Inhoud blog
 • Ontwerp geboortekaart
 • Geboortekaartjes foto
 • Babykaartje
 • Geboortekaartjes tweeling
  Geboortekaartje
  Alles voor uw mooiste geboortekaartjes
  12-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerp geboortekaart
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is tegenwoordig helemaal hip om je eigen geboortekaartje te ontwerpen. Je kan namelijk zelf precies bepalen wat er op je geboortekaartje komt te staan. Zo kan je op websites als Geboortekaartje.nl binnen een paar stappen met je eigen creativiteit een eigen ontwerp voor je geboortekaart maken.

  Maak je kaart

  Een ontwerp voor je geboortekaart is niet moeilijk en kost ook helemaal niet zo veel tijd. Je weet ook zeker dat je altijd een geboortekaartje ontwerpt wat je zelf leuk vindt. Dit omdat je zelf alle elementen van je geboortekaartje uitkiest. Zo ontwerp je je geboortekaart door een achtergrond te kiezen en deze een kleur te geven. Je kan ook verschillende illustraties aan je geboortekaartjes toevoegen en deze een kleur naar keuze geven. Om je ontwerp van je geboortekaart nog specialer te maken kan je er zelfs een eigen foto aan toevoegen!

  Verzend je kaart

  Een tip is om een proefexemplaar te bestellen. Zo weet je altijd of je geboortekaartje er zo uit ziet als jij deze wilt hebben. Je kan je geboortekaart gewoon online opslaan dus je kan altijd terug gaan om deze makkelijk aan te passen. Als je eenmaals tevreden bent over het ontwerp van je geboortekaart kan je deze ook makkelijk bestellen. Je kan namelijk direct je adressenbestand uploaden en met één muisklik je geboortekaartje aan al je dierbaren sturen. Je kan ook een setje kaartjes naar je huis laten sturen. Dan kan je deze zelf adresseren.

   Je ontwerpt je geboortekaart op Geboortekaartje.nl

  12-05-2011 om 16:04 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
  Tags:Ontwerp geboortekaart
  >> Reageer (3)
  22-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaartjes foto
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Nog even en dan is het zo ver: je baby wordt geboren. Negen maanden hebben jullie op dit moment gewacht. Wanneer de kleine er is, willen jullie dit dan ook aan al jullie vrienden en familie laten weten. Om het blijde nieuws te vertellen, zijn geboortekaartjes met foto super leuk en origineel.

   

  Maak de kaart

  Op Geboortekaartje.nl kun je helemaal zelf de geboortekaartjes ontwerpen. Er zijn onwijs veel achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes die je allemaal door elkaar kunt gebruiken. In verschillende stijlen kun je het geboortekaartje maken. Zo kun je retro geboortekaartjes maken, maar ook klassieke, Hollandse en trendy geboortekaartjes zijn samen te stellen op deze website. Maak de geboortekaartjes met foto in jouw eigen stijl.

   

  Voeg de foto (later) bij

  Wanneer de kleine er dan is, kun je een mooie foto van hem of haar maken en deze foto meteen op het kaartje plaatsen. Maar als je liever niet snel na de geboorte het gehele kaartje nog moet maken, is er ook de mogelijkheid om het hele kaartje al te ontwerpen en de foto later bij te voegen. Wanneer je dan tevreden bent met het ontwerp van het kaartje, sla je het bestand op. Wanneer het baby’tje er is, kan de foto zo aan het geboortekaartje worden toegevoegd. Dit kost bijna geen moeite, de geboortekaartjes met foto zijn op deze manier snel klaar voor verzending.

   

  Maak jullie geboortekaartje op Geboortekaartje.nl

  22-04-2011 om 10:16 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De meeste geboortekaartjes die je in de winkel ziet zijn ongelofelijk mooi, lief en schattig. Wat nou als deze geboortekaartjes toch nét niet de geboortekaartjes zijn die jij voor je baby wilt hebben? Nou, dan maak je je eigen leuke geboortekaartjes toch lekker zelf! Dan worden ze in ieder geval precies zo als jij ze wilt hebben!

  Maak je kaartje leuk

  Op internet heb je tegenwoordig veel sites waar je zelf je geboortekaartjes kan maken. Zo heb je onder andere Geboortekaartje.nl. Op deze website kan je zelf leuke geboortekaartjes maken. Er staan namelijk verschillende thema’s op deze website waar verschillende elementen onder hangen. Deze elementen kan je zelf aanpassen tot dat je het unieke kaartje hebt waar je naar op zoek was. Zo kan je zelf de achtergrond kiezen, je kan er een mooi kader omheen doen, je kan illustraties inkleuren en plaatsen en uiteraard zelf de tekst schrijven.

  Maak je kaartje nóg leuker

  Om je leuke geboortekaartje nog leuker te maken kan je ook je eigen foto uploaden. Dit kan een foto zijn van je pasgeborene, of een foto van jou met je gezin zoals deze nu bestaat. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden met je eigen geboortekaartje eindeloos. Je kan alles doen wat je zelf wilt en alles maken zoals je zelf wilt. Nog even een tip; het is handig om vooraf een proefexemplaar te bestellen. Zo weet je zeker dat jouw geboortekaartje precies zo is als jij zelf wilt.

  Je maakt je geboortekaartjes pas leuk op Geboortekaartje.nl

  22-04-2011 om 09:20 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babykaartje
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Na negen maanden is het eindelijk zo ver, de kleine is geboren. Jullie zijn zo blij met de geboorte dat jullie hem of haar aan iedereen willen tonen. Niets leuker dan de foto van jullie kindje op het geboortekaartje en dit is mogelijk op Geboortekaartje.nl! Zo wordt het een echt babykaartje.

   

  Babykaartje met foto

  Op Geboortekaartje.nl kun je zelf een foto uploaden van jullie dochter of zoon. Een mooie zwart-wit foto of een vrolijke foto in kleur, alles is mogelijk. Maak het babykaartje af door mooie kaders, illustraties of achtergronden toe te voegen aan de foto. Op deze manier maken jullie een kaart naar jullie eigen smaak. Mensen zullen versteld staan door de unieke kaart met jullie mooie kindje op de voorkant.

   

  Foto later toevoegen

  Willen jullie het kaartje al maken voordat de kleine is geboren? Dat kan! Je kunt de hele kaart al ontwerpen naar eigen wensen en vervolgens de kaart opslaan. Dit kan door je aan te melden op Geboortekaartje.nl en nadat je de kaart hebt ontworpen op ‘bewaren’ te drukken. Wanneer jullie baby geboren is en jullie een mooie foto hebben gemaakt, kunnen jullie de kaart verder bewerken. Jullie hoeven dan alleen de foto nog toe te voegen en misschien ook de naam. Zo is het babykaartje snel af en kan het  verstuurd worden naar alle geadresseerden.

   

  Een echt babykaartje ontwerp je zelf op Geboortekaartje.nl

  07-04-2011 om 13:22 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaartjes tweeling
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een leuk geboortekaartje voor één baby kost al een hoop tijd om te maken en bedenken, maar wat als je zwanger bent van een tweeling? Maak je voor je tweeling aparte kaartjes of maak je één kaartje voor beiden. Geboortekaartjes tweelingen worden veel gemaakt. Er is tegenwoordig namelijk genoeg keuze.


  Combineer zelf

  Hoewel het natuurlijk twee individuen zijn is het leuk om ze wel hetzelfde geboortekaartje te geven. Of het nou twee jongens of twee meisjes zijn, of een meisje en een jongen. Op Geboortekaartje.nl kan je je compleet eigen geboortekaartjes voor tweelingen maken en dus kan je ook makkelijk een kleurencombinatie uitzoeken die voor alle mogelijkheden geschikt is. Je kan op Geboortekaartje.nl ook leuk een foto van je kroost uploaden zodra deze geboren zijn. Dan kan je die foto ook gebruiken op je geboortekaartje

  Bestel een proefexemplaar

  Je kan je kaartje nog meer uitbreiden door een achtergrond en een kader uit te kiezen en hier verschillende figuren en teksten aan toe te voegen. Zowel de figuren als teksten kan je aanpassen totdat deze de gewenste kleur en vorm hebben. Zo heb je altijd een origineel geboortekaartje. Zelfs als je geboortekaartjes tweelingen maakt. Vergeet niet een proefexemplaar te bestellen. Deze kan je gewoon naar je huis laten verzenden en zo kan je zien of je geboortekaartje nog enige aanpassingen nodig heeft. Als je baby er eenmaal is kan je direct je geboortekaartjes verzenden.

  Geboortekaartjes.nl; ook voor geboortekaartjes tweelingen

  03-03-2011 om 11:14 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
  Tags:geboortekaartjes tweeling, geboortekaartje, geboortekaartjes
  >> Reageer (0)
  02-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassiek geboortekaartje
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een klassieke schoonheid als de jouwe verdient een klassiek geboortekaartje. Maak nu zelf zo’n klassiek geboortekaartje voor jouw kleine schat op Geboortekaartje.nl.

   

  Maak je kaartjes persoonlijk

  Een klassiek geboortekaartje kan ook origineel, uniek en bijzonder zijn en Geboortekaartje.nl bewijst dat. Laat je hier inspireren door de vele voorbeelden van geboortekaartjes en ontwerp vervolgens jouw eigen unieke geboortekaartjes. Maak gebruik van de vele verschillende klassieke achtergronden, kaders en figuren die je kunt vinden op de site en voeg deze naar je eigen smaak toe aan het geboortekaartje. Met jouw mooie woorden, die de komst van dit bijzondere kindje dan eindelijk bevestigen, maak je de klassieke geboortekaartjes helemaal af.

   

  Snel versturen

  Verstuur de geboortekaartjes direct naar al jouw vrienden, kennissen en familieleden. Als je voor 15.00 uur de kaartjes besteld, dan liggen ze de volgende dag al in de bus. Ook kun je een setje kaarten thuis laten bezorgen en zelf adresseren om de laatste persoonlijke hand eraan te leggen.

   

  Klassieke geboortekaartjes dat ook nog eens uniek en bijzonder is, maak je zelf op Geboortekaartje.nl!

  02-02-2011 om 00:00 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassieke geboortekaartjes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een klassieke schoonheid als de jouwe verdient een klassiek geboortekaartje. Maak nu zelf zo’n klassiek geboortekaartje voor jouw kleine schat op Geboortekaartje.nl.

  Een klassiek geboortekaartje kan ook origineel, uniek en bijzonder zijn en Geboortekaartje.nl bewijst dat. Laat je hier inspireren door de vele voorbeelden van geboortekaartjes en ontwerp vervolgens jouw eigen geboortekaartjes. Maak gebruik van de vele verschillende klassieke achtergronden, kaders en figuren die je kunt vinden op de site en voeg deze naar jouw eigen smaak toe aan het geboortekaartje. Met jouw mooie woorden, die de komst van dit bijzondere kindje dan eindelijk bevestigen, maak je die klassieke geboortekaartjes helemaal af. Verstuur de geboortekaartjes direct naar al jouw vrienden, kennissen en familieleden. Als je voor 15.00 uur de kaartjes besteld, dan liggen ze de volgende dag al in de bus.

  Een klassiek geboortekaartje dat ook nog eens uniek en bijzonder is, maak je zelf op Geboortekaartje.nl!

  31-01-2011 om 15:18 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeelden van geboortekaartjes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Wil je zelf een geboortekaartje maken voor jouw kindje? Dat kan op Geboortekaartje.nl! Maar laat je op deze site eerst inspireren door de vele voorbeelden van geboortekaartjes.

  Op Geboortekaartje.nl vind je vele voorbeelden van geboortekaartjes in vele verschillende stijlen. Hier kun je zien welke stijl past bij jouw kleine mop. Bovendien kun je zien wat de vele verschillende mogelijkheden zijn bij het ontwerpen van jouw geboortekaartjes.

  Geboortekaartje.nl wertkt met verschilende stijlen zoals: Stoere, vrolijke jongen, Lieve, zoete meisjes, Hollands, Hip&Trendy en nog veel meer. In de verschillende stijlen zijn vele figuren kaders en achtergronden te vinden die passen bij jouw kaartje.Deze figuren, kaders en achtergronden kun je natuurlijk weer helemaal aanpassen in jouw stijl. Zo is er de mogelijkheid om de figuren, kaders en achtergronden te vergroten, verkleinen, te roteren en aan te passen in jouw favoriete kleur.

  Laat je inspireren op Geboortekaartje.nl!

  28-01-2011 om 10:28 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Tags:geboortekaartje, ontwerpen, maken, geboortekaart, geboortekaartjes
  >> Reageer (0)
  19-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drukkerij geboortekaartjes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het vinden van een geschikte drukkerij voor uw geboortekaartjes is nog een helse klus, want er zijn ook zoveel aanbieders. De drukkerij van Geboortekaartje.nl weet wat jonge ouders willen en voldoen aan al hun wensen en eisen.

  Bij de drukkerij van Geboortekaartje.nl kan je online jouw geboortekaartjes bestellen. Dit gaat stap voor stap waarbij je begeleid wordt door de site. Op Geboortekaartje.nl maak je geen 'gewone' geboortekaartjes maar juist hele speciale. Je kan zelf kiezen in welke stijl jij jouw geboortekaartjes wilt laten drukken. Bij Geboortekaartje.nl is het meer dan kiezen alleen, want je kunt zelf aan de slag met jouw babykaartjes. Er is zelf de mogelijkheid om een foto te plaatsen op het geboortekaartje. Kortom; bij de drukkerij van Geboortekaartje.nl is het allemaal mogelijk!

  Ontdek het allemaal bij de drukkerij van Geboortekaartje.nl. De drukkerij voor jouw mooiste geboortekaartjes!

  19-01-2011 om 14:25 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  30-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy geboortekaartje

  Een trendy geboortekaartje maak je zelf zo trendy als jij wilt op Geboortekaartje.nl. Maak er jou eigen geboortekaartjes. Als motto gebruikt de website de volgende: Het is zo moeilijk als je het jezelf maakt.

  Van hip naar hipper
  Zo’n trendy moeder als jij kiest natuurlijk voor een trendy geboortekaartje voor haar kleine schat. Geboortekaartje.nl maakt jouw dromen waar. Niet alleen vind je op deze site vele trendy en hippe geboortekaartjes, met jouw creativiteit maak jij ze nog hipper. Geboortekaartje.nl helpt jou stap voor stap bij het ontwerpen. Maak gebruik van de vele trendy en moderne figuren, kaders en achtergronden en plaats deze naar jouw smaak op jouw geboortekaartje.

  Een model in de maak
  Zo’n kaartje wordt helemaal hip na het plaatsen van een hippe foto van jullie schattige kindje en ook dat is mogelijk op Geboortekaartje.nl. Ga direct aan de slag met het maken van jouw eigen, trendy geboortekaartje, dan kan je het voorlopige ontwerp eenvoudig opslaan op de site. Dan hoef je na de geboorte alleen nog maar die leuke foto toe te voegen.

  Bepaal zelf hoe trendy jouw zelfgemaakte geboortekaartje wordt op Geboortekaartje.nl!

  30-12-2010 om 14:47 geschreven door Melvin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 09/05-15/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!