Mijn ervaringen
Inhoud blog
 • Kerst is reeds lang voorbij
 • 't is reeds zo lang, zo lang geleden
 • Verandering van kostuum
 • Een bloem van een kat
 • Verhuizen deel 2 en deel 3
  Zoeken in blog

  Categorieën
  Een volgende stap
  31-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassend weekend
  Ondertussen zijn we reeds een week verder, maar het weekend van 22 - 23 augustus 2009 zullen we niet zo vlug vergeten. Een tijdje terug vertelde ik over mijn dromen waarin mijn ex-collega's de acteurs waren. Wel, nu heb ik zelf een rol gekregen in een film. De premiere zal te zien zijn volgend jaar in het voorjaar; Waar en wanneer deel ik dan ten gepaste tijde mee. Ik kan jullie wel al enkele romantische beelden van het eind van de film laten zien.
  31-08-2009, 22:16 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  19-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindresultaat
  hierbij een paar foto"s van onze herschilderde kelder. Eerste foto waren de muren reeds herschilderd maar de vloer nog niet. Andere foto's tonen het bekomen resultaat.
  19-08-2009, 22:46 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  18-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen
  jullie zullen het geloven of niet, maar hoe meer 1 september nadert, hoe meer ik droom over school. Neen, geen echte angstdromen, maar toch. Zo moest ik vorige nacht voor mijn laatste schooljaar verhuizen naar Elverdinge! Leuk is natuurlijk anders. En wie gaf er daar zowaar een afscheidsfeestje voor mij? Ja mijn ex-collega's... Dat zijn trouwens ook steeds de terugkerende acteurs in mijn dromen. Zij hebben het trouwens verder geschopt dan ikzelf. Ik ben maar schilder in mijn nieuw leven en zij zijn acteurs!

  18-08-2009, 11:22 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  16-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw beroep
  Sedert ik op mijn brugpensioen ben, ben ik gepromoveerd tot schilder. Eerst heb ik de ramen, voordeur en garagepoort geschilderd bij mijn dochter. Daarna ben ik gestart in mijn eigen kelder. Morgen krijgt het tweede deel van de vloer nog de twee laatste verflagen. En vorige week ging ik de afsluiting rond het huis van mijn schoonmoeder helpen witten. Het is wel allemaal pro deo want tijdens mijn brugpensioen mag ik niets bij verdienen. Het bijzonderste is dat ik telkens blij ben als de karwei af is en ik fier mag zijn op het resultaat. Trouwens binnen een paar dagen mag je een foto verwachten van mijn afgewerkte kelder.

  16-08-2009, 21:31 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  10-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerse sferen in onze tuin
  Zonder woorden


  10-08-2009, 10:14 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee maal pech
  Gisterenmorgen brak ik mijn warterreservoir van mijn nog geen twee maanden oud strijkijzer! nu dacht ik vooraleer de kelder weer in te duiken een nieuw te halen of te bestellen. .Is de winkel waar ik het kocht nu toevallig deze week niet gesloten zeker??? Gelukkig heb ik het oude reservoir wat kunnen samenplakken zodanig dat ik toch mijn strijk zal kunnen doen!
  Ja en nu weer de kelder in! de muren zijn af en André heeft zaterdag de oude verf van de betonvloer afgeschuurd. Nu kan ik beginnen met nieuwe lagen erop te zetten. Het wordt eerst een primer en daarna nog twee lagen met de nodige tijd ertussen  Het zal dus wel einde week worden eer het klusje klaar is. als we al geluk hebben want we kunnen de vloer ook niet ineens doen daar er wat materiaal in de kelder is blijven staan.

  10-08-2009, 10:13 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  08-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiona bij oma en opa
  Dag mama en papa,

  Het was leuk om hier wat verwend te worden.
  Fiona


  08-08-2009, 21:43 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiona op bezoek
  Dit weekend is Fiona alleen op bezoek bij oma en opa en straks bij mams en paps, voor de eerste keer. Gisterenavond bracht ik haar mee van Gent en deze nacht sliep ze hier. Toen ze hier aankwam heeft ze nog veel gespeeld. Ik heb haar wel wat moeten troosten eer ze sliep. Maar deze nacht heb ik ze niet gehoord. Nu slaapt ze nog maar ik zal toch blij zijn als ze wakker is.

  08-08-2009, 07:58 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  04-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiona
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hierbij twee foto's van Fiona. Eentje van een maand of zo geleden en eentje van in Amerika

  04-08-2009, 20:48 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws
  Ik heb zelf geen recente foto van Fiona. Wie haar in actie wil zien kan kijken op www.2becomes3.be. Meteen verneem je dan ook het leuke nieuws dat ons te wachten staat.

  04-08-2009, 13:49 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  02-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoekje Gent
  We konden het toch niet laten om vandaag op bezoek te gaan naar Gent. We moesten toch zien hoe Fiona haar Amerikaans avontuur overleefd had.
  Heel goed me dunkt. Ze was eerst wat verlegen maar na haar fruitpap kwam ze goed op dreef. Spelen met de bal met opa, mama en nonkel Bart. Aan haar eigen dikke buik en dan aan oma's dikke buik voelen...Daarna wandelden we samen naar de Bourgoyen. En stappen dat ze deed. Daarna was het keitjes rapen. In de cafetaria amuseerde Fiona zich goed samen met oma.
  Ja, Fiona is al geen baby meer. Het is al een echte peuter met deugnietoogjes.,Zo vlug gaat dat.

  02-08-2009, 21:16 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  01-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe dom ben ik toch.
  Ik schrijf daarjuist een heel stukje over "de smaak te pakken" en ik ben het weer kwijt... Dus waarvan had ik de smaak te pakken? Wel van het schilderen. Na twee dagen schilderen in Bavikhove ben ik vandaag aan de slag gegaan in onze kelder. De muren kunnen na 30 jaar dat we hier wonen wel eens een likje verf gebruiken. En rekjes die 33 jaar oud zijn (gisteren waren wij 33 jaar getrouwd) zijn vandaag verhuisd naar het containerpark. Met de kelder ben ik natuurlijk nog niet helemaal klaar. Volgende week wordt dus een schilderweek en een opruimweek want ondertussen wordt ook eens grondig bekeken wat we nog gebruiken en wat weg mag...Dit was een van de werkjes die reeds enkele jaren op mijn programma stond. het werd tenslotte : "Als ik gestopt ben met werken zal ik me eens moeten bezighouden in de kelder". Zo beloofd, zo gedaan.... Later volgt ook nog de garage, het tuinhuis... Dus vervelen doe ik me nog niet en tevens is er momenteel ook veel oogstwerk in de tuin.

  01-08-2009, 21:55 Geschreven door ldwn  
  Reageren (3)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier ben ik weer!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen JA ja  ik kan weer foto's toevoegen... Eigenlijk kon ik er steeds toevoegen en iedereen kon ze zien behalve ik. Dat komt er van als je bij een computer ergens een toets indrukt maar je hebt het niet beseft... Je moet dan leven met het resultaat. maar nu eerst en vooral de beloofde foto van de lachende Pepijn.

  Van Fiona kan ik geen recente foto opzetten want ik heb haar nog niet in levende lijve gezien sedert haar terugkomst uit Amerika. Misschien trekken we morgen naar Gent. "Durven jullie wel," zei Annelies " met die Mexicaanse griep...". Ze zijn pas terug van donderdag laatst. Ik weet het niet ... mijn hart kittelt nochtans om hen terug te zien.

  01-08-2009, 21:37 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  28-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee drukke dagen
  Gisteren en vandaag moest ik op Pepijn passen. Vandaag was hij heel wat vrolijker dan gisteren maar ja, het ventje begint al last te krijgen van duwende tandjes. Toch viel het allemaal heel goed mee want ik ben er in geslaagd tijdens zijn tukskes 2 ramen, de voordeur en de garagepoort in een ander kleur te zetten.
  André zei gisteren:"Ik geloof dat oma moe is van de oppas maar 't was dus niet alleen daarvan.Ik zou een fotootje van de lachende Pepijn toevoegen maar jammergenoeg lukt het me momenteel niet om foto's aan mijn blog toe te voegen...

  28-07-2009, 20:28 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  26-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fata Morgana in Boezinge
  Gisterenavond ging er in Boezinge een fata-morgana door ter gelegenheid van de kermis. Alle verenigingen die wilden konden meedoen. Ook wij van KVLV schreven in samen met de LG. De opdrachten werden eind juni uitgeloot. Alle opdrachten stonden in teken van de kermis. Wij hadden het Luna-park. We moesten minstens 20 verschillende speelgoedkraantjes verzamelen wat ons goed gelukt is. De mannen moesten met een echte kraan een GSM, een uurwerk, een snoepje en een knuffel kunnen opnemen, wat hun ook lukte. Alle verenigingen hebben hun beste beentje voorgezet. Sfeerbeelden kunt u zien op Boezinge blogt.

  26-07-2009, 21:50 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heksenstoet
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze namiddag fietsten we naar Beselare. De heksenstoet ging er uit en het was heel lang geleden dat we die nog zagen.Ik denk van de tijd dat onze kinderen nog klein waren. Bravo voor alle mensen die zich inzetten om dergelijke folklore te behouden. Het was mooi en de zon was van de partij.

  26-07-2009, 00:00 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  21-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie uitstap in eigen land
  Vandaag, 21 juli, onze nationale feestdag besloten we een uitstapje te doen in eigen land. Bart stippelde een weg uit in het Meetjesland. Het werd een prachtige dag. We startten in het bos van Maldegem. Maar kwamen zeer gevarieerde streken tegen: bossen, veldwegen, langs het water van het Schipdonkkanaal. Het is de streek waar ik 5 jaar van mijn jonge leven doormaakte. Ik studeerde voor onderwijzeres aan de normaalschool van Eeklo: de hoofdstad van het Meetjesland. Maar dat is ook ver het enige wat ik er toen echt leerde kennen. We maakten wel eens een studiedag door in het Leen (waar we vandaag ook door fietsten). En ook in het  het krekengebied  deden we wel eens wetenschappelijk onderzoek. Daar kwamen we vandaag niet maar dat staat zeker ook nog eens op mijn verlanglijstje  voor een daguitstap want ik vond dat toen ook een mooie streek.
  Vandaag kwamen we wel langs de tuinen van Adegem. Ik bezocht die vroeger reeds met een dagreis van KVLV, doch ik kon het niet nalaten om nog eens naar de sappige verhalen en rijmpjes van de Heer Van Landschoot te luisteren.
  Als besluit kan ik zeggen : het was een gevarieerde, sportieve dag. Het werd in de laatste kilometers van de 44 km lange fietstocht zelfs spurten om het onweer voor te zijn. Ik moet zeggen dat het ons gelukt is om de auto droog te bereiken. Dezelfde auto kreeg wel een ferme spoeling op de A19 tussen Menen en Wervik.

  Bijlagen:
  http://http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/a/tuinen-van-adegem/F5CB9463-F949-0FFF-1093C90B05327B9B   
  http://www.meetjesland.be   

  21-07-2009, 22:36 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  13-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe ouder, hoe zotter....
  Daarnet heb ik me bezig gehouden met lego. Ja ja, ik begin weer kinds te worden. Neen, tegen volgende week zaterdag moeten we met kvlv 20 verschillende speelgoedkraantjes verzamelen. Dit is een opdracht voor de kermis van Boezinge. Er is namelijk een plaatselijke fatamorgana. Dus heb ik maar het speelgoed van mijn kinderen uitgehaald en ik ben er aan begonnen. En dat ik me geamuseerd heb, dat is zeker.
  Tussen haakjes, als iemand ons nog kan helpen aan kraantjes, je moet het niet laten...

  13-07-2009, 23:04 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  05-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reeds 4 weken geleden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op aanraden van Veerle ben ik hier terug.
  Ja, twee dagen na mijn laatste bericht vertrokken we op vakantie...Ondertussen zijn we reeds twee weken terug en verscheen er nog steeds geen nieuws op mijn blog. Ja... al mijn avonden waren steeds volzet... Geen tijd...Vergaderingen... Thuiswachten... Feestjes...

  Vakantietijd = heerlijke tijd maar als men terug thuis komt en men heeft een tuin dan wacht er ook veel werk.
  Hierbij enkele mooie kiekjes van onze vakantie in Frankrijk.
  Zoals je ziet, zagen we Romeinse geschiedens, Middeleeuwse dorpjes, mooie natuur, ruïnes uit de tweede wereldoorlog mooi aangelegde tuinen. Het binnenland van Frankrijk is vol afwisseling.

  05-07-2009, 22:08 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  09-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe skyline
  Deze namiddag een paar prachtige foto's genomen van het windmolenpark dat verschenen is aan de skyline, voor ons richting Boezinge. Ik nam de foto's juist voor het onweer opkwam maar kon de 9 windmolens niet allemaal tegelijk nemen. Maar ik vind het toch een prachtig panorama.  09-06-2009, 21:51 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  Archief per week
 • 07/02-13/02 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  agenda

  Belangrijke data in mijn agenda dinsdag 18/08: voorbereiden quiz zaterdag 22/08: verjaardagsdag zondag 23/08: vervolg verjaardagsdag? maandag 24/08: bestuursvergadering kvlv woensdag 26/08: dagreis naar Reims  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!