Foto
Welkom op de blog van Eric De Meyer
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Categorieën
 • Allerlei (21)
 • Bekende Vlaming (72)
 • Camper (300)
 • Camper Perte- Total . (5)
 • Foto's uit de oude doos (15)
 • Grapje (7)
 • Info (471)
 • Moppen (34)
 • Scheldepeloton (210)
 • Wielrennen (334)
 • Blog van Eric

  Welkom op de blog van Eric
  10-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogelijks goed nieuws voor Femke Van Den Driessche.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Komt Van den Driessche weg met lichtere straf door leemte in wetgeving?

  Mogelijks goed nieuws voor Femke Van Den Driessche, niet dat ik dit kan aanvaarden deze misstap, maar naar mijn mening moeten de mensen aangepakt worden die zo iets maken voor in wedstrijden te komen. Een meisje van 19 kan dit onmogelijk zo een fiets in elkaar zetten. Deze mensen zal Femke wel overtuigd hebben om het risico te nemen.  De schuld moet men andere mensen aan spreken. Een doping zondaar krijgt toch ook een tweede kans !!!!!!!        
   
  Mechanische doping, zoals die van Femke Van den Driessche op het WK veldrijden in Zolder, staat nog niet opgenomen in het Vlaamse antidopingdecreet. Daardoor zou Van den Driessche kunnen wegkomen met een lichtere straf. Dat zegt Vlaams parlementslid Lionel Bajart (Open VLD) in een persbericht.

  10-02-2016 om 20:09 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Wielrennen
  >> Reageer (0)
  09-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rouw register voor Eddy Wally.

  Rouw register voor Eddy Wally.
  Deze morgen kon men in het Stadhuis van Zelzate het rouw register tekenen van onze charme zanger Eddy Wally. Ik heb met Eddy tijdens mijn actieve loopbaan veel fotoreportages gemaakt, en van Eddy niets anders dan lof, je moet het maar doen, om 5 h morgens reeds actief op de markt, om vervolgens een stuk in de nacht van zijn optredens thuis te komen. Ik zie maar weinig dit nadoen .......Rust in vrede Eddy.
  De fotoreportage was in opdracht van PRIMO magazine, opgenomen in de studio te De Pinte.      


  09-02-2016 om 00:00 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Info
  >> Reageer (0)
  08-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Scheldevriend Stijn aan het feest in Valencia .

  Zelfs plastic zak kan Vandenbergh niet van eerste zege sinds 2007 houden

  Onze Scheldevriend Stijn heeft verdiend zijn overwinning binnen, na steeds zoveel werk geleverd te hebben voor zijn ploeg, is dit meer dan welkom . 
  Stijn Vandenbergh heeft de slotrit in de Ronde van Valencia gewonnen. Vandenbergh hield in de straten van Valencia het aanstormende peloton net achter zich. Voor Vandenbergh is het de eerste zege sinds 2007. Wout Poels is de eindwinnaar in Valencia.  08-02-2016 om 10:07 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Wielrennen
  >> Reageer (0)
  06-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurens Sweeck pakt grootste zege uit zijn carrière .
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  LAURENS SWEECK PAKT GROOTSTE ZEGE UIT ZIJN CARRIÈRE.

  Laurens Sweeck (ERA-Murprotec) heeft vandaag zijn tweede, en tevens zijn mooiste overwinning geboekt in de Cyclocross in het Waasland. Half koers reed hij weg van Wereldkampioen Wout Van Aert, en Sven Nijs.Woud klopte Sven in de sprint voor de tweede plaats.De Bpost Bank trofee was al zeker voor Wout. Morgen is het voor hem veel belangrijker met de klassementscross voor de Superprestige, waar hij nu aan de leiding staat. Als hij deze binnen haalt heeft hij alles gewonnen, wat er te winnen was. Wat een seizoen voor de Wereldkampioen....Van Der Poel had duidelijk een mindere dag, hij eindigde op een 22 plaats meer dan 2 minuten achterstand.   06-02-2016 om 00:00 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Wielrennen
  >> Reageer (0)
  05-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de afdaling van Pass Tour of Utah

  In de afdaling van Pass Tour of Utah heeft zich een zware valpartij voorgedaan, met erge gevolgen........zie link. 

  https://youtu.be/hRM3bFXlyNk

  Met dank aan de eenzamer fietser .......
  05-02-2016 om 19:34 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Wielrennen
  >> Reageer (0)
  04-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Sven Kums verlengt contract:
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ook Sven Kums verlengt contract: "AA Gent heeft extra inspanningen geleverd"

  Een dag na de beker nederlaag tegen Club Brugge heeft AA Gent-aanvoerder Sven Kums (27) zijn contract verlengd bij de landskampioen. De Gouden Schoen had nog een verbintenis tot 2018 bij de Buffalo’s, maar tekende in ruil voor een mooie loonsverhoging voor een jaartje extra. De centrale middenvelder draagt het Gentse shirt sinds juli 2014.
   
  'Ik ben ontzettend blij dat ik heb bijgetekend bij AA Gent, ik krijg veel vertrouwen van het bestuur en trainer Hein Vanhaezebrouck", verklaarde Sven Kums achteraf op de persconferentie.  "Ik voel me hier goed en gewaardeerd. Ik heb altijd gezegd dat ik hier makkelijk zou kunnen blijven. Op mijn 27e ben ik niet meer van de jongste, maar bij AA Gent voel ik me thuis. In 2019 zal ik 31 jaar oud zijn. Of ik mijn carrière zal afsluiten bij AA Gent? Ik denk daar niet zo over na. Dat zullen we dan wel zien."

  04-02-2016 om 18:40 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Info
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mbark Boussoufa zal zeker slagen bij ons .... aldus Hein V H
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vanhaezebrouck lijkt al bijgedraaid: "Zag een gretige Boussoufa op training"hij zal zeker slagen bij ons"


  Hein Vanhaezebrouck: “Overtuigd dat Boussoufa bij ons zal slagen

  Mbark Boussoufa werkte donderdag zijn eerste groepstraining af bij AA Gent. “Ik heb vandaag een gretige Boussoufa gezien”, verklaarde Hein Vanhaezebrouck. Dinsdag had de coach op een persconferentie nog laten verstaan dat hij niet had gevraagd om de komst van de Nederlandse Marokkaan.

  De komst van Boussoufa leek bij de Buffalo’s voor spanningen te zorgen tussen de coach en het bestuur. “Ik kan jullie verzekeren dat de relatie tussen de trainer en de voorzitter bijzonder goed is, er is niks aan de hand tussen ons”, weerlegde Gent-voorzitter Ivan De Witte echter bij de aankondiging van de contractverlenging van Sven Kums. “Als psycholoog weet ik natuurlijk dat we allemaal onze eigen karaktereigenschappen hebben, ook de protagonisten in dit verhaal.

   

  04-02-2016 om 18:32 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Info
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AA Gent dan toch niet onklopbaar.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  AA Gent dan toch niet onklopbaar: Club Brugge naar bekerfinale

  Na vijf achtereenvolgende winnende matchen, en twee gelijke spelen, heeft Brugge nog eens kunnen winnen van AAGent met het kleinste verschil.
  Toegeven Gent was nooit in zijn spel gekomen, zij hadden  het meest balbezit, maar te weinig kansen afgedwongen. Volgendeweek zondag ( terug in Brugge ) krijgen wij reed een herkansing tussen beide clubs. Na zeven matchen moest een kleine nederlaag toch eens van komen.    
   
  Club Brugge - Standard is op 19 maart de finale van de Belgische voetbalbeker. Een ijzersterk Club Brugge versloeg woensdagavond voor het eerst het AA Gent van Hein Vanhaezebrouck. Het werd 1-0, nadat AA Gent de heenmatch met 2-1 had gewonnen. Topschutter Diaby scoorde het enige doelpunt van de match. Club Brugge mag dus voor het tweede jaar op een rij naar de Heizel. Het won ook vorig jaar de beker.

  04-02-2016 om 10:23 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Info
  >> Reageer (0)
  03-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen eerste zege Van Aert in regenboogtrui,
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Geen eerste zege Van Aert in regenboogtrui,

  Nys blesseert zich aan de pink

  Geen eerste zege voor Wout van Aert (Crelan-Vastgoedservice) in de regenboogtrui. De kersverse wereldkampioen sukkelde met onderrug en tikte in de Parkcross in het Oost-Vlaamse Maldegem af als zesde. De overwinning ging naar Michael Vanthourenhout (Marlux-Napoleon Games) die zijn eerste prijs van het seizoen pakte.De 21-jarige Lillenaar was duidelijk nog niet hersteld van het vele feesten de voorbije dagen en verwachtte er voor de start al weinig van. "Ik vrees dat mijn benen nog niet helemaal gerecupereerd zijn van Heusden-Zolder", vertelde hij. Van Aert kent zichzelf blijkbaar zeer goed, want hij vertolkte inderdaad geen hoofdrol op dit moeilijke parcours. 

  03-02-2016 om 18:32 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Wielrennen
  >> Reageer (0)
  02-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Mbark Boussoufa definitief naar AAGent .
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In blitse Bentley: Boussoufa tekent contract AA Gent zeven minuten voor deadline

   De kogel is door de kerk! Mbark Boussoufa is de komende maanden te bezichtigen in het shirt van AA Gent. De tweevoudige winnaar van de Gouden Schoen kwam vanavond aan in Gent in een bijzonder blitse witte Bentley en wordt door zijn club Lokomotiv Moskou - waar hij al enkele maanden op een dood spoor zat - tot het einde van het seizoen uitgeleend.
  Het was een race tegen de klok om de transfer op tijd af te ronden. Om 23u53 - zeven minuten voor de deadline - tekende 'Bous' uiteindelijk zijn contract.

  02-02-2016 om 00:21 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Info
  >> Reageer (0)


  Gastenboek
 • Verjaardag
 • Kerstwensen
 • Beterschap & tot in Benidorm
 • OUDE DOOS
 • Nu pas gelezen.

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per maand
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011

  Blog als favoriet !


  Mijn favorieten
 • VRT
 • Fotoblog Van Jozef De Fraine
 • BELGIANDOGSFAMILY
 • EDDY ...MOBIELEHONDEN .........
 • SOFIE DE VUYST
 • REGENRADAR
 • BART DE CLERCQ
 • HET SCHELDEPELOTON ( FACEBOOK )

  Foto

  Foto

  Foto

  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Categorieën
 • Allerlei (21)
 • Bekende Vlaming (72)
 • Camper (300)
 • Camper Perte- Total . (5)
 • Foto's uit de oude doos (15)
 • Grapje (7)
 • Info (471)
 • Moppen (34)
 • Scheldepeloton (210)
 • Wielrennen (334)

 • Categorieën
 • Allerlei (21)
 • Bekende Vlaming (72)
 • Camper (300)
 • Camper Perte- Total . (5)
 • Foto's uit de oude doos (15)
 • Grapje (7)
 • Info (471)
 • Moppen (34)
 • Scheldepeloton (210)
 • Wielrennen (334)

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cat4u
  www.bloggen.be/cat4u
  Categorieën
 • Allerlei (21)
 • Bekende Vlaming (72)
 • Camper (300)
 • Camper Perte- Total . (5)
 • Foto's uit de oude doos (15)
 • Grapje (7)
 • Info (471)
 • Moppen (34)
 • Scheldepeloton (210)
 • Wielrennen (334)


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!