Ik heb al alles geprobeerd maar niks lukt. Ik zie in de brontekst niets verschijnen,geen kleur veranderen aan de letters,niets centreren enz.
Niets werkt nog. Heb alle browsers geprobeerd, alle instellingen veranderd die ik maar kan veranderen. Wat kan ik nog proberen?

Mijn editor stond reeds op normaal standaard ingesteld!

Wat bedoel je precies hiermee?
Het wordt maar steeds erger! Met windows 10 werkt er bijna niets meer! Ik vraag me af welke browser je nu best gebruikt om ,zoals vroeger, alles te zien wat je doet in je blog? Chrome geeft niet weer wat ik wil zien na het uitvinken van brontekst.Zelfde probleem nu met edge. Je kan nog altijd oversc...

Mijn blog is "jufsandra1ka". Ik heb momenteel al verschillende HTML codes van verschillende sites (fotosnack,slideshow maker enz....) geplakt, brontekst uitgevinkt en normaal zie ik dan de slideshow verschijnen zodat ik kan centreren, vergoten, verkleinen,..... Maar dat lukt me dus niet me...
Ik vink brontekst aan, plak de HTMLcode en vink brontekst terug uit om direct mijn slideshow te zien, vooraleer ik publiceer. Dit is me steeds gelukt tot een weekje geleden. Ik heb niets veranderd aan mijn instellingen en toch lukt me dit niet meer. Waar zit het probleem?
Bedankt.

Pepé,
bedankt alles staat terug op zijn plaats. Is hier een verklaring voor?
juf Sandra
INEENS staat alles op een andere plaats! Heb niks veranderd aan het geheel van de instellingen.
www.bloggen.be/jufsandra1ka
Heeft er iemand een verklaring?
Bedankt
© 2005-2017 Bloggen.be | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!