SAMEN OP WEG
Welkom op mijn blog : SAMEN OP WEG!

Foto


Foto

Kerk van verzoening in Taize

Foto

Foto

Dat de vredesduif mag rondvliegen over de gehele aarde.

Wat te doen als we verstrooid zijn bij het bidden? Maak je dan geen zorgen. God kent ons verlangen. Hij bemerkt beter dan wij zelf wat we eigenlijk bedoelen en wat er diep in ons hart leeft.
Frère Roger.

Foto

Foto

Foto

Wees niet bang. Christus legt zijn hand ook op jouw schouder, vergezelt je tot in de diepste duisternis. Hij is ook jouw

Foto

Bewaar mij, Heer, ik vertrouw op U. U wijst mij de weg in het leven. bij U is mijnvreugde compleet.

Foto


Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 


Foto

Geboorte en woonhuis van Pater karel, Andries Houben.

Foto

Moeder Theresa


Foto

Johannes Chrysotomos


Foto

    Emmausgangers

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

living Waters Village. Zeker aanbevolen om te klikken bij mijn links rechts

Als u op de link  klikt, zult u ontdekken wat een prachtig zendelingenwerk Heyboer verricht op Borneo. Zeker een keer kijken.

Foto

Pelgrimstocht op aarde
VREDE,VERBROEDERING, EENHEID IN CHRISTUS EN LIEFDE OVER DE GEHELE AARDE.
GASTENBOEK BLOG (50)

Laat hier een bericht achter in het gastenboek:
Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
27-05-2012
Uw Christelijk blog
Beste vriend,

Ik was al ooit eerder op dit blog en ik heb er geen behoefte aan om mijn eigen geloof af te kraken, alhoewel ik tegenwoordig er niets meer van begrijp en links en rechts om me heen kijkend veel gelovigen, maar ook hun leiders in de fout zie gaan, maar de Tien Geboden bestaan nog steeds en wie zich daaraan niet houdt zal zich gauw moeten verbeteren om ooit het hemelrijk binnen te kunnen stappen. Je had en hebt nog steeds een mooi en stichtend blog en ga er opnieuw stukjes op plaatsen en durf te schrijven! Ondanks dat ik momenteel zwaar gehandicapt ben en al een viertal keren bijna naar Hierboven was gestuurd, loop ik nog steeds op deze aardkloot rond en wil je wat verhaaltjes van me lezen, ga dan naar http://www.bloggen.be/eef http://www.bloggen.be/evertsuitlaatklep en http://www.bloggen.be/broedereverard/ Tot een volgend bezoek, beste vriend en nog fijne en stichtende Pinksterdagen met de groeten van Eef uit Angeren.

27-05-2012, 19:03 geschreven door Eef Hübbers


08-10-2009
Piep
Ik kom jullie een hele fijne donderdag toe wensen.

08-10-2009, 06:56 geschreven door Mieke


23-07-2009
op bezoek
Ik kwam een hele tijd geleden al ooit eens op dit blog terecht bij het doorzoeken van bloggen bij de religieuze onderwerpen. Ik vond die zo goed dat hij meteen bij mijn favorieten terecht kwam.
Ik ben verheugd te zien dat er nog mensen belang hechten aan het katholiek geloof. Mooie site ! Ik kom zeker nog terug om één en ander te lezen. Deze wereld heeft nood aan dergelijke initiatieven. Het gebed en het geloof in de ware Christus is van vitaal belang. Jammer dat nog weinigen dit beseffen.

23-07-2009, 21:22 geschreven door Malloo


02-06-2009
Fijne avond gewenst en voor straks welterusten02-06-2009, 22:11 geschreven door marjan-marianne


31-01-2009
van een lieve wolf
halo leef jij nog??? nu is het toch wel lang geleden dat ik nog iets nieuws van u gelezen heb... je bent toch niet gestopt om die reactie van 888... laten begaan niets is hij, om daar van wakker te liggen.

31-01-2009, 15:50 geschreven door timberwolf


11-01-2009
?
Kan jij ook zelf denken of kan jij alleen maar teksten citeren van schrijvers uit lang vervlogen tijden die nu nog amper leesbaar zijn?

888

11-01-2009, 02:29 geschreven door 888


24-12-2008
een klein foutje
veronden... moet verbonden zijn.

24-12-2008, 09:47 geschreven door timberwolf


het licht
ik heb op de achterhoed zoal het één en ander geplaatst dat dus op datum uitkomt. Nu je zal zien dat wij veronden zijn want morgen verschijnt er bij mij iets oiver het licht... en ik heb dat reeds een week geleden uitgeschreven, maar verborgen nog voor de bloggers geplaatst. Dus een zalige kerst en blijf in het licht.

24-12-2008, 09:45 geschreven door timberwolf


14-12-2008
ter nagedachtenis hebben wij die opdracht
Dat is ook wat ik bedoel,er kwam alleen een onvolledige scriptie naar voor. die kan vertwijfeling geven aan sommige... noem het uit de andere regio's ik vond het alleen spijtig dat er aangegeven werd dat het nemen van het hostie, dat men weergef dit is genoeg om... verlost en behouden te zijn. Er is zeker het geloof, en het waardig Zijn discipel te zijn.

14-12-2008, 16:34 geschreven door timberwolf


07-12-2008
dank u
dank voor uw reactie, en als alles goed zit hoop ik te blijven. Maar u weet wij hebben niets in de hand om daaraan voor te gaan. de tijd is Gods gebeuren laten wij hem alleen goed gebruiken.

07-12-2008, 12:36 geschreven door Timberwolf


In Manus Tuas Domine, Commendo Spiritum meum!
Geachte Geloofsgenoten,

Ik heb mij altijd met spirituele dingen bezig gehouden en zal niet een geloof afbreken, maar ik moet er wel bijzeggen dat er tegenwoordig veel geestelijken zijn die het geloof niet bij zich dragen, máár het verkopen. Ook in de politiek zien we dit hoe langer hoe meer én als SP'er en partijgenoot van Huub Oosterhuis kijken we zeer critisch naar het vaak oncristelijke optreden van onze regering, niet alleen in Nederland, maar ook in België. Onze Partijvoorzitter is ooit eens samen met bischop Muskens op pad geweest en hadden zich als zwervers verkleed. Net als Maria en Jozef konden ze bij geen enkele pastorie onderdak vinden voor de koude nacht en overal werd de deur voor hun neus dicht gegooid. Als u belangstelling heeft moet u ook eens even op mijn blog http://www.bloggen.be/eef kijken; daar vindt u veel stukken die uit het leven gegrepen zijn. Het was me zeer aangenaam even kennis met deze site gemaakt te hebben en ik wens u allen een Zalig Kerstfeest en een Gezegend Nieuwjaar in de hoop dat de misdeelden in deze maatschappij in 2009 beter opgevangen zullen worden dan in 2008.
Adveniat Regnum Tuum! Eef

07-12-2008, 00:44 geschreven door Eef Hübbers


24-09-2008
Wens jullie een fijne woensdag toe,dikke knufjes.

24-09-2008, 13:02 geschreven door mieke


26-08-2008
groetjes en nog een fijne dag

 
http://www.bloggen.be/kerken

26-08-2008, 08:44 geschreven door werner


21-07-2008
scherven
Mooie site. Als je nog tijd hebt voor een spannend boek (waarin kerk en geloof een belangrijke rol spelen), neem dan eens een kijkje op www.bartdebbaut.be voor meer info over mijn debuutroman Scherven. Het boek wordt binnenkort officieel voorgesteld door Woestijnvisgezicht Michiel DEVLIEGER.Veel leesplezier en nog veel suc6!Vriendelijke groetenBart

21-07-2008, 10:43 geschreven door bart debbaut


13-01-2008
Jezus als voorbeeld, redder en Here.
Jezus kwam niet om te oordelen maar om te redden. Hij kwam om de dood te overwinnen.Hij stierf in liefde voor ons. Zo kon hij afdalen in het dodenrijk. Omdat Jezus nooit zelf had gezondigd, kon Hij de dood overwinnen. Na drie dagen was het zover. De dood was overwonnen en al wie in Jezus gelooft en Hem volgt op de smalle weg zal eveneens opstaan uit de dood. Let wel: smalle weg....je moet je naaste liefhebben als jezelf. Je moet vergeven om zelf vergeving te kunnen ontvangen. Je mag bidden maar je leven moet ook een gebed zijn!! Anders is bidden zinloos. Jezus geeft wel vreugde in je leven en geeft ook veel zegen. Als je rein bent door Zijn bloed. Af en toe moeten we terug op de knieën als we beseffen dat we zelf onze hemel niet kunnen verdienen. daarom moeten wij steeds goed onze plaats weten. Nederigheid zoals Moeder Thereza of Pater Damiaan. Jezus toonde hierin zelf het voorbeeld.God staat op de uitkijk om al zijn verlore kinderen terug in Zijn armen te nemen. Volg Jezus en je komt bij de Vader uit. Zei Jezus niet: wie mij gezien heeft heeft de Vader gezien.http://www.bloggen.be/jezus/Groetjes Daniël

13-01-2008, 18:56 geschreven door Daniël Adams


07-01-2008
pastor
L.s.Ik ben op zoek naar een reproducie van de Emmausgangers (op hout) Op deze prachtige site is een icoon afgebeeld van de Emmausgangers. Weet iemand (voor zover bekend) wie de maker/ster van deze icoon is? Of anders: weet iemand waar ik deze reproductie kan kopen?Laat het me wetenAl vast bedankt(h.c.mensink@planet.nl) 

07-01-2008, 13:21 geschreven door H.C. Mensink


pastor
L.s.Ik ben op zoek naar een reproducie van de Emmausgangers (op hout) Op deze prachtige site is een icoon afgebeeld van de Emmausgangers. Weet iemand (voor zover bekend) wie de maker/ster van deze icoon is? Of anders: weet iemand waar ik deze reproductie kan kopen?Laat het me wetenAl vast bedankt(h.c.mensink@planet.nl) 

07-01-2008, 13:21 geschreven door H.C. Mensink


21-12-2007
nog eens op bezoek
Hallo, ik ben steffi Ik wens jullie eenZalig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaarveel plezier nog verderin het land van de bloggersals je op mijn muts kliktdan laat ik je binnenin mijn blog,daaaag!!

21-12-2007, 06:48 geschreven door steffi


18-12-2007
Proficiat
Proficiat met je mooi, samengestelde blog.Ik zal er zeker nog een bezoek op brengen.Ik wens vrede en alle goeds aan hen die geloven, en bid voor hen die hun geloof verloren zijn.Groetjes

18-12-2007, 21:57 geschreven door Magda


Proficiat
Proficiat met je mooi, samengestelde blog.Ik zal er zeker nog een bezoek op brengen.Ik wens vrede en alle goeds aan hen die geloven, en bid voor hen die hun geloof verloren zijn.Groetjes

18-12-2007, 21:57 geschreven door Magda


het einde nadert
Dag Fred; ben nog eens komen lezen, had juist mijn stuk geplaats en zag dat jij juist het uwe had geplaatst.deze tijd is een tijd voor bezinning en gebeden, mag ik de hoop stellen dat vele harten zich openen op de volgende dagen en dat de mens zich eindelijk ten volle mag overgeven aan de verlosser wier wij kortelings zijn geboorte gaan herdenken. Liefst zelf zou ik willen dat vele zich ook de waarom van zijn sterven in zich opnamen. Groetjes en een fijne kerst,en met een zeker vol van liefde aanvang van 2008.

18-12-2007, 14:47 geschreven door robert


05-12-2007
Hallo,


Groetjes Rudy

05-12-2007, 11:28 geschreven door Fender


30-11-2007
hallo


even op vrijdagsronde in blogwereldklik op flash) groetjes oldiesfreak
..

30-11-2007, 03:55 geschreven door oldiesfreak


22-11-2007
veel liefde had jezus over om aan ons te geven
liefde Johannes verwoordt het zo mooi maar ook Lucas, Matteüs Marcus... en waar ik deze dag mijn teks van haalde Paulus... weet je het duurde meer dan drie jaar voordat de eerste apostelen Paulus aannamen en erkenden dat hij de apostel der ongesnedenen was.Maar zoals Johannes en alle anderen schreven liefde is nodig, als is het maar om door te geven aan hen die het nodig hebben. Dank u voor de mooie teksbeschrijving.

22-11-2007, 14:49 geschreven door ichtus


19-11-2007
het missen van
Weet je: dat we u missen... zelfs al is het maar een paar dagen dat er geen stukje op je blog verschijnt

19-11-2007, 11:04 geschreven door Ichtus


17-11-2007
Bezoekje van een medeblogster groetjes Merel

17-11-2007, 16:13 geschreven door merel


10-11-2007
De troostboom
Kom maar onder mijn takken verschuil je in mijn groen net zoals de vogeltjes ook bij mij wel doen
Zoek er maar een plaatsje mijn arme, lieve kind Ik ruis voor jou mijn blaadjes met de lieve zachte wind
Droog de tranen uit je ogen Vertel het mij maar allemaal Er is geen boom hier die niet luistert naar jouw verdriet en jouw verhaal
Is er even niemand anders die zijn armen om je kan slaan Leg je armen om mijn stam heen en laat de tranen dan maar gaan
Hoewel ik niet kan praten hoor ik wel wat je bedoelt en ik denk dat voor je weggaat je m'n troost wel hebt gevoeld
Neem een blaadje van mij mee Droog daarna je laatste traan En weet dat er een boom is die voor jou zal blijven staanhttp://blog.seniorennet.be/tarali/

10-11-2007, 12:21 geschreven door tarali


14-10-2007
Gods liefde.
Een boodschap van liefde raakt de mensen soms dieper dan een ellenlange preek.Liefde doet iets met een mens.Gods liefde is onuitputtelijk.Bedankt voor dit mooie blog Pelgrim.Heer Jezus, dank u voor uw hart vol medelijden. Dank U voor uw onuitputtelijke liefdesbron.Leer me om u te volgen als mijn herder.
Samen onderwegGroetjes Daniël

14-10-2007, 09:23 geschreven door Daniël Adams


11-10-2007
niets zonder God
Zijn we ons er goed van bewust, dat wij zonder Hem niets kunnen. Zolang wij in de gedachte van Prediker verder wandelen worden wij er degelijk op attent gemaakt...Zonder God zijn wij mensen niets.

11-10-2007, 18:00 geschreven door ichtus


05-10-2007
éénheid
éénheid is een goede raadgever voor velen, toch doet het mij weer goed om te lezen wat onze pelgrim op zijn tocht geschreven heeft. pelgrim ga verder op de weg die de Trooster of zoals Paulus het ook zegt het Voorschot dat wij gekregen hebben... Ichtus

05-10-2007, 11:41 geschreven door Ichtus


01-10-2007
E-Bible Fellowship
Hallo,Graag wil ik je uitnodigen voor de E-Bible fellowship, live op het Internet: http://www,ebiblefellowship.com Family Radio: http://www.familyradio.com
The Bible Only Room Internet: http://www.thebibleonly.net  Bedankt, Kees

01-10-2007, 22:42 geschreven door Kees Droog


26-09-2007
Een boodschap van hoop en vrede.
Het zou natuurlijk goed zijn, maar één gedachte mogen wij troosten... Wij weten dat die tijd komt en dat wij het zullen meemaken, voor eeuwig. Mooi gezien van Ichtus.Fijn dat Internet ook op een goede manier kan gebruikt worden.nml:Om elkaar als broeders te leren kennen en om samen het evangelie van de vrede en de liefde van onze Here Jezus Christus aan de mensen uit te dragen.Een boodschap van hoop en eeuwigheids waarde.groetjes Daniël.

26-09-2007, 00:04 geschreven door Daniël Adams


17-09-2007
geen oorlog, geen geweld, en geen haat meer...
Het zou natuurlijk goed zijn, maar één gedachte mogen wij troosten... Wij weten dat die tijd komt en dat wij het zullen meemaken, voor eeuwig.

17-09-2007, 10:18 geschreven door ichtus


05-09-2007
Bezoekje en dank
Bedankt voor de fijne wensen voor mijn verjaardag.Wat gedaan werd in Liefde tot Jezus dat houd zijn waard en zal blijven bestaan.Gegroet Dina

05-09-2007, 18:11 geschreven door Dina / Animoon


30-08-2007
ikke nog eens
We hebben vandaag ergens dezelfde uitgang naar de mens gebracht horen is niet genoeg, je moet het ook doen. wat ik vandaag breng gaat in feite over hetzelfde maar met andere teksten.leren uit Gods woord is een noodzaak...het moet lukken, maar ja Gods wegen zijn ondoorgrondelijk  Groetjes

30-08-2007, 11:21 geschreven door Ichtus


22-08-2007
ben even komen pauzeren
Ben even komen pauzeren, en vind deze blog zeer aantrekkelijk heb daarom er zelf ééntje gemaakt dank u. http://www.bloggen.be/ichtus/

22-08-2007, 10:46 geschreven door abu


ben even komen pauzeren
Ben even komen pauzeren, en vind deze blog zeer aantrekkelijk heb daarom er zelf ééntje gemaakt dank u.

22-08-2007, 10:45 geschreven door abu


19-08-2007
even rustig komen genieten
Fred; ja het is lang geleden, pc terug opgestart en alle e-mail adressen kwijt toch wil ik jou vragen mail mij eens zodat ik jou adres terug heb.Heb een heel mooi stuk uitgewerkt over de zeven brieven aan de gemeenten (in Openbaringen) te groot om jou lan,gs hier door te mailen groetjes Robert - "alias Timberwolf / snowdog.

19-08-2007, 18:20 geschreven door Timberwolf/snowdog


17-08-2007
Broer en vriend (samen op weg)
Ik was hier weer eventjes op bezoek.We hebben al meer dan een uur je liedje opstaan en het verveeld echt nooit.Het geeft ons rust.Je zou bijna kunnen zeggen zielerust.Ik zocht ook eventjes op internet naar Frére Roger zijn biografie.Wat een voorbeeldig gelovige !!!Ik besloot zijn biografie op ons forum te plaatsen.We kunnen er allemaal veel van leren.Christus verenigt oprechte gelovigen.Daarom noem ik U mijn broer en vriend.Samen op weg.http://revolutietheorie.yourbb.nl/viewtopic.php?p=2296#2296 Groetjes DaniëlSamen op weg:

17-08-2007, 17:26 geschreven door Daniël Adams


06-08-2007
Even tot rust komen.
Is altijd goed om de gedachten tot rust te laten komen.Wens de "pelgrim" veel steun toe op zijn tocht.Rudy.

06-08-2007, 11:51 geschreven door Rudy C. M. DEBRUYNE


13-07-2007
Voor degene die mee willen doen op ons forum, nogmaals de url apart.Gewoon kopiëren en plakken in de internet adres balk
http://revolutietheorie.yourbb.nl/index.php

13-07-2007, 15:56 geschreven door Daniël Adams


Boeiend en mooi blog.
Boeiend en mooi blog.Proficiat.Steeds welkom ook op ons forum:http://revolutietheorie.yourbb.nl/index.phpDe bijbel staat centraal op ons forum, kom erover meepraten.Muziek.Websites.Waarden en normen.Bijbelstudie.Gebed.God.Jezus.Heilige Geest.Geloven enz....

13-07-2007, 15:53 geschreven door Daniël Adams


03-07-2007
"k heb met plezier je blog doorgekeken en kom graag nog eens terug

03-07-2007, 16:19 geschreven door christien


01-07-2007
hallo
ben eens een kijkje komen nemenmooie blog

01-07-2007, 12:49 geschreven door kirsten


18-06-2007
Ik wens jullie een prettige dag en veel liefs ....

18-06-2007, 10:55 geschreven door Yolanda


07-05-2007
nog een keer
de plaatjes en links willen niet in jouw gastenboek, dus zet ik mijn links even apart. Ik  hoop dat dit wel lukt.klik hier voor mijn funblogjehttp://blog.seniorennet.be/blogjevanwil/en hier voor mijn religiebloghttp://blog.seniorennet.be/religieblogjevanwil/Groeten van Wil

07-05-2007, 20:37 geschreven door wil


groeten uit haarlem
Wat een prachtige iconen! Verde ook een mooi blog. Ik kom zeker weer terug om te lezen.

             

07-05-2007, 20:32 geschreven door wil


05-05-2007
weekendgroetjes
Taibo komt jullie uit naam van ons allen een heel prettig weekend wensen. Veel liefs van Freddy, Patty en een dikke knuffel van onze twee kapoentjes Taibo en Celine.

05-05-2007, 14:41 geschreven door Freddy en Patty


04-05-2007
Hallo
Beste Fred, wens U veel sterkte in het opstarten van deze blog.Groetjes uit Izegem.Rudy.

04-05-2007, 10:11 geschreven door Rudy C. M. Debruyne


03-05-2007
veel blogplezier
Welkom in bloggenland ,en hopelijk heb je er zoveel fun
in als wij.


Daaaaag

03-05-2007, 18:53 geschreven door steffi


Foto

Laat niets je verontrusten, laat niets je beangstigen, wie God heeft, ontbreekt niets; God alleen is genoeg.

Verenigd rondom het kruis willen we nadenken en mediteren over het Paasmysterie, over het lijden, sterven en de opstanding van Christus onze Verlosser en Heiland.

Foto

Frère Roge, stichter van Taize.


Foto

Samen verenigd in gebed en bezinning


Heer wees Gij mijn licht op de weg naar U, opdat ik anderen op de schitterend lichte weg naar U kan begeleiden. Zonder U kan ik niets, met U alles.
Karl Leisner.


Foto


Inhoud blog
 • Taize
 • Heer geef ons meer geloof
 • Op weg naar Pasen
 • strijd tussen goed en kwaad
 • Laat ons vandaag
 • Sacramentsdag
 • Heilige Drieëenheid.
 • En ze werden vervuld van de H. Geest
 • Hij hief de de handen omhoog en zegende hen
 • Ik, Johannes, zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.
 • Godsliefde is oneindig
 • 2009 - 2010
 • Eer aan God in den hoge en vrede voor alle mensen.
 • Wie mag bestijgen de berg van de Heer?
 • Effeta, ga open.

  Archief per maand
 • 01-2014
 • 10-2013
 • 02-2013
 • 10-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 03-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 07-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007

  Ubi caritas et amor, Deus ibi est.Waar liefde en vriendschap heerst, daar is God

  Gastenboek
 • Uw Christelijk blog
 • Piep
 • op bezoek
 • Fijne avond gewenst en voor straks welterusten
 • van een lieve wolf

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek.


  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • Taize
 • Lechaim
 • Levensbron
 • Preken
 • Bloggen.be
 • Zonnegroeten
 • Pelgrims op aarde
 • Blogje van Wil
 • getuigenissen van Augustinus
 • Sites zoeken

  Mijn favorieten
 • katholink
 • Revolutietheorie
 • Weesgegoet Maria
 • mooiste gedichten
 • Apostel Paulus en zijn brieven
 • Medjugorje
 • Life
 • Living Waters Village
 • Ter Overweging

  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  mijnaquarium
  www.bloggen.be/mijnaqu

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tamme_ratjes
  www.bloggen.be/tamme_r

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  sportactueel
  www.bloggen.be/sportac


  We zijn de 08de week van 2019

  Foto

  Samen in gebed bij de vriendschapsicoon in den Haag

  Foto

  Foto

                            H. Jozef

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Verhoog het bezoekersaantal van uw blog....gratis
   vermenigvuldig 100 maal. Klik hier:
  http://www.linkpiramide.nl/?28051


  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!