Foto
Welkom op de blog van Eric De Meyer
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Categorieën
 • Allerlei (19)
 • Bekende Vlaming (72)
 • Camper (299)
 • Camper Perte- Total . (5)
 • Foto's uit de oude doos (15)
 • Grapje (7)
 • Info (384)
 • Moppen (33)
 • Scheldepeloton (210)
 • Wielrennen (312)
 • Blog van Eric

  Welkom op de blog van Eric
  25-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat Bufalo's .......

  Wat een CLIMAX! Coulibaly buffelt 

  Buffalo's in ultiem slot naar tweede plek, en wint met 1-2 .


  Fantastisch , Historisch, Super, ......AAGent boekt zijn tweede zege op verplaatsing in Lyon, in zijn eerste Champions League campagne. In al hun wedstrijden hebben zij minstens eenmaal gescoord . Dat  was geleden van seizoen 2000 dat Anderlecht dit nagedaan heeft . Meer nog, in Lyon hebben in het verleden vijf Belgische ploegen gespeeld, geen enkele ploeg heeft daar iets geraapt, ze zijn daar gewoon weggespeeld . Anderlecht verloor met 3-0 , en Brugge is daar volledig onder de mat gespeeld met 5-1. Met de winst op Lyon staan de Buffalo's op de tweede plaats in hun reeks, daar mee overwinteren zij zeker, maar hebben  nog een mooie kans  om in de Champions League door te gaan. en dat zou ook 15 jaar geleden zijn. Het begon nochtans dramatisch , in minuut 7 stonden de Buffalo's reeds in een verloren positie. Maar gelijk al hun wedstrijden hebben zij hard terug gevochten. Met een mooi ingestudeerd nummer van trainer Hein, heeft Milicevic met een ongelooflijke wonder mooie vrije trap, er 1-1 van gemaakt. In de tweede helft speelde de thuisploeg alles of niets. Maar echte kansen kregen zij niet meer. AA Gent kwam er ook niet meer uit, maar hielden mooi stand. In de laatste minuut maakt invaller Coulibaly met een mooie kopstoot er 1-2. Ongelooflijk maar toch waar, en dat allemaal zonder de 3000 supporters van de Buffalo's , die door de terreurdreiging niet binnen mochten. Na de wedstrijd kreeg AAgent een warm onthaal van de 40. 000 supporters van Lyon .
   
  Voor de gouden schoen kan niet anders dan Sven Kums worden, die steeds op een hoog niveau speelt, voor de trainer van het jaar staat Hein in pool positie, als beste ploeg van het jaar eveneens. Kampioen spelen was een zeer mooie, ongelooflijk prestatie, maar de mooie campagne bij de grote jongens ( Champions League ) schat ik toch mooier. Eindelijk hebben wij een Belgisch ploeg die op Europees niveau kan presteren.
  Proficiat AA Gent.
  NB: En zeggen dat de voorzitter van Club Brugge openlijk verkondigd heeft dat AA Gent NOOIT een topclub zou worden. Ik denk dat hij nu ver ..... ongemakkelijk is .......  25-11-2015 om 14:11 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Info
  >> Reageer (0)
  24-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste seizoen van Fabian Cancellara ......

  Laatste seizoen van Fabian Cancellara ...... 


  24-11-2015 om 18:50 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Wielrennen
  >> Reageer (0)
  23-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romelu Lukaku haalt familie weg uit Molenbeek.

  Romelu Lukaku haalt familie weg uit Molenbeek.  

  Mooi gebaar van Romelu Lukaku, die niet wil dat zijn familie in Molenbeek blijft wonen. Hij is nu op zoek naar een geschikte woning, in een rustige gemeente. Met zijn jaarlijks inkomen van ongeveer 50 miljoen euro is het voor hem geen probleem. Maar hoedje af .... Je moet het maar willen doen.Van mijn kant noem ik dat respect hebben.   

  Romelu Lukaku wil zijn familie weghalen uit Molenbeek, dat zegt hij in een interview met de Britse krant The Mirror. De spits van Everton zegt dat hij zijn familie er “zo snel mogelijk” weg wilt. “Ik wil dat mijn familie veilig is.”

  “Ik woon in Brussel, en ik woon op de plaatsen waar de politie nu al die dingen doet. Ik heb al zes jaar een appartement in Molenbeek, en het is een toffe buurt. Het is er rustig.Maar met wat er nu allemaal gebeurt, wordt het een beetje moeilijk. Ik heb nog nooit problemen gezien, maar we verhuizen zo snel mogelijk.”

  “Van de nationale ploeg komt 30 tot 40 procent uit Brussel, en enkelen uit Molenbeek. Het was een shock voor ons toen ze daar het dreigingsniveau naar het hoogste niveau optrokken. Mijn hele familie woont daar. Alleen mijn broer (Jordan Lukaku, speler van Oostende die ook aan de kust woont, red.) woont er niet meer. Het spreekt voor zich dat we hen daar zo snel mogelijk weg willen. We willen gewoon dat onze familie veilig is.”


  23-11-2015 om 16:48 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Info
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AA Gent terug alleen aan de leiding .....

  Goed nieuws voor AA Gent, na het verlies van KV Oostende, tegen KV Mechelen,komt AA Gent terug alleen aan de leiding in de Jupiler Pro League.Vrijdag hebben de Buffalo's een mooie overwinning geboekt tegen Westerlo met 5-0. Morgen staat een moeilijke verplaatsing naar Lyon voor Champions League ( bij de grote jongens ) op het menu, jammer dat er geen supporters van AA Gent toegelaten zijn, door de onrustige, en onzekere dreiging van IS. Wij wensen hun toch het beste toe......        


  23-11-2015 om 15:09 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Info
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sorry Marc Coucke, AA Gent alleen aan de leiding.

  Sorry Marc Coucke, AA Gent alleen aan de leiding. 


  23-11-2015 om 15:06 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Info
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws voor AA Gent ..........

  Louwagie: “Budget optrekken naar niveau Anderlecht en Brugge”

  Algemeen bestuurder van AA Gent Michel Louwagie is blij met de komst van Serge Platel als nieuwe commercieel directeur marketing en sales.“We kunnen spreken, om het in voetbaltaal te zeggen, over een geslaagde transfer van Serge Platel van het Festival van Vlaanderen naar AA Gent. De idee, ere wie ere toekomt, kwam van voorzitter Ivan De Witte. Na een korte onderhandelingsperiode zijn we eruit gekomen”, gaf Michel Louwagie mee. “De voetbalwereld is een heel specifieke bedrijfstak. Serge Platel begint aan een inloopperiode en kan nog steeds terugvallen op de kennis van Patrick Lips indien nodig.”Met de komst van Platel wil de kampioen het budget optrekken. “Thans draait AA Gent op 25 à 26 miljoen euro. Dit zonder de inkomsten van de Champions League. Ons eerste target moet zijn zo snel mogelijk te kunnen gaan naar een werkingsbudget van 30 miljoen euro om daarna verder te groeien naar een budget dat evenwaardig is aan dat waarover Club Brugge en Anderlecht beschikken, dus zowat 35 miljoen euro. Het optrekken van het budget moet ons toelaten de salarissen van onze spelers te verhogen zodat wij steevast kunnen meedingen naar een Europees ticket”, stelt Louwagie. “Het is de droom van onze voorzitter om de drie jaar eens kampioen te spelen. Het was dit jaar voor het eerst. Dat betekent dat we in 2018 opnieuw landskampioen moeten worden. Willen we dat verwezenlijken, dan moet je over voldoende middelen beschikken, zonder dat je elk jaar de beste spelers moet verkopen.”


  23-11-2015 om 15:01 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Info
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.75 st Zesdaagse van Gent ....

  Iljo Keisse en Michael Morkov zegevieren in Zesdaagse van Gent.

  Onze Scheldevriend Iljo Keisse en Michael Morkov hebben in een volgepakte kuipke de 75 st Zesdaagse gewonnen. Op één ronde eindigde ( ook Scheldevrienden ) Kenny De Ketele met Gijs van Hoecke als tweede.  Jasper De Buyst met Otto Vergaerde eindigde als derde. Dit na een spannend finale in een bomvol kuipke.( 6500 ).   
  De 75 st Zesdaagse was terug een voltreffer.......
   
   


  23-11-2015 om 11:03 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Wielrennen
  >> Reageer (0)
  22-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Nijs heeft zijn tweede mooie overwinning binnen.

   Sven Nys is ontketend en wint voor tweede dag op rij in Koksijde

  Sven Nijs heeft na zijn eerste overwinning gisteren in Hasselt.Vandaag de Wereldbeker wedstrijd in Koksijde gewonnen,na een mooi duel met Woud Van Aert. Deze twee beheerste na twee ronden de wedstrijd. De weder optredende Van de Poel eindigde op de derde plaats. Omstreeks half koers had Woud af te te rekenen met een lekke band,en verloor 10 sec,dat was het moment voor Sven om door te trekken. Na een halve ronde kon Woud terug aansluiten bij Sven, deze krachten heeft hij moeten bekopen in de laatste 200 meter,Toch een verdiende sympathieke mooie overwinning van Sven Nijs         


  22-11-2015 om 20:05 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Wielrennen
  >> Reageer (0)
  21-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na meer dan één jaar heeft Sven Nijs verdiend gewonnen in Hasselt.

  Na meer dan één jaar heeft Sven Nijs verdiend gewonnen in de Soudal cross te Hasselt. 


  Sven Nijs heeft na meer dan een jaar de zo beheerd zegebloemen in de Soudal cross in Hasselt gewonnen. Na een verbeten strijd met Meusen en Pauwels heeft hij de wedstrijd mooi beheerst en afgemaakt. Dat de top van de cross er niet bij was, kon de pret niet bederven. Tenslotte is het zijn schuld dat zijn grootste concurrenten forfait gaven. En winnen is winnen, wat nooit gemakkelijk is ....    


  21-11-2015 om 19:07 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Wielrennen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forfaitcijfers. AA Gent 5 Westerlo 0 .

  Kums stuwt AA Gent naar forfaitscore tegen hekkensluiter Westerlo.

  Wie houdt Sven Kums nog van de Gouden Schoen ? De motor van AA Gent gaf in de eigen Ghelamco Arena voetbal les aan de rode lantaarn Westerlo. De hekkensluiter keek reeds na drie minuten tegen een achterstand aan, en viel al snel met tien na een tweede geel voor debuterende Trompet. Coulibaly,Dejaegere,Ramen,en twee maal Kums, van op de stip en op een vrije trap, zorgden voor ....niet eens overdreven forfaitcijfers 5-0. 
  Hoe zou AA Gent reageren na de eerste competitienederlaag van het seizoen? Uitstekend, zo blijkt. De Buffalo's waren opvallend fris na de interlandbreak en speelden Westerlo van het kastje naar de muur. Alweer onder impuls van een ijzersterke Sven Kums. De middenvelder strooide met perfecte passes en nam zelfs de laatste twee doelpunten voor zijn rekening. En de Kemphanen? Tjah, verliezen bij de landskampioen kan altijd, maar de manier waarop was toch ontluisterend. Van de eerste tot de laatste minuut afgetroefd in de Ghelamco Arena.
  Met deze mooie overwinning komt AA Gent terug aan de leiding. 

  21-11-2015 om 00:33 geschreven door ericdemeyer  


  Categorie:Info
  >> Reageer (0)


  Gastenboek
 • Beterschap & tot in Benidorm
 • OUDE DOOS
 • Nu pas gelezen.
 • Veel beterschap
 • een spoedig herstel

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per maand
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011

  Blog als favoriet !


  Mijn favorieten
 • VRT
 • Fotoblog Van Jozef De Fraine
 • BELGIANDOGSFAMILY
 • EDDY ...MOBIELEHONDEN .........
 • SOFIE DE VUYST
 • REGENRADAR
 • BART DE CLERCQ
 • HET SCHELDEPELOTON ( FACEBOOK )

  Foto

  Foto

  Foto

  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Categorieën
 • Allerlei (19)
 • Bekende Vlaming (72)
 • Camper (299)
 • Camper Perte- Total . (5)
 • Foto's uit de oude doos (15)
 • Grapje (7)
 • Info (384)
 • Moppen (33)
 • Scheldepeloton (210)
 • Wielrennen (312)

 • Categorieën
 • Allerlei (19)
 • Bekende Vlaming (72)
 • Camper (299)
 • Camper Perte- Total . (5)
 • Foto's uit de oude doos (15)
 • Grapje (7)
 • Info (384)
 • Moppen (33)
 • Scheldepeloton (210)
 • Wielrennen (312)

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  speedy
  www.bloggen.be/speedy
  Categorieën
 • Allerlei (19)
 • Bekende Vlaming (72)
 • Camper (299)
 • Camper Perte- Total . (5)
 • Foto's uit de oude doos (15)
 • Grapje (7)
 • Info (384)
 • Moppen (33)
 • Scheldepeloton (210)
 • Wielrennen (312)


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!