Een klein probleempje

Dit is de plaats waar u terecht kunt voor algemene vragen.

Moderator:Moderators

Hallo,
op mijn blog compostmeester had ik verschillende foto's geplaatst van ekol, geen problemen gehad behalve gisteren, ik heb gisteren (woensdag 10 december) een mailtje ontvangen van de firma ekol, met de vraag of ik al de foto's en de gegevens van de firma wilde verwijderen, dit heb ik dezelfde avond gedaan,normaal was alles eraf gehaald,tot mijn grote opluchting, ik heb de firma dit gemald en dacht dat alles in orde was, helaas vandaag (donderdag 11 december) kreeg ik terug een mail van de firma, ze waren tevreden dat ik zo vlug reageerde, maar er was nog een probleem, als je in Google het volgende ingaf (citaat uit de mail van ekol)
Als je via Google “Ekol compostbakken” ingeeft krijg je nog steeds de link naar de pdf “folder gerecycleerde compostbakken en prijzen Ekol”. (blogimages bloggen.be) ik heb de link geopend en ik kwam inderdaad op het betreffende pdf bestand uit, ik ben terug gaan kijken op mijn blog, maar het bewuste pdf bestand staat niet meer op mijn blog,ik heb dit ook nagekeken via brontekst en ook hier is het betreffende bestand niet te vinden, vermoedelijk staat dit bestand nog op de servers bij jullie, vandaar de vraag of je dit even kon nakijken en het betreffende bestand verwijderen. De link naar het bestand is:
[url]http://blogimages.bloggen.be/compostmeester/attach/188755.pdf[/url]
Het blogadres:
[url]http://www.bloggen.be/compostmeester[/url]
Alvast dank

Hallo compostmeester,


Ga dit doorgegeven aan de webmaster, is waarschijnlijk blijven plakken op de server.

Pépe

Hallo Pepe,
Dank voor je antwoord,dat jij hier schreef dacht ik ook dus zal alles eindelijk vlug opgelost geraken,Als de firma nu nog eens mailt, kan ik ze melden dat mijn probleem werd doorgegeven aan de webmaster, die het (vervelende) bestand zal verwijderen van de servers.Geven jullie nog een antwoordje als het betreffende bestand verwijderd is ?
Bedankt voor de hulp.
Nota: vandaag vrijdag ook geen mails ontvangen van Ekol, misschien zijn ze tevreden dat ik bezig ben om dat betreffende bestand op te lossen.

Hallo compostmeester,


Bestand is verwijderd.

Pépe

Hallo Pépe,
Dank voor je hulp en snelle interventie, ik ben blij dat het betreffende bestand eindelijk verwijderd is, dus probleem opgelost. Ik heb echter nog een vraagje, wanneer zal de link in de zoekmachine van Google verwijderd zijn?
Gr. De compostmeester

Hallo Compostmeester,


Hier heeft bloggen.be geen enkele invloed op.

Je kan dit zelf een beetje forceren, zie

[url]https://support.google.com/websearch/troubleshooter/3111061?hl=nl[/url]

[url]http://www.edwords.nl/kennisbank/handleidingen/informatie-verwijderen-uit-google/[/url]

Pépe

Hallo Pépe,
Ik heb een verzoek gestuurd aan Google om de betreffende link te verwijderen van de zoekmachine, het is in behandeling en ik ben benieuwd dat ze mijn verzoek zullen uitvoeren. Nogmaals dank,
Alvast prettige feesten gewenst,
De compostmeester
Ps: op dit onderwerp mag er een slotje op.
© 2005-2017 Bloggen.be | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!