan maar mijn namiddag gebruikt om boodschappen te doen voor de wintersmultocht van KVLV en LG Boezinge van volgende week vrijdag.

  03-02-2010, 20:35 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  28-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naai- en breilessen
  Lang geleden schreef ik een berichtje over mijn cursus naailessen die ik volg. Het wordt dus eens tijd dat ik nog eens met mijn resultaten pronk.
  Mijn tweede stuk is een barbecueschort. Die is ag sedert eind vorig jaar. Ik voeg er een foto bij maar bij gebrek aan model komt die misschien wel niet zo goed over. Om ze in gebruik te nemen zal het ook nog eventjes wachten zijn op barbecueweer.

  Ondertussen ben ik bezig met twee dingen. In de les maak ik een pyjama voor mezelf. Het wordt een flanelleke met bolletjes motief. Alle patroondelen zijn reeds geknipt en gisteren begon ik de zijnaden van de broek te stikken.

  Thuis maak ik een draagdoek voor baby's van Mme Zsazsa. Veerle vroeg het patroon en de werkbeschrijving aan. Ik maak het voor Annelies en ons derde kleinkindje. Alle delen knipte ik reeds uit de stof en morgen begin ik te stikken. Als ik niet meer verder kan neem ik het dan mee naar de les om wat uitleg. Het begin zie ik in ieder geval zitten. Ik werk in twee kleuren: wit en paars.

  Tenslotte ben ik ook nog steeds bezig met mijn sjaal in bezemsteelhaakwerk. Het einde nadert. Het probleem is dat ik normaal gezien al klaar zou geweest zijn, als ik niets had moeten aftrekken....

  Tenslotte ga ik ook om de veertien dagen naar de breiles. Daar maak ik momenteel niets speciaals. Ik maak allerlei proeflapjes waarbij ik verschillende kragen leer breien, zakken breien, speciale op- en afzetten....


  28-01-2010, 19:43 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  22-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw jaar
  Een gelukkig nieuwjaar wensen aan iedereen is eigenlijk al wat laat. Ik ben hier terug van een tijdje weggeweest. Redens genoeg wat de oorzaken zijn. Dus som ik ze maar niet op om jullie niet te vervelen. Ondertussen is er veel gebeurd. Eindejaarsfeesten gevierd. allerlei recepties gehad... Voorbereidende vergaderingen en verslagen daarover opgemaakt. Dat gaat zo als men zich inzet voor het verenigingsleven. Februari wordt een drukke maand in het verenigingsleven in Boezinge. Er is ons jaarlijks Lichtmisfeest bij KVLV en op 12 februari richten wij voor de vierde maal onze wintersmultocht in. Voor wie interesse heeft om eens mee te wandelen surf even naar:  www.bloggen.be/boezinge. Daar vindt u alle informatie.
  Familiaal staat er ook 't een en 't ander te gebeuren. We verwachten de geboorte van ons derde kleinkindje en Pepijn (vandaag 11 maand) viert zijn eerste verjaardag.
  Ondertussen boekten we ook een reis naar Cyprus voor eind maart, begin april. Daar kijken we natuurlijk ook reeds naar uit.

  22-01-2010, 12:05 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  25-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weinig tijd
  Dit is één van de redenen waardoor er de laatste tijd weinig nieuws was op deze blog. Andere oorzaken zouden kunnen zijn: zeer traag werkende computer...
  een druk bezette tijd door oppas te zijn voor de kleinkinderenWink

  25-12-2009, 22:40 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prettige feestdagen
  Aan iedereen prettige feestdagen vanuit onze besneeuwde tuin
  25-12-2009, 22:34 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  01-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dit is de oorzaak....
  Ja dit is de oorzaak dat het zo lang duurde eer ik iets over onze cruisebelevenissen op mijn blog zette. We zijn de maandagavond laat thuisgekomen. Vorige week dinsdag was er kookavond van de kvlv. Woensdagavond ging ik naar een les bloemschikken. Donderdagavond deed ik aan "bezemsteelhaakwerk" van de kvlv. Vrijdag paste ik op Fiona en bracht ze 's avonds mee naar huis. Ook Pepijn kwam op bezoek. Maandagavond was er koorrepeititie. De woensdagnamiddag volg ik naailes... Vandaag was ik op school met mijn ex-collega's. We werkten ons weer door een reeks foto's.

  Hierbij nog een paar kiekjes van onze kleinkinderen.
  01-12-2009, 23:07 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek aan Bratislava
  Doordat de boot in het terugkeren stroomopwaarts moest varen ging het minder snel vooruit. Vandaar dat we pas na de middag arriveerden in Bratislava. Ondertussen konden we op de boot wat ontspanning krijgen door te lezen, turnen, een kijkje nemen bij de eerste stuurman. Kort na de middag kwamen we aan in Bratislava. We kregen daar een nog korter stadsbezoekje. Bratislava is echter niet groot en de zaterdag namiddag zijn praktisch alle winkels gesloten. het was er heel rustig en 't heeft iets. Hier volgen ook enkele sfeerbeelden.
  Tenslotte voeren we 's avonds af naar Wenen. We genoten nog van een gala-diner op de boot en sliepen er de laatste nacht. De zondagmorgen moesten we ontschepen en er wachtten ons weer twee dagen bus. De eerste dag genoten we nog van prachtig weer in de Duitsland. Toen we de maandag België binnenreden gingen alle hemelsluizen open en moesten we bijna zwemmen om thuis te geraken.
  01-12-2009, 22:55 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg van de cruise
  De donderdagmiddag moesten we om 12.30 terug op de boot zijn want dan zouden we vertrekken richting Boedapest. We vaarden heel de namiddag tot rond 3 uur 'snachts. zo ontwaakten we de volgende morgen in Boedapest. We stonden op met de zon maar algauw kwam de mist opzetten. Aan de ene kant van de donau ligt Boeda en de andere zijde is Pest. In de voormiddag kregen we weer een blitsbezoek aan de twee delen van de stad. We zagen in de verte de damp van de hete baden, bezochten een aantal historische gebouwen en arriveerden tenslotte reeds op een kerstmarkt. 'sAvonds op de boot was er een Hongaarse avond met Hongaarse goulash en volksmuziek. Om 22 uur begon de boot weer te varen richting Bratislava.
  01-12-2009, 22:44 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van weggeweest
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 1 december vandaag! Dat betekent dat ik meer dan drie weken niets meer gepost heb. Jullie zullen lachen maar ik heb het de laatste weken heel druk gehad. We zijn namelijk een week op reis geweest. Dat vraagt wat voorbereiding en als je thuis komt dan duurt het ook weer enkele dagen eer men weer in zijn gewone schema zit. Ja, ik ben op mijn brugpensioen en misschien gaat het ook al allemaal wat trager...We zijn nu dus reeds één week terug thuis van een mini-cruise naar de Donau.Veertien dagen geleden sliepen we in een hotelletje aan de Inn juist bij de Oostenrijkse grens. We hadden die dag reeds 16 uur bus achter de rug wel met de nodige tussenstoppen natuurlijk. De woensdagmorgen vertrokken we dan richting Wenen. Rond de middag waren we ter plaatse. We maakten een stadswandeling en namen er een middagmaal. Na de middag bezochten we nog een deel van Wenen en rond 17 uur scheepten we in op de boot. daar kregen we ons avondmaal en sliepen die nacht op de boot, weliswaar nog steeds in Wenen. 's Anderendaags bezochten we het kasteel Shönbrunn. We hadden mooi zonnig weer en kregen een rondleiding in het mooie kasteel en maakten ook een wandeling in de prachtige tuinen.
  Hier volgen nu enkele sfeerbeelden uit Wenen.
  Het gebouw dat ik het bijzonderste vond is het blok van sociale woningen van de architect Hundertwasser. Hij moest een blok sociale woningen ontwerpen en wilde in plaats van een kazerne-achtig gebouw iets kleurrijks. Ik vond dat echt een prachtig speels kleurrijk gebouw. Die foto zal ik proberen onderaan mijn blog blz. te plaatsen.Sorry het is de kleine inzet links bovenaan. Als je meer wilt zien van die kunstenaar moet je maar eens "hundertwasser" intikken op Google.

  01-12-2009, 22:35 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  Archief per week
 • 07/02-13/02 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  agenda

  Belangrijke data in mijn agenda dinsdag 18/08: voorbereiden quiz zaterdag 22/08: verjaardagsdag zondag 23/08: vervolg verjaardagsdag? maandag 24/08: bestuursvergadering kvlv woensdag 26/08: dagreis naar Reims  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!