Inhoud blog
 • Ontwerp geboortekaart
 • Geboortekaartjes foto
 • Babykaartje
 • Geboortekaartjes tweeling
  Geboortekaartje
  Alles voor uw mooiste geboortekaartjes
  28-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeelden van geboortekaartjes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Wil je zelf een geboortekaartje maken voor jouw kindje? Dat kan op Geboortekaartje.nl! Maar laat je op deze site eerst inspireren door de vele voorbeelden van geboortekaartjes.

  Op Geboortekaartje.nl vind je vele voorbeelden van geboortekaartjes in vele verschillende stijlen. Hier kun je zien welke stijl past bij jouw kleine mop. Bovendien kun je zien wat de vele verschillende mogelijkheden zijn bij het ontwerpen van jouw geboortekaartjes.

  Geboortekaartje.nl wertkt met verschilende stijlen zoals: Stoere, vrolijke jongen, Lieve, zoete meisjes, Hollands, Hip&Trendy en nog veel meer. In de verschillende stijlen zijn vele figuren kaders en achtergronden te vinden die passen bij jouw kaartje.Deze figuren, kaders en achtergronden kun je natuurlijk weer helemaal aanpassen in jouw stijl. Zo is er de mogelijkheid om de figuren, kaders en achtergronden te vergroten, verkleinen, te roteren en aan te passen in jouw favoriete kleur.

  Laat je inspireren op Geboortekaartje.nl!

  28-01-2011 om 10:28 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Tags:geboortekaartje, ontwerpen, maken, geboortekaart, geboortekaartjes
  >> Reageer (0)
  19-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drukkerij geboortekaartjes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het vinden van een geschikte drukkerij voor uw geboortekaartjes is nog een helse klus, want er zijn ook zoveel aanbieders. De drukkerij van Geboortekaartje.nl weet wat jonge ouders willen en voldoen aan al hun wensen en eisen.

  Bij de drukkerij van Geboortekaartje.nl kan je online jouw geboortekaartjes bestellen. Dit gaat stap voor stap waarbij je begeleid wordt door de site. Op Geboortekaartje.nl maak je geen 'gewone' geboortekaartjes maar juist hele speciale. Je kan zelf kiezen in welke stijl jij jouw geboortekaartjes wilt laten drukken. Bij Geboortekaartje.nl is het meer dan kiezen alleen, want je kunt zelf aan de slag met jouw babykaartjes. Er is zelf de mogelijkheid om een foto te plaatsen op het geboortekaartje. Kortom; bij de drukkerij van Geboortekaartje.nl is het allemaal mogelijk!

  Ontdek het allemaal bij de drukkerij van Geboortekaartje.nl. De drukkerij voor jouw mooiste geboortekaartjes!

  19-01-2011 om 14:25 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  30-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy geboortekaartje

  Een trendy geboortekaartje maak je zelf zo trendy als jij wilt op Geboortekaartje.nl. Maak er jou eigen geboortekaartjes. Als motto gebruikt de website de volgende: Het is zo moeilijk als je het jezelf maakt.

  Van hip naar hipper
  Zo’n trendy moeder als jij kiest natuurlijk voor een trendy geboortekaartje voor haar kleine schat. Geboortekaartje.nl maakt jouw dromen waar. Niet alleen vind je op deze site vele trendy en hippe geboortekaartjes, met jouw creativiteit maak jij ze nog hipper. Geboortekaartje.nl helpt jou stap voor stap bij het ontwerpen. Maak gebruik van de vele trendy en moderne figuren, kaders en achtergronden en plaats deze naar jouw smaak op jouw geboortekaartje.

  Een model in de maak
  Zo’n kaartje wordt helemaal hip na het plaatsen van een hippe foto van jullie schattige kindje en ook dat is mogelijk op Geboortekaartje.nl. Ga direct aan de slag met het maken van jouw eigen, trendy geboortekaartje, dan kan je het voorlopige ontwerp eenvoudig opslaan op de site. Dan hoef je na de geboorte alleen nog maar die leuke foto toe te voegen.

  Bepaal zelf hoe trendy jouw zelfgemaakte geboortekaartje wordt op Geboortekaartje.nl!

  30-12-2010 om 14:47 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaartjes maken

  Negen maanden geduldig afwachten voordat je jullie kleine schat kunt zien en vasthouden. Dat is een lange tijd voor zoiets moois en geweldigs, maar het is zeker het wachten waard! Tijd genoeg om zelf een geboortekaartje te maken op Geboortekaartje.nl.

  Geboortekaartje maken in eigen stijl
  Het mooiste geboortekaartje maak je zelf. Op Geboortekaartje.nl kan je gemakkelijk zelf een geboortekaartje maken. De website helpt jou stap voor stap totdat je tevreden en gelukkig bent met het resultaat. Een geboortekaartje maken doe je geheel in je eigen stijl. Dankzij de vele ontwerpen op de website heb jij in ‘no time’ een heel leuk geboortekaartje in elkaar gezet.

  En nu maar afwachten...
  Ben je tevreden met het geboortekaartje en is het geboortekaartje perfect voor jouw kleine snoes? Sla het ontwerp dan op via de site totdat jouw kleintje geboren is. Door heel eenvoudig jouw adressenbestand te uploaden, worden de zelfgemaakte geboortekaartjes rechtstreeks bij al jouw vrienden en familie thuisbezorgd. Op Geboortekaartje.nl is alles mogelijk...

  Wil je ook zelf een geboortekaartje maken? Ga dan naar Geboortekaartje.nl en ontdek hoe leuk het is!

  06-12-2010 om 14:26 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:geboortekaartjes, zelf maken, zwanger,
  >> Reageer (0)
  04-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboorte kaartjes

  Een prima site om geboorte kaartjes te maken, Geboortekaartje.nl!
  De nieuwe website Geboortekaartje.nl, mede opgericht door Sanoma, divisie jonge gezinnen, is een prima plek om unieke geboorte kaartjes te maken! Er een aantal spelers en drukkers op de markt, maar geen website/bedrijf werkt zo effectief als Geboortekaartje.nl. De applicatie om je geboorte kaartjes te maken is nieuw en werkt zeer gebruiksvriendelijk. Je hebt de volledige vrijheid om eigen kaartjes te maken, maar ze hebben ook honderden aanpasbare voorbeeldkaarten.

  Minder stress!
  Doordat je zo overzichtelijk je eigen kaartje kan maken, heb je veel minder stress. Ook omdat je de kaarten door geboortekaartje.nl kan laten bezorgen, hoef je daar ook niet meer aan te denken. Je gaat namelijk je geboorte kaartjes maken en verstuurt ze wanneer jij wilt. Heb je nog tijd over, neem dan een proefdruk. Als je voor 13.00 uur je kaartje besteld, liggen al jouw geboorte kaartjes de volgende dag al bij de geadresseerde in de bus. Dat scheelt een hoop stress, schrijf en likwerk!
   

   
   


  04-06-2010 om 00:00 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hippe geboortekaartjes zijn het helemaal
  Als je een beetje modebewust bent, dan is de kans groot dat je voor hippe geboortekaartjes gaat. En voor strakke, uitdagende positiekleding, een oer-hollandse naam en voor een gezonde zwangerschap. Ja, want ook in babyland zijn trends te bespeuren. Hippe geboortekaartjes zijn ’t helemaal.


  Hippe moeders, hippe geboortekaartjes

  Op Geboortekaartje.nl zie je de laatste trends op het gebied van hippe geboortekaartjes. Topontwerpers zorgen daar elke keer weer voor het mees trendy aanbod. En of je stijl nou retro, vintage, superzoet of eigenzinnig is – ook voor jou baby zitten er hippe geboortekaartjes tussen.

  Eigen touch maakt de meest hippe geboortekaartjes

  Voor trendy geboortekaartjes, hippe geboortekaartjes, retro geboortekaartjes en jouw persoonlijke geboortekaartjes surf je snel naar Geboortekaartje.nl

  Met zo’n handig en simpel ontwerpprogramma als op Geboortekaartje.nl geef je bovendien je persoonlijke touch aan jouw hippe geboortekaartjes. Helemaal in je eigen stijl.

  27-05-2010 om 12:44 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  21-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zoek naar een geboortekaartje tweeling

   Nou, dat was even wennen toen we te horen kregen dat we zwanger waren van een tweeling. Alles moest opeens dubbel: wiegje tweeling, maxi cosy tweeling, geboortekaartje tweeling, noem maar op. En de zwangerschap duurt maar net zo lang/kort als bij een eenling…

  Bedankt voor geboortekaartje tweeling
  Gelukkig kwam de hulp van alle kanten op ons af. En inmiddels liggen Sven en Kim gezellig samen in de box. Nu heb ik tijd voor een bedankbriefje aan Geboortekaartje.nl. Via de zoekterm geboortekaartje tweeling stuitte mijn man toevallig op Geboortekaartje.nl. En daar vonden we de leukste ontwerpen voor tweeling geboortekaartjes. 

  Geboortekaartje tweeling zo makkelijk als beloofd!
  De mensen van Geboortekaartje.nl hebben niks teveel beloofd. We konden het tweeling geboortekaartje al helemaal voorbereiden, en de proefdruk was al erg mooi. Toen Sven en Kim geboren waren hebben we snel de precieze datum en tijd even veranderd in het geboortekaartje tweeling ontwerp. Geboortekaartje.nl zorgde toen verder voor de verzending via TNT Post.


  Naast een heleboel lieve vrienden en familie is Geboortekaartje.nl echt een aanrader als je ‘geboortekaartje tweeling’ op je "checklist geboorte" hebt staan!

  21-05-2010 om 00:00 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaarten
  Geboortekaarten versturen, een traditie die al zeer lang bestaat. Volgens Wikipedia komt het geboortekaartje uit de jaren 40-50 en is het kaartje aan trends onderhevig. Zo zouden we volgens de tabel aldaar nu allemaal grappige geboortekaarten aan het maken zijn. Deels is dat waar, je ziet namelijk veel meer humor in de geboortekaarten tegenwoordig. Echter, er zijn er nog veel meer mogelijkheden.

  Grappig om te zien is dat de geboortekaarten, net als de samenleving steeds liberaler zijn geworden. Waar je in de jaren 40 alleen nog het meest noodzakelijke op de geboortekaarten te vinden was, zag je in de jaren 70 de komst van gedichtjes. De jaren 90 kenmerkte zich door informaliteit en die trend zet zich anno nu door.

  Er is een trend gaande waarbij men steeds meer kiest voor een leuk en retro design. Echt hollandse geboortekaarten komen ook steeds weer terug.

  Om altijd de meest actuele kaarten te kunnen bieden, blogt geboortekaartje maken bijna dagelijks over de laatste trends en mogelijkheden. Zo blijf je maximaal op de hoogte en ben je er zeker van dat je de meest hippe geboortekaarten verstuurt.

  Voor meer geboortekaartjes voorbeelden surf je naar Geboortekaartje.nl!

  10-05-2010 om 00:00 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:geboortekaarten, maken, trends, ontwikkelingen, wikipedia
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 09/05-15/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!