Mijn ervaringen
Inhoud blog
 • Kerst is reeds lang voorbij
 • 't is reeds zo lang, zo lang geleden
 • Verandering van kostuum
 • Een bloem van een kat
 • Verhuizen deel 2 en deel 3
  Zoeken in blog

  Categorieën
  Een volgende stap
  01-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier ben ik weer!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen JA ja  ik kan weer foto's toevoegen... Eigenlijk kon ik er steeds toevoegen en iedereen kon ze zien behalve ik. Dat komt er van als je bij een computer ergens een toets indrukt maar je hebt het niet beseft... Je moet dan leven met het resultaat. maar nu eerst en vooral de beloofde foto van de lachende Pepijn.

  Van Fiona kan ik geen recente foto opzetten want ik heb haar nog niet in levende lijve gezien sedert haar terugkomst uit Amerika. Misschien trekken we morgen naar Gent. "Durven jullie wel," zei Annelies " met die Mexicaanse griep...". Ze zijn pas terug van donderdag laatst. Ik weet het niet ... mijn hart kittelt nochtans om hen terug te zien.

  01-08-2009, 21:37 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  28-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee drukke dagen
  Gisteren en vandaag moest ik op Pepijn passen. Vandaag was hij heel wat vrolijker dan gisteren maar ja, het ventje begint al last te krijgen van duwende tandjes. Toch viel het allemaal heel goed mee want ik ben er in geslaagd tijdens zijn tukskes 2 ramen, de voordeur en de garagepoort in een ander kleur te zetten.
  André zei gisteren:"Ik geloof dat oma moe is van de oppas maar 't was dus niet alleen daarvan.Ik zou een fotootje van de lachende Pepijn toevoegen maar jammergenoeg lukt het me momenteel niet om foto's aan mijn blog toe te voegen...

  28-07-2009, 20:28 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  26-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fata Morgana in Boezinge
  Gisterenavond ging er in Boezinge een fata-morgana door ter gelegenheid van de kermis. Alle verenigingen die wilden konden meedoen. Ook wij van KVLV schreven in samen met de LG. De opdrachten werden eind juni uitgeloot. Alle opdrachten stonden in teken van de kermis. Wij hadden het Luna-park. We moesten minstens 20 verschillende speelgoedkraantjes verzamelen wat ons goed gelukt is. De mannen moesten met een echte kraan een GSM, een uurwerk, een snoepje en een knuffel kunnen opnemen, wat hun ook lukte. Alle verenigingen hebben hun beste beentje voorgezet. Sfeerbeelden kunt u zien op Boezinge blogt.

  26-07-2009, 21:50 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heksenstoet
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze namiddag fietsten we naar Beselare. De heksenstoet ging er uit en het was heel lang geleden dat we die nog zagen.Ik denk van de tijd dat onze kinderen nog klein waren. Bravo voor alle mensen die zich inzetten om dergelijke folklore te behouden. Het was mooi en de zon was van de partij.

  26-07-2009, 00:00 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  21-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie uitstap in eigen land
  Vandaag, 21 juli, onze nationale feestdag besloten we een uitstapje te doen in eigen land. Bart stippelde een weg uit in het Meetjesland. Het werd een prachtige dag. We startten in het bos van Maldegem. Maar kwamen zeer gevarieerde streken tegen: bossen, veldwegen, langs het water van het Schipdonkkanaal. Het is de streek waar ik 5 jaar van mijn jonge leven doormaakte. Ik studeerde voor onderwijzeres aan de normaalschool van Eeklo: de hoofdstad van het Meetjesland. Maar dat is ook ver het enige wat ik er toen echt leerde kennen. We maakten wel eens een studiedag door in het Leen (waar we vandaag ook door fietsten). En ook in het  het krekengebied  deden we wel eens wetenschappelijk onderzoek. Daar kwamen we vandaag niet maar dat staat zeker ook nog eens op mijn verlanglijstje  voor een daguitstap want ik vond dat toen ook een mooie streek.
  Vandaag kwamen we wel langs de tuinen van Adegem. Ik bezocht die vroeger reeds met een dagreis van KVLV, doch ik kon het niet nalaten om nog eens naar de sappige verhalen en rijmpjes van de Heer Van Landschoot te luisteren.
  Als besluit kan ik zeggen : het was een gevarieerde, sportieve dag. Het werd in de laatste kilometers van de 44 km lange fietstocht zelfs spurten om het onweer voor te zijn. Ik moet zeggen dat het ons gelukt is om de auto droog te bereiken. Dezelfde auto kreeg wel een ferme spoeling op de A19 tussen Menen en Wervik.

  Bijlagen:
  http://http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/a/tuinen-van-adegem/F5CB9463-F949-0FFF-1093C90B05327B9B   
  http://www.meetjesland.be   

  21-07-2009, 22:36 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  13-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe ouder, hoe zotter....
  Daarnet heb ik me bezig gehouden met lego. Ja ja, ik begin weer kinds te worden. Neen, tegen volgende week zaterdag moeten we met kvlv 20 verschillende speelgoedkraantjes verzamelen. Dit is een opdracht voor de kermis van Boezinge. Er is namelijk een plaatselijke fatamorgana. Dus heb ik maar het speelgoed van mijn kinderen uitgehaald en ik ben er aan begonnen. En dat ik me geamuseerd heb, dat is zeker.
  Tussen haakjes, als iemand ons nog kan helpen aan kraantjes, je moet het niet laten...

  13-07-2009, 23:04 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  05-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reeds 4 weken geleden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op aanraden van Veerle ben ik hier terug.
  Ja, twee dagen na mijn laatste bericht vertrokken we op vakantie...Ondertussen zijn we reeds twee weken terug en verscheen er nog steeds geen nieuws op mijn blog. Ja... al mijn avonden waren steeds volzet... Geen tijd...Vergaderingen... Thuiswachten... Feestjes...

  Vakantietijd = heerlijke tijd maar als men terug thuis komt en men heeft een tuin dan wacht er ook veel werk.
  Hierbij enkele mooie kiekjes van onze vakantie in Frankrijk.
  Zoals je ziet, zagen we Romeinse geschiedens, Middeleeuwse dorpjes, mooie natuur, ruïnes uit de tweede wereldoorlog mooi aangelegde tuinen. Het binnenland van Frankrijk is vol afwisseling.

  05-07-2009, 22:08 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  09-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe skyline
  Deze namiddag een paar prachtige foto's genomen van het windmolenpark dat verschenen is aan de skyline, voor ons richting Boezinge. Ik nam de foto's juist voor het onweer opkwam maar kon de 9 windmolens niet allemaal tegelijk nemen. Maar ik vind het toch een prachtig panorama.  09-06-2009, 21:51 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  01-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinksterweekend
  We hadden weer maar eens een druk weekend. Het begon reeds vrijdag:
  Eerst om 7 uur 's morgens naar mijn vader.
  om 9 uur stond ik in Floralux: planten helpen uitzoeken met Annelies voor haar tuintje.
  Daarna naar Gent gereden met Fiona, Annelies en een auto vol planten.
  Om 15.30 terug thuis want een oud-collega kwam eventjes op bezoek.
  Daarna nog eventjes huizen kijken met Bart.
  Zaterdag voormiddag boodschappen gedaan want ik had volk in het weekend.
  Zaterdagnamiddag arriveerden onze vrienden uit Limburg. Ook Fiona en Annelies waren hier reeds.
  's Avonds kwamen Veerle, Jeroen en Pepijn aan.
  Zo zaten we 's avonds samen gezellig aan de tuintafel met negenen quiche te eten. Ondertussen genieten van de kleinkinderen, het goeie weer en de babbels.


  01-06-2009, 20:35 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  28-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna een grote vakantie

  Ja, ja ik ben inderdaad reeds bijna een grote vakantie op TBS en ik moet zeggen dat het toch zo vlug voorbij gaat. Het is reeds twee weken ook dat ik hier nog iets achterliet... De reden?
  geen tijd hm, hm
  geen nieuws
  Neen, dat is het niet, maar ik vind het wel ambetant dat ik alleen maar tekst heb en geen foto's of filmpjes. Het probleem is dat ik meestal alleen thuis ben en moeilijk mezelf kan fotograferen .
  Dus 'k zal nog maar eens mijn belevenissen vertellen zeker.
  Deze week een zeer drukke week gehad... Maandag eens teruggekeerd naar mijn oude stek : Vlamertinge. Ik fietste mee met het vijfde en zesde leerjaar voor hun sportdag. Vooraf en achteraf deed ik nog twee korte ziekenbezoekjes.
  Dinsdagnamiddag ging  ik naar de programmadagen voor KVLV naar Deinze.
  Woensdag de was en de plas en dan nog een bezoekje bij Veerle,Jeroen en Pepijn.
  Vandaag kuisdag en terug naar de school. Lena en ik zijn voorzichtig begonnen met het kopiëren van de namen van de  lln. die onze school verlieten na het zesde leerjaar. Later zullen we dan proberen om de schoolfoto's die daar ergens in een doos liggen aan die naamlijsten te koppelen. Indien er oud-collega's zijn die dit berichtje ook lezen dan mogen ze zeker ook aansluiten hoor, want dit zal een werkje zijn die niet ineens zal gedaan zijn. Het vervolg wordt pas voorzien in september...
  Morgen ga ik eerst op schok met mijn dochters, daarna heb ik bezoek en tenslotte ga ik dan nog mee met bart een paar huizen bekijken...
  In het weekend heb ik bezoek van vrienden uit Limburg. Ze blijven hier trouwens twee nachten slapen.
  En dan kijk ik reeds naar volgende week waarvan twee dagen reeds voorbestemd zijn voor KVLV.
  André zei gisteren: "Wat jij allemaal uitdenkt om werk te hebben!" 't Is beter zeker dan te zitten treuren.
  Wat ik wel soms mis, geloof het of niet, dat is mijn werk aan de computer 's avonds. Soms heb ik zo de indruk : Wat kan ik hier nu nog doen buiten mijn mails bekijken(die ook verminderd zijn), soms eens een vergadering voorbereiden ... wat betalingen doen... en dat is het dan ook.
  Het zou dan ook wel eens durven eindigen met een spelletje scrabble spelen vb. 

  28-05-2009, 22:53 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  14-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stokske
  Het stokske kreeg ik toegeworpen van Veerle.

  Wat wilde jij later worden toen je nog een kind was?
  Al van in de lagere school wilde ik "juffrouw" worden. Toen ik drie jaar middelbaar gevolgd had in het lyceum van Ieper vertrok ik naar Eeklo naar de normaalschool. Na het hoger middelbaar heb ik eventjes getwijfeld. ik wou veearts worden(voor kleine huisdieren). Maar mijn ouders waren daar niet zo gek van en toen ben ik maar teruggekeerd naar mijn eerste gedacht

  Wat ben je dan uiteindelijk geworden?
  In 1973 studeerde ik af als onderwijzeres. In september startte ik in Vlamertinge en 1 april ll. zette ik er een punt achter.

  Hoe wilde je er als kind later uitzien?
  Ik had een hekel aan mijn wipneus maar moet het er nog steeds mee stellen.
  Hoe zie je er nu uit?
  Nog goed voor mijn leeftijd hoop ik.
  Hoe zag de man/vrouw van je dromen er uit, als puber?
  Ja de pubertijd is reeds veraf voor mij. Ik denk dat ik droomde van een grote slanke man.
  En was is het in echte leven geworden?
  Een korte nogal gezette man maar wel met mooie blauwe ogen...
  Hoeveel kinderen wilde je later, en op welke leeftijd?
  Dat ik kinderen wilde, dat was duidelijk. Hoeveel ik er wilde? Toch meer dan twee..

  Wat is het uiteindelijk geworden (of wat zal het wellicht worden)?
  Drie maar het konden er zelfs meer geweest zijn, maar misschien hielden we dan wat eerder op.
  Wat was als kind je lievelingseten? En wat lustte je totaal niet?
  als kind at ik het liefst brood, vooral het vieruurtje vond ik heel lekker. Want ik at minder graag warm eten... Ik haatte "poten en oren".
  Lust je dat nu nog (niet), of heb je andere favorieten?
  Die "poten en oren" heb ik later nooit meer moeten eten en ik zou het ook nu nog niet moeten hebben. Ik eet nog steeds heel graag brood maar moet daar wat voor opletten voor mijn gewicht. Warm eet ik nu wel graag en vooral heel veel groenten van alle soorten.


   

  14-05-2009, 13:19 Geschreven door ldwn  
  Reageren (2)


  11-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al weer een week later
  Wat vliegt de tijd ook al ben je op TBS. En wat deed ik dan zoal de voorbije week? Tuinieren want het is de tijd ervoor en het weer valt mee... Kleinkinderen bezoeken en gaan shoppen met de kleinkinderen en de dochters natuurlijk. Terwijl Veerle nu nog in bevallingsverlof is en Annelies op vrijdag ouderschapsverlof neemt moeten we daarvan profiteren want die tijd komt niet meer terug. wat is het resultaat? dat de zussen een identieke pyjama kochten voor hun kindjes. En ik? ik was op het einde van vrijdagnamiddag ferm moe van op schok te gaan met die twee kleintjes mee.
  Gisteren dan moedertjesdag verging de dag in fietsen, kinderen op bezoek, wandelen, meme bezoeken en nog een terrasje...En ik besloot de dag nog met het verder opruimen van mijn computer. Werk van vele jaren in de prullenbak gooien...
  11-05-2009, 08:44 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  04-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag van de lach
  Deze morgen las ik in de krant dat men gisteren de Dag van de lach gevierd heeft. Ik heb me nog niet bij de club aangesloten maar zou dit iets zijn voor mij??? Er loopt een wedstrijd voor de beste lach. Te zien op de site www.lachvooreengoedleven.be Ik heb nog  geen filmpje doorgestuurd maar wie weet...

  04-05-2009, 13:01 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  27-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groetjes
  Zonnige groetjes uit Mayschoss in het Eifelgebied
  27-04-2009, 09:03 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  23-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaalig
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dinsdagmiddag was ik heel blij dat alles opgeruimd was na het feestje van het voorbije weekend. Eindelijk zou ik nu beginnen genieten van de komende tijd waarin alles mag en niets meer moet!
  Tot de telefoon rinkelde. Oeps afspraak bij de tandarts vergeten. Is dat het begin van dement worden????

  Deze middag: zalig! Schitterend weer! Genieten op mijn terras. Boek, zon en een zonnebril waardoor de lucht er nog blauwer uitziet. Vliegtuigen passerend naar of van zonnige oorden terugkerend!

  Hierbij een foto van "de costa del boesinga". Merk op ik heb de foto wat bewerkt zodat ik onzichtbaar ben. Wie weet hoe ik daar lag te zonnen...

  23-04-2009, 14:08 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  21-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Das pas lachen
  Aan allen die zaterdag laatst op mijn feestje waren:

  Nog een laatste mopje. Jullie waren uitgenodigd naar het "reigersnest"... maar zaten eigenlijk in het "ooievaarsnest". Wie weet wat daarvan komt binnen negen maanden! 't Kan maar goed zijn voor de school!

  Wat het motto was van mijn feestje kan je lezen op: 2becomes3.be

  Maar nu niet meer gezeverd, hier zijn de beloofde sfeerbeelden.


  21-04-2009, 15:23 Geschreven door ldwn  
  Reageren (3)


  20-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestjes
  Was dat een zwaar weekend!

  Vrijdag was reeds een voorbereidende dag. Dan kwam de zaterdag die pas geëindigd is rond 3u30 de volgende morgen. Bedankt aan alle collega's voor de leuke animatie... 't was fijn. Foto's zullen nog volgen. Van zodra ik ze doorgestuurd krijg van Annelies en Samuël zet ik er dan enkele op mijn blog.
  Gisteren hadden we nog niet genoeg van het feesten en hebben we de eerste verjaardag van Fiona gevierd. Ze wordt woensdag 1 jaar. Maar daar haar mama naar Duitsland moet hebben we het op voorhand gevierd. Daarvan kan ik wel reeds een sfeerbeeld geven. Het is reeds een flinke meid.
  Vandaag was dan de opkuisdag. Ja, ik heb geen tijd gehad om te treuren. Mijn dag verging in afwassen, opruimen, materiaal terugvoeren en nog eens afwassen...


  20-04-2009, 21:58 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  16-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stil hé!
  Dag allemaal,

  't Is stilletjes deze week hé. Ja, 't is hier nogal druk.
  1) Het was begin deze week mooi weer en het was tijd om te werken in de tuin.
  2) Gisteren eventjes meegegaan naar het ziekenhuis met Veerle. Pepijn moest binnen voor een Ph-meting en voor de mama is het ook leuker als ze niet heel de tijd alleen in dat ziekenhuis zit. Resultaat? Pepijn weet van reflux maar toch niet in zo'n erge mate dat hij medicatie moet krijgen.
  3) Ik ben bezig met de laatste voorbereidingen voor mijn feestje van zaterdag aanstaande. Is iedereen (die uitgenodigd is natuurlijk) al in vorm???

  16-04-2009, 22:29 Geschreven door ldwn  
  Reageren (3)


  12-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een druk paasweekend
  Gisteren vierden we het doopsel van Pepijn. Vandaag is Pepijn 7 weken en hij is zijn weg aan het zoeken in de wereld die voor hem momenteel soms nog wat lastig is. Het klein manneke heeft regelmatig zijn huiluurtje(s) omdat er iets niet zo goed lukt.... Het is een zoeken voor de mama en de papa om Pepijn zoveel mogelijk te helpen maar dat is niet altijd zo makkelijk. En de oma kan er van meespreken want ook zijn mama Veerle was de eerst weken van haar leven soms niet op haar gemak. maar dat is tenslotte goed gekomen en ook bij Pepijn zal dat wel opeens gedaan zijn en dan is het leed snel vergeten. Zie maar eens hoe hij toch al eens kan lachen...
  12-04-2009, 21:31 Geschreven door ldwn  
  Reageren (0)


  09-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gelukkige verjaardag toegewenst
  Van mijn twee dochters werd ik een gelukkige verjaardag toegewenst op hun blog met een foto met mijn kleinkinderen. Ik laat jullie meegenieten...  09-04-2009, 22:11 Geschreven door ldwn  
  Reageren (1)


  Archief per week
 • 07/02-13/02 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  agenda

  Belangrijke data in mijn agenda dinsdag 18/08: voorbereiden quiz zaterdag 22/08: verjaardagsdag zondag 23/08: vervolg verjaardagsdag? maandag 24/08: bestuursvergadering kvlv woensdag 26/08: dagreis naar Reims  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!