Gastenboek
 • Lieve groetjes van roosje
 • Lieve groetjes op Zaterdag , Fijne dag!
 • Groetjes
 • Prettig en aangenaam weekend toegewenst.
 • Goede morgen.

  Lekker koffie/thee met vlaai staat klaar

    

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

   

   
  ~~ Welkom bij José ~~

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halloween  Dit zou wel eens de oudste kat ter wereld kunnen zijn!

  13, 21, 8, 28… Dat zijn geen willekeurige getallen, maar leeftijden van dieren! Isa Leshko maakte al eens een serie over de oudjes in het dierenrijk, maar het volgende exemplaar zou eigenlijk niet in het lijstje mogen ontbreken:  De kater uit de Engelse stad Gateshead is haast onverwoestbaar. Het dier werd in 1990 geadopteerd door Liz en Ian Finlay en is al tientallen jaren onderdeel van de familie, schrijft Chronicle Live.

  Je zou toch denken dat Nutmeg met zijn 31 jaar op de teller officieel de oudste kat ter wereld is, maar die officiële titel hoort vooralsnog bij de 26-jarige Corduroy. Overigens is ook deze knappe kop een tijdje recordhouder geweest. Slechts een paar dagen nadat Scooter ‘Oudste kat ter wereld’ werd genoemd, overleed hij. Sip. En ach, officieel of niet: Nutmeg is wat ons betreft een held!

  Kijk nou wat een lieveling


  » Reageer (23)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crow lady  Bye bye pompoenen! Dit jaar zijn het de ananassen die worden uitgehold tijdens Halloween

  Ook al leeft de Halloween-cultuur hier niet zo erg als in de Verenigde Staten, toch is het eerste wat je met Halloween associeert: een pompoen. En dan met name een uitgeholde pompoen, met enge gezichtjes. Maar dit jaar zien we dat Halloween een tikkeltje exotischer getint is, omdat de pompoenen steeds vaker vervangen worden door de ananas. En dat ziet er eigenlijk misschien nog wel leuker en zelfs een tikkeltje enger uit dan de pompoen:


  » Reageer (18)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heart and mind  Mooie halloween lippen  » Reageer (19)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlaine

  .


  » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halloween  Pompoen gevuld met een verrassing van halloween

  Ingrediënten

  Twee kilo vruchtvlees van pompoen
  Twee Wortelen
  Twee strengels prei
  Drie uien
  Zes teentjes knoflook
  Twee raapjes
  Vier aardappelen
  400 gram spruiten
  400 gram gerookte spekblokjes
  Boter
  Vier liter vleesboillon
  Een pompoen

  Bereiding

  Groenten in blokjes snijden, behalve de spruitjes even aan de kant houden.
  Stoof de groenten aan in boter en voeg de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen.
  Spekblokjes krokant aanbakken.
  De spruiten in ringen snijden.
  Mix de soep zorgvuldig, laat opkoken en voeg de spruiten de laatste 10 min van de kooktijd toe.
  Voor het serveren de pompoen vullen met de soep en de spekblokjes toevoegen.  » Reageer (18)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fireplace  Zo kom je drie dagen sneller van je verkoudheid af

  Zodra de bladeren van de bomen vallen, begint iedereen weer te snotteren. Maar er is volgens Finse wetenschappers een hele simpele manier om sneller van een verkoudheid af te komen. Op het moment dat je het voelt opkomen moet je zinksupplementen gaan slikken.

  De gemiddelde verkoudheid duurt ongeveer een week. Maar wie 80 tot 92 milligram zink per dag neemt is drie dagen sneller van zijn klachten af. Hoe dat kan? Zink voorkomt dat het virus zich vermenigvuldigt, stelt kno-arts Murray Grossan. Zo zou het niet zo lang in je lichaam kunnen overleven. De stof kan ook de werking van een specifiek eiwit in je lichaam blokkeren, waardoor het virus minder makkelijk kan binnendringen.

  Zink werkt het beste als je er vroeg bij bent. Dus neem de pillen zo snel mogelijk na de eerste symptomen, zorg dat je ze over de dag verspreidt en neem dagelijks niet meer dan 80 tot 100 milligram. Zink kent enkele bijwerkingen, zoals een vieze smaak, maar is volgens de wetenschappers op de lange termijn niet schadelijk.


  » Reageer (17)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autumn elf

  Zeven trucs om groente en fruit langer vers te houden

  Keukenrol bij je salade

  Vocht zorgt ervoor dat groene sla al na een paar dagen bruin en slap is. Stop je sla daarom in een plastic zak met een stukje keukenrol of papieren zakdoekje. Het papier absorbeert het vocht en je krop sla blijft langer knapperig.

  Bananen vastbinden

  Bananen krijgen sneller een bruine kleur als je ze los van elkaar bewaart. Houd de tros dus bij elkaar en bind steeltjes samen met zilverpapier of vershoudfolie.

  Een appel bij je aardappels

  Op aardappelen ontstaan snel nieuwe scheutjes. Het gas ethyleen voorkomt dit en houdt je aardappelen langer vers. Omdat appels dit gas produceren, doet een appel bij je aardappels wonderen. Ditzelfde gas zorgt er ook voor dat ander fruit sneller rijpt, dus houd je appels daarbij uit de buurt!

  Azijn over je bessen

  Bessen bederven relatief snel door schimmels en bacteriën. Het zuur van azijn kan dit makkelijk voorkomen. Was je bessen in een mix van één kopje azijn en drie kopjes water voordat je ze in de koelkast bewaart. Wel goed afdrogen!

  Uien in een panty

  Als er één ui rot is, worden ze dat al snel allemaal. Stop daarom de pijpen van een panty vol met uien, van elkaar gescheiden met een knoop, touwtje of elastiek. Hierdoor komt er genoeg lucht bij de bollen en rotten ze minder snel. Als er dan toch een ui schimmelt, verspreidt de schimmel zich niet over je hele voorraad, omdat de uien elkaar niet aanraken.

  Selderij in aluminiumfolie

  Selderij produceert een gas dat ervoor zorgt dat de groente verlept. De plastic zak waar de selderij vaak in zit houdt dit gas vast. Vervang het plastic door aluminiumfolie, dat het gas laat ontsnappen. De stengels blijven een stuk langer knapperig. Dit werkt ook voor broccoli en sla.

  Champignons in een papieren zak

  Het plastic bakje waar champignons vaak in zitten houdt vocht vast en daardoor kunnen de paddenstoelen bederven. In een papieren zak blijven de paddenstoelen langer goed.


  » Reageer (31)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verena  Dankzij dit gadget steelt je bedpartner nooit meer je laken

  Het is een kwelling waar menig koppel mee te maken krijgt: ’s nachts durft je slapend lief het volledige dekbed op te eisen, waardoor jij rillend wakker wordt. Maar dankzij een nieuwe uitvinding is dat probleem verleden tijd.

  Het toestel dat een einde moet maken aan de ongemanierde gewoontes van je bedpartner kreeg de naam ‘Clover Clamp’. Eigenlijk is het niets meer dan een simpele klem die je aan één kant van het bed plaatst. Volgens de makers is de klem echt sterk, dus zelfs als je bevallige geliefde hard aan het laken sleurt, blijft het netjes liggen.


  » Reageer (18)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relax  De beroemste ( chillende) kat van Istanboel krijgt een eigen standbeeld

  Istanbul telt vele (zwerf)katten, maar geen één is er zo beroemd geworden als Tombili, de meest ontspannen kat die er was. Tombili werd een internetberoemdheid toen een foto waarop hij in de meest relaxte houding ooit aan het chillen was, viral ging.

  Helaas kwam Tombili afgelopen augustus te overlijden. Maar deze kat kon niet zomaar vergeten worden. En zo kwam er een standbeeld van Tombili in zijn beroemde relaxte pose, hangend tegen het muurtje precies waar hij zat op ‘zijn’ beroemde foto. Tombili zal niet meer vergeten worden.


  » Reageer (20)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.My doggies  Hipsters slaan door: koffie uit ijshoorntjes

  Het is totaal onlogisch, onpraktisch maar het ziet er wel grandioos uit met Instagram-filter: Coffee in a Cone. Ofwel, koffie uit een ijshoorntje.

  In Zuid-Afrika dacht voor het eerst iemand dat het wel eens een razend goed idee zou kunnen zijn espresso, cappuccino en latte macchiato te ontdoen van kopjes en bekers. Een klein cafétje in Johannesburg serveerde – voor zover bekend – het eerste kopje koffie in ijshoorn. Geïnteresseerde kwamen van over de hele wereld om het koffieconcept te ervaren maar vooral om er foto’s van te maken.

  Het is niet verwonderlijk dat meesterbrein-barista Dayne Levinrad een online marketing achtergrond heeft. Nadat hij vier jaar in de koffiebranche in Brazilië, Australië en Los Angeles had gewerkt wist hij het: de online-liefde voor koffie, ijs en chocolade is zó sterk dat een combinatie van die drie moet leiden tot succes.

  Intussen poppen onder de hashtag #coffeeinacone vanuit de hele wereld imitaties op. Vanuit: Taiwan, San Francisco, Los Angeles, Bangkok en vanuit .. Delft.

  Oordeel zelf: onzinnig of fantastisch?


  » Reageer (15)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autumn  Ritje op de achtbaan helpt tegen kleine nierstenen

  Nierstenen zijn een pijnlijke aandoening. Hoe groter de kristallen, hoe pijnlijker het is wanneer ze door de urineleider moeten passeren. Voorkomen is zoals altijd beter dan genezen en in dit geval kan een rollercoaster daarbij helpen. Dat staat te lezen in The Journal of the American Osteopathic Association.

  Uroloog David Wartinger heeft zijn verhaal uit de doeken gedaan bij Popular Science. Hij kwam acht jaar geleden op het idee nadat een patiënt hem bezocht na een bezoek aan Disney World. De man had drie ritten gemaakt op de ‘Big Thunder Mountain Railroad’ (foto), wat op zich niet buitengewoon is. Wat de uroloog verbaasde, is dat de patiënt na elke rit een niersteentje loosde.

  Met behulp van collega Marc Mitchell en een kunstnier gevuld met urine en nierstenen, heeft Wartinger zo’n zestigtal ritten gemaakt op de achtbaan. Dat leuke onderzoek heeft aangetoond dat de ‘Big Thunder Mountain Railroad’ daadwerkelijk helpt om nierstenen los te krijgen. Vooraan op de rollercoaster kwamen de vervelende steentjes in 16,67% van de gevallen los, achteraan steeg dat percentage naar 63,89%.

  De exacte logica achter het medische wondermiddeltje is nog niet exact duidelijk, maar Wartinger vermoedt dat de trillingen het grootste werk leveren. Hoge snelheden of steile afdalingen zijn in ieder geval niet nodig.

  “De aanbeveling is niet dat iedereen met nierstenen nu naar Disney World snelt om op deze achtbaan te rijden. Elke ritje op een rollercoaster met gematigde intensiteit heeft het potentieel om nierstenen los te maken. Dus eender welk pretpark kan je waarschijnlijk helpen”, aldus Wartinger. Verder adviseert de uroloog ook dat achtbanen niet de oplossing zijn voor alle nierstenen. Voorval mensen die kampen met kleine stenen of een grotere steen hebben laten verbrijzelen, profiteren optimaal van de heilzame effecten van een bloedstollende rit.


  » Reageer (18)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatrix

  Vis werkt als natuurlijke antidepressiva

  Vis is niet alleen gezond, het maakt ook gelukkig. Wie regelmatig vis op het menu zet, loopt minder kans op een depressie. Dat blijkt uit een nieuwe, Chinese studie. 

  Onderzoekers van de Chinese Qingdao universiteit analyseerden 26 onderzoeken met in totaal ruim 150.000 proefpersonen. Zij vonden dat vis een belangrijke rol speelt in het bepalen van de kans op het krijgen van een depressie. Concreet lopen mannen die veel vis eten 20% minder kans om depressief te worden. Vrouwen zagen hun risico dan weer verminderen met 16%. Die bevindingen werden gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Journal of Epidemiology and Community Health.

  De onderzoekers kunnen een direct verband tussen visconsumptie en de kans op depressie niet bewijzen, maar noemen wel twee aannemelijke verklaringen. “Het is mogelijk dat de Omega-3 vetzuren die we in vis vinden ervoor zorgen dat de structuur van onze hersenmembranen verandert”, legt professor Dongfeng Zhang uit. “Een andere verklaring is dat vis de activiteit van de neurotransmitters in ons lichaam aanpast, samen met de dopamine en serotonine-niveaus. Die twee staan in nauw verband met het al dan niet ontwikkelen van een depressie.”

  Wereldwijd worstelen zo’n 350 miljoen mensen met een depressie. Volgens de wereldgezondheidsorganisatie zou het tegen 2020 al op de tweede plek staan wat oorzaken van een slechte gezondheid betreft.  » Reageer (28)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autum dreams  Deze grote hond werd plotseling ‘vader’ van een vogeltje en verliest hem geen seconde uit het oog

  Rusty The Gentle Giant, oftewel de grote vriendelijke reus, is ons er eentje. De grote boxer is een tijd lang een blije, enthousiaste hond geweest die door zijn baasjes van top tot teen werd voorzien van liefde en verzorging…

  Het is dan ook geen wonder dat Rusty maar al te goed weet wat liefde is en dat hij dat ook graag wil geven. Dat heeft hij aan een wel heel bijzonder diertje gedaan… Geen kat, geen konijn… Een vogeltje!

  In juni dit jaar vond Rusty het vogeltje

  Op dag twee wilde het gevederde vriendje al eten van de hond

  Het is sindsdien dikke mik tussen de twee dieren!

  En Rusty geeft zelfs vliegles!

  vliegles


  » Reageer (20)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autumn


  Wat nagels verklappen over je gezondheid

  Witte nagels

  Als de nagels overwegend wit zijn, met aan de bovenkant donkere randen, kan dat wijzen op leverproblemen, zoals hepatitis. Wanneer de vingers geel verkleurd zijn (geelzucht) is dat nog een andere aanwijzing voor een leveraandoening. Witte vlekjes op de nagels komen vaak voor bij kinderen en wijzen vaak op een lichamelijk trauma (bijvoorbeeld door ergens tegenaan te stoten).

  Blauwachtige nagels

  Wanneer nagels een blauwachtige zweem te zien geven, kan dat wijzen op een zuurstoftekort van het lichaam, veroorzaakt door bijvoorbeeld een longontsteking. Een heel lichte zweem wijst eerder in de richting van diabetes.

  Geribbelde nagels

  Een nageloppervlak met ribbels of putjes kan een heel vroege manifestatie van psoriasis of artritis zijn. Vaak zie je tegelijkertijd een roodbruine verkleuring optreden. Psoriasis begint bij 10% van de mensen in de nagels

  Donkere lijnen onder de nagels

  Wanneer donkere banden onder de nagel zichtbaar worden, moet hier zo snel mogelijk naar worden gekeken. Soms worden deze veroorzaakt door huidkanker. Donkere vlekken ontstaan bijvoorbeeld ook door een stoot tegen een voorwerp of te krappe schoenen.

  Meestal onschuldig

  Hoewel sommige ziektes zichtbaar worden in de nagels en ze een symptoom kunnen zijn van een ziekte, betekenen verreweg de meeste afwijkingen aan de nagels helemaal niets. Zo duiden witte nagels niet automatisch op hepatitis. En worden broze en snel afbrokkelende nagels meestal niet veroorzaakt door een schildklier, maar door overmatige blootstelling aan water en schoonmaakmiddelen. Neem bij ongerustheid over afwijkingen aan de nagels contact op met de huisarts of vraag een verwijzing naar een dermatoloog.


  » Reageer (19)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dierendag  De vriendschap van een dier
  is vriendschap voor het leven,
  voor een ander niet te zien
  hoeveel een dier kan geven

  Want ben je eens verdrietig
  dan kijkt hij je aan,
  alsof hij zeggen wil
  ik zal altijd naast je staan

  En als je dan weer vrolijk bent
  dan maakt hij een gebaar
  alsof hij wil zeggen dit hebben we weer geklaard

  Zo`n vriendschap is een wonder,
  een wonder om te beleven.
  zo`n vriendschap is bijzonder
  en kan geen mens je geven.  » Reageer (19)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Automne  Dit is waarom je juist geen wattenstaafjes moet gebruiken om je oren schoon te maken

  Wanneer je je oren schoon wil maken, grijpen de meeste mensen al gauw naar een wattenstaafje. Het heeft immers de perfecte maat en vorm om je oor te ontdoen van oorsmeer. Maar in werkelijkheid is dit juist helemaal niet goed voor je oor.

  Met een wattenstaafje duw je het oorsmeer namelijk vooral verder je oor in, waardoor het vast blijft zitten en het er niet meer uit zichzelf uit kan komen (wat het normaal wel doet). Soms duwen mensen het wattenstaafje zelfs zo ver het oor in, dat het trommelvlies geperforeerd wordt. Niet fijn dus.


  » Reageer (18)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autumn elf  Gifjes die uitleggen waarom herfst een topseizoen is

  Wat een zomer, wat een temperaturen: de zomer van 2016 is in de top 10 warmste zomers ooit beland. Maar daar is nu een einde aan gekomen… De herfst gaat beginnen: blaadjes, kastanjes, warme drankjes en gezelligheid. Eigenlijk is herfst behoorlijk fantastisch!

  Het is weer tijd voor chocomel en soep!  Alle dieren zijn weer blij dat ze niet oververhit raken  Het is veel gezelliger met kaarsjes aan ‘s avonds  Er zijn weer nieuwe televisieprogramma’s  Je kunt weer onder een lekkere deken slapen  Het is weer supergezellig want je vrienden en familie zijn weer terug van vakantie  Het meest knusse feest van het jaar komt weer in zicht…  Je hoeft je lijf niet meer zomerready te houden
  » Reageer (29)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocooning  Chinees koppel trouwt 180 meter boven de grond

  Een Chinees koppel is op een wel heel onconventionele plaats getrouwd. Zhou Wenlong en Jian Huizhu gaven elkaar het jawoord op 180 boven de grond, bengelend aan de populaire glazen hangbrug Haohan Qiao.

  Het was de bruid die deze unieke locatie uitkoos. De man is niet zo’n waaghals als zijn vrouw, want hij heeft last van hoogtevrees. Maar om zijn liefde aan zijn kersverse echtgenote te verklaren, zette hij met plezier zijn angsten opzij.
  » Reageer (20)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teyana  Een dronken agent arresteerde in 1898 een boom, die nu nog steeds in de boeien zit

  In de Pakistaanse stad Peshawar kun je een bodhiboom vinden die geketend is. Deze boom zou al meer dan 100 jaar vast zitten. De reden? Dat is een mooie…

  Het verhaal gaat dat er in 1898 een legerofficier was, James Squid, die op dat moment door Peshawar hobbelde. Maar, Squid had te veel gedronken en zag het allemaal niet zo helder meer. Volgens de geruchten zou de officier er heilig van overtuigd zijn dat de boom bewoog.

  Om te voorkomen dat de op de vlucht geslagen boom zou ontsnappen besloot Squid de boom vast te ketenen!

  Inmiddels is de boom verworden tot een toeristische attractie. Mocht je het ook willen opzoeken, dan moet je naar Landi Kotal, een plaatsje in Pakistan, vlakbij Afghanistan.

  01_09_2016_181_005


  » Reageer (20)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autumn  Waarom we allemaal een koude douche moeten nemen

  Het klinkt weinig aanlokkelijk, maar het is echt goed voor je: een koude douche. Uit onderzoek van het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam blijkt dat koud douchen goed is voor je afweersysteem.

  De onderzoekers verdeelden duizend proefpersonen in vier groepen: één groep douchte van januari tot april warm, de andere drie douchten in die periode dertig, zestig of negentig seconden koud. Daarnaast gaven ze aan hoe vaak ze zich ziek hadden gemeld en hoe ze zich iedere dag voelden. De mensen die koud douchten bleken 29 procent minder vaak ziek. Als ze ziek waren, voelden ze zich net zo slecht als de rest, maar ze werden sneller beter.

  De wetenschappers spreken nog wel van oriënterend onderzoek. Om de onderliggende oorzaken helder te krijgen willen ze het effect van koud water op het lichaam gaan meten in de hersenen. Sporters maken al langer gebruik van de koude douche, omdat het spierherstel bevordert. Reden waarom wielrenners nog wel eens in een container met ijswater stappen.

  Waarom we allemaal een koude douche moeten nemen


  » Reageer (19)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steampunk lady  Grootste gezondheidsmythes ontmaskerd

  Watermeloen

  Veel mensen denken nog altijd dat watermeloen alleen uit water en suiker bestaat. Maar het is een vrucht die boordevol voedingsstoffen zit, waaronder vitamine A en C, mineralen zoals ijzer en calcium, en antioxidanten

  Eieren

  We hebben de neiging te denken dat het eiwit alle proteïnen bevat en het eigeel alleen maar vetten. Maar een volledig ei bevat 7 gr proteïnen, en de helft daarvan zit in de dooier. Die bevat trouwens ook de meeste vitamines en mineralen, zoals vitamine D, B6 en B12, en omega-3. Volledige eieren zijn dus eigenlijk bijna perfecte voedingswaren

  Aardappel

  Een aardappel bevat 5 gr vezels, 4 gr proteïnen, 10% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid ijzer, 20% van de ADH kalium en 70% van de ADH vitamine C. Aardappels zijn ook bondgenoten tegen een hoge bloeddruk. Daarvoor moet je wel de schil opeten en er niet te veel boter of room bij doen.

  Avocado

  De avocado bevat 20 essentiële voedingsstoffen en 8 vitamines. Hij is ook een bron van goede vetten (20 tot 25 gram per vrucht), die belangrijk zijn voor een gezond hart. De avocado bevat ook veel vezels, die de spijsvertering bevordert. Tot slot helpt hij ook de cholesterol te verlagen en de bloedsuikerspiegel in evenwicht te houden.


  » Reageer (27)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beauty of silence  Deze Chihuahua heeft z’n eigen Harry Potter kamertje onder de trap

  Harry Potter sliep in de boeken en films in een trapkast. Zo’n klein kamertje onder de trap was voor een toverende puberjongen veel te klein. Deze kleine Chihuahua (Poncho genaamd) beleeft aan een soortgelijk kamertje veel meer plezier en leeft er als een koning.  Deze aandoenlijke foto’s van hondje Poncho in zijn kamertje werden door een gebruiker gepost op de Amerikaanse sociale nieuwswebsite Reddit, waarop de gebruikers zelf de content verzorgen.

  De Reddit-gebruiker trof het schattige kamertje aan in het pas verbouwde huis van zijn tante.

  De slaapkamer van Poncho is uitrust met een bedje, een olieverfschilderij, een lamp, een dressoir en zelfs een decoratief gewei met sierlijk daarop een mini sombrero gedrapeerd.

  
  

  ”Poncho wordt nerveus als er een heleboel mensen in huis zijn. Hij moet dan even ergens tot rust komen.” legt Betty McCall – de eigenaresse van Poncho – uit aan abc news.

  Wanneer poncho zich terugtrekt in zijn kamertje doet hij op z’n luxe meubilair niks uit. Hij gaat alleen vaak op het koninklijke bedje liggen. ‘hij maakt alleen nooit z’n bed op’ aldus McCall.


  » Reageer (18)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Furry friend  Vrouw ziet een bewegende vuilniszak langs de weg en komt erachter dat er een pup in zit

  Toen de in Kentucky woonachtige Malissa Sergent Lewis vorige week te laat was voor haar werk besloot ze een alternatieve route te nemen, omdat die sneller zou zijn. Terwijl ze in haar auto reed zag ze een vuilniszak langs de weg liggen.

  Op het eerste gezicht niet bijzonder, aangezien er vaak genoeg troep langs de weg ligt. Tot ze zag dat de vuilniszak op een vreemde manier bewoog. Ze besloot een kijkje te nemen en trof een puppy aan.

  hefty2

  “Ik zag die vuilniszak langs de weg en ik dacht bij mijzelf: ‘Zag ik ‘m nou net bewegen?’ Toen ik dichterbij kwam zag ik dat hij inderdaad bewoog”, vertelt ze The Dodo. Ze kon het bijna niet geloven. “Er zat een levend beest in die zak en ik moest het beest er uithalen, wat het ook was.”

  Ze ontdekte dat er een puppy in zat die wel een halsbandje om had, maar geen naamplaatje. Ze nam de pup mee naar huis en ging op zoek naar de baasjes.

  De baasjes vond ze niet, en de kans dat ze die nog zal vinden is niet groot. Daarom besloot Malissa dat zij en haar familie de nieuwe baasjes voor de pup zouden worden.

  De pup, die de naam Hefty kreeg, is inmiddels gezond, gelukkig en in goede handen. Wat een verhaal!


  » Reageer (31)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beauty  Bijzondere foto: twee beren die pootjes vasthouden

  Twee jonge beren houden pootjes vast als moeder op zoek gaat naar eten. De fotograaf wist het bijzondere tafereeltje per toeval vast te leggen.

  De 62-jarige natuurfotograaf Lewis Kemper was in het Lake Clark National Park in Alaska bezig met een rondleiding toen hij de twee jonge grizzlyberen zag. “Ik had zo’n twintig seconden om de foto te maken, daarna lieten de twee elkaar weer los”, vertelt hij tegen de MailOnline.

  De Californische fotograaf maakt al dertig jaar natuurfoto’s, maar noemt dit een van de bijzonderste kiekjes die hij heeft geschoten. Hij stond zo’n zes meter van de twee beertjes af. “Ze zijn gewend aan mensen in het natuurpark, dus ze trokken zich niks van ons aan.”

  Bijzondere foto: twee beren die pootjes vasthouden


  » Reageer (19)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Every day  Je raadt nooit wat deze thee kan

  De koffiebranche wordt voortdurend beïnvloedt door nieuwe trends, denk maar aan het ijshoorntje met het zwarte goud, de knalroze bietkoffie of de regenboogkoffie. Het andere warme genot, thee, blijft daarentegen lekker klassiek met traditionele theezakjes en eventueel wat melk, suiker of honing. Tot nu, want Britten zijn op de proppen gekomen met een thee die van kleur kan veranderen.

  Normaal gezien heeft Bluechai thee een diepblauwe kleur, maar die kan veranderen naargelang de zuurtegraad. Hoe meer citroen je toevoegt, hoe rozer het drankje wordt. Als je nog eens fuchsia hibiscuskruiden als Roselle toevoegt, kleurt het goedje rood.

  Wie van plan is om een theekransje te organiseren en zijn gasten wil verrassen met enkele originele en kleurrijke creaties, kan terecht bij de online webshop van Blue Chai. Voor de kruidenmix moet je zo’n 12,95 euro neerleggen.


  » Reageer (32)


  T -->

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!