Citytrip Amsterdam
De beste hotels in Amsterdam
22-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren in Amsterdam

Citytrips: weekendje op hotel in Amsterdam centrum

Straks is het weer zover en kunnen liefhebbers van klassieke muziek zich op hun citytrip Amsterdam weer volop uitleven tijdens het Grachtenfestival Amsterdam 2010, één week lang het kruim van de klassieke muziek-scenè!

Je wil er eens een weekendje op uit maar hebt geen zin om echt ver te rijden, te treinen of te vliegen? Waarom niet eens een lekkere citytrip naar een Amsterdam hotel overwegen? Wie wil er immers niet eens langs de grachten slenteren of hangen over een van de 1281 bruggen? Amsterdam heeft ontzettend veel bezienswaardigheden, uitstekende winkel mogelijkheden en veel verschillende tentoonstellingen in ruim vijftig musea. Ook de hotels in Amsterdam zijn meestal van uitstekende kwaliteit dus je zult je nooit bedrogen voelen!

Net als tal van andere grote Europese steden staat Amsterdam bekend om een aantal authentieke wijken. Indien je daarvan houdt, zorg er dan voor dat je hotel in Amsterdam in één van deze buurten ligt, geeft altijd net dat tikkeltje extra aan je citytrip. De drie meest aan te bevelen wijken van Amsterdam zijn de Jordaan, de Pijp en het Centrum.

Een van de belangrijkste toeristische trekpleister van Amsterdam zijn de, veel bezongen, grachten. Logeren in een van de Amsterdam hotels in de buurt hiervan, is ook altijd een voltreffer! Met jaarlijks meer dan 3 miljoen bezoekers was een rondvaart door de grachten in 2007 de populairste dagattractie van Nederland. In de 17e eeuw begon men met het graven van drie grote grachten; de Prinsengracht, de Herengracht en de Keizersgracht. Deze grachten liggen als een half spinnenweb rond de stad. In totaal hebben alle grachten een gezamenlijke lengte van ruim 100 kilometer. Het is een bijzondere ervaring om in een bootje door de grachten te varen, je ziet Amsterdam van een heel andere kant!

Ik kom al jaren in de stad maar hetgene wat ik tijdens mijn verblijf in één van de hotels Amsterdam nog nooit had bezocht, was het Anne Frankhuis, toch ook wel één van de toeristische koplopers in de stad. Dit voor het oog niet bijzondere grachtenpand was twee jaar lang het onderduikadres van Anne Frank en 7 andere tijdens de tweede wereldoorlog en lag helemaal niet zo gek ver van het hotel in Amsterdam waar ik verbleef. Je leert er de lotgevallen kennen van de acht onderduikers en de mensen die hen tijdens de oorlog hebben geholpen. Onder de vele originele geschriften in de collectie bevindt zich natuurlijk ook het dagboek van Anne Frank zelf.

In wat volgt kun je wat meer lezen over mijn ervaringen met hotels in Amsterdam, voorlopig zitten daar niet echt veel luxe hotels in Amsterdam bij maar daar komt binnenkort verandering in! Veel leesplezier en tot gauw!

22-03-2010 om 00:00 geschreven door hotelsinamsterdam  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:hotel, hotels, hotel amsterdam, weekendje amsterdam, reizen, citytrip amsterdam
>> Reageer (0)
02-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op hotel in Barcelona of Parijs?
Ik ben nog aan het twijfelen waar we dit jaar ons kerstweekendje zullen doorbrengen. Lekker romantisch in Parijs of lekker zuiders in Barcelona. Ik zou eerder opteren om eens naar hotels in Barcelona te zoeken, omdat ik er nog nooit ben geweest maar m'n vriendin heeft het toch meer voor Parijs, vandaar dat ik ook online speur naar goede tips voor hotels in Parijs. We zien wel wat het wordt, zolang we ons maar amuseren is het goed.

02-12-2011 om 16:20 geschreven door hotelsinamsterdam  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:hotels barcelona, hotels parijs
>> Reageer (0)
23-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een voorbeeld van een uitstekend hotel in Amsterdam

Apple Inn Hotel

Apple Inn Hotel is gelegen in Oud-Zuid en is een comfortabel tweesterrenhotel dat u al het nodige biedt voor een overnachting in het centrum van Amsterdam. Dit hotel ligt op amper een kwartiertje lopen van het Leidseplein met tal van leuke terrasjes en bioscopen in het historische hart van de stad. Vlakbij stapt u tevens onmiddellijk op de tram. Een van de leukste hotels in Amsterdam waar ik ooit ben geweest!

23-02-2010 om 00:00 geschreven door hotelsinamsterdam  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:hotel amsterdam, apple inn hotel, citytrip amsterdam
>> Reageer (0)
07-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Amsterdam naar een hotel in Parijs

Hotel in Parijs is een beschermd gebied, en in leven gehouden door echte Parijzenaars. U kunt wandelen in de rue du Pre-aux-Clercs aan de linkerkant en hoort de klik van de stylus op de rollen, of het geluid van luiken geopend onder de daken van zink, want het is rustig. Ik hou van hoe Parijs is ontsproten een nieuw leven elders lang geleden: kleine bioscopen, de familie. In stappen van de Seine er ambachtelijke winkels bieden verse oesters, wilde fazant of vet kazen met de hand in de doos van chocolade zijden lint. Toen ze klein waren hotel in Parijs voor de liefde van de kleine boten houten speelgoed Zeilen in de vijver van de Luxemburgse tuinen, met een pannenkoek en smaak...

Maar er is een gevoel van onwerkelijkheid over deze wereld, die ik veronderstel is een deel van zijn charme. Net buiten mijn hotel Paris zijn de tuinen van het Palais du Luxembourg gebouwd door Marie de Medicis, de RER lijn B direct ten noorden van de Seine-Saint-Denis, waar de KFC fast-food gewrichten verspreiden evenementen hip-hop is een sell-out, en Malians, Senegal en Algerijnse voldoen grote rommelmarkten. RER A, waar ik elke dag is een reis door de verschillende werelden in de Parijse regio. Het begint bij de Peugeot-fabriek in de werkende klasse voorstad van Poissy, die we opgepakt in de wijk, regen torens aderen transect veelvolkerenstaat Nanterre, in het kader van de ontwerper boetieks van de Champs-Elysees en eindigt op hotel Paris.

De meeste van onze vrienden in Parijs niet dromen van het nemen van hun kinderen naar Disneyland. Wall is ingesteld in Parijs, ver van de ring. Hun kinderen kunnen surfen op het geloof paarden geschilderd op de ritten van de Belle Epoque (ritten) hotels in Parijs dus waarom de leider van een concurrent, een denkbeeldig land uitgevonden? Zij zijn niet van Frankrijk die zijn wapens aan in Amerikaanse stijl levende grote hypermarkten, bioscopen, drive-in McDonald's-shock op een manier die de linkeroever, de hoeders van de goede smaak. hôtel à Paris u altijd vinden wat je wilt.

Mei rijke Parijzenaren houden strak om hun stad en hun hôtel à Paris maar laat allemaal in hetzelfde weekend in augustus We snel geleerd niet te nodigen vrienden Parijse diner op zaterdag avond gingen ze naar de huizen in Basse-Normandie of Bourgondië. In de zomer, ze sturen hun kinderen naar de grootouders. Dit lijkt te worden waarom ze niet vergeten cramming veel van hun kinderen, scooters, driewielers en wandelaars in de vloer van hun kleine hotels Parijs. Zodra u hebt knie midweek entertainment Parijse diner een genoegen. Vanwege de ligging van het onroerend goed is vaak voor, zeldzame en schuld, kunt u een volledige maaltijd en nooit eens bespreken huisvesting of hypotheken, credit crunch (ernstige). Of zelfs de school: prive-scholen, voornamelijk katholieke, zijn subsidies.

Een mysterie, echter keerschotten alle nieuwkomers. Hotels in Paris, je weet maar nooit. Hoe jonge vrouwen van Parijs, die het evenwicht niet te lezen kookboeken, de traditie van de binnenlandse diva kap na een dag op kantoor? Het antwoord heb ik al snel ontdekt, verborgen achter de muren van glas op straat, zelfs in de 16e arrondissement slimme Picard diepvrieswaren gourmetrestaurant. Dit percentage is inhalig: de coquille Saint Jacques met een saus of Sancerre zachte chocolade. Restaurant kwaliteit maaltijden bereid en geserveerd in de meest onwaarschijnlijke plaatsen. Gasten hotel Parijs waarschijnlijk al weet, maar Parijzenaren zijn veel te beleefd om ja zegt. Ik wil de hele tijd in dit hotels in Parijs!

07-01-2010 om 00:00 geschreven door hotelsinamsterdam  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:hotel, hotels, hotels in parijs, citytrip parijs
>> Reageer (0)


Hotels in Parijs
Goedkope hotels reserveren
Goedkoop op hotel
Hotels reserveren
Reserveren van hotels
Goedkope hotels
Hotels in Londen
Hotels in Deventer
Hotels in Valkenburg
Hotels in Bergen aan Zee
Hotels in Amsterdam
Hotels in Noordwijk
Hotels in Zeeland
Hotels in Londen
Hotels in Berlijn
Hotels in Rome
Hotels in Parijs
Hotels in Venetië
Hotels in Zeeland
Hotels in Gent
Hotels in Blankenberge
Hotels in Oostende
Hotels in De Haan
Hotels in De PanneCitytrips Europa
 • Lisbon citytrip
 • Weekendje Berlijn
 • Barcelona bezoeken
 • Citytrip Parijs
 • Citytrip Londen
 • Antwerpen citytrip
 • Vakantie in Blankenberge
 • Hotels in Rotterdam
 • Knokke hotels
 • Hotels Madrid
  Inhoud blog
 • Op hotel in Barcelona of Parijs?
 • Logeren in Amsterdam
 • Een voorbeeld van een uitstekend hotel in Amsterdam
 • Van Amsterdam naar een hotel in Parijs
  Zeeland hotels
  weekend in Barcelona hotels
  Trip to Barcelona
  Visit Barcelona
  Weekend in Barcelona
  Citytrip Berlijn
  Hotels in Berlijn
  Hotels in Berlijn
  Weekendje Berlijn
  Citytrip Lisbon
  Citytrip Lisbon
  Hotels in Lisbon
  Weekend in Lisbon
  Hotels in Lissabon
  Citytrip Amsterdam
  Hotels in Amsterdam
  Amsterdam hotels
  Citytrip Amsterdam
  Amsterdam citytrip
  Hotels in Amsterdam
  Hotels in Amsterdam
  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 28/11-04/12 2011
 • 22/03-28/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 04/01-10/01 2010


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!