Geboortekaart
Inhoud blog
 • Stijlvol geboortekaartje
 • Hip geboortekaartje
 • Baby geboortekaartjes
 • Geboortekaart met foto
 • Geboortekaartje zusje
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  24-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby geboortekaartjes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Bestel nu de mooiste baby geboortekaartjes op Geboortekaartje.nl. Op deze site kan je een baby geboortekaartje uitkiezen uit een van de vele categorieën, of zelf een geboortekaartje maken.

  Uitkiezen
  De mooiste baby geboortekaartjes bestel je op Geboortekaartje.nl. Op deze site staan de mooiste baby geboortekaartjes in vele verschillende categorieën. Deze categorieën zijn ook nog eens zeer afwisselend. Zo zijn er retro en hippe geboortekaartjes. Er zijn klassieke en vrolijke geboortekaartjes. Natuurlijk zijn de normale categorieën aanwezig, jongens en meisjes, maar ook zijn er meer specifieke categorieën. Denk daarbij aan Hollands of lief. En nog veel meer.

  Maken
  Zie je echter niet het geboortekaartje van jouw keuze er tussen staan? Geen probleem! Want op Geboortekaartje.nl kan je zelf de mooiste baby geboortekaartjes maken. Je kiest een voorbeeld uit en het ontwerpen kan beginnen. Tijdens het ontwerpen heb je de keus uit vele kaders, illustraties en achtergronden. Ook kan je de kaarten heel sprekend maken met een mooie tekst in een zelfgekozen lettertype. Maar baby geboortekaartjes zijn natuurlijk geen baby geboortekaartjes zonder een mooie foto van jullie baby erop. En op Geboortekaartje.nl kan je die er heel eenvoudig opzetten, namelijk door simpelweg een foto van jullie baby te uploaden.

  Bestellen
  Ben je tevreden over het kaartje? Druk dan op de knop “bestellen”. Want vanaf dat moment wordt het werk van je overgenomen. De baby geboortekaartjes worden op hoge kwaliteit gedrukt om vervolgens door de postbodes van TNT Post bij jouw thuis bezorgd te worden. Of natuurlijk alvast bij iedereen die jij wil!

  Baby geboortekaartjes bestellen doe je op Geboortekaartje.nl!

  24-03-2011, 11:07 Geschreven door Mike  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaart met foto
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wil jij de mooiste foto van de mooiste baby op jouw geboortekaart? Bestel dan nu een mooie geboortekaart met foto op Geboortekaartje.nl

  Fotogeniek
  Op Geboortekaartje.nl kan je nu een prachtige geboortekaart met foto zelf maken en bestellen. Maar een geboortekaart met foto is niet het enige wat je kan bestellen op deze site. Je kan namelijk zelf de mooiste geboortekaarten op deze site maken en bestellen. Want je hebt de keus uit talloze kaders, illustraties en achtergronden om zelf op een gemakkelijke manier de mooiste geboortekaarten te maken. Ook kan je de kaart heel sprekend maken met een mooie tekst in een zelfgekozen lettertype. Tenslotte kan je de kaart heel persoonlijk maken met die mooie foto van jullie baby. Als je tussen al deze opties de perfecte hebt gevonden kan je de geboortekaart met foto nu bestellen.

  Grote keus
  Hou je er niet van om zelf een geboortekaart met foto, of natuurlijk zonder foto te ontwerpen? Geen probleem! Want op Geboortekaartje.nl kan je ook een kaart kiezen uit de vele categorieën. Zo zijn er retro geboortekaarten, maar ook hippe geboortekaarten. Er zijn klassieke, maar ook vrolijke geboortekaarten. Uiteraard zijn er de normale categorieën, kaarten voor jongens en meisjes. Maar ook zijn er hele specifieke categorieën: Hollands en lief. Dus er is voor elk wat wils.

  Bestellen
  Nadat jij op de knop “bestellen” hebt gedrukt, nemen wij het werk van je over. De kaart wordt op hoge kwaliteit gedrukt en vervolgens op de door jouw gewenste adressen bezorgd door de postbodes van TNT post.

  Een mooie geboortekaart met foto bestel je op Geboortekaartje.nl

  16-03-2011, 11:47 Geschreven door Mike  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  21-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaartje zusje
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hoera! Je bent zwanger van de tweede! Nadat je twee jaar terug je zoon hebt gekregen, ben je nu zwanger van een meisje. Een zusje dus voor je zoon. Je lieve zoontje is zo trots op het feit dat hij nu een grote broer gaat worden dat je van plan bent een geboortekaartje zusje te maken. Dus een geboortekaartje voor hem als grote broer.


  Creëer je eigen kaartje

  Maak je eigen kaartje op Geboortekaartje.nl en je kan je kaartje precies zo samenstellen als je zelf wil. Het is dus erg makkelijk om een geboortekaartje zusje te maken. Je kan alle elementen op het geboortekaartje zo aanpassen dat deze net zo origineel en uniek is als dat je zelf graag zou willen. Je kan op Geboortekaartje.nl kiezen uit verschillende achtergronden en deze zelf je eigen kleur geven. Het kan dus roze zijn, voor een zusje. Blauw, omdat je zoontje een zusje krijgt, of een compleet andere kleur. Hier kan je dan door middel van verschillende kaders en figuren je eigen unieke kaart van maken. Je kan er zelfs een foto aan toe voegen!


  Bestel een proefexemplaar

  Als je kaartje compleet naar wens is, wordt aangeraden een proefexemplaar te bestellen. Als je een proefexemplaar bestelt, heb je de mogelijkheid je geboortekaartje online op te slaan. Als je je proefexemplaar dan binnen hebt gekregen kan je altijd nog terug gaan naar je geboortekaartje zusje om eventueel nog wat veranderingen door te voeren. Als je dochter er dan eenmaal is, kan je je geboortekaartjes ook makkelijk versturen. Je kan direct je adressenbestand uploaden en op ‘verzenden’ drukken. Als je dit voor 15.00 uur doet, dan hebben al je dierbaren je geboortekaartjes de volgende dag nog in huis!


  Ga naar Geboortekaartje.nl voor de meest unieke geboortekaartjes.

  Webwinkel Overzicht

  Kaarten

  21-02-2011, 00:00 Geschreven door Mike  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  Tags:Geboortekaartje zusje, geboortekaartje
  04-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaartjes bestellen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Voordelig de leukste geboortekaartjes bestellen doe je op Geboortekaartje.nl. Dankzij de frisse en hippe geboortekaartjes die hier worden aangeboden vind je makkelijk dat ene geboortekaartje dat past bij je baby.

   

  Kies of maak zelf

  Op Geboortekaartje.nl vind je veel geboortekaartjes in verschillende stijlen. Je kan een aantal standaard geboortekaartjes bestellen, maar je kunt ook zelf je geboortekaartjes ontwerpen. Dit is binnen enkele muisklikken gedaan en wordt op de site ook duidelijk aangegeven.

   

  Zo gemaakt en zo besteld

  De geboortekaartjes zijn vervolgens makkelijk en eenvoudig te bestellen op Geboortekaartje.nl. Je kan de geboortekaartjes direct naar al jouw vrienden, kennissen en familieleden laten sturen. Ook kun je de geboortekaartjes bestellen en bij jou thuis laten bezorgen om ze zelf te adresseren. Bij Geboortekaartje.nl geldt: voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Profiteer van deze snelle levering en verras iedereen met de komst van dit prachtige kindje!

   

  Geboortekaartjes bestellen was nog nooit zo makkelijk dankzij Geboortekaartje.nl.

  04-02-2011, 15:55 Geschreven door Mike  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:geboortekaartjes bestellen, geboortekaartje, hippe geboortekaartjes
  15-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief geboortekaartje

  Je bent geboren zoals je bent en dat is geweldig, want papa en mama hadden zich geen leuker, liever en mooier kindje kunnen wensen. Een lief geboortekaartje, gemaakt op Geboortekaartje.nl past dan ook helemaal bij jou!

  Zelf een lief geboortekaartje maken
  Een lief geboortekaartje voor jouw lieve kindje maak je zelf op Geboortekaartje.nl. Geboortekaartje.nl is een jonge en frisse site waar hippe en moderne ouders zelf het mooiste geboortekaartje voor hun kleine kunnen maken. Door de vele verschillende stijlen met al hun vele ontwerpen op de site, kun je zelf puzzelen totdat het geboortekaartje helemaal eigen is. 

  Jullie mooie kindje
  Mochten jullie door de opspelende trots met betrekking tot jullie mooie kindje, besluiten om een foto op het lieve geboortekaartje te plaatsen, dan kan dit op Geboortekaartje.nl! Een lief geboortekaartje met een foto van jullie kindje doet de harten van iedereen smelten. Verras iedereen met de introductie van jullie prachtige kindje! Geboortekaartjes zeggen het meest.

  Zelf een lief geboortekaartje maken met een eigen foto doe je natuurlijk op Geboortekaartje.nl!

  15-12-2010, 13:29 Geschreven door Mike  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:lief, geboortekaartje
  03-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi geboortekaartje
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het eerste lachje...de eerste woordjes...de eerst stapjes...Jullie gaan het allemaal meemaken met jullie kleine, maar eerst moet je een mooi geboortekaartje vinden om jullie schatje aan familie en vrienden bekend te maken.

  Maak eenvoudig een mooi geboortekaartje
  Maak nu zelf een mooi geboortekaartje op Geboortekaartje.nl en verras iedereen met jouw kleine mop! De website biedt jou de kans om zelf een mooi geboortekaartje te maken wat helemaal perfect is voor jouw kleine. Een mooi geboortekaartje vind je in vele stijlen en dus ook de stijl die bij jullie past. Vind jullie stijl en ga aan de slag op de site. Door de vele verschillende ontwerpen te combineren heb jij zo een origineel, bijzonder en mooi geboortekaartje gemaakt. Iedereen zal dol zijn op jullie Babykaartje.

   Ontdek nu ook hoe je zelf een mooi geboortekaartje kunt maken op Geboortekaartje.nl! En kijk ook eens hier: Wenskaart-maken


   

   

   

   

  03-09-2010, 00:00 Geschreven door Mike  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  30-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Origineel geboortekaartje
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat maakt nou een geboortekaartje voor jouw kleine tot een origineel geboortekaartje? Ontdek het allemaal op Geboortekaartje.nl

  Wat een orgineel geboortekaartje is bepaal jij!
  Je kunt origineel zijn in elke stijl of dit nou klassiek, vrolijk of hip & trendy is. Op Geboortekaartje.nl kun je namelijk in elke stijl een origineel geboortekaartje zelf ontwerpen. In deze en vele andere stijlen zijn verschillende ontwerpen gemaakt waarmee jij een origineel geboortekaartje kan maken. Deze verschillende ontwerpen bestaan uit achtergronden, kaders en vele illustraties. Door het handige en makkelijk bedienbare programma op Geboortekaartje.nl heb jij dus zo een origineel geboortekaartje gemaakt in jouw gewenste stijl.

  Alleen jij kan een origineel geboortekaartje maken voor jouw kleine mop. Ontdek het allemaal zelf op de geweldige site voor het maken van jouw geboortekaartjes; Geboortekaartje.nl


  30-07-2010, 00:00 Geschreven door Mike  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  Tags:Origineel, Geboortekaartje
  22-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaart
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ben je op zoek naar een mooie geboortekaart? Tegenwoordig kun je via internet zelf ook jouw geboortekaart maken. Op de website Geboortekaartje.nl kan je helemaal zelf je geboortekaart ontwerpen of een voorbeeldkaart aanpassen.xml:namespace prefix = o />

  Zelf een geboortekaart maken
  Via Geboortekaartje.nl is het heel eenvoudig om jouw geboortekaart te maken. Upload een foto van jouw baby en plaats daar een tekstje op. Je hoeft geen ervaring te hebben met grafische programma’s. Op Geboortekaartje.nl kan je eenvoudig jouw eigen geboortekaartjes maken.
  Met een paar klikken met jouw muis voeg je nog een leuk kadertje en een figuurtje toe en klaar is de kaart.

  Voorbeeld geboortekaart
  Op Geboortekaartje.nl staan veel voorbeeldkaarten. Haal hier je inspiratie vandaan of als je de kaart mooi vindt, kan je deze ook aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld jouw eigen foto op de kaart plaatsen, de tekst aanpassen, kleuren aanpassen enzovoorts.

  De bezorging van jouw geboortekaart
  Je kunt ervoor kiezen om zelf de geboortekaartjes op te sturen of het door Geboortekaartje.nl te laten doen. Als je een Excel bestandje met de adressen van jouw familie en vrienden upload naar de site, dan stuurt Geboortekaartje.nl jouw geboortekaart naar hun toe.


  Bekijk zelf hoe eenvoudig het is om via Geboortekaartje.nl jouw geboortekaartje te maken!

  22-06-2010, 00:00 Geschreven door Mike  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  Tags:Geboortekaart, Geboortekaartjes
  Archief per week
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 21/06-27/06 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!