************* SNEEUWKLASSEN HOLZGAU - DE WATERLEEST *************
Foto
----- WELKOM OP DE SNEEUWRIJKE BLOG VAN DE ZESDEKLASSERS VAN GBS DE WATERLEEST - EPPEGEM ! -----
25-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze eerste dag ter plaatse Holzgau zit erop!
Dag allen,

We zijn goed van start gegaan. Vanochtend, nadat we onze bagage even stockeerden in de polyvalente speelruimte, kregen de kinderen een ontbijt voorgeschoteld waarin ze zich allemaal wel konden vinden. Pistolets of brood met beleg of een zoetigheidje, 'cerealen' al dan niet met yoghurt, gemengd fruit en vruchtensap; het ging er allemaal vlotjes in! Om dit alles alweer te verbranden hebben de kinderen een fikse wandeling gemaakt naar, ... en over ... de hangbrug die je in de foto's in bijlage kan bewonderen. Het was voor de kinderen een adembenemende ervaring deze 200 m lange brug op een duizelingwekkende hoogte van 110 m over te steken.

Na het middagmaal hebben we de kinderen kennis laten maken met hun kamer. 't Was tijd om de reistassen te ledigen en de kamers in te kleden met de eerste rommel. Inmiddels was het tijd geworden om met z'n allen het skimateriaal te gaan aanpassen. Geladen met skibotten, ski's en een helm keerden we terug naar het hotel.

Eindelijk tijd voor een douche.

Opgefrist en grotendeels monter hebben we de dag afgesloten met een 'spelletjesmoment'. De nachtreis zat niet in onze kleren, ... dus iedereen vroeg onder de wol!

Slaapwel en tot morgen,

het Holzgau-team.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (17 Stemmen)
25-02-2018, 22:05 geschreven door meester Johan  
Reacties (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOED AANGEKOMEN!
De reis is vlot verlopen! Alle kinderen sliepen ... meestal 😀
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (42 Stemmen)
25-02-2018, 07:27 geschreven door meester Johan  
Reacties (7)
23-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ready for take off ! Fasten your seatbelts !!!

Beste ouders, collega's en sympathisanten,


Morgen is het zover! Onze zesdeklassers vertrekken op avontuur naar Oostenrijk.  Via deze weg kunnen jullie dagelijks het reilen en zeilen van de kinderen volgen aan de hand van enkele foto's. Toch  nog even kort vermelden dat onze blog in één richting verloopt aangezien het de leerlingen aan tijd ontbreekt om berichten te lezen.

We verwachten iedereen om 19.30 uur op de parking van de school, zodat we de bus op tijd ingeladen krijgen. Vergeet zeker niet je identiteitsbewijs of andere documenten af te geven aan jouw juf of meester. (als dit nog niet gebeurd was uiteraard!). 

Om 20 uur is het tijd om met een grote glimlach de mama's en de papa's, zussen en broers, ... uit te wuiven. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Tot morgen, 

Veel kijkplezier! 

meester Johan
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (22 Stemmen)
23-02-2018, 20:27 geschreven door meester Johan  
Reacties (5)
Archief per week
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
    Blog als favoriet !

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!